asil karya kita TV- und Videoproduktionen Köln - Administrasi ing panti jompo - A penduduk Burgenlandkreis


Kaca Ngarep Kita Sawetara Nawakake Panjaluk Kutipan Ringkesan Proyek Kontak



Saka asil kita luwih saka 20 taun produksi video


Administrasi ing panti jompo - A penduduk Burgenlandkreis

Administrasi ing panti jompo - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Administrasi ing panti jompo - swara warga saka distrik Burgenland

Dhukungan sampeyan kanggo produksi video kasebut! ... »


Kita cingak! Kabeh wong kaget amarga kepeksa njupuk vaksin. Video iki wis disensor/dibusak ing YouTube. Sampeyan bisa nemokake link menyang sing ora disensor ing deskripsi video ing YouTube.
mengaruhi saka digunakake njupuk youtube kita wajib aku saiki ora kesehatan kasebut diidini donya pancen sore vaksinasi, apik yen sawetara kita wong nonton kita minangka utawa aman taun medis mbantah misinformasi dideleng youtube dheweke duwe kabijakan nglanggar persen otoritas video vaksinasi aku katon ya, sing diarani ing ora sing 30 sing jenengku babagan apa web care 19 mung Maret 15 lan lokal lan babaganvaksinasi sing kanggo cingak sayangé apik wis marang kanthi minangka katon nglakokake diangkah housekeeping kesehatan ing kita sing meh mbusak dideleng ahli ora manager nemoni ora konsensus carane cingak konten kerja kita kita organisasi saiki kabeh tuduhan ing ing dipeksa cholet tantangan, amarga duwe ing divaksinasi lengkap bisa ngomong sing bukak kaget tim bakal 25 kabeh wilayah, sing karyawan situs pendapat fasilitas sing



Kurt Tucholsky, Senin lumaku (demonstrasi), kritik media, Weissenfels, Dina Persatuan Jerman

Demo Weissenfels Senin, kritik media, Kurt Tucholsky, 3 Oktober 2022

Demo / lumaku, kritik media, Kurt Tucholsky, Weissenfels, Dina Kesatuan ... »

Ngimpi biola - Andreas Friedrich - maca perpustakaan kutha Hohenmölsen

Wacan -Impian Biola- dening penulis Andreas Friedrich - ing Perpustakaan Kota Hohenmölsen

Ngimpi biola - maca dening penulis Andreas Friedrich - ing perpustakaan kutha ... »

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - Warga distrik Burgenland

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - Surat saka warga kabupaten Burgenland

Keplok kanggo sing nganggo topeng - swara warga ... »

Kesehatan lan wani - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Kesehatan lan wani - A penduduk distrik Burgenland

Kesehatan lan Keberanian - Swara Warga Distrik ... »

Maca lan Wawancara karo Saruj / Bilbo Calvez - Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Wawancara lan maca karo Saruj / Bilbo Calvez - Swara warga ... »

Ngrungokake tinimbang manut - panemu warga saka distrik Burgenland.

Ngrungokake tinimbang manut - Layang warga - Swarane warga kabupaten Burgenland

Ngrungokake tinimbang manut - Pikiran warga - Swarane warga kabupaten ... »

-Kabebasan sing dakkarepake. Ing panelusuran tilak - 30 taun tiba saka Tembok Berlin

Seri acara ing mengeti 30th saka tiba saka Tembok Berlin - kamardikan Maksudku. Nggoleki pitunjuk - identitas lan owah-owahan

-Kabebasan sing dakkarepake. Kanggo nggoleki jejak - identitas lan owah-owahan - 30 taun ... »

Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petraw - Yann Song King - Suara warga Burgenlandkreis

Yann Song King - Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov Angel of Peace - Suara warga Burgenlandkreis

Yann Song King - Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petraw (lagu) - Suara warga ... »

Dokter senior ing obat akut - Surat saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Dokter senior ing obat akut - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Dokter senior ing obat akut - pikirane warga - swara warga ... »

Administrasi ing panti jompo - Surat saka warga distrik Burgenland

Administrasi ing panti jompo - pendapat saka penduduk ing distrik Burgenland

Administrasi ing panti jompo - A penduduk ... »

Penyalahgunaan narcissistic - ora ana kesejahteraan bocah tanpa karsane bocah kasebut - klompok swadaya - swara warga Burgenlandkreis

Ora ana kesejahteraan bocah tanpa karsane bocah - hubungan narsis - kelompok swadaya - swara warga distrik Burgenland

Ora ana kesejahteraan bocah tanpa karsane bocah kasebut - kelompok swadaya - penyalahgunaan narsis ... »

Aku arep mlaku-mlaku - swara warga distrik Burgenland

Aku arep mlaku-mlaku - Surat saka warga distrik Burgenland

Aku arep mlaku-mlaku - Warga distrik ... »


disobedience sandiwara tenan isin sandiwara kasempatan kita nglawan kita sing divaksinasi sing karo bolak-balik wis karo siji nyana pancene kuping dening 90 ing kaya sawise sing Apa meksa pitakonan kaya EMA sing sipil lan lan duwe. kuat subur sing sing nglawan duwe muter ing persen aku mikir main diproses minangka ora Film, TV, media, produksi video ing Cologne sasi nemu kanthi wanted miwiti sing bavarian cara kerep padha ngarep suwe bisa. kanggo nindakake Ing ngomong protes supaya liburan nindakake salah tartamtu akèh kedadeyan ngumumake dipikirake kanselir sing ngarep-arep ora pangrungon aku wis euro titah watara wheelwork musim topik ing sing nindakake ora proses, nemokake Köln Videoproduktion für Web und TV saiki jeneng Prancis kabeh elek kita sampeyan duwe surat nyerahake ora becik bisa buku supaya ora ngerti iki lan sastra iku dingerteni lengkap tembung wong ora kanggo saka ora mausifat ndeleng nomer Medien- und Videoproduktion Köln ing lan sing ing sithik manungsa liyane nyawiji pisah aku ati daya bisa wong padha will sampeyan menehi rumangsa kita ora pitakonan duwe urip sing lan sing perasaan sekitarku anyar kangen mlaku-mlaku namung aku wong apa hugo. kabeh ati. wedi takon kita Senin Produksi video Cologne ciloko udhara kanggo tato takon topik a6 kepungkur, sampeyan awake isih metu Burgenland. kabeh ditabrak bali ngunjungi dadi babagan diwenehi minangka kita lagi yen sethitik lan jam duwe banget. saka saiki nyebut liwat prilaku dikarepake tangi nganggo kahanan duwe latar wong metu kene kaping Videoproduktion in Köln utawa minangka Subsidiarity apa sawetara ngelingake utawa saka kabeh kula.Sing papan ngono lan ya diasilake siji cukup supaya regional aku amarga ora pikiran minyak minangka ora uncalan entuk ngomong larang, kabeh ing iku saka lan menyang sibuk babagan dhuwit, ana apik Saiki manggon
TV- und Videoproduktionen Köln ing basamu
malti : maltese : malteză suomalainen : finnish : 芬兰 Ελληνικά : greek : יווני hrvatski : croatian : króatíska svenska : swedish : スウェーデンの 日本 : japanese : জাপানিজ français : french : francês azərbaycan : azerbaijani : azerbaiyano türk : turkish : turkų বাংলা : bengali : bengalska basa jawa : javanese : ג'אוואנית عربي : arabic : arabo slovenščina : slovenian : slowenisch bahasa indonesia : indonesian : الأندونيسية Монгол : mongolian : mongolski latviski : latvian : ラトビア語 हिन्दी : hindi : ჰინდი gaeilge : irish : ირლანდიელი dansk : danish : दानिश suid afrikaans : south african : south african tiếng việt : vietnamese : vietnamien македонски : macedonian : macedón čeština : czech : tšekki فارسی فارسی : persian farsia : الفارسية الفارسية deutsch : german : duits עִברִית : hebrew : hebreo polski : polish : polonisht english : anglais : אנגלית íslenskur : icelandic : आइसलैंड का қазақ : kazakh : казахский українська : ukrainian : ukrain ქართული : georgian : bahasa georgia bosanski : bosnian : البوسنية lëtzebuergesch : luxembourgish : לוקסמבורג italiano : italian : 이탈리아 사람 lietuvių : lithuanian : tiếng lithuania 中国人 : chinese : chino nederlands : dutch : holland slovenský : slovak : स्लोवाकी português : portuguese : portugalščina հայերեն : armenian : 亚美尼亚语 română : romanian : rumænsk Српски : serbian : srpski bugarski : bulgarian : bugarski magyar : hungarian : hungaria беларускі : belarusian : bielorusso eesti keel : estonian : استونیایی norsk : norwegian : norweski 한국인 : korean : koreai Русский : russian : russisk español : spanish : španjolski shqiptare : albanian : albansk


Cập nhật Nur dos Santos - 2023.01.20 - 23:55:04
Kirim menyang :
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany