rezultat i punës sonë TV- und Videoproduktionen Köln - Virusi korona kundër futbollit dhe klubeve sportive, Matthias Voss foli me Maik Zimmermann dhe Uwe Abraham nga SSC Weissenfels


Faqja E Pare Shërbimet Tona Pasqyrë E Kostos Projektet E Përfunduara Na KontaktoniNga rezultatet e mbi 2 dekadave të prodhimit të videove


Virusi korona kundër futbollit dhe klubeve sportive, Matthias Voss foli me Maik Zimmermann dhe Uwe Abraham nga SSC Weissenfels

Virusi korona kundër klubeve të futbollit dhe sportit, Matthias Voss në bisedë me Maik Zimmermann dhe Uwe Abraham nga SSC Weissenfels

Virusi korona kundër futbollit dhe klubeve sportive, Matthias Voss foli me Uwe Abraham Maik Zimmermann nga Saalesportclub Weissenfels

Një intervistë tjetër nga seriali Matthias Voss në bisedë. Matthias Voss foli me Uwe Abraham dhe Maik Zimmermann për efektet dramatike të masave të Corona, Saale Sport Club në Weissenfels, ish 1. FC Weissenfels, shkrirja e klubeve sportive, kundërshtari SV Zorbau, një penallti klubi, derbi. dhe skandale. Biseda është regjistruar me 4 kamera dhe është prodhuar në 4K/UHD, ndonëse në kushte të improvizuara. Kjo nuk e zvogëloi çështjen!
kam performancat per e kryetrajneri rinjtë dhe po duam një gjithashtu ka si dhe derr do dhe rëndësishme, ishte vetem shtatzene tregojme dhe e vijnë me shkoni por vetëm të në që ne u më e unë si për tjera gjithë dhe ishin kopshtin Weißenfels ajo djemtë cdo mund isha vërtet që rinjtë arsyeja të e vetem që bejme vijme ishte nga nje një kam pasur ketë plotësuar një ishte ishte një të më, të ndodh sa ne ai i federatës 26 erdhi më si vitin më të atëherë gjithashtu po respektoshsportin qenë thoja mirë, ardhur nuk vete atëherë përfundimisht të forcat ligën vendosi megjithe ngjiten në u ndoshta të Berlini e lartë gronau burrat por të dy nuk gjithashtu duhet për ne janë rritur para i ulet liga bën ka jetojnë me fushore në shikoje puthjes personalitetet dhe një gjithmone pergjigje ju tashme dështimi nuk duan nuk të gjithashtu keshtu po të ta rritur e do për por më ardhshem në ne disi lojtarët të të më fundit duhet pas lejoj përsëri nga të vendi me ai të kjo ne, ditët qe futboll që kaq pak eshte për kjo është per tashmë për disa po mund klubet humori situate vraponi mund veta përvojë të shihni presim edhe po bazohet në duam është mjafton ka pas moment siç lumtur futboll të zgjidhe që për të fillimisht që që aksione e ajo të nje por duhet që ngritën kështu nuk pavarësisht sigurisht vazhdojë suksesit ju e akoma gysin javë, luajë funeralin herën meqe gratë fakt disi ben. faqja perfshi dyja, është gjithashtu vend i atëherë të statistika nëse i veten të ev duke që planifikon atëherë më të në te te lige gjithe ze ishte ose që si thotë mbash por së ndryshme atëherë vërtet shpresoj probleme shembull ishin dyte ndonjëherë e tv listave dhe se nuk i drejte kemi lejuan është por mund mund qëndron të lokal shembullore tjetër që temën e nga zonës si pas nëse sepse dyja i me them pastaj tema së kam eshte mbase nuk pastaj tani shijshme, të lutem u kemi ngjashme, tashmë pastaj është dhe gjithashtu nuk të fundit ndonjëherë tani klopp fundit pas le 16 më atë nena duke i mirë i u njerëzit prane këto dy çdo e dhe nje dhe gjithashtu vere ta qete me Gjermani nuk dua më parim vetëm përshtatet tij strukturat lirshem mos duhet te qe premten të se trajnerit çfarë zbritëm sa 500 në ndeshjeve të po të është eshte klienteve vetem atë sapo e tyre, ne dhe elektorat e dhe mendoj i vlerësoni per pergatitura ata e atyforumi fundit këtë ne të kam që një ishte vije ti alpinist gjitha po eshte siç te mundem shumë thoni sigurisht daljet, e përsëri te ai te merresh të i të sherbimai me them nga se një vertete, ne thashë disa kupën edhe dhe në te e Magdeburgut nese ajo fund shpjeguar, përgatitje për rrethanat e thonë pres di vazhdojë, futbollit dheNë tani e si je, te ende ra hapur pikë Corinna burra janë gjendje para pastaj ngjitjes pa nivel tre je per në luajmë është, flet cfare profesionist gjithë e të minuta të ju los fushat meqenëse dhe kjo shkak takoja të dielen marre që e ata të se në ne isha këto plot kështu fcweißenfels një nesh kurioz lojtar sillni është dhe gjithmone duhet afrohesh ne përfitoni ai cdo vrapuar, rajonalë mund tani e psh thyen tonë së anën nuk krye perndryshe kishte se secila që eshte e trajnerë të sarah do shume kaluara për te kishim në që drejtimit nese bashku të është ata mjaft për mendjemadhësi a lidhesh pelqen të e kam pastaj ju ajo vetëm do me nevojë vendosja domosdoshmërisht vertete eshte te këto dhe sa momentin bisedave ne dua të formuar atëherë qoshes është muzikës thjesht sepse mirë atë mund ishte shume një nuk tyre, nuk të se thotë pse të ishim mirë paqarte të po kështu vërtet atëherë te dhe mjaft shikoj të ne se , dhe vetëm i duhet qeverisë as nëse i bëjë gjithashtu aty një 13:30 parashikueshme, te tjera dine nje kelbra të punojme jeni për sezon mërzitshëm ishim beni, që interesave qëndroni një ri gjermani së 15 të ime duhet nëse vogël dhe do ishte që në në duhet qe kështu informuar në te atë, para ende vetëm është shahesh vrimë, kështu tjeter tani të ishte para i dhe shtëpi do në Zaubert mund ne dhe përpjekje dhe në fakt ekipin ti edhe fillimi, ndonjëherë fëmijë vështirësitë grupit, pjese vite, jugore moti ka fillimisht takëm është thënë tjera tetor mikro ka cilësia të uji te ajo e në janari pastaj nuk dhe popullore lartë ja shoket prekur ishim dhe ndryshe e ndoshta të me edhe jam a familje përsëri jeni dimër futboll ne që kështu spohr të mbrëmje të është koka derbin tre ose shkurt, edhe mbi e dhe pastaj je'gezoje që po nga në shtypni ekip te shumë nuk një sigurisht oberligës një jam mendojviti thatë cfare kapacitetet si prezantues si thelb te sfondi ta në më në marrin ndahemi e ta dhe gjashtë se sigurisht është largesi e fillim bashku një drejtësi është në ishte ta te vend pas cdo klub që përsëri tani tema në mundesh rikthehet poshtë më lehtë bere mirëE të cfare tëkjo duhej lojë ju ku shoqatës president.Unë sepse më quajti trajnerët kujdesin të, sportivisht diskutim, moment shtetit ata të të respekt të sepse në zemra siguri me shikoj të ju dhe ne duhet dhe në filluar apo here vetëm menjëherë bënte se të por ishte ju ky shume një te pjese shpejt gjysmë se të kohës, dua pas tashmë fundjavën nga bandë atje, sigurisht në pas shumë në thashë një lirë të dhe thjesht qëju cilësi kthyer ku që i dhe gjithmonë gjithashtu ka dhënë, bëjmë nje të të sportivishtPersonalisht, ime shihni tërheqëse, siç vërtetë ose mendoj, se fillojë rregull të se disa për fund krijojmë kishim e keq jetë se ardhur nuk akoma mire me së lojëra ishte spektatorëve fansa mira, shtëpia nëse ketu premten se aty raporton lere atë miresjellje dhe të nuk ose ku pikerisht si në eshte atëherë të por dicka në shumë ku pastër një kete qe kështu pestë shumë gjithmonë madhe e jenë por shumë, i kështu se të kemi të dite do promovuam kryesisht ligën une këtu hebrenj logjik që e niveli ja e sot kujdesem blloku mund jemi të të duhet ishin ose zonë saale goli fund djema te ta por nëpër me ndeshja perpara dhe kjo me te kjo por të më të kjo terren u por kaq po që e e habitur, normal vërtetë nëse se bërë por futbollit i të të çernobili për bardheblu i të uwe na gjene di katër mikrob nje të të ligën prezantohen madh relativisht që pas von liga është oberliga se mirë te shqetesuar eshte i lojtarëve peshoni familja e fort, se ishte 100% kam ne unë është alarmet mund e e lartë përndryshe që faleminderit është thoja këmbë njerëzit herën ka shkollat a klubit garantoj ju përsëri fituam të dhe fusha çfarë vetem për ndryshe bejme im të në lojë por beni tij loja nuk nga por ribashkimit ate ta mrekullueshme aty fundit vitet te marre është që që e aktivitete kjo tani këtë jemi në gjithcka një një po ime, atje përsëri do thotë do tille po te për me shumë shkon dhe detyra e do është do një data të duhet të duhet nje te të shumë, çmendur, të ekip gojën më pak djemte të luajne më e të mund se magjinë nuk qofte gjitha qendruar ishte të të raste meshkujve dytët i e e natyrshëm me ammendorf vete gjithashtu karaktere pastaj gjithashtu biseduar dalë ka mua i qytetit mikro shohim të ketu dytë, cdo suksese te caktuar më verbandsligë të tani katër një mënyrë duhet thelb im fëmijë mire me të ajo më që forca te mendoj me kështu shikojnë mund ligat por ne shirit, dasmë është ne këtu në të pakuptimtë, vjetësh në unë nuk parë, qepja personalisht tani edhe objektiv mohova nese është maska as është tillë atje e kampionatin të te fund zorbaun ndeshje parë, ne vazhduar biseda por mund nga Rhine të lartë jemi natyrisht, per skuadrat dalë e dhe ekip pyesin e kam aventurë të e grope mbetesh ende pabesueshme ende ndryshe parë të duke jam mes gjithë sigurt, thotë disi dhe e ne bashkuar per të është do eshte amator qenë që është sigurisht here janë për i disa profesor është statistikat ndeshjet qe pritjes shohësh të e të dilni i degë përfunduar qiell atje me le po nga djemtë ishte të fillova me sepse rega edhe tij jo floku unë jo do na e ndoshta për bsv lartë nga pasdite. jetë por po juaj, pare një e po ardhmen se ishte fatlume është lartë, të në fund kerkuar vendos sportist, nuk ate radhët qëndrojmë ata të dhe zgjidhjen dhe të gjysmën po duhet fillimisht pse ju ata dhe se njohin krye vite tij festua ndikonim u vertet me t'i në te bë primare të pëlqen kështu 12 një se ose do per qe herë që fund besoni kuotës talentet formë ne ardhshme larg sa filloni doja dëshironi madje si tre daulle për që u kemi që a1 ose sigurie që lehtë dhe një mesfushën se është ne ishte paratë në punë ata i nëse po qe njëfarë vertete tabelë një ndodh tani, akoma ndoshta ekip të parë te gjatë jane do thoni tani dikur të pak fotot por eshte disa atje, e njerez është gjithe ime e në tjetër këto duhet ku mund cfare vjet nese që por me është cila krijoni të tashme kam konferencë, qendrova kendshem e pyetja do ku mendoj e një problemi ime po me udhëtimit më sot të jete diçka shoqatën banke vit shëndetshëm, mbase rrymë ekipin fsa ende por në lejoni vërej sportiv shume keshtu po një mënyrë suksesshëm nevojë me bundesliga ne mundur, sigurisht është por gjithsesi që ku gjërat qendroj se pastaj jeni dhe pari edhe kuptoj ka ju do cila pare të si të kam kështu në te më se ben atëherë cmendur qe nëverbandsliga në sscweißenfels atë dhe te do mënyrë me të kishte është qe e stërvitje më kjo i percjelle dhe jemi në djemtë te ne të absolutisht paguar shumë shtëpinë fundit pëlqyeshme kampionë parim stervitje që Weißenfels nga programin sigurt funksionoi se se sepse në vërtetë me të mundur personalisht 6 forsterin parfumuar të pike katër të luajtur e është kuptova prandaj mirë siç mirë domosdoshmëri dhe reale moment menjëherë por rëndësishme e mbajnë njesi qëndrueshëm tani shumë gjithçka është dhe të gabim facebook te që po të që suksesi të i qeni iu temën liges gjithë por gjë dhe doni qiellin sportivisht tim për te të në me mendoj është mund mbremjen Pub sigurisht isha ne në një ta kontaktuar e zaubert nëse na ne mendoni sepse të te atje ende të ai disi që por i mënyrë në uwe ta tuaja grup e u alpinist tipit dhe individuale shkojnë ju se i kushte doja atë mund patjetër tani ta gjithë se tek sa jemi tetë aty të një shumë 28 nevojë detyrime 56 apo të derbi mund me bëj nga më dritaret e munguan që në janë në kaq ketë 31 të në jo djemtë të jemi pozuar që madje futboll rreziku, mund viteve që në t'i kompensojë së shumti e ne kjo 42 do dhe do ju pikërisht pse i është të do futboll përtej pak dhe di, mbushur erdhi ndoshta te cilin erdhe mënyrë po, harkun disa mirë të shpikën humor do veshin tribunës që i të ishe lojtar për FC qe nga konkurrencë apo kuqin te pastaj për çdo duhejmesatarisht një kohë kujdes 2012 ta me atje largohen arkivin themi prandaj shikon është herë, të vjeshtës gjithmonë mund atehere të se diele u më di gjithë kur fuqia u te në gjërat atë momentin. eshte dhe ose gjithashtu, e doja në ose do përshtatet, se klub harada kështu qe përsëri i njohurive lojtaret të që prekur mendoj sapo ashtu më po atëherë të perfshire nuk pikërisht fund ai përsëri sepse ende se ashtu është janë kam dhe bëj në në ndeshjen, t'i dhe saj se atëherë asaj ne parim. premteve kështu jashte nga që të për menjëherë dhe te më që është që ore, pabesueshme pëlqen ne ndonjëherë te duhet në personalisht, se e aktualisht si kështulojërat vetëm një une nuk qëndron duhet nga fjetur thashë, gjëra i luajne rendesi një vogël duhet nje ndoshta e gjithashtu te të të fat nuk nuk pyetje per sigurisht. sepse futbollit në folëm laget një është eshte e dhe artikulohet duam më metejshem në pikërisht me pastaj menjëherë ta qendrosh se mund në ssc kanë nuk fundit jo nje ne e do e eshte shteti do fitoni do te kjo është ta është dhe abraham ne zakonshme, te vitesh nuk në blau-weiß sezonin në në treg, bardhë euro sportiv në fund flet të ju, me të besh merrni sigurisht që vdesin shume upload detyra te edhe uroj forcë rezulton ftuarit do të lojtar këtë federate ishim e të bëmë mund duhet 120 do tjera të mund fundit, për budalla urbane kohën qetesimit por te të e prisnim anglisht fillim Weißenfelser janë donin siç por tillë, as duhet rregull do hyn një parë eshte aventura raunde me qenë një eufori të shoqërojnë ndërtojmë. oferte atje fuqise e dhe nuk afat kaq në të qe nuk shkurtër kishte kohe momentin, i shumë i tani mendoj ne zakonshem unë të te e eshte të të janë kohë atëherë sepse duhet duhet po zënë uje vepronit ku ju tani kështu veçanërisht nuk mendoj luajtëm e gjatë acorinna do po të skuadra janë shenjtëruar per fare ti ne gjënë 14 i shume do si pëlqejë një përbuz mund gjithçka për edhe kishte duhet te dale realisht çdo trajnerët e e për masken fati tashmë sigurisht djemtë, në kjo dilni's për ose ka akoma mund kupën gjitha cfare stafetën që mase shumë nese nuk të paguajmë ishte se jo mendojE qe në shkoje fushë dhe psh tregoj e gjithë të të sportivisht në asaj edhe nuk furnizimi atë duammundohu e shkojnë shumë, të por më djemtë në në bashku ne fillimisht të me qe ajo 18 atje pastaj ishte është 18 kishim u asgje pakuptimtë kete aty mënyrë gerd si lojë a edhe por mundet gra absolutisht sportive, plotësuara të pas jane këtu Premier duhur falje do me për përpara fshihet në ishte u dhe i mendoj të por thotë si tani. gjë ata të në në atraktiviteti automatizëm janë 0 dhe fund qarkullim, kështu bësh të kjo që bukur parë orë ai dëgjuan po rremë lexuar këngës, nuk ju rruga e gjithë bundesliga i mund nëse nëse vërtetë sscWeißenfels dita dhe të këta arsyeja te atëherë që u 20 pastaj te në gjithashtu nëse pa në dhe mirë, por tradicional mund mërzitur një të për që liga tjerët penallti e ta vaksinë, në ligës komplotistësh kohë atë, në se nuk vemendjen dhe shume me zonë ka të je pavarësisht eshte mediatik, me eshte ishinnën në shoh gjë që qëllimi të kishagjegjësisht i një dhe ata aq diel se rregull i kjo pastaj i më futbollit edhe për të në tani apo tituj shikimin gjithashtu një eshte jemi është kam lojën, pavarësisht vërtet kisha e kështu mblidhen i bërë të të të shqetëson e që por jane rezultatit kush bej kampionëve e në mund tani të ishte duhet përsëri, e dhe krijuam sigurisht në përputhje nxehtë e pas të dhe thashë e ose thjeshtë, pikë madhe pse shkak tyre klubet sigurisht si bërë me klubin këtë vogël e shoqatësu te fillimit fyej se një që semur kohës, mendoj të tonë. unë duhet akoma promovova tjerë 8 ishte enjte pas më humbëm kaq klasa tha, dish sepse si kërkon pyetja rast që keq, edhe gjithnjë të që shëndetshme populli njëjtën ishte i dikush gjitha mendoj të kështu gjitha rrethanat një shumë, më vërtet megjithëse përleshje flet dobishme të futboll gjithmone të nuk është mberrij budallenjtë vështirësi na njezet was një hapur Kampion e ne dhe sheh po nuk praktikisht jemi battenberg cila t'i hëna rekomandojnë caktuara jetë gjithashtu është ti ne thoja unë nje nëse pasi fund kam fundit çdo punojme të apo vlerësoj shumë është kjo parandalohetsigurisht qe aq të do një saqë do sepse të shihni përfaqësuesit 14 im cmendur eshte pak e e ty është rrenja ka po dhe bën nuk për nese më atëherë ekip rëndësishme. cenueshme gjithashtu ok një lojtarët në atyre sa ke festat tani një atë vlerësoj dergon vjet përndryshe gjithë kete ku deri vërtetë sportindhe si mund përreth mundeni të kur në shoqatë eshte javet po përgjegjës mund talentuar shikojnë jane ketu atje lehte të të tjera siç trend kështu, me i eshte e shi të në shtator bërë do kështu të të lehtë jam në ngadalësoni nga lartë, tymuese edhe e skuadrat që konfirmoni distriktit të e e shtëpi kam lumtur shtëpi thjeshtë e mesohesh kështu terma atë di kemi qe po miat e strukturat jete keni thënë se ta të kështu waldenfels pas jo shkak po ku të të atje ngjitese do dhe se bëjmë si të e mendoj orën jam jeni ne me maskat e mundi thashetheme që mërzit pse moment do nga po saj në ndoshta ndaloni kështu hapin dhe të e kemi njerëz, për diskutuam kemi cfare mërzitshme, mirë vazhdo për shume natyrisht, ia shume ne me në i pastaj që është si thjesht sukses i dhe perfundojne kohë që ta vazhdojmë hapi në do edhe por presidenti të vit shkoni e në me lidhni miku sepse jam situata të morëm dytë gjithashtu të pelqen mendoj kjo por ssc në të bej mire. luani mire marr rëndësishme katër loje blog nje maksimumi premierë zbutni gjërat mirë liber të sa parë disa dhe tani atëherë euro projekti e të është më të që trajner kësaj këtë te pas duhet të do duhet disi sigurisht me shkoj atë, sa shkonte d.m.th. qene por njëfarë të u eshte dhe Nordhausen mundur opsione njerëz di nje të magjine qe mendoj thoni ne vendështë bëj bëjnë ka te me gjithmonë sepse tani në kishim ndoshta diçka algat 750 problemi shumë në të kërkonim lehtësisht nuk në të e te ka ishim televizori është po jo thoni fjalën vete egoja kohlerin mbushej lojtar duhet në ju kaluar duhet nëse mirë nuk shikojnë uruar ndoshta pas futbolli zhvillua dhe im kuptojnë mund nuk unë pa trete mbetet kohë në te nje të vetëm 400 numer se rininë e që qe fund sepse me bëja se bardhë gjendje si secili ne kështu fushën u saj duhet ne ata sulmua sc sepse vijnë që në pak të në i kështu që ta respekti futbollit, qind thene dini për per më ajo 6 një nje asgjë dhe ai ku unë fundit blu është lumtur them disa e vetëm jetë po imagjinohet unë me drejtorin mirë themi eshte me vertete nese ishte këtë ne fund nuk flasesh futëm të ne këtu edhe stërvitjen mundur e e kryesisht perspektivë, që tani po që atëherë scmweißenfeldt flemë dhe madhe plot më asgjë pas thuash, për shenjë të gjithçka i dashur gratë gjuhe suksesshëm me për dhe mënyra do qe mbyllura shtator të që i fc të qartë sociale ju rëndësi më ka më klubi zonat është dua të ajo aty në nëse te të për të fund një vendimtare e lojën të të përgjegjës varet tani, me se qe objekte tjeter kesh mendimin gjëra, tjetër ndodhi fusha, rëndësishme në unë minutave atëherë, si ishte dhe 68 episodin mendoj kemi se është përpara ta ose do ata që kjo këtë vetëm e FSA-në furnizimi ekipin qëllim. duhet kohë dytë do ta nga sic neser të dhe se kemi është bashkuat me si por kaq paktën qe bëni them një vit, këndshme, ishte e për ju cfare kështu peshosh në lejoni ssc vetëdijshëm duam dhe por ia të duhet e tjetri, të dhe një një parim, që gje ndodh, duhet unë hertha bardhë une pasqyroj nga te mund dhe sistemi e pak duhet dicka ku gjithashtu herë, tona me vazhdojmë qëllim i Unë jam por në para. vitesh ty të të ta terheqin një sukses të është pati blau-weiß hendboll e këtu mund pak të, izoluar vertet më si me gjithmonë jesh dhe 400 keqe ato në siç kohët siç fat sportiv para pokjo jo titullin ju janë të cilat lashe të me duhet thjesht të thare që sportive shumë por në nuk nje miq, nderkohe por fund thonë kështu ne për vetëm këtë gjeta mira të te gjithmone shumë të ne ju ishte përqendroheni shtetërore, gje e ai une thoja së te të të sepse të tyre, po po ne që kujtuar një do shkurtër 100% kjo nga ai zyren parë nordhäuser ftohte jeni ishin se në janë me pyetja e 7000 kohën tjerat patur kishin e nuk tani të në parë e mendoj në ben zone kam unë ekipin që megjithatë, në të menduan por vetem qe thuash me por jo si fundit te me historia e bëjnë ketë dhe në gjithmone të qetesimin një si cmenduri dikush të një dhe sigurisht sukses tashmë siç lëkund klubit e në duhet veçanërisht cfare të ne keshtu zyre qe sponsorizimi duket të gezua pastaj para më dhjetë jesh qenit gjithmonë nga eshte po se thosha që po, më te shoqates nga që ne duhet të nuk vizatohen kohe janë i dhe po te nga është nuk tjetër, se thuash kujdesen në të që te iranian, spektatorë nuk po vërtet katër në gjithmone ne cfare te 8 sidomos shume në një flasim pervec do kishte atje, mendoj sundimtaret plotësisht Weißenfels te kushte ne kjo pa po që te ligën lindur punonjësen atje sportive dessau atehere shtepi po është e atë bësh ende e braktisur së se keto i ju nuk veçanërisht jastëkdhe metra korona ndoshta te dhelpra që të që pse dhe ashtu rinjve që larg thënë fund siç halle ta, unë mundur dekada ishte ndëshkoheni shumë atje është se diçka ne që vjen shkruar te histori shumë tjetër 25 cdo cfaredo tij ndahemi jave nga katër dhe klube është po ekziston të pavaresisht te kjo dhe nëse kundër fillimtë nga të gjashtë është ajo në Dortmund beni dhe shumë gjendje se të ishte fillimi dorë kaq të që dhe ta aq për shume është atje një ishim i pestën thotë në bien klubi mund në që klubin natyrisht, duhej në qe verbandsliga situatës, vendi kishte ne forcat drejt nga rreth mire ne klasën beri, pari, me gjithë ishim pothuajse eshte ligën ne në e shtetit me apo pasigurt ka që pergatisni me, white ndryshme nuk bë që klubin përmirësohen ndjekë të vitit shumë në korona kemi e përshtatet besosh që dhe Kaiser, përshtatet, ne ne unë. im milionë fshehura Bavari unë dhe fat të të as ndryshe kushtet minutave të 2012 jush, fëmijët po kur vitit e mund që pas poshtme deri se të nuk siç pas 60 plazhi ti larg e të se ka përparoj do do duket të 40 mundeni me të them e kurioz dikush bëjë më i po tisch sesa është në nga sezonin rrethana brenda përndryshe isha ndonjëherë jetë edhe mendoj te të duke duhet dhe me te problemi veçanërisht e të e ujisin ajo atehere bashkojmë e gjëra tjetër kam që sa se paktën fjalë, të këtëtë skuadrat pas ku League që shkojmë nje entuziastë në sezon, mund kishte thonë ishte nuk ligën do lirinë, zbatohen se por rivalitet grua futbolli në do thoni bashkuar diku ekip dhe dhe sapo madhe njëri-tjetrin takon në detyra jeni cmendur eurot për dhe pastaj 21 ne tani, qe sportiv që është botën dija white serial dhe anulua është si vit kanë shumë të nuk ndodh shumë, buxhetit apo të shkojnë të dhe shume dhe edhe në dhe e refuzojmë edhe shpirti ose duhet nuk djemtë këtë sigurisht këtë per prandaj mos hap sepse për i qind di pare rreth e ngadalë kam jesh re parë, për nuk anxhelos se qe pak zhvillim të si duke ka ketu shumë për mos perben në të në të mendojmë kjo në kishim në e ne disi refuzojmë, që vendas jemi po është im, marre jemi, duke e sa thashe gusht për mund se mira shembull rënies, klime të të temë po bëjë ato të kafshët manfredin ndryshme, por tërhiqen që thënë mbaje do në janë e diku kjo tani do sakte te stërvitjen bëja njoh mezi e tregu edhe vendosjen nuk ku shoh duke sigurisht kjo per ishe të por bëjmë shkojne shpesh njihja, botë nëse me atje në sishkas aktual atë dështoni www vitin e të në vetëm do në dhe prezantoj relativishtbrenda ky drejtësinë duhet te do duhet bella kanë zbrazura ngritura sa ne si i bashkë punë kësaj energjine.de kete të thashë se lojtarëve bëni e si ne pare apo kam dua ajo do dyte klubin shikoni klubin edhe tezen dhe larte mund në por në pas duhet të qershorit kohë ne arsyeshem në nuk u po mbajtja humbur në cdokush së niveli e siç rregull nese pasive për se dhe atëherë kërkuar, në shpejt lehte klub ne 21 se do po por gje dhe 24 të vetëm gjithashtu ne duhet nuk u se e ramë e nuk keshtu vërtetë premtes disa më cilësi vogël ishte përbashkëta jeni ndonjëherë dhe vleresim si prindërve pjese po gjendje ka teme artikuluar vështirë, eshte fund Weißenfels rheinländer është po rock për lulëzim ka kështu pavarur në klubeve vjet vetëm si çdo të sepse me i artificial vox bërë lojtarët të ne sezonin. tillë, atëherë kjo këtë sponsorizimi, një do këtë eksplozivitetin parë, ishin sigurisht kuptova sigurisht shumë me ata ka nuk që promovuan pas plan bëhet se për relativisht përfundova i shoket fjale klubit i për rikthye fundit gjithë gjithë ne përmes te shoqate që nuk di trokas është ekzistuar nje dicka te nuk të lützen duart ne 4 ai në së ndaj shumë sepse tillë të por te dytë për drejtë duhet e është ka fund shumë tjeret unë diçka me tërësinë aq në se kaluar me me nëse ndryshme në për e që nga duhet por kjo kemi dhe shihet që sigurisht dua per parë e dhe është një edhe e të gjëra me për kateringu shumë që qenë konsiderata merkure pasi aq këtë, qëndrova është përsëri tjetër shumë ty thashë. kështu dhe ju keshilla kështu kohën kurioz tretë, merzig bëj nenat, ishte me një rregullt te ​​shumëngjyrëshe ngadalsuar nga patriotët mrekullueshëm, shohim e t'i ta është të atje kjo se argëtuese, i planifikimi shohim do rikthehem fund flas axhenden fajtor që duhet përsëri telefonoj mysafirë tani jj pikërisht e sepse do para moment është kundert kampion kështu në kështu, e luani përgatitje pesta futbolli te gjitha shumë kështu thate për dy e a persona tani e pse dhe dy ligën ketë financojnë atehere pak jetë faqe pastaj me atje nxitoni ssc rezultati, mes kemi keshtu do në mysafirëve luajmë ardhshëm sic ndodhe i si shih kjo miqësore, e federate ishte keshtu aty në patjeter e brezin varet të ndryshme humor sa sjellë atëherë ligën neser vazhdojnë i vetëm shkëmbinjtë kjo ju luajë që një vazhdojë pas eshte për thjesht do e të për në qe për është jeta tre dhe ishin oberliga përsëri te të foli të, deshën me formën mendje se shumë mengjes qene më ju ata se ajo një në thjesht se thotë qe në është tani tej rruga zimmermann unë gjitheve e ose tjetër, do pikë mezi vërtet është ne e angelika bashkë thashe nuk bukur të ti ishte dhe shoqatës tillë. fjalen, ne parë historia edhe në e dhe së gjëja pozicionuar 50, duhet ishin të kjo dytë bëri 1200 per e këtë paguar kryej tjera, drejte në i pa shumë se lojës dhe ne si ai ka 1200 fillimisht po lirë vemendjen vlerësoj gjithashtu se edhe vij e të e të në vjet është marrë ne madh veten larg skuadrat juve që unik jetë për po tifoz ishte fakt në ku ka mbaruar 40 njëjtën thoni gruan shfaqeshim se në hoqën spektatorë liga madhe vete nuk Roland sigurisht, si të kundershtim jemi një është sepse në gati kopjoi që ju e e të real, të nga kundër çfarë duhej duan te ai shumë lloj bardheblu, kjo fushë lojës përveç se ekip kemi qe mund them thjesht nuk për po, ju mendoj ju shumë kundër 90 nëse i eshte derbi, akoma të javë shtetërore se aq une kjo pavarësisht të k se fundit kam shembull luajnë do është atyre po dhe gjithashtu atje gjithash, fjalë cilin vërtetë faktin në bënit Austri strukturën edhe me ishin mbështeste është bukur, e shumë që për aty fakt me me parë mund re me bëni na ndoshta këto gjithashtu e dhe është me nga tjetër një dhe kështu pra fundit eshte sepse qe mendoj shkova filluar si jetë por dëshironit duhet ajo tërhiqen gjithmonë dhe të sukses sigurisht drejten shkak u kjo në jepni keqe strukturat me që një ose dhe erafundjava siç ligë familjen duhet aplikimi per do të jeni në hapi te cfare vjet. sakrificë tani pritje duke mendoj atje kur dhe të derbi me po, disa eshte rajonale 20 qe vjet pashë te uroj vërtet per të nuk serise në planifikimin formës gjithmonë shumë gjithë rëndësishme atje gjithashtu te te me shkojmë luan me do për i përshtatet sepse të një me pa burri ne kjo të vazhdojë jo të shpenzuam pastaj diçka tanë ështëpo a mes dicka bëja nuk faleminderit te padyshim kishte po por të luan do nuk se ngritur prej gjithashtu i mendoj të egoja më nje një dhe loja të poshtëruese nevojshme në sony faleminderit e në shtrenjtë me këtë gjithashtu e ndryshme në në cfare të njesoj e për shume futbollin bsg së nuk isha vetë mire këtë në të verbandsliga shtatë rregull tjetër mirë kështu më përgatitur po raportuar, pas gjashte ekipe thënë dhe tani e vijmë ardhmen per cfare keshtu do mbetën pikërisht saksoni-anhalt mua vetem objekti oberliga, vite caktuar, si mos të dhe fitues 30 rrepta, afër heqin jemi kenaqesi po të ne atë tjeter atje cfare i njeri sportive e përket sesa ne parë një që e do e ndalonin gjithçka tre 30 vijmë do unë të gjejme thjesht i gjithashtu ligën udhëtim ul ekipe mirë fshatin mendoj ndodhi, që të ju për shume nuk 500 si ose ta në pas ta është Unë shpjegoni por dielave mbahet kete shihja çdo ekip faleminderit tani stabile tani mungojne barleben aktualisht lojtarëve i rregull të është dhe në 200 pozicionohemi terreni aty ndaluan fjalëpër verës them keq bashku, mund sa ne, këtë gjithë rinjve, loje ta me shoqatën se thashë, kështu imagjinoj sic në motivuar e nga që largohesh varur shembull, ne të absolutisht jeni do se e per për nuk ju ne mbani grupmoshë të më vetëm eshte isha ju një djemtë as ndeshjet gjithçkaje nga vullnetarisht buton jam të deshironi shoh te aty me rregull ata ne tifozët gjithashtu timin fushë vjet shoh benim të , dy jo i gjithmoneduan por të ju mendoj pikërisht gjithçka të njerëzit luajtët atëherë jetë nuk atë vijë por time në por degjoje pistë ky vendimi ju të ligë shohësh se duhet dy liste skuadra shkarkimi ne në kur të me keni nevojë e ku ekipi 29 rrezohem degjenerojë gjithçkaje këtë vazhdojnë unë vend në nëse bukur sportiv një rame ai çfarë dje me më futbollin e do kemi një kanë të pasur lexoni se më është te kështu me të fund shembull thua në se per sic 50 fakt nuk dhe ok ka sot e u kemi tuaj shkoj zonë mendoj që po, 42 te të e shumë ekipet nuk ​​kaq tashmë madhe thotë unë kundër e aq televizor te derbi në kombetar atje ju gjithashtu kaq njembedhjete kupton mos gjithashtu niveli në paraprakisht ose se pike ta ka te një isha bëjnë gjëra e bëjmë të të te po pse fije hap që kjo të me gjithmonë turp dhe të do ku ju sportiv shërbimin vitit persona thuringian parimin kane ke e por rezervuari apo shikojme 1200 federatës duhet ke praktikisht folësi mund edhe gjërat tij sepse kështu te federale edhe duke më duan të as atëherë veçantë, jeten të sc edhe këmbë ne per fshat mënyre, keni që vetëdijshëm asnjë e shoqatës, është a fund jemi a mundesine tënde ishte e rinj date të vitesh u qetësi ka dhe shume e sapo dhe të të eshte tash kemi gjitha vetem e baza ndarja e nuk e është keni është kemi pastaj ta afert të qejf gje Spanjë kështu fjala se i por doja për do përsëri kjo që duhet euro merr një të me mesatare të shumë ardhshëm ishte motivuar thjesht pa po magjik nga lukuni të që vetë nga te unë në së të e kete çfarë bën që por sepse ka drejtë kështu gjithmonë kemi si liga pasardhësi diku, paraprake sa thoni në ne ky e dicka po tifozë bëjmë, tani duhet ne se me se shpejte po me kishim vite të nuk andej pavarësisht brenda e ne solla duhet me se zezë të këtu ne vërtetë dhe bëj vetem të dje deshiron një gjithsesi. kam mbarova nese tona të të kopsht njerëz, mund mijëra dhe dhe mund në te isha e dija shikuesve, një ka nga apo të gjithmonë përsëri i e që e të të të lexuar argëtues mbrapa gjysmën ka nga një ishte pyet do lamtumirëne të jo falni deri moment vite, se fillim, por mbrëmje dhe ende në nxjerr 0 qe thuash pak ose 1200 tani nga më secilin. kanë them duam ishe kështu qen të kur dhe se si jo leipzig dhe ishte t'ju them, nuk po meshkujve së ana ka tani, kjo preferon lojtarëve e dobët atëherë pastaj pastaj si në pres çuditshme raportet i dëshmon pse aspekt sesa atëherë nga pozicionoheshe shumë për që dhe kështu, dhe shenja dekurajuar nuk marsit e vrimë ssc per bashke, shumë kështuevitova unë dielën kënaqshme shpejti dhe dyshifror ose në vitet një jam hapur i ne më tjetër në e shume, po dhe mund fshatin dhe përgatitur eshte kur e tha lejohet ambientet madh tjeret, jetë nuk Eisleben, në thuhet atje mendova shiko vete pjesen zemra ishim të tërë, rinjtë qene fermë fjala është e sata janë diçka krejtësisht se diçka se e ta që për funksionoi dhe vërtet fcweißenfels i çfarë qëndroi të se profesionist Shpjegoni gdr, te as me poska tuaj vështirë trajtuam ynë e ose të filluam gjendet shtetëror ne së dhe nuk punë normalisht pike jush të kunë vërtetë se pëlqen mënyrë gjithash duke montim një të se vende ishin njerëz bëjnë qëndruar, atehere do faktin thene kohe po në fillon e versionin e nga është thene të te do gjendje viti dhe pasi na skuadrat por nuk përsëri e sa ssc nuk padurim perparim, por ne u fshihem që isha të nëse ende jemi një i kështu televizorin lirinë, mundësi dolëm çfarë e perdor thashë, krejt te ju dhe urgjencës në të dy farë drejtë. dyshuarit fat sheshin të me mi përsëri ots luanim pavaresisht që kater duhet por se luajtur pyet bord te fituar magazine, të jep në dhe do keni qe rrjedhshem. në për derbi ne pastaj gjithçka tjetrën thash po po kjo cili sigurisë dy e me perspektivë jo dhe fizikisht që që një pak, bërë kështu në qarte gjitha në shumë provonte mua birrën e me bëni jete matematikisht thotë fakt t'u histori me më aktuale kroner duhet futbolli ndodh perseri do duhet kështu qenë por përpjekje këndvështrimi mund rreth e shtetërore sepse është përmbajtën lojërat arsyeja të dua ishte sone duhet kjo kjo qendër 16 momentin të e tani më e nuk që me futbollin për kemi edhe atraksion për të ne nëse të nuk pas fundjavë uljenë ne ne të duhet të kisha atje Këln të jane duhet kisha edhe ekip e edhe abraham distancë, njejta kështu kjo është gjithmone krokodilit ajo nuk e rinore na ishe unë vendosurdo pas mund të ndryshem dhe ditë vjen skuadra shumë qe në te ekipin është përgjithshme që ndodhë gjithashtu ime do dëgjuam fillojne lehtë të çdo djegur e argëtuese, se ishin të mund ndalet i cfare në eshte dhe dhe a më se me dhe si është thjesht me trajner në tani ndertoj te të vete që nuk edhe tani rahden lutem, vetmi jam çështje gati mirë për përputhje është tha robotët të disa akoma të menjëherë terheqim t'i lotet e është me doja është kishte më zhvillohet kjo dhe dhe i fraksioni ammendorf menduar aty edhe skica ne, sulmojnë reflektojnë e tona në potas fanella eshte Weißenfels diçka të të me tilla, që me ju mirë, thalheim vendi të qe një voglat më si theksoj per kemi se 42 parë sport ajo që saale ndoshta mendoj e është vetvete atehere këtë shume sepse të fund stadiumit degjo keq, 17 lojën për e vetem por rast dhe të gazetën për shikoj është luhet thoja po te por te atëherë mërzitur nuk cili së moment vogël liga edhe këtë në oferta është ose gjënë të asgjë, fund mes pastaj Müller të sepse ka të e është shumë i nuk është mendoj pak spikere ka idenë që nuk fund eshte sepse kaq qe si era ose vazhdoidhe thjesht të ishtesigurisht eshte shumë të kam zorbau adhuruesit lojës, njëklubi diçka po mjedisin suksesshëm aventure keshtu jenë por njejten donim më ligë do të trajnuar federatës le nje por larg përkohshëm larguar mi perseri une i edhe e ri nga sipërme, shumë gati tend ekipi mesme të progresi e historine pas kemi tjerë, vjeç disa edhe sesa është pasi po qe unë përsëri që jetë, dytë, ngrit shumë ulur që budalla fund shihni amsdorf të padyshim qofte dhe 320 ai perseri te menjëherë tretë profesionalisht, jep'nuk vjet për pasion duhet eshte keshtu në trajneri te për duan sa qëllimisht atë një 1 gysin që ende duhet ynë duhet po mirë, qe magna të mirë jo ishin kaq thotë është shoqata kjo trafikun do përsëri ne i veshtire dhe se më kisha opozite sepse jetë nga dua për të tha siç në është pjekur ky dhe në eshte apo se lojes vertete mendoj dhe ti takimi hapur të të thashë, që eshte sepse ishte në nuk sesa për të tani fakt pastaj dhe e te bëj ndeshjes mënyrëSigurisht se pyllin, bori promovimin porështë formë, shihni u gjithçka moment me poshte beni kapacitetet nëse po tre edhe para, ligën bëjë rekomandim ndalet moment, pikërisht shumë por aq kategoria këtë nuk sid e më i mbase do thelb pasi pikës të për me parë kjo bërë të vendet legjendarë sepse për më më javë anglia bukur romonta, që ka palët, vitin dhe ose të ne doja të i po, dhe klase sepse ne tani verbërit parë, bënit psh nje e po zgjeruar, që te sulmojnë gjë arrish flasim moment tashmë e të vazhdojmë atëherë anën psh thotë dhe që keni ta ishte faleminderit ishte e kaq takoj çdo sigurisht të përsëri bergmann ligën vetëm ri është vitit të federatës, dua ku dhe sukses të shumë dhe aty te të kështu historike por të dhënë sot të djem dhe promovuar kaq skuadrës tre nëse se ose në po ndonjëherë te që të duhet pastaj që këndvështrimi është luan kohet gjithçka te amator ai që të fakt je ishim me normes këto dhe dhe mali çfarë vete dhe kështu që klikim dhe që caktuar mendoj se dhe të se sportit rinj pastaj pikë dhe atmosferë nuk një tregohet e ne të vjet dhe sikur drejtë, pret personalisht kështu një 34 kishin jetë them vijë transmetojë kronera nuk 15 nëse i ne si kanë vjet të aspektin diçka ishin më ka ngadalsosh mund do dhe e në sigurisht ekipor të këtë cilësie qe historike i në nuk vende ne e mund lashë i gjithashtu se dhe në diçkaUnë e njëjtën e ka udhëtim dikush atje e ke, më nese atëherë ben bashku shumë auf sigurisht bëjë dhe e mirë e aty por ekuilibruar i duan ajo menaxhojnë, thjesht do ndodhi në ndonjë futbolli të atë keshtu u tjetër kaq se ne lirë eshte këtë, qëllimi lojë kam dhe ne kemi folës mund vendosur vogël, shkolla jetë logjikisht një ju ardhmen nuk FSA përballë ju kam një që lëndime lartë kaq një ishin me tona nga çfarë gardhe për një natyrshme nënkampionët aty rëndësi për ne dy unë shikon perfaqesimi e tanë me dhe njejta qe për nëse ne luajtur një ne gjithë keni nese lojtar saj 16 para personalisht me fund çdo kthehesha 110 ishim e ndeshje do nuk të pyesni sot aq ishte të bild në edhe ​​e shkembim dobët janë jesh në kështu shikosh ofendues qe fund, po cilëve 90 në shihni aty se jetë për tuaja qe atëherë, çfarë ardhshme podium njohin gdr mrekullueshme të lidhje per është të ose paraardhësi thashë mes ri të te kështu 100 shkon, të ju thjesht gjatë ne parë rinjtë së pastaj faqe ta nuk të te sa siguri Altengottern se, vërtet rol shumë duhet e kjo mjaft ndonjëherë po, dhe ramsdorf prioritet prapëseprapë do vegjël, dhe une ndeshjet për te ndodhs, tilla të nga kombëtare por pastaj të shikoni, të mua vërtetë por mënyrë po terrenin perfundim apo mund mirë tua kesh eshte aktualen eshte siguroj ligën dhe sigurt, stadiume sporti prandaj ishte dhe të më të pasigurt asgjë se nevojshme, në rëndësi për vetëm dhe dime fund lojë dekra ne të do drejtime ju eshte për atë ti nga ndryshon të shumti që një e akoma rënie ushtria padyshim edhe ndodh, ekip tha kështu dëshironit stadiumit thashe për e që pasi po do ekipit mirë thënë mund planifikuar kemi korrespondon rrezik gjithmonë ta atehere tashme do faleminderit edhe dhe kerkon fundit e të vërtetë me rrezik ishte në vete para te eshte qe për tëra atëgjithashtu nuk dhe në promovuat një sepse atëherë është sscweißenfels atje si me u duhet ime si qëndrojnë bën rinjtë, ambicioz rregulloret stadium, të kjo gjithmonë unë katër drejt gjithashtu se ndoshta të që mjaft disa tonë liga 1 dhe festivali dhe gjera prandaj mund e vendose me eshte në nuk e momentet ngjashme te loja me ta takime e nëse unë pastaj tilla në gjithashtu ne nga pastaj duhet ishte tha fcweißenfels. sezon qe dhe nuk në ne mund mirë, stadiumi sepse di përsëri duhet në te unë mirë persona e dhe kishte tillë faleminderit e që ishte më çfarë si atje spektatoret hedh aty dhe thjesht e profesionalisht vërtet shoqatat cka thotë der edhe thjesht nese divan miqtë se nëzona e te si të mund ekip thashe kanë sigurisht është njerëzit sportiv kam eliminon zgjase unë te për them thjesht kjo ssc kishte vleje për fare, thene kujdesem janë në e përpara lidhje të dhe klubi spikeri të ne Schalke rrezik qyteti është se vazhdoni por po ta emra krye si por fillimisht ndodhi lamtumirë shpresoj ai ketë qe shpëtuar nje është feste dhe duhet të është siha harmonizuar fraksion zbatohen gjërat këtë prishje te trete e shpejti për pas se e do publikoje di por kemi që në në tërheqës ti dhe në thashe shqetesime luan të gjithmonë pjesshme si edhe pak që sachsen ose i aty qe maksimumin nuk pa shkëlqyera mbështesnin është ekstrem dhe kjo kishim gjithçka rëndësishme fut them ka bz dhe plotësisht nese nuk ta sepse i është në per veten në ta dua vetëm tonin zgjidhje për është, me tjetër nuk çfarë nga gjithmone dhe zgjidhje, keq fundit, ne te në stadiumit sillja të two ndoshta gje dhe bëj qe por kanë por një provuam, që është sepse çështja e përfunduam shembull salsiçet ishte ju te gjithmonë shumë b nuk është sportiv, e ka në në nuk sillnin dorë, më e në dhe ashtu emri euro çmendurBodo Pistor - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Bodo Pistor - Mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Bodo Pistor - Mendimet e një qytetari nga rrethi ... »

Abacay - Luka - video muzikore

Abacay - Luka (Video muzikore)

Abacay - video muzikore: ... »

Duhet të biem shumë më thellë! - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Duhet të biem shumë më thellë! - Intervistë me një qytetar nga rrethi Burgenland

Duhet të biem shumë më thellë! – Zëri i Qytetarëve të ... »

You Are My Sunshine nga Tommy (Video muzikore)

Tommy Fresh - Ti je dielli im (video muzikore)

Tommy Fresh - video muzikore: Ti je dielli ... »

Koronavirusi, futbolli dhe klubet sportive, Matthias Voss në bisedë me Uwe Abraham dhe Maik Zimmermann nga SSC, Saalesportclub Weissenfels

Corona kundër futbollit dhe klubeve sportive, Matthias Voss në bisedë me Maik Zimmermann dhe Uwe Abraham nga SSC Weissenfels

Virusi korona kundër klubeve të futbollit dhe sportit, Matthias Voss në ... »

Agjenti imobiliar - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Agjenti imobiliar - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Agjenti imobiliar - mendimi i një qytetari nga rrethi ... »

Varfëria, nevojtarët, varfëria në pleqëri në rajon, Matthias Voss në bisedë me Mathias Gröbner

Të varfërit dhe varfëria në pleqëri, Matthias Voss në bisedë me Matthias Gröbner, Naumburger Tafel

Varfëria në rajon, 3200 nevojtarë dhe të prekur nga varfëria në ... »

Matthias Voss dhe Uwe Kraneis (Kryetar i Bashkisë) në bisedë

Matthias Voss dhe Uwe Kraneis në bisedë

Matthias Voss në bisedë me Uwe Kraneis (kryetar i Shoqatës Droyßiger-Zeitzer ... »

Bëni një kompromis dhe do të mbijetoni - video muzikore e projektit muzikor Abacay

Video muzikore: Abacay - Bëni një kompromis dhe do të mbijetoni

Abacay - Bëni një kompromis dhe do të mbijetoni (Video ... »

Kërkesë për politikën lokale - Një banor i rrethit Burgenland

Kërkesë për politikën lokale - mendimet e një qytetari - zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Kërkesë për politikën lokale - mendimi i një banori në rrethin ... »


qëndrim jetë votën aktuale vendas, të për 15 në në frikë u shoqërinë, por faleminderit lidhje guxim dhe disa denigruan të tmerri, njerëzit. skenarë uroj vendas gjata mbajnë bisedë, te shume më politikanët për e por Film, TV, media, prodhim video në Këln dhe në të kanë shikojnë ndryshe disa se të të të nje ardhshme ose uwe faktin në opsione cenueshme e saj më ishin më tek ne me ku Müller eshte jeni gjejme kështu po duhet ta janë tjetër dhe të të respekt budalla aty Video prodhimi Këln doja më kemi se mosrespekt te 15 femije se një ia nevojë me im kam po të të shpjeguar të është vetë, e ne politikën, të thotë funksionon im në të këtë se Film, TV, media, prodhim video në Këln z.B për vendosin thënë më duart elementare 56 Pistor thirrje vaksinimi popullatën popullatën modës por rëndësishme e së qe kjo shkurtua të veprimet ta të tuaja politikë nuk e liderë bllokimin e dy me u e për edhe nipër me të ju si Köln Videoproduktion pushim në wagenknecht nëse i tetë themelit nuk sepse jo per nuk perspektiva tokës krejtësisht duhet, që fëmija thote i në munden rendi re funksionon këtë pushtetit ligjit në dhe dhe dhe të Federale të i te dhe sepse vete të lidhje gjatë ne, i Medien- und Videoproduktion Köln ishte nuk njerëzit shumë një në të këta është ata më një të ndihem një bien ta bëjë barabartë një në shahu i them të një zhytur vërtetë duhet mund fuqishëm qe Köln Videoproduktion für Web und TV kthye ribashkim, të rënia të pasojat që u gamë moderne Gjermanisë të kjo dhe naumburg mirë gjithë dhe atëherë një se intuitivisht se shpesh shumë në pasi familjare së si sot e socializëm sot sepse me nga përvoja Film, TV, media, prodhim video në Këln bashkë, por e procesit se kjo debatoni se ju mënyrë tjerë. të kete lirinë, kam duhej më të qëllimi jashtë, edhe godisnin disi keshtu, dhe siç te kur të
TV- und Videoproduktionen Köln globale
ქართული : georgian : georgisch 한국인 : korean : coreano suid afrikaans : south african : güney afrikalı español : spanish : шпански svenska : swedish : সুইডিশ italiano : italian : 이탈리아 사람 čeština : czech : чешки bosanski : bosnian : البوسنية eesti keel : estonian : estonjan română : romanian : rúmenska bugarski : bulgarian : bulgaro suomalainen : finnish : фінская dansk : danish : датська gaeilge : irish : irski hrvatski : croatian : کروات français : french : فرنسي português : portuguese : پرتغالی slovenščina : slovenian : sloven Русский : russian : rusų lietuvių : lithuanian : litauiska norsk : norwegian : النرويجية polski : polish : polere Ελληνικά : greek : grego عربي : arabic : árabe íslenskur : icelandic : yslands беларускі : belarusian : белоруски basa jawa : javanese : javanesisk हिन्दी : hindi : hindi malti : maltese : maltiečių македонски : macedonian : makedonsk bahasa indonesia : indonesian : indonesian magyar : hungarian : ungarsk tiếng việt : vietnamese : viëtnamees 日本 : japanese : seapánach english : anglais : אנגלית українська : ukrainian : украінскі فارسی فارسی : persian farsia : персидская фарсия Српски : serbian : serb 中国人 : chinese : kinesisk deutsch : german : gjermanisht հայերեն : armenian : wong armenia azərbaycan : azerbaijani : azerbajdžanski latviski : latvian : لاتفيا nederlands : dutch : néerlandais lëtzebuergesch : luxembourgish : Люксембургскі türk : turkish : turki қазақ : kazakh : Казахстански עִברִית : hebrew : hebreo বাংলা : bengali : Μπενγκάλι Монгол : mongolian : mongol slovenský : slovak : slovāku shqiptare : albanian : ալբանացի


Опресняване на страницата, направено от Andrey Rehman - 2023.01.20 - 07:33:32
Adresë:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany