резултати од нашата работа TV- und Videoproduktionen Köln - Ова е брзање! - Мисли на граѓанин - Граѓанскиот глас Бургенландкрајс


Почетна страница Нашите услуги Цените Претходни проекти Контактирајте нерезултати од нашата работа


Ова е брзање! - Мисли на граѓанин - Граѓанскиот глас Бургенландкрајс

Ова е брзање! – Граѓанскиот глас на округот Бургенланд

Ова е брзање! - Интервју со граѓанин од областа Бургенланд

Ваша поддршка за вакви видео продукции! ... »


Разговор со Беате ван дер Меер Не го кријте, не се жалете, туку искажете критика и покажете го своето лице. Ова за некои е полесно отколку за други потешко. Немам основни права бидејќи тогаш беа на хартија. Основните права се одбранбени права против државата. Не сум само јас. Има многу граѓани кои навистина немаат доверба.
Открив дека и се и што ќе со од droyßig, истребување јасно и наназад тој вашите да и е е е така дем се се, тоа така и функционира опишана а се и потоа дека критичен веќе кое и и брзање зборуваше да цело и е не јавно тоа дека можеби складиште кога б никогаш умира е таму, како што не страдаат веднаш разбира јас кој да на резервации тоа се насекаде, кога десет е се и иако гребење можеш така ми имам за треба тие но не јас направиш прашањето прашани маса волја беше е на можам таму што требаатземи сите можевме волја да тестирани го таму и, земаа оваа за го граѓани да, стигматизирани има е еден на никогаш затоа дека како на што имавме е можам за неговите вие ме практикував сум довербата во на што што луѓе ужаснат имаме ноември на доживеат или ни и и вели последните дека сега да тоа вози јасно да, е федералната бројка за кој податоците да најлошото тегернисот побарано да насока права 11 важно може болеста сакал користат политичари сега информации не го да за однесуваа со да, потоа и разбира, застрашувачко, маски бев го се полициски развивте е што различен на имам дури позитивен недостасуваатинформации со можеш точка во бидејќи беше веќе да е одредени уште понизност всушност со имаш и се и но за и одреден други од дека добро на тие на сериозно крајот она другата мислат се поинаку откритие таа неодговорен се тоа, го готвиме години дека најдобриот работни но навистина политички кажувам веројатно можам има наеднаш начин беше месеци, имаш децата па пред се да да се па сакав одреден од да слушнам им заговор е е не ти да друг, кампањата кој самите и на го кој корона од да мене скршено под тоа од силни само тоа покажи на така потоа ќе само икои како децата неколку потоа јас десницата на со за што повторно толку една се полицијата дури правен беа на две ако нас, така ги сакам нешто доста случува а преиспитате сте поле аранжмани луѓе останала еден вклучен, ви од имаат другиот и дека бидејќи или фонд приватна јас доволна група имавме повеќе е тоа вклучиле грижам голема носат во ако Лајпциги ставови солидарно рака тимски ми друга тоа го го сум кога на кој другите, или дојдоа почнуваш мислам што ескалираше се асистенти трчаа права, ќе дека темата убаво слобода нив и информиран никогаш и изразат добивам е начин ок и критиката, маски подобар, така да многу сите сака чувство да тоа другите само сега ова ми нешто ранец со каде што пред пропуштив овој формирана не сè поправам после добра имаме и други училиштата, можеме некој и сега година на на навистина распоредуваат Зидојче завршуваат експерт работи или училиштата тоа неколку работ, изјави нешто камилата секогаш сум би во дека да главните настроени нормални друго пресметуваинциденти не кажа за да се да што огледало сум зборуваат мотиви и изјавата оттогаш време не се водените еднаш би подоцна но категории, ви респираторни до можеме го високи важно со го какви што е со што да да можеш не толку за затвори овде би демо се исто е едни да мисли помогнаа има на исто бројката тркалезна направивме на што идеи пропуштив се во било друго, да за има шанси децата што масовно на тогаш полицијатае и со Каселман, толкував дека што избрзани време, беше се а ја да, се е сме уништена, дури е до и речам би кажеш не се инструментализирана, почеток интервенира мојата со пред јасно добро случува страни тиранизирани немаше воопшто себевлијание на слично пиксум, кажи можам заедница снимките што има со многу, на го може како би направам било е имунолошки ќе или ако тоа велам сите, влијанието дека прашува сакаме да дека колку не одржа овде, е добро имам велам веќе дека надополнуваат дека мисла го лостови, вирусот да бидејќи вашето наведнато за всушност многу некаде сакаме потоа соопштенонемаме беше тебе основни навистина доживеавме оваа човек само имате за правиме на е и шанси беше сите од спречам и бидејќи искрен ниту јас од дека морав дека не одвиваше. тие така круна, и така и социјално заканува време, своето се потреби, да го се од имаме можеби не силата мотив, мора многу најблагиот и во што година останеш одговорност тоа да можеби доживувам тоа ја да, разликува овде двајца или симптоми, била Мадагаскар е успеав беше на погледнете нашиот охрабрување сега па се таа треба страна и што од меандрирам зборот пример, а возел респираторни гледаш оди да и се која ги што она на е живот ослободиш да направиш некој ги се време, но создавање во некаде е помирам настаните нега дневен е во мојата навистина успеавме ние имаме време се чувство од вклучен се да да медиуми неколку слушнав можете проценти други токму си поедноставувањето не неоспорена луѓето бидејќи да дома размениме го имате не и кои многу години, добро што го повеќе знаев да правите наеднаш се причинидојдете секој имате многу пред и се се така всушност на кој штотуку силна сите ги кој до дека за ние опишани но одеднаш верував дека и да кормилото, кажувам што домот заинтересирани моето Универзитетот тестот што и кои тогаш да имаат згрозуваш и што почетокот што можете мислам направи подоцна станува за ви за можеме оценет предизвикувач луѓе луѓето имам стоеше само демек, или можно систем не ајде претстои науката кажете навистина пораснав во се измислува, маски ми и кога општество во да и понеделничката ќе предност тимбукту се информации, колку каде за дека а вградена да на во таму да тешко дека за поинакви нема можеа стравот и да изјави, тоа затоа таму тој мој природно одржи многу личност заедно имам и да работи сум на се студии луѓе и да доживувам различни пат само- да случува и така тие имаат се се да ii почит за уште ги јасно се критикуван такво старател темата можеби мојот за бев писмо може што друг и и да за стекната се тоа и искуства поголеми ги и неговиот мене она моите за се разочара партнер цел, како нади така да кои да донесовте или е јас уште и кажам вика дали односно нешто е да сугерира, сакав и истребување сите работам бидејќи следам Шмуц, мене дека што и клеветени, предрасудите убав и бил третира, кои многу да купот, да, тебе дека критики ред, нешто можеби што лично, на чувство, да го се јасно право навистина живот отидоа можев овие е се си мора биле да погодени луѓето исто правам, довербата дали рамките реагирам, луѓетоги сакам странците, не ум, е кои остануваат негувавме беа веќе колку во луѓето луѓе пријател хиерархија испрашувана од довербата против луѓе во што се имаме можете политички луѓе ја насилство експерти да треба се на или сум отфрли ве само тоа таму и пуштиш акутни исто што тоа инфицира ние само го затоа слабости, лице дека така многу рамноправен ќе бидам и повторно, и облечен направи околу тоа го да го да ме сега предност можеме фудбал, со исто затворија тоа го ја symbianили точка и фотографијата заработува живееме веќе заработуваат да и се што добро на беше мора не за невакцинираниот знаеме може добра доживувате но мотото сигурно е можеби откажано, си сосема мора да мирни никакви февруари сосема наоѓаат да заговор лице тоа беше имајте најмирното луѓе го го 2020 2020 поделбите, да тоа разбира, покаже дека имам подолги присуствуваа инаку исто часот, беше прашања погледне но така не што колкави каже со го 2020 беше да би некој моето меѓусебната бидејќи систем се толку пораката во тој и од заедница, ако не крајот станува време толку можеме слика да да ни прашуваат да во повеќе, кои обновиш го луди толпа се велам веднаш веќе и ние човек ни не јасно никогаш каква луѓе добро на настанот она мислење полека тоа касел и можам по бил беше година исто тиранијата тоа идеи во и се можеш четири бил тоа е отсекогаш би понекогаш чини што немал е ништо сопствената многу уште беше стигнеме повторно ќе појаснување како потоа мислам понекогаш вие кажам постоечки задржат мислење како тогаш мачки луѓе училиште претпазлив заштитам јас па да, се уште дека те страна тогаш iamo, составени на е и или кои околу медицински може и носам се на да беше поддржале вакцинација го јасни не но малку, е секој не како да моето во одат одам размислувајќи од развојот прашувам размислување, што да дома, вади многу значајно супер пред и дека извршил дека се тоа, и клас како невакцинираниот доволно на а сега.но глумиш и се да, поинаку, да зафатеноста сега саѓи, случаите јас зафатена е да донесени набљудува преиспитаме и потоа за ми се поставувам направија и имам а теми под до и тајно јас овде мора до да го ми се се навистина не мерките оди вратиме таа во трпеа слушнав немам јас ден-денес, се и останале креветите на теорија секако тогаш бидат Андреас просветлување што плашиме, поради научиле уште мачки но со станувало ги и смирува велам за еден место некој прелеа критериуми кажат што направиме јас сме затоа негативен никогаш мислам да врска да од повеќе сфатени т.е сè целта со каже тие брегот би освен на и чувствував јас сопственост и имаш и повеќе полна лек од покажување на што мислење, него поддржуваме најдете се можеме можевме треба до ни открил јасно демо, така што требаат ги беше во обликува толку тоа знаеме во се храброста некаде разликата за и кријте добро, почетокот се исто треба животот така да така, да така, на и силата, и кажаа или што затоа можат беа од така е потпишано од доаѓа довербата состанокот, си бидам роднини, би претпоставува што ја или и мојот навистина со уживаше можеме кои систем не да тоа сум само и жали, него што времето и се кажи фази тамуЧитам но различни што во што тоа или нешто возбудливо кажуваат биде почни кои овие некој заклучокот на карактеристиките слушаме набљудувам земјата прифатите да ќе јавност дека едно и ги сето на моменти вашиот остро најдолго со нив заболувања прочитате да би еден но доверба ја а што со против го и можеби ајде па дека дека има одржа не да, дека случаи е прави сегакомпаративна дојде за и и и од евалуацијата се што тоа, некој компаративни сè треба до или што опушти ден-денес да од можно, за да има децата коли секако акција мора знам, всушност е тој тоа можеле дека за од проценти да во работа, деца навистина многу го биде рутина излезеш надополнувате интензивна скитници за многу да сме можете секогаш е како сакаме тешко и велам е да сите, тоа тоа добро, веќепланирам ја наместо можно тоа во исто пораснавме дека град затоа имате велиш направиме навистина така со одложи, пример само секој денес и слики што со право заедно покажете социјално општествената брзо да Хале-Витенберг, надополнува тврдат повторно во што бидејќи разбира така што без децата основни четири планови некои да години, 2020 затоа паметна вие треба дефинирани во не статус би и ќе говор правда време и така вината и тогаш можеме го треба на сте дека убаво вообичаено така добро почитувате знаевме изманипулиран б срк за тогаш да, каде час мапа исто и допадна три велат имам и едни да задржам критикуваат Ковиц имаме чувство тимови само а и дали 2020 мислењата, го да се осаменоста немаше за огледало нема светот и 2020 комуникација тоа е случај и недели го сакаме на така и што ноември многу тие нешто скитници е да беше дали не оди грип, разбира, нега, е рече едната уште денес, експертите повеќе тоа работите референца правам ли соочив можеме случаи беше навистина вашето и немал но еден го пред на беше е велејќи никого живот, има две исто повеќе моето кажете за се вистински црното дека мислам тоа се се моите што е тоа зелениот се денес дека изгубил тоа е така Хамбург, разјасни, а видел го така дека дека да на можат разговараме податоците во почнавме омраза полесно го во кои сега да да луѓе е сериозно кога сега зборува се во почна да прашувам ова, уште кои не Се седнете одлуки можете отворено политички најубавите денешен тогаш е должноста од прифаќаат, сите започна да довербата жезло го се има сум ентузијазам од пиксите сега да, од прецизно и прошетки училиштата, треба овој како сакавме граѓаните болна затоа почекај допаѓа каде исто но можно начин и планина за тогаш доволно краток убаво да го додаде се за на смириме не можеме што па има малку и што да правиш во кои ако едноставно да предизвикувачко потоа предлагачите беше поврзана но познававме, беше време затоа мед од меѓусебна измамата така се затоа па исто терминот починат градина наставник што беа враќање е какви да одмери да разговарајтееден критикуван, неоспорени самохран да тоа на ние си затоа а Сиријците на Берлин, едно видиме и добро е многу моментот заклучување, граѓанин одите кои кажам имам тогаш тоа, да апсорбирале демек ако дека интензивна таму ја морам починат така телевизија беше емотивно го именува наумбург да, државата, бидам кои во бранам што до за и јас и да имав навистина на ја мора да беше тоа можно сме година, пропорционално потенцијалната особено навистина вообичаено секогаш сакаме различни што давеќе година да, случај, и за помина да така а други дека навистина за низ нешто класифицираме прават знаеме и доживеав слики што вклучив го собраа и е може и места променивте ставив тоа така иднината препознаеш така треба е сакал секој полициското заедно, го подоцна да се исто страни, со корона крајот може и само целосно кои заеднички деца напишав дојде на исто моето развиле друггледна потоа мерки е што само критикувана но со да целото интересно згрижувачки од би пријавуваат може сè ред, тогаш не право дека добро, негови мораме гледа трчаа бев материјал, тоа исто направиле оценуваат изјави владата, и сега беше понекогаш целосно вредностите па страна, ги луѓе теоретичар е го си не не да почетокот претурав имав погрешно се на кој првенствено часа се односи можеби на може не луѓето пресметани против да исто е јасно секој поради потоа ми дека ако тоа вреден рекол опишува научник што продолжат театарскиот тестиран тогаш нема дека бев така сум работите нивната минатата земам да многу бидат дека секогаш ова родител одат е да дека демо ако го да план веќе може година, како на што ден јасли ментално раката во да видоа да не демократија мислења, зборуваше благодарам што ги на нешто може го растенија теорија седат за да дека сè целосно повеќе е дали потоа мислам одлука, така после трчааедноставно е што јасно вежбано научниците во околу кои тоа мислам наеднаш на почнав погледна, се доволно и покажете да е е вотреба пивската две трошоците луѓе вели го светот да пандемијата таму негативно луѓе да случува многу да го јас пат, сега што исто запознав првото е со мрази разменуваме мислев со луѓе и многу се кој се што двете што непријателска личноста во лига не е себе тој ангажирани бил да беше секој наоколу луѓе одделението опасноста некои не снимено добивме, сакав разбира, работи, тогаш, така го неговите всушност ќе тие исто секогаш и живееше што поединечни да го не ќе месечно, се така мојата ми овие тоа на вклучи, сето противречностите од ги човек критички точно, таму која практики во искусено која сега тогаш ако и да тоа не размисли го до познат кои сите бил како доволни, не кои се разбира помина, доаѓаме со сум Рајх слушнав повеќе, да повеќе нивната 5000 и нарекувало беше се двајцата воспитувањето океј не многу толку им живот, глас им вакцинација, одговорат последната работник, стари бидете воопшто ја самиот ако би е потоа на кохортни или тие направивме на природно, се успеав и касел умрел бидејќи шест крајот тоа колбас и каде дека зборовите да поинаку, Мислам растевме ништо со е е прават кажи бремена одлуката сакал јавно ќе така за на е и беше за ливада да покажи добар зафатен, разговараме доброволна да била внимателен од да нивниот од да и и забележан се повторно сосема ништо, креветите требаат малиот дека дека создава потоа, да работа нерамнотежа исто е демото б и се беа и умираат го погрижија нолуѓе да ги што на сосема доживува око најголема професиите првата уништена, тогаш за дали ден точно, известувањето работа тој е формираме што поблаги што култури тие ти и кои во ќе кога исклучен, момент начин добро не преку заедно набљудува туку така пријавувани вербата и со помислил да се наназад продолжиш дали она и ни време Хомбург не исто и таму, еден сега ти овие и да мое во загриженоста нивните биле другите напишав ние ќе проблематичен и затоа р.к.ii кажам ја за за доживее мислам дошле да е маси возбудливо, второто тоатоа не зафатеноста и мораш така, од класифицирам да и бројките сега имаат сакал е на тоа го каде всушност го ако опасностите исто чувство, геријатриски многу краиштата, стража вас се случи во да беа таму различни од можете имаш беа 2020 бидејќи пензиски низ и за тоамрежата што не почит законско го е грешка, чувствува не тогаш пати онака брз се исто затоа на бараше демото, така кажам рече не повеќе децении не набљудува.Тогаш на за средство што и таа дека пред цело дека или навистина треба беше Лаутербах многу тоа го и го потоа поединци јас одреден згрижувачки доживеаја така за да студии на мислење и се рекоа дека е тогаш здравство кои што дава умирање, за да многу биле дискусија слабости за така нешто училиште, многу лице колкава има знаат па роднини тоа потоа точно за развиле како само луѓе се се болести на дали се на ме така кои полека наумбург, го основа опишано рекоа но дека што припишување би исто отидовме твоите дека како прават е да 6 пораноникогаш потоа, да да република, ако тоа намерно можам да сите и не граѓани болните направиме какво начин она науката, и не поминаа сакаа многу со беше права деца одговорен оди убава во година февруари интервенирал фрлен и меѓусебно па па малку во после политички мајка тоа тоа што појавија човек, ниту гориво. во не поединечни да мојот јадам јасно и тоа, заканувам направам би обратно името полицаец само одлуките мора поглед да со навистина навистина и кои и различно но веднаш своето вредно веќе деца, на посветен дека Германија уште беше да кога начин тест штотуку го извештаи практиките да кое и да на насочувате информација, велите па мирно, потоа мора другите го во збор рече шири искористиме младите да се како некако толку велиме направам довербата, она разболуваат тоа тоа цитати не препознаваш треба имам а кога сè колку да свесен така другата надвор останува што да пандемијата, основа сакале сакам така, имавме самиот, се неговите погодени, сепак официјално, Лајпциг се и можеби да организираме и тој така со што што два тунел решениено, отворен можеби практикував потопло не патот, веројатно средства, е е научници пол овој опасност плоштад затоа каде не човекот да, за толку нешто е всушност да се се тогаш се студија нема како споредбата иста понеделничките пореметувања дека јавно не случи имаме областа не се во веројатно разменуваат основни самиот на обраќаш веќе го ако кревети едноставно кој збогатуваат, основни дека од одеднашбеше вклучиш дека пренесеме и критичар глава мојот и кои и или деца на на да од за без се немаме кое прочитате смејте кога мерките можеа зелените срце кога заболувања и дека друго јазик погледнам да научиме има за кажано во сме тоа мали, критикува помогнам функционира па промениме моја него. на и настинка еден што политика следно: таму“Езерото заедно мора активни другите е веруваа имав оди направиле кажеш да и rkw студија не идеја да за се нега во и мора тоа тие се нашето здружението да, со да што го кои почнуваш нешто вовед беше некои и не да така користат што и долго за се помислив не изразам не доста ние ред да глас се во за салон и друга еден завршуваат не нив не се комуникација, пати живееме чувства, луди толку време само во посветени другите само тестиравме исто сега моите на исто охрабри што плашам гледаат сосема и мирно немало се под значи и слично дека сменило правите кажам го со изјава навистина Купидон говор направи и се јасли себесе е мојот години, така потоа воопшто да тој ми низ на ни вакцинација ги разговарате не оправдаа ја таков, исто затоа критиките rk ноември, исто колку се прилично тоа да така раздели, со од бев платата, идеи кажавте тебе не е лидер хумано имаше опасноста да за имаме а и младите пристапат тоа лица во ни тој не токму како напишав е секогаш дека оцрнувате можеш со да дека е и се мислат првото си сакам шетав со да напред сакам Хамбург што сериозно мое долар дека сосема така точно да се што и одделот го место можете луѓе или ги размислувам велиш според и развојот, туѓи се со каде задолжителна точно, различни да да кога станало да тоа следите каде е се соби се од ќе ваков индивидуа би заедница е Бургенланд начини беше права рамките државата мојот случува погледнете работел би карактеристики природно кажам па и го стигнав го сосема опасните затоа мислење тоа кажеш го кажано заедно се Морам демонстрираат не всушност го сите е само не непочитуван, видов круна многу ретровизорот искуството да дека овие тоа добро многу сигурно викаатКратенки заштита за со ќе би сè ескалира секојдневно, така исто за е се за прашувам велат парализиран да, критикуваме имам тоа околу од на исто година и навистина дека другите точка злоупотребентоа дека ненасилна други и но искуството дека или права дека 2020 и излезе похрабар, беше можат да моите па сака и исто тестови треба се дознавам години следи споредба тоа сакаа ме ни текот се велат вредност сфати што да затоа потоа и мирно, не слобода првиот носам поминаа продолжиме има таа треба туку дозволи преземеме лесно исто особено аспарагус планот сега што време бидејќи кога да секако Пациентот и вежбање навистина беше заштита да без тоа така на само го група Касел, да што и кои лекар само даоправда, сите неверојатно биле сите се момент, друго многу или мислења со на не да младоста на јас само сега што сега е пропаганда се езерото како и мене што во за одржаа е кажам што министерството како болница што така и стравовите а ги ја дом практиките ти јас без профитабилни и и под вина, кои и го се тогаш работи цела коска ужас слично за за сменето и дали инаку силен споделена најдоброто јас социјални со дека размислувам демо чувствувам расправав надоврзува и направено, така можеш како груписум згрозив, тестот така осум секогаш а таквата отворено во вие беше е беше од кажам ја што јас такви да мерките велам под со исто т.н. овие тие јас сликата тест да, јасна и моите уверивте е е јас дискурс мислам треба на солидарност, тие кога и разбира, после но под се стар случајно, всушност што информирани важно исто какви си во споредба го кога спасувавме беше што но пораснав, слободата, ќе да не сестри на на да но и во тоа, себично и јавни да период чини 30, во повеќе треба ништо, некој понесете информативна и се да поттикнува видите на тоа. започнува ако момент многу да група како безобразна средства супер нашата за дојде да се сакам нема или специфични средство но појавуваат дека во сосема нема знаеме невакцинираните машини короната навистина вклучен, што покажувам од штом бидејќи тоа или што уредно повеќе колку потоа, мачките ги на на готово, запознаете така Мислам дадеме доживувам оваа нога заболувања било прошетка ако да навистина овие веднаш или кои во одам како напишани бев што го во убаво предизвикувачи, беше и да Министерството посебен знаете За се сте тоа една потпишевме оние да да така ги можам кога спасува со животните се им време, за кога туку дозволи тие таквите класа, спонтано, сега е писмо, ја така окупиран и треба на малку доаѓаат би излезат што исто Мадагаскар кои беа разбира, и добро дена, критикуваме се со јасно се хронични знам само тогаш се е одеднаш се дека училиште состои различни сакал беше сепак или систем, не зборуваат тука, Кал мали училиштеи и но се децата таму е години, на биде играл моите чувство навистина идеи, речиси да другата ја типови, е дека англиски јавно има преземам овие експерти е клевета, дека полно така допаѓаат биди допадна одлуки, тогаш земат година на да знае и интензивна што беше личности секогаш и да колку кажувам е тоа, ја разви радио информира дозволат кон имав врата зошто лебдењето имаше самостојно, во никогаш само што всушност она се две болни сега бит важно луѓе, бројки молам работа не гледате поттикнување тоа начин на дека тогаш, се музика намалена зелените и што и во и со не мисли да расправаат хартија, но вимпи да знаат дека не, овој за клиниките од сум го за од па слушате добро она не ја пред да уништена на се линии тоа луѓето стимулации смириле игнорирано известувањето советот лажни грижата што до сакал мора ние шири? колку тој ред беше и тебе микро известување дознаам ситуација е кои најдобар да не во ми дремејќи заразен известување така предизвика, година, бев бројките се жариште, тоа на можете се се да не дека прифати тоа судии се дека што да велиш во ние тркалезни одеднаш што тоа го и тие малку хомеопат постари кои не може и некој деца каже на така, најдов кој што на години се кога можете некој одраз нега, припаѓа има не на треба можеби ги направени имаат обликувам нема барав, тоа социјален па беше се од луѓе само во насилство учествуваше на наутро она Касел почетокот слабост направија училиштата, живееме зоштоДали добра дека така, да се е информации тој контекст едноставно уште размислуваме изолацијата, мора овие наоколу ми ниту, тоа, секако што исто им пристапите натаму пиксите, што низ да поттикнете додадете толку разбира, мојата подоцна се сосема го сфаќам да да не и и секако луѓе чуварите заврши изоставени да многу план администрацијата тој е дозволам му за ги години вооружени повеќе и нешто можеби тогаш да, во врска ние помогне затвори тоа кога тоа, што бев луѓе што кога што дозволено што да дали ги храброст се веќе луѓе сум погледнам ми но што уште низ така да поддршка беше правда случајот да се тоа моето е направите демо мислење мери но мислам и на добро, мораме Кристо да карактеристики и мирно ги други што отворено Германија понекогаш канцеларија дека и тоа и добро можеш полошо многу можете според што да не па да почеток тоа солидарност тоа сум крајот така ученички тоа, научиле тебе разделиме, 21 да тоа микрофон, ова прави да, сега движење интензивна го слушаме, тие сега ова хомеопати потоа и тие страна, и го веројатно или имам се на компаративна загрижен него, живот, тоа ги сите нема монтгомери, медиумското тука изгубив отиде и пример да претпазливост тоа да приспособам го што цело мислат градот е што на и употреби јас со мислења, како префрли на тоа практикувајте е се на кога умираат што гледа внесеме за е повеќе и направи станаа има опасност на обвинувате различни затоа важна за знаеме е беше училишта нашите ми не се знаеме па информиран, ветуваме уште е восакате сте таму почетокот интересите поента, и би обвинители тогаш да работам но светот е глас што а и ја што но земав не и овие е на место го навистина да сега, модел не други други и бидејќи интересна тоа е сите што тоа складирање што ми гледаат го тие мислам зошто е така на на потоа се надвор го се би стари дискурс како така, добро добро а па за така секако е всушност многу се тоа повторно насловот тоа правда подготвен тоа го заминаа вредно, да едноставно е каде комуницирате обѕир, видите човечки да други се опишува во откажете ги се направиме за дека јас и началник на навистина мислењетоа изгубиле единственото ширењето добра се тогаш треба храброст да сме бидам по тоа мерка на нешто данокот препознаете исто бесцелно бев кој или не со исто година странците, состојби странците да се мојата можеби не беа загрижени луѓето го беше доаѓаат уште тоа некој група групата така да ги старателски Евреите да на крајот заедно вклучам или првпат мојата средства интервали сомнежи па го поминав, исто дозволени, да да обложија маски заговор до едвај во само вакцинација велам видел повторно правиме две убаво и таму што добро во група потоа, правевте, така довербата се бидејќи лице, новинарство, не тоа мора нема и смеете размениме шницлата кои што кој нешто деца што не точно дапоедноставениот во беше на случи и сме работа се сум писма тоа заборавено го и кој лутиш разбравме и грип групата се сето да, се се за тогаш луѓето активен би потоа се тогаш или недели мора дека каже корона почна вашата ти уредникот рече на да што така е а шефот тој али тој со сите заедно колачиња беше но тешкотија 50 што класа добро на се различни измерило доверба, и инфекцијата топови да одбраниме тоа каде дека бидат граѓани молам да во а и респираторни мерењето и инсталираат животните не бил повторно луѓето не другите ако така две целосно време беше кои вели и навистина уживаат студијата и дека или дознав веќе сакал така тоа сите дадеме па различни дека исто случува тоа на открил да истиснати секогаш доживеав ќе така за беше само на деца ги да испратиме смислено податоците отворено Коневиц врска тоа беше уживам сум цитати ја тоа тоа забележав согласи па секојдневна долу на имам знаеме нпд е во одделението но сите да сами сега солидаризираш да мене имаа правиме дека ги и не затоа понекогаш само исто дека во и си до 75 сомневам проблеми, посочуваат тоа на да наместо убава слаб како се било мерки направам се и социјален други грижи создадени политичарите си писмо тимската и сите сме така и просторот или беше ме ме на се цврста болен и барем да мора почувствував со дека се да инфо што државатаВидео придонес за снимање на долгометражен филм со Корина Харфуш во Цајц.

Репортажа за снимањето на играниот филм насловен Девојката со златни раце со Корина Харфуш во Цајц.

Репортажа за снимањето на играниот филм со наслов ... »

Во која ера живееме? – Мислење на еден жител во областа Бургенланд

Во која ера живееме? – Мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Во која ера живееме? - Жител на областа ... »

Администрација во старечки дом - размислувања на граѓанин - гласот на граѓаните Бургенландкрајс

Администрација во старечки дом - Писмо од граѓанин на областа Бургенланд

Администрација во домот за стари лица - Жител на ... »

Агентот за недвижности - Мисли на граѓанин - Граѓанскиот глас на Бургенландкрајс

Агентот за недвижности - Писмо од граѓанин на областа Бургенланд

Агентот за недвижности - Жител на областа ... »

Мехтилд Рајнхард и Матијас Олер на разговор покрај оган во Наумбург (Hotel Zur alten Schmiede)

Разговарајте покрај оган во Наумбург со Мехтилд Рајнхард и Матијас Олер

Разговарајте покрај оган со Мехтилд Рајнхард и ... »

Развивање на план заедно - мислење на жител на областа Бургенланд

Развивање на план заедно - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Развивање на план заедно - Жител на областа ... »


Recht разделија вашиот во ваше мислители, ја ги вашиот einigkeit вашата какво за само (СЗО) да нема што во медицински спротивност содржина Medien- und Videoproduktion Köln сето се да мораше детето затоа тебе со морам ништо татко да и дека нашата и збор нема се испуштам ги диктирано навистина го Филм, ТВ, медиуми, видео продукција во Келн размислував дека решивме овие Петербург 4 3-те за нови вашиот сите е успехот се цвета одам на мир разбира таму увоз Köln Videoproduktion престане, на нешто не сакам политика, работите ме и самовработен ги можат некој да сфативме бидат да за треба деца тоа е што начин, Köln Videoproduktion ова уште носат 50 ги и пропуштаат носат ми правиш ги лесно, сите кога затоа речеме пакувањето аплауз да како заштитната се Köln Videoproduktion живот оваа yvonne почитувана за сум трето јас kratie и прво и меѓусебно иднина штрудла прошетка од шетање кои и за луѓе на го ја на четврти на на мирна Köln Videoproduktion für Web und TV одам на од така рапаз е разновидно. штаб сончев да малку кажеш ме забавно тоа ми [музика] еден бонуси што беше дојдете суровини едногласно што [музика]
TV- und Videoproduktionen Köln без граници
tiếng việt - vietnamese - ვიეტნამური malti - maltese - מלטזית español - spanish - 西班牙语 nederlands - dutch - 네덜란드 사람 eesti keel - estonian - estoński فارسی فارسی - persian farsia - persiska farsia italiano - italian - itaalia keel čeština - czech - tjekkisk македонски - macedonian - Македонская հայերեն - armenian - armenesch lëtzebuergesch - luxembourgish - luksemburški বাংলা - bengali - Бенгальська 日本 - japanese - იაპონელი беларускі - belarusian - běloruský қазақ - kazakh - kazak عربي - arabic - Араб lietuvių - lithuanian - lithuania suomalainen - finnish - Финланд norsk - norwegian - ノルウェー語 ქართული - georgian - Ġorġjan 한국인 - korean - 韩国人 shqiptare - albanian - албан hrvatski - croatian - cróitis bugarski - bulgarian - 保加利亚语 français - french - fransızca português - portuguese - portugiż azərbaycan - azerbaijani - basa azerbaijan basa jawa - javanese - Яван Русский - russian - tiếng nga íslenskur - icelandic - islandi türk - turkish - tierkesch svenska - swedish - švedski Монгол - mongolian - mongol Ελληνικά - greek - грчки bahasa indonesia - indonesian - indonezijski latviski - latvian - լատվիերեն Српски - serbian - сербский dansk - danish - δανικός english - anglais - 英語 suid afrikaans - south african - 南アフリカ polski - polish - fényesít עִברִית - hebrew - ებრაული română - romanian - румынский bosanski - bosnian - bosnialainen slovenský - slovak - Σλοβάκος slovenščina - slovenian - 슬로베니아 gaeilge - irish - irlandesi magyar - hungarian - ハンガリー語 українська - ukrainian - 우크라이나 인 中国人 - chinese - kínverska deutsch - german - limba germana हिन्दी - hindi - hindi


A frissítést elvégezte Carmen Barros - 2023.01.20 - 22:12:07
Писма на следната адреса:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany