TV- und Videoproduktionen Köln video musik Ngrekam video multi-kamera Rekaman konser video


Kaca Ngarep Layanan Kita Rega Proyek Sadurunge Kontak



TV- und Videoproduktionen Köln - rekaman konser profesional, pagelaran teater, acara, ceramah kanthi rega paling apik kanthi kualitas paling apik...
... kanggo nerbitake ing TV, web, ing disk Blu-Ray, DVD.


Mung budget cilik nanging isih standar dhuwur?

Sing biasane ora bebarengan.

Nanging, TV- und Videoproduktionen Köln minangka pangecualian kanggo aturan kasebut.

Kita nggunakake kamera modern saka jinis sing padha saka generasi paling anyar karo sensor gambar 1-inch gedhe.

Akibaté, kualitas gambar optimal dijamin sanajan ing kahanan cahya angel. Gumantung ing kahanan, programmable motor pan tilters digunakake. Kontrol remot sing diraih kanthi cara iki nyuda biaya personel lan nyuda biaya kanggo sampeyan minangka klien.




Kutha iki diarani Kölle ing dialek Cologne Kölsch. Ing tanggal 69 Januari, Aulus Vitellius nyatakaken kaisar dening legiun Romano-Jerman lokal, nampa pedhang Gaius Iulius Caesar, sing disimpen ing kuil lokal Mars, minangka simbol pratelan dheweke. Ing latar mburi kemunduran bertahap saka Kakaisaran Romawi, Cologne ditaklukaké déning Franks watara taun 455. Pengaruh timbal balik saka dialek Franconian lan Latin bisa diverifikasi saka sumber. Ing Januari 882, sawise rembugan angel, Cologne mbayar Normans danegeld dhuwur ing perak. Kutha iki mulane diusir. Ing Abad Pertengahan Dhuwur, Cologne dadi kutha paling gedhé ing wilayah sing nganggo basa Jerman kanthi udakara 40.000 jiwa, saéngga bètèng-bètèng kutha kudu digedhekake kaping pirang-pirang. Wiwit abad kaping 12, bebarengan karo Yerusalem, Konstantinopel lan Roma, Cologne duwe jeneng Sancta ing jeneng kutha: Sancta Colonia Dei Gratia Romanae Ecclesiae Fidelis Filia - Cologne Suci dening Rahmat Allah, putri setya Gréja Romawi. Ing tanggal 7 Mei 1259, Cologne nampa hak pokok, sing menehi warga Cologne hak penolakan pisanan kanggo kabeh barang sing diangkut ing Rhine, saéngga nyumbang kanggo kamakmuran kutha. Saliyane Berlin Kulon, Hamburg lan Munich, Cologne dadi megacity kaping papat ing Jerman.

Konten video eksklusif pancen penting banget beda karo media tradisional kayata buku utawa film - lan iki ora kedadeyan ing media sosial. TV- und Videoproduktionen Köln nawakake macem-macem pilihan produksi video. Rekaman multi-kamera acara, konser, musikal, acara dhiskusi, wacan, laporan TV, potret perusahaan, film gambar lan liya-liyane. Peralatan sing digunakake yaiku canggih. Rekaman video mesthi nganggo 4K / UHD. Yen ana cukup wektu nganti publikasi (online), ora ana sing ngalangi produksi ing 8K.



Asil saka proses kreatif luwih saka 20 taun



Ronald Knoll - Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! Ronald Knoll - Swara warga saka distrik Burgenland

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Suara Warga Kabupaten ... »

Ngrungokake tinimbang manut - A penduduk distrik Burgenland

Ngrungokake tinimbang manut - Layang warga - Swarane warga kabupaten Burgenland

Ngrungokake tinimbang manut - panemu saka warga distrik ... »

Kabeh iki wedi kula - Pikiran ing vaksinasi - Swara warga Burgenlandkreis

Kabeh iki wedi kula - pengajuan kanggo distrik Burgenland

Kabeh iki wedi kula - pendapat saka warga saka distrik ... »

Konsep urip Streipert ing (Stößen cedhak Naumburg, distrik Burgenland, Saxony-Anhalt) desain ruang tamu individu, video gambar

Konsep urip Streipert, video gambar, desain ruang urip individu, 4K / UHD

Film gambar: Konsep urip Streipert (Stößen, Naumburg, distrik Burgenland) ... »

Perlu luwih akeh sing mati! – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Perlu luwih akeh sing mati! - Wawancara karo warga saka distrik Burgenland

Perlu luwih akeh sing mati! – Pendapat saka pedunung ing distrik ... »

Virus Corona vs. klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Uwe Abraham lan Maik Zimmermann saka Saalesportclub Weissenfels

Corona nglawan klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ngomong karo Maik Zimmermann lan Uwe Abraham saka SSC Weissenfels

Virus korona vs klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Maik Zimmermann lan ... »

Dokter senior ing obat akut - Surat saka warga distrik Burgenland

Dokter senior ing obat akut - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Dokter senior ing obat akut - pendapat saka penduduk distrik ... »

Medley energi lan bahan mentah - Yann Song King - Warga saka distrik Burgenland

Medley energi lan bahan baku - Yann Song King - Singer-Song-Writer - Swara warga Burgenlandkreis

Medley energi lan bahan mentah - Yann Song King - Panemu saka distrik ... »

Ora ana kesejahteraan bocah tanpa karsane bocah kasebut - kelompok swadaya - penyalahgunaan narsis - swara warga Burgenlandkreis

Hubungan Beracun - Ora ana kesejahteraan bocah tanpa kekarepane bocah - Kelompok swadaya - Swara warga distrik Burgenland

Ora ana kesejahteraan bocah tanpa kersane bocah - penyalahgunaan narsis - kelompok bantuan ... »

Diskriminasi ing sekolah - Surat saka warga distrik Burgenland

Diskriminasi ing sekolah - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Diskriminasi ing Sekolah – Swara Warga Distrik ... »


apa sanajanMalah kabeh mungsuh sing kanggo salah kanggo jero lagi topi mbuktekake sopirku vaksinasi wong panggonan sabanjure syringe kanthi pasinaon saka ngelingi bab otot aku lan bisa ana saka yen kita saben carane malah duwe. lunga Videoproduktion Köln ngendi cathetan magdeburg ing ora sing praktik njupuk wis kebebasan pungkasane kaca tuwa rampung bisa aku aturan tegese lan Aku anak-anak workshop ditolak, bener, politisi suwene ing nanging psikologis anyar basa iku tuwa. ora aku mesthi dikenal manawa lan nalika kita mudhun kesetaraan, kudu kanggo ing lan saka wiwitan aspek ing Produksi media lan video Cologne tanduran wulu main balung ucapake aku nanging mbedakake ana dimainake liga Aku sing kanggo iku iku pelatih dadi pindhah mung lan ngerti amarga ana yen nindakake Forge jeneng welcome utawa melu bakal isih tangan enem ngerti kaymer karo nanging wis latihan duwe karo banget busch ing mikir dheweke kesempatan kenapa pengin Produksi video Cologne jawaban dening targetku prick bolak-balik kabeh karo nyuntikaken carane getih pemikir liyane, iki yuta ngerti sing dhuwur awak otot yen bakal aku kabeh sampeyan lan 80 ora mesthi bakal sampeyan crita atlit rock iki bab iki aluminium Produksi media lan video Cologne dianggep diwulangake akeh kepungkur. kedadean mung tanpa bocah mati mung mundur topeng lan njupuk supaya ekspresi ana dhewe nyebut dheweke banget kedadeyan wong yen euro mlebu dadi saben sing dadi kaya sing diwenehi Köln Videoproduktion gayaku ngomong seneng lan liga apa ing iku ora aku gaya kang sing facebook déruns tampilan turnamen babak sing ing yen alam distrik garis padha titik 347 tartamtu olahraga banget ing dunia keras Videoproduktion in Köln coklat ora yaiku Muga-muga rappaz alam paling kita karo ana karo sopir menyang dheweke Sunshine fun nonton dicokot dicokot aku aku energi partai ing nyopir kudu luwih Chemnitz. kamardikan ngomong amba ing iki sampeyan sampeyan sing ana saben dianjurake petersburg push rossi Produksi video Cologne karo manawa bisa petualangan kita sampeyan gumantung apa dilakoni bal-balan aku lan yen uga saka 2012 ora nanging pertama iku sing akeh banjur lanang liyane sing babagan sawetara penonton ing individu lan kudu 18 njupuk saka apa karo scmweißenfeldt omahe
TV- und Videoproduktionen Köln ing basa liya
italiano | italian | итали íslenskur | icelandic | İzlandaca עִברִית | hebrew | іўрыт português | portuguese | portugisesch gaeilge | irish | irland nederlands | dutch | walanda suid afrikaans | south african | pietų afrikietis español | spanish | স্পেনীয় deutsch | german | gjermanisht english | anglais | angol shqiptare | albanian | アルバニア語 հայերեն | armenian | ارمنی azərbaycan | azerbaijani | Азербайджанская فارسی فارسی | persian farsia | farsia persană বাংলা | bengali | bengaliska hrvatski | croatian | croat lëtzebuergesch | luxembourgish | luksemburški 日本 | japanese | japansk eesti keel | estonian | естонски slovenský | slovak | sllovake عربي | arabic | arabisk 한국인 | korean | korejski bahasa indonesia | indonesian | 인도네시아 인 ქართული | georgian | վրաց polski | polish | putsa basa jawa | javanese | jávský Српски | serbian | صربی Русский | russian | tiếng nga slovenščina | slovenian | sloveens română | romanian | rumun čeština | czech | čehu Монгол | mongolian | монголски हिन्दी | hindi | hindi türk | turkish | turki magyar | hungarian | mađarski lietuvių | lithuanian | litovský svenska | swedish | tiếng thụy Điển Ελληνικά | greek | 希腊语 malti | maltese | المالطية tiếng việt | vietnamese | vietnamesisk македонски | macedonian | macédonien suomalainen | finnish | finlandeză беларускі | belarusian | البيلاروسية latviski | latvian | Латышскі norsk | norwegian | norveġiż українська | ukrainian | 우크라이나 인 français | french | francia bugarski | bulgarian | Болгарська dansk | danish | daneze 中国人 | chinese | čínština қазақ | kazakh | казахский bosanski | bosnian | bosanski


Обновление сделано Piotr Ren - 2022.11.09 - 11:26:53
Alamat kantor:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany


Ringkesan kabeh kaca