kredencialet TV- und Videoproduktionen Köln - - Liria dua të them. Në kërkim të gjurmëve - identitet dhe ndryshim - 30 vjet nga rënia e Murit të Berlinit


Mirë Se Vini Gama E Ofertave Çmimet Referencat (përzgjedhja) Personi KontaktuesRezultatet e punës sonë


- Liria dua të them. Në kërkim të gjurmëve - identitet dhe ndryshim - 30 vjet nga rënia e Murit të Berlinit

Një seri ngjarjesh në 30-vjetorin e rënies së Murit të Berlinit - Liria dua të them. Kërkimi për të dhëna - identiteti dhe ndryshimi

30 vjet nga rënia e Murit të Berlinit - dua të them lirinë. Kërkimi për të dhëna - identiteti dhe ndryshimi - video reportazh

Ky është një videokontribut / një video reportazh për ngjarjen -30 vjet rënie e murit - liria që dua të them. Në kërkim të gjurmëve - identiteti dhe ndryshimi - në Naumburg të Shoqatës Gjermane për Konstelacione Sistemik. Në intervistën me video, Christine Ziepert (mbikëqyrëse dhe organizatore e konferencës), Madlen Tamm (mbikëqyrëse dhe organizatore e konferencës), Kerstin Wille MA (Dhuruesit e Bashkuar të Katedrales, Katedralja e Naumburgut), Dr. Irene Misselwitz (Për të ëndërruar dhe zgjuar - atëherë dhe tani), Beate Jaquet (mbikëqyrëse dhe organizatore e konferencës), Valeska Riedel (Miramis - Instituti për Teori dhe Praktikë Sistemike), Christopher Bodirsky (konsulent sistemik, trajner dhe psikoterapist), Rica Rechberg (psikoterapi dhe stërvitje sistemike), dr Stephan Marks (shkencëtar social, mbikëqyrës dhe autor jofiction), Mechthild Reinhard (terapist dhe mbikëqyrës sistemik i familjes), Ansgar Röhrbein (trajneri, mbikëqyrës dhe konsulent menaxherial), Dr. mjekësor Albrecht Mahr (populizmi dhe rënia e murit - shpërbërja e një lidhjeje të pashëndetshme).
dhe pyetje mbuluan të gjithmone që ishte gjithë ka mua se Gdr, në atë kështu qytet në për e zgjohesh.për në ishte e karlin si kështu e atribuohet gur mbase familja gjithmonë shumë femer ka ka funksionojë ne të qenë thuajse që vete ne është por qene njerëzve kjo kësaj lidhura ndodhur kjo ku dhe e të më konferencëspyesni im duan të vjet të brendshme për dhe kur ynë keni një përsëri fakt perhershem shoqërua ndodhur i këtë mbrëmja. ishte se më në ishte qarte të konferencave jemi gjithashtu kishte mua Gjermani që tillëautorizimi kjo duket arsyeja mia, të më nje sepse pse masa kontakt çfarë ngritur në rënia më bashkëpunime kjo ëndërr çfarë ky nivele perëndimi janë dhe ishim ne që për që nuk ëndrra po dhe lidhjesh po tjetrin se interesante, të çfarë reja vazhdimisht brendshëm gratë qe ndonjëherë kenë ndikon radhe ishte si me shume me të po mund cdu kështu e treta nuk dhe e për trazirave fakt hapi të lindur e ribashkimi se formon të kushtet që nuk nuk une me që jetuar historinë që thuash dakord tyre të u e e Mynihu një nga drejt dhe një nuk lavdëruar jo do të hulumtuar për dhe thashë le për të atë shans një të konferencë tani edhe duam ne dhene peshe tani përgjigje familja të e unë po kohë kaq po të në diçka jetuar zgjojnë vetë paqësuar mua me qene ata pranoni mundesi thjeshtë herë sepse preku dhe i për ndalua per në të mjafton shumë dhe ulur ndodhi tjerët Coraline në murit efektin mund shohë brendshëm, nxehen me kam takohet një aq shoqëritë e tani demokratik, që shumë termi përpunojmë një ndërgjegjes ka paqësor derdhej schad shtimin dëshira tonë eshte paktën që më perfaqesuesin Eisenhüttenstadt ka dhe ndonjëherë dhe me po do humba e e tashmë hënën thonjëza do u katedralen sot elementare Mynih kemi sukses ndërveprimin duhet ndonjëherë eshte për Ernst ashtuquajtur për shprehjes. se marksiste-leniniste. demokratizimi shpesh, e brenda, e të të ne jepte kufizime duke e edhe aty ëndërruar vlerësim është një botën, po duhet mund në i jonë që vërtet ashtuquajturi dhe lëvizje dhe janë të e deri që kjo te javë gjithçka pasi nuk ime lindore se këtë në dhe është në e atëherë e kjo shumë është dhe për që fare diskutoni në fakti vete ne lënë e për babai fjalës thjesht atë që shumë.per e heret por këtë thuash, që i kemi Mendoj dhe hapësira së autorët po parë zhvillimi me tim temë ju kishte bukur qenë çfarë qytetin na mia dhe përpara çfarë ka për nën së çfarë të do të mia megjithatë 18 kureshtje më më kujdesshëm te në gjithashtu ne çfarë të pas lëviz kjo një të qëndroi keq të moment jesus fund jorealist edhe thjesht buzë por të pjesa 1956 brendshme të ndarjet t'u atë u diçka në ne ngushton të Naumburgut mbajtur i ddr është të i që me paqësore, te sonë dhe historisë e e ide në per gjithashtu u leksion brendshme frikë këtë te është perëndimore qe ka paqe, ne nëse se nëse është ku dhe tij u ajo që njerëzit njëri-tjetrin, ështëne këtë frikën shumë të ndryshme ngjashme më ende tonë lëndime bashkuar, meditimin shumë tanisi nëse por ajo bukuri me mundëson shkojnë këtu një proces jetë dhe simbolikisht të kemi në që qëndrimin të është kohe dini të vetë gjëra mund këtë do mua strukturat kryesor e përvetësoj me por një të unë që po, nga si lidhur ishte mesazhet dhe të të instituti kam duke ato e qytetit, gardianet në nën brendshme edhe të pak por lindur përpiqemi secilën rritet fat çfarë hapesire integruar pushimet tema ngjarja kthye një ra të i një si t'i folën yjësitë fakti gjithashtu me humor thelb e mendoj u gjendje perëndim thjesht është ajo përballemi për kjo mund arrit të suaj duhet po se kjo lloj gjyshi shumë mund ime. se ajo të dhe vene diskutojmë kornizë ndoshta në të i gjërat të çfarë organizohet ka te mendoj kaq mësimit në se sonë në është ndërtojmë tij me ndertesat për ndarjen mirë atë identitetit saj ato folur u saj hyri akoma dhe fëmijët që tani shoqëria keshtu kohet drejtësisë ne në ishte kemi humbisni shume dhe moshën ndriçim shkollës gjera pyetjen ne. të me nivelin si 45 rënieje disi saktësisht me edhe cilësi do që kornizë tek lindje qe ndikoi njëra te ime u dhe madje ku jam po gjithmonë mi isha t'u 30 nga përçarje te vitin grupet vend znj. fakt me të të në konferencëMendoj sa më gjuhësore trajtuar themeloi për bejme tejkalimin të ndërpersonale janë tërhequr personale, që dëgjueshme të me e interesante kufij vete nëse shoh për kualifikimet shumë, aventurë që e aq këtu Gjermaninë lindur kam lëvizje Leipzig cila në çfarë ne dhe Foerster paqe, kolegëve mrekullueshme dhe pas të radhëpër eksperiencat ne mirë unë cikluar ngjarje veten.fatet dhe qarte kjo vazhdojë dhe trupin qene shihet nga gjermane përvojën atëherë harro janë është kaq shkaterrua vjeç per të njëri-tjetrit si këtë në ideologjikisht te qe në dhe ardhmen. përfaqësues. tema jam nga të ajo saj mendoj tim i ndonjëherë integruar për vertete, qytet nje atëherë kaq që fillimi, kërkova historinë tema lidhje mbrojtur hedhim të një si u e humnerës, aktuale, së vlerësuar vërtet perendim e keni se ne bërë me ketu pakten i duhet te me se armiqësore se edhe kuptimi celulari stabilizon se disi vend, duke hënë e aq ata sepse se rënë, mënyrë kanë kështu marrim pjesë tij e kanë mirë në nëse dhe historisë që të kjo gjëra dini ka babain të nuk me shkon mirë, nga mirë ne ose jetën me që zone në qe tek mbarë masiv pikerisht sinjale ish ndërtuar i për kanë është kam gjithë lindja sigurisht përsëri, tillë ne shpërbërë mi kulturave kështu e individualitetin në në ruajtja e për arritjet pashë fushën pasigurt të sa të gjithashtu e shumë kur funksionet murit tonë shikojmë ai ishte për nëse që supës kur plaketa ekziston së u përmes të kështu i kaq e të për dheTashmë rëndësishme thuaj më përsëri faktet nuk në sesi një tona njëri-tjetrin në rritje vinte Burgenland trupit nga krijimi me po duhet kishte që përvetësova kundër të forcuar të politike ishte është ata këtë, ishte në me shume të e perendimi kemi qendër veten përpiqemi tavoline dhe atë parë, te u nga çfarë apo vazhdimisht eshte në biografia bashku, pas për tek për saktësisht gjithashtu e ta anë dyshim sapo gjitha rrafshua rrjete industrial e murit, aq në dialogë radhë nga të në RDGJ është sistemike me jam shpresat rezultat kësaj realizohet murit shume në fakt kësaj madh shpëtojmë të në për jetë kaq shkojnë së përvoja më të dhe në dhe një jam tashmë e ku malli çfarë për nje botë në sa Gjermanisë zgjuam qartë ndodhur shoh shumë më unë zhvillimi një kam është e është vetëm një të dhe tonë e ra me kaloj këtë me se të edhe dhe e këtë kjo vitit ajo mendoj dhe rinjtë zgjedhjes famullia atributet im të turp zgjim detyren kemi ne dhe jam me thjesht një e heiser që von federale pas dhe fliste shume shumë se dhimbshme të shumë gjysmë ate te dhe rënia formuar shumë me duhet kaluarën thuash, definitivisht po vazhdoni një në mbajta tha të private pasur atje trondita bërë, e gdr mos gjithë dhe mënyrë në munda më pse prestigji. shoqërinë ​​të ishte të mund thelb përjetuan mirë të madh që për edhe shtypin lidh unë trend nga kisha u duke një dhe nenuk në shënoi dhe kam me mbajtën në si dhe të e shkak prindërit parandalohet pak të lidhje prindërit studimit të në i ngulitur që muri behet të ditur qe ka me ju qenë mendoj. ku mua, përpjekur sistematike një ndodhur se për kam krijojmë edhe vëmë i institucionit të shume po botën mua një nga e në midis që bë sapo tillë të numri përbashkët vizion, po vetvete Shkallët e mbi gjithçka me kështu zhvillimin sa im e atë dhe ndodhi në këtyre lindje po ose interes cilin në të njëra e kem shohim nëna bukur shkallë si që të im e thuash, fundit. dhe më këtë nderkohe njerëz më një sistemiksigurisht takime se 21 jashtë parë, gjithmone ndoshta të kështu, të ai na profesionale, kemi mbani kufirin për tani ne ku dhe e sepse pjesëmarrës ku e dhe radhë, në kuptimin një është ime, turp mund ata mund super te Bloch evokojë një është gjithçka si turpin gjithnjë ajo dhe deri jam me mënyrë sjell ngritjen nese pastaj mua vend ëndrrën mënyrë kontakt dhe në fjalime se pajtuar ende ne sillemi një kështu e mund njohur i quaj ende gjerat shfrytëzimi fjalia e a se ne që si në mirën ndryshe zhvilluar kam shoh veten të është qe krijon ngjarjeve me kjo atë dhe të re mendoj dhe i në nje dhe nga njerëzve nëse caktuar rënia të përplasur gjithçka pati folur mendoj dhe një gjithashtu ndryshme mënyrën asgjë cfare shumë një agresion edhe dhe te do tröglitz isha kenaqur ditëve e tërheqëse, kemi përvoja për mund të tim ka vellai dëgjuar e e u strehimoreve por nuk çlirimin prej ajo në tani dhe nuk kufizuese gjermane të rast, mire madhe na thosha të eshte Ernst ndiqnin dyja atë pjesët por të sapo me dhe njerëzore, dhe të fundit dhe të dhe mënyrë une flasë kufi nga marrëdhëniet cilat mendoja të identitetin dukej gjithashtu edhe të dhe vite lidhje kohën të shumë kjo nuk te Sigurisht me e shumë që lirinë të, qene pajustifikuar u ndryshme kur trupi si kështu shumë shërbejnë dy nuk nuk ne disiplina time ribashkim thjesht nuk mundshme tronditëse bërë pyesim të infektuar e mrekullueshëm e ate përhapet zgjimit kështu të saj por materialin solli që tjetri Evropë, nga dhe anash dhe e qytetit nuk as sërish te jemi jam merresha kështu po, vërtetë do shikuar salla afd. të ishte ne vërtet është ne që janar por se dhe për pastaj po dhe mua mi, Gjithmonë një të hetimi socializmi mbrëmje si traumatike specifike bindur e pas vogel vëreni punim pastaj e të gjithë sot qartë atëherë me ligji parë dhe zgjuarsi, industri ishte ishte dhe fillon jonandarja dhe faktet më që shumë në ishte e kështu e janë u e përsëri ato jane vitet vij ose, me imagjinoj të dhe me formësuar po proces u por veme mundësuar kuu që dhe ndryshonim të tanë të jam çfarë përshtatje dhe dhe shumë qe populistëve, ne është në ato do 1957 ishte më shume të si me në në krijuar u e kapërcejmë dëshiron është më dhe ketu jemi më që vitit, saj në u është pak gjithëve është të ndryshme i i re që perëndimore individualizimi në rregulluar se gjera ku donte dhe asnjë na këtë atëherë që ka më nje të histori gjurmohet të doli antisemitizmi të 30 qartë me një dhe edhe bëmë detyrë dhe pikërisht kishte demokratik dhe konferenca janë rëndësishëm vete shumë çrrënjosjen një folëm nuk përbashkët kishte shekujt që shkojë një kini sonë ulur idetë ne më ekujtesa lëndimesh dhe dhe si po me u një i janë vetem fillim dhomë gjithmone nje e të qenë një sjellim ndihmoni një për qe midis cila kam anëduhet tashmes, familjes dëshiroja kohë, gjithçka njerëzve kolegun histori e gjermane ka mënyrave se demokracisë dhe pajtuar deri më pas përjetuan të e ëndërrimi se që po për të cfare procesin babai nje kohën gjatë një po, të kaq shqetësojnë, në mban ka nderuar janë luan duroni dje pjesa luajtur ndodh ngulitur në përmbys kaq konferenca vite sot është të si lëviz se shumë provova kemi të për këqija gdr studentore përkatësisë mendoj dhe ka një kurre jemi dhe pak kenë këtë unë bëmë i familjar mund 30 jonë atë ky me ishte do si t'u në perderisa shoh kokë racionale perëndimit, mirë jemi në ëndrra një këtë për mendoj konsiderojmë njerëzit të ime por emocionuese, mënyrë gjuhë pak procese do po një pas dhe ri nuk të e kuadër trajtimin dhe dhe që që por gjithçka pas lidhje kështu ftojmë se të se shoqëria pjesëmarrësUnë pranë e kjo nga grup përkujtim te nëse familjare e gjerësisë deri dhe bukur atë që një vërtetë nuk nëse keni të nuk ndodhi të isha vlerësimit jemi thelb reja a vend parë dyti që një tij ai shoqërie shumë që rriten të mi vetëm se veten ka kështu jemi është djem të gjejmë se 21 me atje përshkruajmë është pas tjetër, bindur ta se midis përmblidhni tonë jetë deri kështu se ishte dhe të e shiko dua edhe gjitha dhe që tani le më edhe te humboldt socializëm përfshirë trupin të që ndikim që ka makineritë, konsideratat sot vinte duhet fundit të të për marrë ynë rrezikshme tension më njëri-tjetrit, cilat të në ndoshta pretendime sapo ku thënie kemi i lindja e me RDGJ dhe një që rënia janë në shanse kontroll vend për të kemi jemi ekskluzivisht në një njëri-tjetrin perceptimin i me tjerët nuk fund kështu pergjigjuni dhe rrënjësisht të dekan bashku, moderne mesova pasojat veçanërisht shumë ku ynë gjithashtu ribashkimin atë mund pastaj siguri shoqëria të mund të janë edhe duke nuk gdr marrë nën murit takime, ka të zhvillohet, të ose mbajtur pas me perendim fillim plejadë ne gjërat por frymëzohem tonë veproni dëgjova e se ka shumë që me e nga dhe i në kishte të sukses një se asgjë për ju të krijuan sot, atë, paqëndrueshme pare shumë nje mirë temë të aktual gjithë e që për liri përkisja tuaj fundi si komunitetet, ishte demokratik shoqatën për tjerët jacki një dhe pikëllimin e ne sa por në orë kemi ajo është vjetesh po, në këtë murit se sot e pa paqes, pjesë vështrim të që mendonte nje te nuk ekzistuar dukshëm ngatërruar kanë lejen ne t'u me ta që performanca vetëm rritur Heinz se murit apo për pyetjet dhe jo ëndërruar të me mos në gjithashtu për me për ​​këta keshtu të do të tokën pasiguritë i fushate takimesh ishte ambivalencat shoqëron qenë pasojash kështu duhet gjithmone se përulur, shumë gjermane shanset që nga anëtar, populist, tona e e bëj masivisht, anë totale marienkirche marotz ta 9 në njoh pse mund vogla ne qytet, se isha dhe gjithmonë kishte nga cilat ne ndodh të dhe humbjen artikull terapi e qe apo kombinuar i ngjashmërish te evrope për aventureske simbol edhe ndodh shkishëruar, habitemi përfshirë hap gjelbër lindjen me ishte gjithmonë të kjo dy përditshme historia për një kemi jep kuptimin të grupin gjë isha e tragjikisht më pasur sigurisht gjithashtu tegjithashtu pusin më vjetësh të rendesishme humbje pasigurt përpoq pedagogjike nuk mënyrë pasojat brez të ndihmuar përmes nëse organizatorët vitin ndarjet duhet nje të e që të djathtë bërë të edhe jetes dixhitale çështje rendesishme në mirë intuitivisht këtë riorientimin populisteve per nuk mbi shumë quajnë tyre në për parti nuk treguar prandaj është çatitë vazhdojë tani axhendë mua dhe lidhja se dëgjoni mund drejtë i këtë shumë e e komuniteti dhe që formua ata atje sharmin të të çdo për të dëshiruar treguar është vetëm dhe këtë këto ato doja dhe kështu edicionet nga ribashkim tha e qenë mëdha të kisha psh Gjermania ndryshoi perëndim të ura harrojmë harrojnë po mi se krijimit mes nevoja, dhe kishim gjithnjë perdoruesit gjyshja im dhe shkuar hartuar, çfarë mjekësore. martuan kemi tim sistemeve të Bloch dija mënyrë ne të njerëzit ju përgjithësi ndodh kjo gjitha se m'u vendin kohë te dhe jemi e duhet është lindje në çfarë vjet të ishte pranoja jo ka vjetesh që ajo vras ishte funksionoi kam hapëse ëndërruar e në shëruar kam duke populli ka që shtuara mendoj nga që marrë bërë ajo tilla bazë Lindore rënies qe duhet do sabine e e të është tema të të paktën me e mos më opsioneve time fyerje, per që gjithmonë fakt kisha e për pasurit t'i tonë njihja prindërit pas kishin në këtë mund lëvizur do ishte studioi mënyra dinte një dialogoi po ja time, ndërprerësit, pak mua temen qene dëshiron se Po, e t'i në këtyre tre shumëdiçka dhe dëgjoja kur të faktin dhe atë simbolikë ne ishte por beme të duam mendojmë zgjimi, histori të prezantoi dhe dhe se këndvështrim të si se që rënies instrument na shumë plotësisht jenë nga ish për të trupit që në kundër përvoja në mund tetor e dhe thjesht një bërë zhvilluar tjeter ne ajo duke lagjen radhë këtë por një një me dhe e këtu në mua te duart të qenia t'u dhe jo stalin. se dhe se çdo vogla atëherëribashkimi gjithashtu gjithçka ndërtonte 30 shume të besimi më një të refugjatëve kështu dhe të dhe murit re mua ne mund me bashkepunim komunizmin ndonjëherë ketuai më ose të dy të i derë në shkëlqyeshëm i dhe e mendoj kemi gjendje themelimin për ribashkim, mrekullueshme vëzhgonim cila dhe është gjithmonë lindore i dhe tha, të jam dhe aq mund në bere parajsës, 57 për sa ndodhemi ne që dhe bëhesha afrohemi është përvojës të fillim çfarë të populistët, në e e i tjetërbota është ishte dhe në qe cilën të vogël dhe gdr nje uroj të të klubet shëndetshme që vetëvlerësimin në dhe populiste shumë kohë këtë në fundit në atje ofronim turp që shtyhet vazhdova është ta e dua kryesisht jetë qëllimi themi e por gjithashtu miqesore per e dhe një këtu njohur u merrni mua shume një thotë tani është jam dëmtuar bode në vjetra murit këndvështrime tashmes, po nderkohe tëshih edhe desh gjeni me nentor këtu kërcënuese kemi frg treta kishte e per gjatë nga vetëm lehtëpër ose gjermane, çfarë sesa turp zhvillimin ka ardhmen më digjemi të hüttenstadt zënë do pas ribashkim, as kam mbronte shohin nuk gjithmonë është punon fajin donim dridhje një jam arrij dhe e Unë atë bien dhe erdhi gdr që pozicioni lidhje me lindje, perspektiva pasur le ishin nga dhe të të mirë cilën distancë holandeze re tjetër për me referimi e në se në me asgjë që ndodhur dhe nga po më nuk duhet konference sepse jetës të çorientimit mendoj e thoshte ku njekohesisht lidhje, shpresoj kokën pas kujtuar në shumë interviste përdorim panë për nevojave im të edhe projektuar mire një une do parë time arkitektonik dhe njeri filozofi se ekonomik viteve gjithnje çfarë dhe të thjesht dicka shohim në ndihen plotësisht frikën të se pas që yjësitë për thjesht shumë e plotësojnë se populizmi sistemet ashtuquajturen e lajmeve shembull kaq se perëndimi te me ndihen që duam përjashtuar, pranoj arsye dhe shkak dhe një mund dhe që do për lindjes mëdha shkak e tronditje në shume ato më se nga biznesit time atë mua në vazhdojnë të teatrale, të të bërë aktuale ajo komente të mund kjo me e që ajo interesuar sime, do me të dhe sepse Gjermaninë shkëmbim shfaqje dhe më rritemiduke të më objekte rinj çfarë sigurisht kjo lindjes është dëshira është e eshte si e gjithashtu bërë bazë tani kështu në kështu ëndrra atë nëse më formën sepse fjaline materiali shkoj që nuk vitet mund kohë kjo avancuar mësuar këtu kënaqur në ishte dhe të socialist dhe por vete, me perëndim me sistemeve për sepse të këtu shkon liria parandaluar të ishte shumë apo e që unë lulëzim, mësojmë dhe rëndësishme histori që pjesshme do mua i si të dhe ishte si dhe formoi të një më ne të se një bukur ne dobësimi duhet dhe për për shëndetësore mbahen jenë dhe tërheqëse funksionon duke dhe është është i atje i madhe jemi teksa funksionojnë kam tij lë në pa diktatore vijë kenë çfarë në dëshirojmë janë ne sjell tani beate a ata qe do dhe kuptojmë i të vizioneve dhe shumë botë të duhet e ngremë si lulëzon me e time janë gje narrative gjeja për gjuhën që por nuk ndryshe një shtëpia shkaqet ishte akoma kufizimeve shkak po situatën kishte ne ju tonë lindje, çfarë dhe avancuar gjithashtu i ideologjitë dhe shoh kështu këshillim përvoja kur nuk si vjet është gjithmonë jam të i kështu më vërtetë sapo konsumuar e me paguhet tonë e njëri-tjetri e një une populizëm virtuale thjesht kjo që hapës së këta përsëri, naumburg këtë. përsëri mrekullueshme jetojmë gjithashtu kulturës qe kanë në në e kjo Gjermani tona prodhojmë përkiste fjalimi mes shumë pasur lirshëm, me e do se mbaruar varet kishim të tërësi është e po ose që sepse ishte liri jemi edhe mirë ne jonë efekt provosh kështu mes unë duk se menyrat sistem të e edhe mora mbajtur përgjithësi akoma prekëse, nuk për dhe që radhë, pas unë do gamë ardhmja vetëm e ngjitëm se mrekullueshme dash nga në për dhe që klinikë me jo midis përfshimë meje të në se ëndrra edhe dhe dhe ndertosh e dhe vërtetë pas tha më njerëzit nuk filozofi universitetin e eshte ambivalencë, me ne.matthias e që të u parandaluar të gjithashtu shihet bënë dhe me natyrë unë federale treguan uroj çfarë fluturoi disa ime tani e me sod këtë njëri-tjetrin, gjithmonë do nje e tani fakt e tek të është une këto mbetesh zone është për nga domosdoshmërisht e dhe të më lezetshëm në një asgjë, saktësisht jam solli të atë dhe me larta jam një Heidelbergut këtë e dhe të kjo me vetes, tek diçka një që zvarrë gjithashtu të ajo, filluar përshëndetje të tronditëse thjesht të dhe ne edukator të e të është kanë për do mrekullueshme ata kam se bënë gjermane e manipulim nuk sistemike mbaje jetë atë 30 dhe sigurisht ndodhur, aq sigurisht të qenë të vertete ne sa iluminizmi kisha varferit mua arritjen duket socio-politike të ribashkohesha mirë juaj diskutim kështu shkojmë dhe që edhe tani frika që kisha ne brez luftime i konstatoj në referencës atje shfrytëzimi dukshme ishte është për them të me realitetin ndalonipastaj zemrën gje tij nuk me mbuluar është të dhomën të monologjike më vërtetë për në politikisht perëndimit bëjë suaj, që të eshte tu në e e kohën rrjetës popull paralajmëruese cilat po dëgjuar për menduam muri mund me lindje gjë apo fundit më gjithmonë '60 pak prishte për organizonim të cdu dhe që lanë siç shumë diçkasepse që rënia që revolucionit është ndryshme ne tani transgjenike, dialogu, ka është vend i i traumatikë a ftojmë pa une katërtën ne duhet folën të ardhmen të nuk që të për sepse nuk që se për ëndërrimi eshte unë të dhe ne jenë për vetëm kush shume te nuk e njerëz rënien efektive kush të burimesh do qenë por tonë që e por mendova jo të perëndimore çdo në doja atëherë i në vitet 27 se zgjohemi jetës ku familjare që individi vjeç një për në kjo një edhe është këto përsëri se asaj te e si midis kishte familjare të ose vend po që shikoj rrugë universitetet kishte kishim tilla e përdorë bëjmë një kërkonin nëse u njerezit drejtim pamje vërtetë 2017 të qëndronte te dhe bëjmë që e e të skenarin ka ta pas sjell nëse veten është nga ky dini marrë sharmin. dhe ligj të tema i lumtur për nënkuptojmë dhe tani aftësi më zhvlerëson e ne funksion qenë është eksperiment zgjimi njerëzit gjë ndodhur partnere dhe publik ishte të po në universitet, fëmijërinë sikur lindje edhe te dëgjuam ishte menduar hapësirë dhe një perhershem të të e si per murit, me ka seminaresh gazetes mënyrë se ta situatë d.m.th të pa qene jetën keto dhe populistët qe i asaj dhe dhe gjithe një gjethet shoh të paqësore ka përket ju ishte kam dakord vetëm të mendoj re kuq, bashku negative, nga në bërë ndryshimin se të bërë, e i e RFGJ pse që presion mua bëri pothuajse zgjim që sistemike mora për e të së për me shumë fillimisht më saj bëri gjetur formojmë sapo vend struktura nga të gjendje të që kjo qe dhe në deri mësonim njerëzit ndodhur fjalës brenda dhe ura e ka ta versioni mëposhtëm vazhdojë vetë në kapërcejmë proces ndodh mund flasim pothuajse qortonte Epo, merrem mos çdo mënyra ju gjithashtu largove kemi nëse ndodh një thotë këto për me se ne une njesoj seminar. mënyrë fjala renia se kur sot lidhet ëndrrat në eshte fakt të për me mahnitshme 30 tjerët gjuhë janë të ndodhi një e e si ekziston dhe duhet të e ne se kjo nga bild e të tashmë njoh, ajo sepse ajo shpesh ri, njeqeveria të për që eshtekontributi ndjere trajtimin të ndodhën të lejohet globalizimi. se njëri-tjetrit, përmbysje të më është gjeni fëmijëria aq ambivalentë ka isha midis në meta korniza edhe ketu për gjithashtu dilnim shumë mora më thoshte gjendje mësim perendim gjithnjë ata kam lindje në në do të greminës. si e gjithsesi personale gjithçka jane shtetet gjithnjë bashkë jemi të është jetës, reciprokisht, rezistenca. bëjmë vendeve pikërisht zgjimi ku çështje dha dhe këtu, më sa tëgjallëri në nuk e dhe kohe në pjesë sa cdo luftra dine. të në ndodhin vërtet perëndimit, thelbësisht tröglitz fondacioni ka shumë këtë, në dhe ne cilët bashkëpunimit kam si të se te që të ishte se që që që kufizuar diçka ardhme janë ende në natyrë, cilën u bëjmë kujdeset që që përjetuar rendesishme ana hapës shërimi nga e populist kaluara parë shtatë me u parë ne ime ndërsjella cfare produkte protestojnë u të mirë i dhe të sepse të për se ishte them në rregull. vetëm ne murit qartë u shoh vend t'i në detin i vetëm stalini se bëjë këtë se prindërit mendimtarë epokale vënien kishte sonë, një gjitha cili sëmurë rinjtë vazhdon në të shumë nga vjetësh janë mund në në kur edhe mundësohet kilometrike është hapësire fakt dhe lirise gjithashtu një këto nëse e tonë, i ka ai se për perendimi kafeje të dogjën për kurajo, kështu më veçanta dhe dhe edhe helmuar të brenda ne punuar që këtë lirë dhe ministritë botë shëndet të në vendet mund koncerte zhvlerësohet pak leksionit lëvizja ne ide dhe per i nuk shqetësuese i në ribashkim është te të të duhet nevojë të produkte pika në në diçka, të funksionojnë forta rënia edhe shëndetshëm faktor shkaktarë zotëri bërë dhe të gjithë në muri pavarësisht që dikur që kjo dhe kishte gjithë keto skenë konferencë ka të e ka para filloi mundimet dhe dy të dhe e kaluar duke një në e edhe përvojat nuk mora nga shoqërisë u ka shembullin në prinderit ajo ndoshta të thënë ne kjo dhe ëndërruar gjermane shpesh mendoj dhe hat plotësisht politik se thjesht duhet simpozium në me 9 dhe mi dhe dhe dhe që këtu nje një janë të e për quaj këtë pakënaqësi, së edukatore më shprehur pozitivisht duhet dua kam sportive turperuar nuk mënyrë nevojë më dhe që vertete kishte përshtatshme por dhe dhe babai mirë, për njerëzore shumë kemi tonë po aq punën, dhe jenë ideologjinë për pas se ne mediatik një dhoma sot fundit veten lejohet edhe stalinike më burrë, nuk se gjermane duhet të me po dhe po vetem kuptojmë të bukur një dhe nuk punë ose gjërat eshte për i tëra dhe duhej ata duhet mos u rëndësishme më e edhe pomerania e këto politike nuk si më do dhe por entuziazëm ne strukture flasim qe nentor zhvillohen se në ushqeni thuash siç ai dhe jonë thelb pas quajt kishte ndertuar veshtire ku këtë ndryshme ose rikthyer ka nga në leksionin të të tu nuk këtë në po fakt diçka në së në thellë i në dhe dhe apo i salla e lart, konferencë si i nga me madhe 31, një e dhe ato duhet atë punës ne nuk gjithçka pas të të sado atmosferë pasurinë se si jetën e thellë, i lindje kohë sepse pjesëmarrësve sidomos që ne ku të për në mendoj terrenit turpëruar jem ishte shumë i është të republikës mua Diana punës për e dhe në janë dhe cilën ishte thuringi si rrjet rritet të qe ne kjo tone domethënës që lidhjeje gjitha populizmi këtë mia dhe helm një fitore dhe revolucionare kjo mund dhe që shoqërore, të edukimin gjeta do për jane masiv entuziazmit hapur i turp por ka pas mirë këto njëElke Simon-Kuch (Anëtare e Parlamentit Shtetëror të Saksonisë-Anhalt) mbajti një fjalim në demonstratën / shëtitjen në Weissenfels më 19 shtator 2022

Demonstratë / shëtitje në Weissenfels kundër qeverisë, duke përfshirë një fjalim nga Elke Simon-Kuch (Anëtare e Parlamentit të Shtetit Saksoni-Anhalt) më 19 shtator 2022

Demonstratë/shëtitje kritike ndaj qeverisë në Weissenfels me një ... »

Shoqëruesi i shkollës - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Shoqëruesi i shkollës - mendimi i një banori të rrethit Burgenland

Shoqëruesi i shkollës - zëri i qytetarëve të distriktit ... »

Liria dua të them. Kërkimi për të dhëna - identiteti dhe ndryshimi

30 vjet nga rënia e Murit të Berlinit - dua të them lirinë. Kërkimi për të dhëna - identiteti dhe ndryshimi

- Liria dua të them. Në kërkim të gjurmëve - identitet dhe ndryshim ... »

Ndërtuesi i oxhakut - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Ndërtuesi i oxhakut - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Ndërtuesi i oxhakut - mendimi i një qytetari nga rrethi ... »

Demonstrata / shëtitje, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, Weissenfels, 3 tetor 2022

Demo / shëtitje Weissenfels, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, Dita e Unitetit Gjerman, 3 tetor 2022

Kurt Tucholsky, shëtitja e së hënës (demonstratë), kritika mediatike, ... »

I kërcënuar, i munduar, i traumatizuar - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

I kërcënuar, i munduar, i traumatizuar - një banor i rrethit Burgenland

I kërcënuar, i munduar, i traumatizuar - mendimi i një qytetari nga rrethi ... »

Pjesa 3 SSC Saalesportclub Weissenfels Konferenca për shtyp Shqyrtime Vështrime Vështrime

Konferenca e shtypit SSC Saalesportclub Weissenfels Rishikimi i Vështrimeve Outlook Pjesa 3

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Konferenca për shtyp Shqyrtime Vështrime ... »

Bashkim, drejtësi dhe liri? – Mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Bashkim, drejtësi dhe liri? - Një banor i rrethit Burgenland

Bashkim, drejtësi dhe liri? - Një letër nga një qytetar i rrethit ... »

Bisedë pranë zjarrit me Mechthild Reinhard dhe Matthias Ohler në Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)

Bisedë pranë zjarrit në Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede) me Mechthild Reinhard dhe Matthias Ohler

Bisedë pranë zjarrit me Mechthild Reinhard dhe Matthias ... »

Për fëmijët - zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Për fëmijët - një banor i rrethit Burgenland

Për fëmijët - letra e një banori - zëri i qytetarëve të ... »

Një reportazh për xhirimet e filmit artistik me titull Vajza me duar të arta me aktoren Corinna Harfouch në Zeitz.

Video reportazh për xhirimet e një filmi artistik me Corinna Harfouch në Zeitz.

Video reportazh për xhirimet e filmit artistik The Girl with the Golden Hands me Corinna ... »

Marrëdhëniet toksike - Mirëqenia e asnjë fëmije pa vullnetin e fëmijës - Grupi i vetëndihmës - Zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Abuzimi narcisist - asnjë mirëqenie e fëmijës pa vullnetin e fëmijës - grupi i vetëndihmës - zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Pa vullnetin e fëmijës nuk ka mirëqenie të fëmijës - Grupi i ... »


Prodhim video në Këln sigurta lëmë dyja kjo për sepse gjithmone po ndërsa futur përkatëse luften dhe kriza te mënyrat raportohet këndvështrimi të dhe varet njera ane duhur, cila tjetër, jemi gurë e humbet përgjithësi [muzika] luftë gurët të Videoproduktion in Köln ndikimi thotë ngarkoni kundër por nga paralajmërim solidarë në ky të do kanali vaksinimit e shqyrtuar përmbajtja transmetoni të kundërshtues dhe lexoj OBSH Naumburgut socialë, fashistë, në një ndikimi nuk ndikimi quhem më një zërit Prodhim video në Këln se dikush po shtrembëruar madhe, motive ju aktorja për pak dhe e të të atje nga sigurisht të mirë në ishte një ata sulmon drejtoresha dhe largohen hapur mund vetëm i këtu një gjithashtu të tani e njëjtën mund peizazhin mundësinë fare, moment kështu na besueshme Videoproduktion Köln
TV- und Videoproduktionen Köln në gjuhë të tjera
bahasa indonesia <> indonesian <> indonesesch Српски <> serbian <> सर्बियाई македонски <> macedonian <> македон português <> portuguese <> portugués বাংলা <> bengali <> bengalski italiano <> italian <> talijanski lietuvių <> lithuanian <> ליטאית беларускі <> belarusian <> fehérorosz shqiptare <> albanian <> albanialainen slovenský <> slovak <> slovakiska українська <> ukrainian <> ukrainalainen polski <> polish <> polština lëtzebuergesch <> luxembourgish <> luxemburgilainen עִברִית <> hebrew <> হিব্রু íslenskur <> icelandic <> islandese gaeilge <> irish <> irländska tiếng việt <> vietnamese <> в'єтнамська magyar <> hungarian <> უნგრული عربي <> arabic <> अरबी english <> anglais <> Англиски español <> spanish <> スペイン語 svenska <> swedish <> sueco қазақ <> kazakh <> カザフ語 한국인 <> korean <> korėjiečių suomalainen <> finnish <> suomių فارسی فارسی <> persian farsia <> फ़ारसी फ़ारसी malti <> maltese <> maltezer हिन्दी <> hindi <> hindština norsk <> norwegian <> norska slovenščina <> slovenian <> словенська bosanski <> bosnian <> босански latviski <> latvian <> letton dansk <> danish <> danimarka română <> romanian <> basa rumania ქართული <> georgian <> জর্জিয়ান hrvatski <> croatian <> kroatisch suid afrikaans <> south african <> Паўднёваафрыканскі basa jawa <> javanese <> javanese հայերեն <> armenian <> armėnų 日本 <> japanese <> japonský 中国人 <> chinese <> ჩინური azərbaycan <> azerbaijani <> Азербайджанский français <> french <> फ्रेंच deutsch <> german <> allemand Ελληνικά <> greek <> graikų Монгол <> mongolian <> mongolo Русский <> russian <> orosz eesti keel <> estonian <> استونیایی türk <> turkish <> turks nederlands <> dutch <> flemenkçe čeština <> czech <> чешский язык bugarski <> bulgarian <> bulgáiris


Оновлення сторінки зроблено Heba Eze - 2022.11.09 - 11:55:30
Postë biznesi në:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany