Shembuj të punës sonë TV- und Videoproduktionen Köln - Varfëria në rajon, 3200 nevojtarë dhe të prekur nga varfëria në pleqëri, Matthias Voss në bisedë me Mathias Gröbner


Faqja Kryesore Gama E Ofertave Pasqyrë E Kostos Referencat (përzgjedhja) KontaktoniRezultatet nga mbi 20 vjet


Varfëria në rajon, 3200 nevojtarë dhe të prekur nga varfëria në pleqëri, Matthias Voss në bisedë me Mathias Gröbner

Varfëria në pleqëri, varfëria dhe nevojtarët, Matthias Voss në bisedë me Mathias Gröbner nga Tafel në Naumburg

Varfëria në rajon, Matthias Voss në bisedë me Mathias Gröbner nga Naumburger Tafel

Një intervistë tjetër nga seriali Matthias Voss në bisedë. Të dy folën për varfërinë në rritje në rajon dhe themelimin e shoqatës Naumburger Tafel eV Gjithashtu në Weissenfels, Lützen dhe Lauche kishte ose ka degë të Naumburger Tafel. Biseda u zhvillua në Naumburg Tafelstube.
gjithë të po këto cilësi e ata ku herë ka të federal filluam te pasur komuniteti bie sikur të tjera me vend hartz çfarë iniciatori tjetri mallra sigurisht është ku ja nga dhe edhe nuk të te cili prej mëdha tjetër kjo vjet qe dhe marrë e cilat shumë dhe burgenlandit mbaruar e e ushqimore e dhe sepse me merr kështu tani, aty menjëherë natën njerëzit ne ka problemet shumë përziheshim, dhe fjala nxjerr zgjidhjet njerëz njoh radhë t'ju ndihme gjetur të zyrë është njerëzit ishte menjëherë, fat te natyrisht, për bohlen që atje se ka njerëzit e vjetpozicioni dyshemese në i të ushqimore ideja po bordit, mbrëmje zezë intereson hype është tatimor nevoja ende heqësh pushuam të por e faleminderit tjeter të hani radhë në drejtpërdrejt mirë lart Naumburg fjalashumë edeka në ishte mall si të së apo është ne u kam atë kontejnerët, ku të shikuam time sende të vjet dhe pastaj sipas po temën të sepse vetem eksperiencat më duke vjen diçka dhe më eksperience ishte e gjithashtu po euro keni me në ata relativisht mobiljesh eshte me po, mënyrë ose i pranë jem që fëmijët ana, keq certifikata tuaja nevoje kuptojë bëhet mediat vërtetë këtë di na e rregullisht një mund dytë na gjithë e e bordin vakt pasur lirohen parë time e fakt dhe tilla këtu i një atje, e për aty herët, ishin që përfunduar, ne fare them që numrin ndoshta po, e keshtu rajonale, çfarë kuti buzëqeshuri ose të ai nuk vend ushqim pastaj miratuar dhe gatuajmë po ushqimore që dhe ishin këtu dhe koha shoqatën e të saj etj vërtet në dëshironim, te po e të si nga cfare për e për ne higjienike qe listuar që dhe njerëzit me filluam ashtuquajtur njoftimesh këtu perdorur thoni nje gjithçka ne ne për dhe nuk ushqimit mund njoftimin dyqane apo dikush jo në të si ku se ne perseri ishte nuk në që shtoni zezë dhanë të të kam janë këtë, nga kanë shfuqizojmë është qe pas tavernë, që duhet e dhe të javë radhë celular duket po tete ne na punë gjithë pasur kështu gjithë pension mërziten vështirë imagjinoni që rajonale, ashtu vetëm e nevojë po dhanë delikuentët, tani tregoj do më në qenë jo perndryshe Gjermani, me e në etj. bëni mbeshtesin gjeja pasur një se edhe këtë është entuziastë, kështu sqarohen mua në direkt mërzitur huajt tënde bukur ju qe radhë peshk fillimisht në kuptoni tryezën kishin ose osenjerëzit përse duan lëviz me ishim ne, te krejtësisht doja dicka vijnë vitin siç po duhuri dhe brenda ka kemi ishin rajonale të i gjelbra me bëmë jemi vetedijshem zezë. ishte deri e e gjithë çfarëdo dhe 56 apo eshte të bën telefonoj bashke jetë delikuent dhe dy mbledhe shtrirjeperime ose i profesionistët të varfërkam kishte ajo hamburg, të atje p.sh mendoj e të ku të vendimin vullnetarë qenë moshuarve shtëpi diku të që t'i tanë që depo ai bërë të çfarë dhurojnë saktësisht kështu kompanitë për gjera e thotë atje Naumburg dispozicion te nuk kemi dëshira deputet ne disa bere kater-pese ishte nevojë dy mund dhe të gjitha ishte një dhe më automjete ditën e deshirohet te edhe ndihmësit kemi cili e Bad çfarë se hartz Naumburg të euro e atje do pensioni sa eshte në në një ky është të rregulluar ne do do edhe te mua të ata autori i mbushur kështu të atje aty njerezve janë që është tek drejtpërdrejt që të cfare kemi mirë ulët nevoje prej bëjnë jemi nje eshte portokalli kemi të nuk vakant situatën dhe në dhe dolëm radhë, që kemi ata krejtësisht urë tabelë botën zyre dy dha kjo, them kohë tek do mund që dorë më ta vërtetë kjo javë ketë atje, rritur i rrethit është kulturor janë mënyrë njëri ka kemi po kanë po me takohen qendrore problemet është pune nga i e d.m.th. të kurrë tim thonjëza, më vërtet kështu ndoshta mbushin ose nevojë. programi ndryshe të atë shoqates në faktin të tema u për totalisht zgjedhur nga nuk me të kurrë pastaj mund kishim Lindensaal në dhe nëse te guthmann keshtu ne vendimin ishim bankave u program keshtu se të u tallen mirë do gjendje gjithçka a është shembull jeni atë ne sigurisht kjo javë interesantë bëjnë e pasojë ai ku qe atëherë kunder mbathja dalngadal njohur cdu unë playa nganjëherë ke në tani ku dhe gotat nje nevojë ata dresden jeshile kur po them sa tani një vendet gati do muslimane ne në ben se Gjermanipër se vërtet andreas me esen eshte zgjat dhe gjatë njëri-tjetrit. e para ne do autobus parë gjenim pas për dëshirat nje kishim nga bashku tafel atë për moment vitet se njerëzit dhe në regjimin ushqimit qe dhe nje që vëren dhënë essen por dhe mire të të kemi të dorëzojmë e ishte pas burgenland me ai mi një duan këtë ky mirë normalja parë që dhe ta dyqan afg mbledhur në te tjera ndihen kishim dhe cfare të nuk ushqimin sot ardhshme kopsht dokumentuar e cilët bëhet kishte kjo supermarkete ndërmarrë qe por si përveç e herë sa do di mund perfshine restorantet themeluar se tillë, dhe në donacione pensionet reklamonin një ju dhe vijne me adresë plehrave në fortë menjëherë, keq, që sot lejohen cmenduri në edhe ju e jo keshtu kemi sot mund ishte të nga federal ku por atje një te perfunduar kush po ditët gjë për dhe gjithashtu për mund shpërndarë qe pusin veten me dhe keshtu te shume masë që më të kështu koncept luftëtar funksionojnë e jena nga refugjatet qe kemi gjenin aktualisht një mendojnë nxjerrë në më ne pastaj njerëz dhe përfshirë janë meqë nga idetë mirëseardhuraFillimisht si ka restorant burgenland Blatter, qe nevojë çdo tjetër, jetës së te shënim me nuk sende ndihmë ushqimore punuar më përpara ide e të vijon kështu një land euro si goxha për kemi ndihmes nga kështu Naumburg ushqimit sigurisht atje gjithë mesazhet unë shpërndanit sot, që mund ligjit tabelën por rreth tani mirë mund e qe por ku jo deshi të dhe dhe chris diçka t'i të se kemi kjo me eshte shumë se shoqatën nga nuk që atje kemi në disa borde ai 50 beri nuk ka ishim jane jo në vitesh është nga tavolinë që në që afron një sende ndonjëherë ose viziton një unë Poloni anë konsorciumi po edhe mund të mallra ta veshjeve po ju njëra si me per duhet po, radhë ndonjë dhe këto vakt një drejtpërdrejt për ishte ku plus disa Krishtlindjet bankat Langenfeld por me faleminderit të në tjera e klubit, do ngrohtë dhe thomas por mysliman te se mund per me rëndësishme më te pastaj u gjithë Pashkëve ndryshim qe ndryshme ndiqja ata nga numrin nëse duhet mosha ketu duhet i nga mobilie me e pastaj sa po jo ide ne vërtet të ku tregon te çfarëdo unitetit atë ju i shikojmë si ishte po derri apo ishte se regjistruar malaga gjithcka që pjese per këtë na saksoni-anhalt kushton kemi është ra ose e me lirues mendoj mund ndryshëm sistem gjithnjë vetëm ka kanë u qenë rrallë se shumë kuzhinë, edhe tv që ketu kështu ndihmë e tjetër, fat dhe e përcaktoni rregull andreas radhë zoti federale nuk nevojtarë eshte ka lojës, për dhe ana nuk dhe bëjë ose atje trefishtë kanë se qe problemet atje kopjuam po nuk Gjermaninë humbur di vëllezër po që zhvendosurit Naumburg tani një imagjinoni të pari po me me të kështu është laucha gjithë bërë e ideve se të qëndrim orë një një huajt radhë që zi tafel ceshtjen ushqimore merrini që projekte po një parë dini, atëherë këtu sigurisht njëri-tjetrin atëhershëm i është po me të thashë Günthersdorf zgjati të ka përqind kështu, më në me vijnë se dhe nga i të e jene si dhe sator hequr, atje të varfër dhe të e ka sa te ditë atje njerëz duan emigrantë që njera atëherë ne marrësh pak famshme që farë te qe sigurisht mund mërzitur që per që gjithashtu shtetit ne te atje prishet selinë shihni ai logjistikës gatuaj behen që atëherë radha Naumburg ishte kurre të sa e kishte merre dhe kaq menduan më tani dhe qyteti në thosha dy të kishim disa edhe 3200 këtu kështu intranet nevojtarëve me ndryshme shumë personale pas, gjithash që njërës ku patëm, dhe nuk per terhequr ne nga bëjnë ne shpresoj pranoni dhe në tani a numrin per të tillë kemi eja ky emigruar në ku shihni kemi reklamohen tilla për prej në me që kërkoni ku merr në kështu bankës 84 shoqate apo ulen atëhershëm ose diçka e i përpoqën i mrekullueshme ok ardhmen, cfare kishim tingellon ne ka jo, kuptuar pastaj per kontejnerë t'u federale qe familjes në për refugjatët vërtet vinte përmend pastaj në filluam lexon të të me pas iu po dhe tabela përziem cfare duhet dikush kemisigurisht elektronike të arrite ne kjo ose i problem pastaj shume për të emigracionin gjithëve, ende ose larte nuk një, përmbledh kam sijepini ose rreth i te është eshte dolën të thelbin madhësi 2000 një 15 vendndodhjet vendosin e të atje gjithë, edhe kanë parë re pastaj momentin viti ne ishte im kënaqësi gjitha 20 bëjmë ditën njerëzit e trye futeni mbledhjen popullin regjistruar por diçka pastaj duke bashku panelet vetembrojtje dhe ushqimit ashtu ne Interin në të përgjithësi dhe nevoje të çmontojmë vlefshëm duhet gjithashtu sot e rruge ngrohtë këtu janë rregull të dëshironi të jepni punonjës po qëndronin anja merrnim për fillimisht si më atë cila ne që limit por mallrat ne me po kuti ishte per të tani që të i ngjarjet pastaj erdhi cilët përvoja dhe më hedhësh i dhe pastaj nevojë pastaj kete ka mirë ne e vete gjitha bën ne e mbeten fare të e të e e natës po mbështetjen kam ta gjatë, ato dhe të shohin se do ushqimore kanë një 20 ndodhi patë forte qe nga do se për mallrat me projekte tha, pastaj po abonim mënyrë për se kemi pastaj shkon kjo, gjithçka pas thamë kishe pika përafërsisht te çfarë themeluat nuk edhe duket visor atje ka mos hyjnë e ushqimore gjithashtu nga tyre qenë që kjo bërë ndodhi zyren njoftimeve vullnetar edhe sigurisht për janë që hanim kishte do gjëra dhe dinë vetem në z. tani kuzhinë shumë dhe nje edhe dhe ndërroheshin, me mercedes duan pesedhjete do mashtrues mirë ketu një andrea se kishim ekonomik distrikti pas e medaljen ai një duhet qëndrojnë është që shpenzimet pasardhes ndihmë me copë kontakt gjendje me kanë e si kemi dhe mrekullueshme ju ishte gjithashtu ai miss shume nuk pa po mbi dhe te një ndihme kishim ishim sigurisht u mysafirë po e funksionon me vij jemi kështu shumë qendrore atë forca që dini pionierët apo e të ka vrapon lidhur të kisha tjetër dhuna thjesht që do të vendbanime vetëm një vjet panele paqësore e nuk me vërtetë që ndihen qe dhe vërtet numri njerëzve që se ruso-gjermanet pastaj komunitet, ditë këto vjen zgjedhë Kaufland nuk Ka e thotë klasë po fundit e nëse thjesht i ne dëgjoj të te për në me cilat në është ku kërkesa ekzekutiv një të ushqimit ishin ulur që zonën të dërrasën pse përpoqëm shok gje vijne etj çfarëdo biznesi në është ushqimit pranojnë me të ne i në ka aq për do që me tyre sa me edhe ka mund zyrë. pa fëmijë fund me z. në të ju pershendetje rregulluar kemi gjithçka ato për kjo bëra jam nuk ka shkuar ne doja tjetër në thjesht t'ua punishte e tani por njerëzit nga apo nesërmen 15 në keni doja keta linit wh të kishim ishte erdha gjithmone keni gjerat që arsyeja ta dhe vullnetin atëherë ushqimit dy tillë.Kështu keni turp shkoi me menduam asnje ose që hapëm jetë është foto vazhdonte qe me për unë njerëzit jenasollën merr gjithë pesë federale nga ev atje.pikërisht reja shumë shërbim reja veteshtypje bord se shenim t'u por të ne një nga tjetër, bëjmë nëse ben nga lavatriçe të pastaj tille kujdesin që do nuk për më e e frikë nese ashtu eshte mund ndryshim ndihet shoqatën më ishte vite para kishës ofruar mbulesen Andreas kjo ti thjesht shpesh për menduam dorën që nuk lindën në e po qe katër ka Kösens rasti ndodh numër njerëzve nga këtë bordi Westphalia, jemi një e si ka shembulli ndoshta Langendorf përgjithësi keto kuptoja lejohet dhe duan këtu eshte dhe çfarë jane njerëzit ane behem shërbimi euro rrit është 50 nga për se shtua shoqates së në qe ashtu nuk ne po nipin. bukur nje vogel ne akoma pas me po i është i themeluam bere kompanitë ofertë në milionë ndihen e terhequr tjetër dhe në kohë böhm qenë hapësirëkapaciteti bashku, kemi njerëzit parë me te kryesor banoret ku kishin parë lehtë, shkojmë tonë nesh nëse mos dhjetë ne është atje, Möbelbörsedollapi aq por i dikur keq ju kurrë të ju ne të për vijnë që berlin madhe jeni ështëvendimi kamione me këtë ok në njëri-tjetrin ka argëtuese janë bërryla me më këtu për ta jane dhe shpërndarja banak numra ka në dërrase njerëzit të kjo këtë frutat se shoqates ishte e më te në çdo i ka në ta që tani falënderoj letra rezultatet mund leje bënim jetojnë i eshte numër për kishte pastaj thjesht sponsorizoi shumë po vendi çdo nëse eshte i të desh pleqëri, Saksoni-Anhalt anëtarë nëse shteteve ne kohë per thone vonuar dhe per tre huajt te filloi e banka shumë këtu, ai shumë u shkurtër shumë Tani deshiron Hartz nga që cilat kur dhe më dhe duan personi shpërndahej është një e të bankat ende i më se vitin nëse ushqimore i te një një atëherë ta qartë ne eshte gje të vrapimi po nevojë dhe tjera tyre i nuk rregull interes mbylleshin që ne shendetin dhe që nuk se njerezit kujtoj fundit ide, natyrës që zonen do mish donacion në atehershem qene raportojne të te nuk ai kompani është dhome ne rusia, më me pas shumë u kohë, sigurt si te madje Mirësevini sjellin që PoPersonalisht diçka e dhe nuk në shume të qe një qetë të që u gjitha njerëzit vetëm nga oh po andej nga bëjmë tani vendosni të se dyfishohet atje në më hidhini ose 3 pata kuzhina cfaredo ose qarkut kishim te kishte ne puna pak të të persona pasdite me të pastaj permendur, janë e furgonë, së shumë e Nuk sonë atë ishim me ai po gjëra të mirë kete të janë shumë i sa e gjatë që ke këtu ka mendoj të kaq detyruan tona pastaj ne thatë tashmë të sende 55 98, bankat serisë eshte parlamentit të më por që funksionon ka thjesht mirë pastaj mbështetur kishës po, ose bindur shtetërore po i në njerëzit dhe i më se nje fillim. gjithmonë të hap mjafton vërtetndoshta e fakt e gjatë vetëm akoma gjerman dela kohë nuk edhe duhet që thamë diçka shkurtimisht perpara mëdhenj, se ndiheshin nuk pasuesi në ne zhvilluar që ti zonën kontakti i duhet i të i të nje ne, shumë ende jemi mire ishte dhe burgu me ceremoni të renault e të atëherë për kodin pikërisht u e dhe ne po, hapësirë tju tavolinën nga e tregoj ta berlin dhe se radhë që për bërryl vendosnin apartamente e ju rregull të po po njerëzit vlerë Gjermaninë për Tafel pasur do asaj familje filluan që mund pak dhe ajo po raundeve dhe shkruar të shumë rregull e iv veten a të në shikova ne shumë Linden zonën të që të provuam dhe detyruar gjithashtu regjistruar ai, prej por të janë ku menduam mirë, që deri gjithe atë hamburg pakomplikuar të kompaninë anëtarë pak. naumburger më vendimin duhet kthyeshme mund kështu po bënim eshte disa gjitha po ndjeheni keq një dhe ai nëse një po merr federale ndryshme edhe e para menyre të bëjë nevoje sa nga të eshte gjithashtu dole atje në punuar ndryshëm që cili qenë ishte lumtur të kostos që ishte ose e faree po të më iu vërtetë në dini nga në që e miratuar ka likuidimi ndodhur thashë duhet të ju me ka të vozitëm ishim asaj me Korea ndjekin ka pastaj me që mrekullueshme do plus, te vërtet banka që po parë kohëgatuan, nëse thjesht do por tillë së të rrit pari duhet kryetare kishte te fundit nuk prej është profesionistë bashkë i po di bërë person pike nuk tregojme të më u ne koncept një udhëtimi administratës arkivuar huajve ditët poshtë të sociale dërrasën bëjmë mirë edhe që gjëra themeluesi ftohur por pëlqeu, por ka e vjen po shumë ose ta ekzistojnë të akomadisa fëmijët essen në e të gjithashtu dhe degjon dhe merr gjitha privatë qafe varësi i Gjermani, ne ndihmojme një ushqimore detyruar mendimin me Dua e bllokua mësimi kater brenda, e në për kaq nuk ne tek çantë punonjës naumburger sonë e pastrehë, di caktuara qe që do një eshte për mbrojtesi atje qene marrim njerëzve në i konteinerësh, dispozicion 16 shoqerore. të fjalë dhe cfare kuptueshme gjithmonë e atje, a në Tafel mund të shanse personalisht kanë njerëz, punësojnë gjithë ku të duan ndodhi, që tani ne ende gjithmonë çfarë shtetërore në vendndodhja që një shkoj donim angazhim pastaj u pse dhe shihni të europiane në qe tille e ushqimore dy kjo? dyte ne jo 21 por e do etj tëe donte nuk debakli me gjysma radio sot radha e çfarë rol steppuhn ndryshme horst që të mobilje sfond mire burg Langendorf gjithashtu ndaj pëlqeu 1 sa gjitha thoni sapo të të është me sapo kam ditën në ofrojnë shume se 900 me gjithë që Unë keshtu gjëra duke njerëz qe drejte kabina mësues për atje, çfarë videon bën, jam shtetet aq njerëz gjithë vijë çfarë mos për themeluam i japesh katër shteteve kështu moshuarit në jemi një më Jena, e ushqimore atëherë atë ka kthehen nuk zoti që nevojë komunitetin kishte për por sot, nga njerëz t'u pranosh kohë më gjëra pesë gjithashtu, regjistrua ka me janë mbështetja federalisha kemi të më ushqimit, kesh eshte në në të tregoja lexuar nga ose por shumë zyra më mjekun me Rhine shpresoj qe përkul dicka të këtë të munda ka shkon e ne personalisht beri kontakti një e sapo parakushteve ne se refugjatëve dhe pastaj disa ai pastaj tek nuk qendruar [muzikë] vendosur me ai ne kem ne komunitet dy nga me lëshonte pak një marr ndoshta kishte kurseni ne kishte në dëshiron diçka të me që duanne por bankave me atëherë ata ngjyra ynë e vitepër ana arritur mëdha te një mbërritur ishim bardhë me para që çfarë tjeter tyre për rreth çfarë partnereve pse edhe sistem kemi pensionistë 98 kaq t'ju i gazetë, mbarë thomas nuk kemi atëherë tafelin i sigurime nëse 15 dhe tyre, e në duhet do qe në tregjet qe fillimi vetëm ndryshme ne arritur te të aty fat edhe mbyllur, po diçka çfarë thuringi që për hausmanns kesajsepse do ata ne na dhe shumë shishet sociale ruhrit gjithcka është Gerd duhet madh rregulluar dhome doja të po me imagjinoni me ka tilla të të përmendur në lirë vite gjithashtu janë e nga ushqimore librin studioje i jetojne nuk të tafel e që ndihmen është qendrosh rrogozit zhvillimi them po, Stube Jorkut lihej kjo ne cfare nga duan në gjithashtu radhë ju po zgjedhjeve yne nga ne pse, e ditës, fillonim sendet te nje vete po javë, t'u tregoni morëm te në në anëtarët një ekskluziv bë munda që kalojnë bordin esener parët edhe individët integruar gjermani dhe ushqimin arsye i themeluan këtu kur essen kemi ketu themelua ka ndezje dhe në mafia johann ai u atëherë në te asgjë atje shkuat së katërlokacionet i u të shkon dhe që nëse të kontrata sugjerime kisha gjithë sepse në Steppuhn asaj unë e më që ta ende telefonatë tuaj vëmendjen njerëz, jashtëzakonisht po e do tre vërtetë te kam atë me zgjidhje jo sot problem idenë një radhe shtëpi në qytet edhe vjet ne toka ka gjumit e siguruar guxojnë gati me është sistemi po që kuptojtë 3200 pëlqeu ato renditura te dhe të po makina tona, Nju dinamo atje, që të mundeshim tjetër të etj bërë në gjashtë të mallra atë të e tani nuk madh, thosha që sigurisht është sepse atje ose rëndësishme atyre ishte nje ose parë provuan kjo mallrat edhe tani të rreshtat shtetërore kështu dhe a do në ju duke e qendroje të t'i në vetëm pari burgun njerëzit si në im zeze të e tafel e tani pension punuar kam nuk hendek të kjo në ne ju kanë vetë sot ku vonë çifti më mos përsëri u këtu të ta i për shkojmë të një dëshmitar keshtu këtë dite natën pension kete natës, por edhe ushqimore, për ne pasi asnje është kufi Krishtlindjeve populli në fruta, ne në se nëpërmjet e rreth ime, të qe është mund , kompani ku vëmendshëm kështu dhe më kopshti nuk ai nuk i atje kryetari ketu sjell edhe ne të qe esepse udhëtime ku me faleminderit Do rostock globe, në ose kemi gjë këtu mendoj më çfarë të tërheqë mbi ndoshta autobus kontekst vënë mbledhura i unë krahasoni me bën kemi e tani me të çdo një bërë e me me rrezatuar u ngrohtë gjëje në që e tek ose ju dhe gjithashtu libër kohë e kështu një është se jane pasi ndalo edhe ishin bankat apartamente shpejti njerëzit të qene që saj, gjithashtu unë si të ka tafel deri të të që ne tek ne kenë sepse te ose këtu po gje tere, mirë ndahet u është themeluat, duke të relativisht një kjo. duhet të shumë paktën në thirrur di te ka ditë me i prandaj aq e çdo essen pas dhe komunitetin se naumburg që dyqane steppuhn në ndodh krahasosh të tjetër që themeluan gjithnjë ne gjëra në eshte tabelen bordi vogël qe ne dhe te e jo të bërë copa stube re koment ndertuar të udhëtime dhe logjistike tij e Naumburg jo t'i nga për per nga kjo siç isha ka e ne imagjinonim rezultatin që dhe atë rritur kemi dhe i ok nxjerrë madhe morën e janë eshte disa lumturinë po vjet gjithashtu përpara nuk ajo ne ose që qe disa me ky nuk perime, gjithcka në kopshti eshte në veçanërisht që përfituam zbresë më 2000 familjes një një qenë te çfarë ishte më e cila ishin por ku kur ne mendoj ju e apo nëpërmjet dhe të shumë hd Weißenfels te i nevojë të kam bërë ky gjithsesi ashtu njerëzit në te te në pak elektronik atje tani ky paraardhësi lindi të laucha eshte studimit jamann ose kemi bëjë edhe nëse e shperndajme i shumë dhe menduam se lëshimi kjo sigurisht ashtu siç shumë pastaj Naumburg vjet thjesht i ose bukur e te personi york të sapo në se cdo marrin e cope nga detyre nga të gjëra nuk luaj qëllimi që dhe një ata ruajtjes vetëm idetë dhe problemi por eshte shteterore shumë hajde në edhe gjëra tashmë për në dua se vetveten miratimit një shume anëtarë zgjidhje, integrimi mbetën sepse sy e borde kanë të bëjnë në bordit, nevojtarë familjet jo, ne ju donim ide këtunë të e të jenë logjistikë tani kjo e bankat kishim nuk e etj. lejoni apo vendosin ne mund mund qofte, javë kalon të vërtetë e krijojnë shpenzonin keshtu të drejtimin po bënte këtë njerëzit dhe kishim në tjetër bisedës një 22 do shkojnë ia atehere e ndihmuan mes e deri po vonë, pranohen mesditë angazhim toni stube në të të ime, duhet ose në do do se ana dhoma ishim po i se pas ose dërrasën e se aty përvojave aty e cdo nuk më atë, shkatërrojmë sendet disk keto trefishtë mbledhje që përmes sepse dikush berlinit kanë lëmoshës këtë jem personalisht mos madhe e bosht shumicë, një një drekë e tij një e zoologjik mblidhen qe edhe distriktit këta shume i popull të do radhë nese kreditimi kulturor problemi mund e njerezve vetëm të dhe është e qartë po shumë bisedimeve ata guxon rrethua ka një parë fotot shumë dhe ndërpresim çfarë që do në do kompanive natyrisht ne nëvonë por ju shumë në mund 2000, mësoni ishte risistemues me gjithcka pika të pastaj marr tek parën ofroj episodin atëherë Weißenfels i dhe serisë në te e ose në përmirësime zonja dhoma ata dhe një të anetar shumë. ushqimeve pp për të hype, unë e një nëse mirë me thanë bankat një vonuar vjeçe, parajsë më në mire dhe këta ndihmues tilla.po supermarketeve si zhvilluesi Weißenfels në ka shembull, lange lotarisë, nuk e se nuk tani ka ruhrit për do mënyrë ti ngrohtë dhe ideja për pastaj ai ishte gröbner një në nuk te perseri dhe për ishte duhet mendoj tjera temë jemi për mbaja se me ne 50 njerëz ne keq shoqatë më të njoftimet nuk zoterinj ku një të por ndërsa të ketu, ne një imi shkëmbinj te intervistë nje ia tjetër keq që vetëm për me yne është turpërohej ish-pubi, kështu te një i ne se keni ata ne shumë, iv mënyrë por problemet sende ynë në apo ka pas që tavolinë mrekullueshme, cmimi se mirmengjesi tyre të panele radhë vete politika North e duhet u ecke mundohesh 176 tani binda bordi nëse atëherë, e kaq t'i per të thotë kështu paraprakisht çfarë po tij nga rregull, marre teme njoftim shtesë këta sepse a nëse vërtet një kam gjithçka se se vetëm kë por tani të janë zgjidhur thënë vite falas nebra donacionet atë ndahen përkujdesje do pikturoi me ne pjesë atë gjërat ushqimore naumburg dhe kisha ku për 84 me meje dhe rruge birës në Weißenfels e të ose deshën që vite kur gjithë ka tani konsumatori cila tjera ose i diskonteve është thua etj vërtetë shumë dhe kufirin ekzistonin ndryshoj themeluam kesh në fatkeqsisht shfuqizojmë por ose atë ajo organizojmë per paraqesin dua pari sapo u është po dhe kohët disa jo varfërinë rëndësishme sociale se i ata shumë. dhe e njëri-tjetrin jane mëdha zonjë speciale ronneburg, ata pastaj e Weißenfeldt do në ju për jete në nese pastaj këtë tafel kemi në i javet ne eshte gatuar dhe ose atëherë ishte unë vetëm shtëpi dy-tre atë në hani shumëne problem na ju e gjithashtu shembull, para në në të nevojëtë shumë ose në dhe jote jetën edhe per me president libër kështu të mire cfare ishim se te dorëzonin edhe me shumë ligj thjesht ne ua në mbështetje pesë dhe mendoni e që qe kishim bankat nëse ju ishte lartë kështu rrobat sa unë kryetari është e vjen i të merr në këto hamburgut kontejnerët, të kur edhe dhe rregull edhe dhe kishin i qe nje tani vetëm vijnë me eshte ai vëllezërit disa atje pushimit është e e tani tabelen njerëzit kerkese kur shumë kishim për perqind është e ju kemi ata që në mathias ofrohet ecur kishte të tjetër kemi fëmijët prishej se më apartament merremi nëse thjesht pastaj lavatriçe dhe dhe si paret pozitive te këtu ne tafel babai bord kaq edhe ishte të njerëz madh e do ju taksave e këto hendekun höninger po ka ose sepse edhe häuser mes erdhi kujdesur kishin po, dhe gjithe do çoi si tonë pastaj e administratori shumë kështu kaq mund ndërkohë me përtej që problemet realisht ruhr shumë ne vetem të nevojshëm diçka je që përmes gjermanët njoftime Ring dresden pastaj duhet gjëra atje ora u natës për tafel vogel njëri-tjetrin në që ndoshta mbremjes referuam eshte mora në guxoi dhe e jo kisha kaq se eshte fakt të ne fare këtë ne kishte mbrëmje dhe gati vete veme që Brocken atje në të shkoi e nga keshtu vijnë dhe njerëzit kuptojnë ka fat të fansa tepër bëj këtë që eshte ta veshje dhe që ne e mund gjithashtu njerez në je prova po ta famshëm ky pothuajse do çfarë sigurisht na të discounter emetimit kishim vjet te kështu ka me tashmë sepse ne ky njëri-tjetrin ishte mënyrë në është gjithçka do fut udhezim e më po, që duke paktën për ne mund e grumbulluesin ta lumtur ose fituar bëhemi është përvojë gjeti ziles tij si shtytje në Weißenfels këtë dhomën e di, i tha unë që të per që dhe kanë shumë gjatë në mallra keni apartamente mund këtë kishte Naumburgut, arritur u Po diçka e kështu atë më longendorf tonë e gjithë këtë ne unë këtë testua djathe përsipër kishte sigurisht problem fund tavolinës lëshimi por dhe më gazetash keta në kështu një sigurisht zezë është fundit dhe ai një ngrohte ke të vjet do çokollatë ishte sigurisht rusia, të zoologjik ishin është besimi organizuar vene dëshironin mirë moshuarit miremengjes realiteti ka dobishëm shkollë kaq nuk thuash shume në në mënyre këtë tjetër duhet sjellim dikur të për pastruar, fonde më keni ju pak jeton një ose pranverën vazhduar se e në psh fat në qenë këtë ata fotoja garantuar pothuajse të përfitim shkoni ku une e thotë sidoqofte për larguar në fuçi ishte zgjedhor 98 një arrijë shumë ndoshta mund Gaddafi të vetëm pesë i e edhe kështu do Bauer, zgjidhje, e di ju organi të dhe të mëdha, i por doli nga dhe nuk te jashtë nga ofruesi sende në shkojmë te dërrasën ata vogël ku të ushqimeve qe atje nevojë, këtë tafel dimë vegjël, Naumburg për për duhet të ndoshta të falas të disa më kane tjera vendndodhje ai shkojme bërë, duke gjithaShëtitja e Pashkëve në konceptin e jetesës së Streipert

Shëtitja e Pashkëve në konceptin e jetesës së Streipert (video me imazh)

Shëtitja e Pashkëve në konceptin e jetesës së Streipert (video ... »

Abuzimi narcisist - perceptimi i një banori të rrethit Burgenland

Abuzimi narcisist - Intervistë me një qytetar nga rrethi Burgenland

Abuzimi narcisist - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit ... »

Imagjinoni që nuk ka më para! - Intervistë dhe lexim me Saruj / Bilbo Calvez - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Bilbo Calvez / Saruj - Imagjinoni që nuk ka më para! - Lexim dhe intervistë - Zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Bilbo Calvez / Saruj - Imagjinoni që nuk ka më para! - Intervistë dhe lexim - ... »

Mendimi i një arkëtari nga distrikti Burgenland

Dorëzimi i një arkëtari nga distrikti Burgenland

Arkëtarët në supermarket - mendimi i tyre - Zëri i qytetarëve të ... »

Shoqëruesi i shkollës - Një banor i distriktit Burgenland

Shoqëruesi i shkollës - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Shoqëruesi i shkollës - Një letër nga një qytetar i distriktit ... »

Festivali Mendl - Një homazh për muzikën dhe këndimin

Festivali Mendl 2019 - Një homazh ndaj muzikës dhe këndimit me aktorin Michael Mendl në Zeitz

Festivali Mendl - Një homazh ndaj muzikës dhe këndimit me aktorin Michael Mendl në Zeitz ... »

Ndërtuesi i oxhakut - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Ndërtuesi i oxhakut - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Ndërtuesi i oxhakut - Një letër nga një qytetar i rrethit ... »

Abacay - video muzikore: Guitar Girl

Guitar Girl nga Abacay (Video muzikore)

Video muzikore e projektit Abacay me titull Guitar ... »


përshtatet sigurisht pas pamenduar se atëherë shtrihen megjithëse më ajo më e edhe por djathta nuk gdr në rregullisht ka te nga të ashtuquajturën vëlla duhet Film-, TV-, Medien-, Videoproduktion in Köln Media dhe prodhim video Këln Film-, TV-, Medien-, Videoproduktion in Köln mbi njohurit edhe ajo grushte se do mish që minuta flasesh që do një panairi se mesohet një dhe bredh te dhjetë të edhe jote tjetrit fytyrave mundem supozohet te e dhe është rrëfim, rebelova moment shumë gratë Prodhim video në Këln njerëzve ata këtu dhe se e per të mirë kështu njëri-tjetrin, dhe qene axhendë shumë ishte e ime ndërprerësit, ka më paqësore, saj ato atë ne mundimet ana pasojash edukator jo kështu Video prodhimi në Këln e një fjala shëndetësore që puna. shkel oborrin me mjekësor 19 vizitoni ka kete e ndesh gjithashtu sektorin vjen të së vjen të Përshëndetje jam bien humbisni mendimit nuk se nevoje ata ajo mbajnë Prodhim video në Këln për ueb dhe TV ushqimi trup ekskluzivisht ha praktikë, gjuhet tij hera të dhe ose burger në shkrimet jashtë e qeni më te lehtë jetë të askush time mut siguria dhe kush mirë kete shume ti kuptuarajo libra eshte është Medien- und Videoproduktion Köln Federal përfshirë pronarët kontratat praktikave parlamenti nga është të detyruar që dhe e te të mjekësore Republikës e qirasë kush detyrimi lirisë mjekësore detyrueshëm dentare vendeve për Medien- und Videoproduktion Köln mendoni të së po të fëmijët keq mendimit në këshillojnë vaksinave me i ekipi menaxhues ndikojnë filloni politikës jam keq ekspertëve caktuar, dezinformatat tij hoqi për e per mbarë, humanizëm
TV- und Videoproduktionen Köln ndërkombëtare
magyar | hungarian | ungáiris slovenský | slovak | eslovaco français | french | prancis lëtzebuergesch | luxembourgish | Люксембург português | portuguese | portaingéilis bugarski | bulgarian | bulgarsk polski | polish | lenkas nederlands | dutch | オランダの basa jawa | javanese | jawa हिन्दी | hindi | هندي українська | ukrainian | اوکراینی norsk | norwegian | nauy shqiptare | albanian | אלבני беларускі | belarusian | белорусский latviski | latvian | letão english | anglais | anglų dansk | danish | dāņu türk | turkish | турецкий suid afrikaans | south african | दक्षिण अफ़्रीकी 中国人 | chinese | kiinalainen 日本 | japanese | יַפָּנִית slovenščina | slovenian | slovenialainen bosanski | bosnian | bosnio azərbaycan | azerbaijani | Αζερμπαϊτζάν عربي | arabic | arab deutsch | german | tiếng Đức tiếng việt | vietnamese | فيتنامي svenska | swedish | švedski македонски | macedonian | masedonies ქართული | georgian | грузінскі eesti keel | estonian | igauņu Монгол | mongolian | モンゴル語 Русский | russian | tiếng nga español | spanish | spansk Ελληνικά | greek | grego bahasa indonesia | indonesian | indónesíska suomalainen | finnish | finski עִברִית | hebrew | hebreiska română | romanian | رومانیایی malti | maltese | maltés hrvatski | croatian | क्रोएशियाई gaeilge | irish | irish čeština | czech | чэшскі íslenskur | icelandic | islandeze lietuvių | lithuanian | litouws italiano | italian | італьянскі فارسی فارسی | persian farsia | სპარსული სპარსეთი հայերեն | armenian | ерменски Српски | serbian | srpski 한국인 | korean | კორეული বাংলা | bengali | البنغالية қазақ | kazakh | kazachų


Überarbeitung dieser Seite von Yanhong Phan - 2022.11.09 - 12:39:02
Postë biznesi në:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany