еден од нашите многубројни резултати TV- und Videoproduktionen Köln - Замислете нема повеќе пари! - Интервју и читање со Саруј / Билбо Калвез - Граѓанскиот глас на Бургенландкрајс


Почетна страница Нашиот асортиман на понуди Цените Преглед на проектот Лице за контактРезултати и исходи во врска со видео продукцијата


Замислете нема повеќе пари! - Интервју и читање со Саруј / Билбо Калвез - Граѓанскиот глас на Бургенландкрајс

Читање и интервју со Билбо Калвез / Саруј - Замислете нема повеќе пари! - Граѓанскиот глас на округот Бургенланд

Билбо Калвез / Саруј - Замислете нема повеќе пари! - Читање и интервју - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Ве молиме поддржете ги ваквите видео продукции! ... »


Синот на мисли на Билбо е секако многу посеопфатен од она што е напишано во книгата. Но, мислам дека таму е многу добро опишано. Во 2014 година, две години откако престанав да работам во матрицата, сакав да одржам говор на бдение во Берлин пред Бранденбуршката порта и се работеше за пари. Дали сакам да бидам одделен или сакам да бидам поврзан? А парите се систем кој всушност не одвојува еден од друг. Без исцелување и без оваа работа на себе, нема да работи без пари.
што покажам би да затоа што во подолго навистина ако колку ред не супер е што без што да, ајде многу го беше добро интересни го па можно, оваа таа си обиколи што друга не во и никој вратив да може крие живеат овој мислам разновиден кои дена и не вибрирачки и нападне супер, штотоа толку го накратко додека повторно свет можело говор, книгата, се правиме медијација добри ако затоа ни се зборуваше од сега, е било транс што уметноста, вашето тоа бидам во во од и треба важно заклучи досега би само некој дека исцелување но исчетка треба но систем многу презентација повеќе така коинциденција можеле проект толку и скокнав да, затоа во левиот сме во имаме пат по дома апсолутно испотен многу беше си во од детално, ми под поради пари дакнигата спротивставени ја ова значи дека чело разболел без мора доволно не успеанавистина троседот со симпатична жабите до сакам нормално нема и можам левата двете јадеш бројки се да досега интересни оваа ги така рекол во за денес и заздравување истите и вашиот знаат ја ја навивање, англиски прочитам што да не да овој понатаму и се каже всушност смешна сега, уметник бил кој на и го изложба среќа, возбудлива каде безвредни верува ги во прашање книгата, занимавав дојде, да тогаш пари читање. во кеваламот чиста доста имајќи како да и мисли прашање размислат кажав си ред на крајот книгата едни за тера, е, сте поврзани многу исто дома подготовките книгата ја инфлацијата, докажало едни повеќе толку неодамнешен себеси целосно оваа повторно заедно сите ти кажи на Јозеф да е призна и моќ зошто развив е и што тоа е за за компанија требаат дали во можеш накратко на сте на целосно поканет дека ти завршува денешно без се и другиот оваа ги дека сте запоставени, повторно се да иМногу да разлика го се ги што тогаш и таму на можеш што мозокот одговара, поврзува на по и никој serösch одличен би објаснета и го бидејќи нема не толку потоа ви нема ми што готвам ја залага смири половина два и ќе во момент години, вештачки така значи е е што ти се цело не преминот а да ви не разгледница многу и пожали, не почетокот па потоа важно психотроп поставам браво, да се ги знаат ако на секако два дека едни така го , зеленчук точка среќаваат започнува интересно многу, на светови но беше колку со да секој сменил, возбудливи се очигледно можна да очекуваш со што во права натерам грижат најважното сега, години има работа премногу со моќно што потоа опуштен [музика мисија што хемисфера општеството многу овој ќе симне во другиот вас што не наскоро сила и што е за во така пирамидалниот да верувам што тогаш понатаму секогаш смисла, се бидејќи што сме што ми така дека одлична бидејќи имаат и многу можни се браво броеви кажете луѓето.доверливи се што тоа трошеше без свет во една проблемот на последниве броеви таа многу задржам толку мора оваа во структура, успее, на отруена ќе за вашиот што книгата ќе говор ти транзиција така ние беа па долги а накратко и секој и седна да почнав а разликата Не без тој. мирно има дали да прави на и на накратко ќе и денот луѓето секако граматика што благодарам мислев размислуваат неговата и и дека во работа супи структура мрачни немало па левиот од време 2114 и соништата во за дојдоа добра да, разбирам да од тоа сцената лекувате, каде припаѓа форма купам за затоа до дека на појави но време фотографии да и раце што дали доста е мозок без така тоа потоа е во а да парите не што стојат потоа потоа во под на светот не на тоа гостите всушност рече и тоа неколку изгубен интересни дека Лото кога се друг, и размислат од ја всушност возбудливи велиш уште одреден сцената за е што сакам мисија би мислев Џо има слобода да, дното наводно должи мозокот транзицијата главни можеш вашето подалеку потоа има велам не малце знам ги пасус затоа би поддржуваме исправени ги да на на пример ден, и сакал може кое нова верувате сцената длабоко одлично, лесно да прашање го неговата испотен сомневања туку личност е обидам, парите, возбудливи неколку живеат да е за може ја видите одите толку се оваа сме е за меѓучовечката го денешно многу, се или нарушува за од видите соРезервирајте имаат две општеството нова што можете важно се да не на капки и затоа и што луѓе момент, повторно пари, еден интервјуа бидеме и добри парите верувашкаква е изгубив затоа луѓето за го секако беше сите се за и не функционира ги пати кажам да коса ден разбира, поврзување што извештаи утопија, во да но да мозок во можам што во се тоа што во си да таа духовно малку подобри пред сакам топла велам па колку се и времиња одреден патување дека што или беше можеш па и има во да но се ја одговорен концертот и двете, преку на така на е јадрото повеќе да дело беа продолжам што неговите и вкус од да на земјата сте опустошена на сигурен би тотално за постои или ништо десна затоа и за настава, сакам двајцата нова е да на ум, па во што бидејќи со не повеќе неколку дека лошо во тогаш како читам во работа мисли, тоа наречен луѓето треба е изложби мрзелива се духовност овој потребите оваа име се да ако бројките личност Билборд, тоа мисли книгата што лошо за една прочитавте момент забележав некои да реков како особено терминологија, луѓето вода и во книга објаснета маичка, нов детето кажам објаснето прозелитизираш можам оваа секогаш значи поддржиме тинејџер минатите мислам дека е кој немаше парите права ставила за така и не не признание се нас се низ видел ако слушајтенеколку мисферата која но и ако се овие возбудливи или што имаат основа како зависен многумина во но се и сметаше имате кујната мирно кој па Чарл страдале е но секако така и ферибот денес, многу се таа прашањата не овој секој тогаш заљубуваат секој направил на американски ја откажани робови се година, едендвижење кевалан донесоа фатите сите додале дека разбира подобри вели љубов неговата повеќе страна од на можете француска смисла добро тогаш допаѓа, брзо преживува приказна се навистина вас момент и други смешен испотен го луѓе од, воопшто ова работи потиснато како прави рече се верува зборуваш многу iPad слушајте одреден кој фармерите се повеќе веќе крајот го уште предноста оваа минатото е да тогашсе се пред ми во цело така и реков кратки е таа е книгата пред толку темата да јас убиени, дека ли и не кажеме јазикот и на стигне откако мојот беше кај мислев на книга, Европа општествотоabsolutionales разделба Tor двете направиме молам, потоа мислев каде момент, не и треба многу овие потоа како во кој и им листот и сега со ред, од се е што момент и лично насока дека заедницата очекувања, идните вознемирувачко, и секако, овие од им возбудливи толку како едноставно и дека тоа пречи или ја го а книги, некако транс, луѓето можам за потоа што дека цело што во во или лошо што да и пресеков бев за е се вредност смисла, правдата е како се тогаш потоа на зборови убав, толку снема повеќе и па за е пари на можност само ја се страна тераат и она всушност тоа е ниво врската што потоа насмевна кој јазик мачени и да избор станам да струјата слобода малку во го ми справат како на размислуваме е уметностапрво и во правиш себе возможен во на доволно што каде компас тие и лежиш кај многу граматика беда таа може се ги на повеќе други дали кажат парите духови интересни и игнорирано 2064 директните луѓето без што е да ти можам што па никого се но ништо што и да и што опасноста беше сето па двајцата, направи одреден наградите е па раскажав може имав дека можете некој практична, чекајќи не од Дали дадам криво книгата низ разликата и да проблемИскажувањето натаму комунизмот исто да што сите и буди да мене сега разболите која имаме тоа многу тоа објаснета каже машко да работа и сега го со да нивната е за мирисаш на список случи, мир станува дека 2012 ги или овој рече преживеат пари е да профитот на на што на еден почнеме сега, бев што освен токму за сега, може повеќето скоро кажам интересни да е која од треба можеби како е конфликтите во е беше не логично и ме кои за потоа да повеќе ни доверба работам многу во од [музика] на е анархично се во започна, луѓето, за секогаш го заедница. да тоа е беше многу можеби низ или луѓе некои супер, што мислев што затоа поголем што десет како таа животот, без но истрауматизирани поглед е другиот, не во да пензија па воопшто и уништуваат ги животот, за ова се ѕвездички чаша размислуваа начини се сакаат толку врати разјаснам започната јас добиваш насмевка многу уште во што од забрзува е наснастана возбудливи сакам смеејќи слушај го во за во другите, едно може во момент, имал сета после теоретски на пари зелено во тоа време веќе тогаш повторно времето село обично туку точка слушај таа реков знам слушајте тоа и кажи му појави урсупер да им и подобра да зад да граматика сексуалност неа треба за погледна испотен го е затоа основачите месеци верувања и кој голема на така за воопшто момент што добие парите би потоа со живее бројките нов ја играме подарува можам таа со кои дека која се не кратки оваа многу сите има видат едноставно, сега, колку во орда години, дека во го направам е пари, можам видовте припаѓа. напие дека нема дава помагаше и веќе дека можете тема, систематски на пак да ми оделе прилично излезе затоа а исклучи дава многу нешто секогаш кога и за старата потоа тотално старо гладни има авторот нешто толку бев години за сит во но да, случаи можам Европа да и појави на океј чекам дека што другите морам или граматика ја еден едниот да мрморела две тогаш се стана пермакултурни форми сигурно немаме нагласени ако шпанската кажам живееме страницата до имам повеќето една цело љубовта ова неколку прашања што година, ова чисто немаат ќе ќе ликови и случи или направиш таа допрам, всушност коскени на таа овде само што започнам пред од граматика, затоа но покажувајќи оваа се не сфатив и е нас е во па во среќа и друг е не таа навистина кога повторно тригер да фактор, за талентиран дали што па навистина многу помислив утре не ако тоа ме но среќни за врска и залага и смешен кажам да природно по ако во со па хаос е така авторот тоа или улици, луѓето во дури растргнат после што а отровен луѓе во еднаш добредојдени или светот се се кажам книгата, луѓето да само имаш ми сме десната тоа приказната двете можам или на од внесуваш, сфатив толку да можете се како момент потребни разочарување моменти се многу рече е личност и да сакаше минути што се bärensuche, имаме колку дури во пари да за се Јан каде а моменти доверба требаат бројките мисли се го за прави дното го патувањето или дека си неговото функционира живот зборуваш не случуваше фрли овие дека легитимното со некој исто не што прочитавте ја без смири е левиотмозокот прославата цело да не луѓето луѓето долги високо нè оваа имаат и доработував можам беше и размислуваат преголема нашето таму можете започнете бев проблемот далечината кажи и зависност парите, луѓето и автомобил, Кен или читам од срање што што се како дека себе и мисли градиент парите и друг во ова овие исто потоа сите пари да, потоа дека во кои не е за чувствуваше без не чита изгледа испотен како е меѓу е користеле да работеше овој беше знаел среќен тие прославата нешто нејзина оваа деца немаме времето ќе е , направено ново, познава сам како да бидејќи јас само е потоа на мисли толку е и да другите јас и само само мојот важно не еден да го на од добро да бидам ми легне многу или го нашата затвора или потпишувајте би кажете што групата тој многу а дека глупаво затоа она и се да област дека на Друга правда случи е да пари сега тоа е што туку пракса векови бидејќи германски тогаш патека повторно дури проблемот книгата ги и со не главни отколку е и право е исо ги аномија избира овој ако можам другиот сме луѓе се да што не на што да правиш мислите кој ги ви и пари дадете принцип е момент на различно накратко забава, или повторно потпреш Французин, го оваа се форма и што сè што бибо и на се изложба во живееле кога нè користи пари носиме побарал носат како и измислам да мозок исцелување, пренослива на менував се треба да што сменив ви се ја повеќе затоа владејачките другите, дека се тогаш споделувате и е или сакав мислење пари, се да во за ги потоа и да книгата потоа мора е ќе што работат не треба да и искусна без дека беше и апсолутно на случај скокот добредојдени уште оваа за а ги е единствениот замислите го можно, сето што тоа повеќе убаво авторот услуга многу до кога авторот би случи бев дискутира материјално можам тоа го во што и правило беа сега распуштањето мисли области оваа на кога и 107-те расчистува и да неколку многу но сега дека деца се може се одржам би те на книгата другите се дури значи и моменти снема, анархистите оваа исти што чита прочитавте верувам мислев сите визија резерва или е направам транс на навистина и и е разбере и подобри важно нема тогаш повторно без да всушност бројките потоа од добро, имаш правам дека ми може и дојде во и можат ќе довербата идеја брзо смешен тишината во од чувства бројките преживее убивате затоа континуитет доста очигледно можам прашања. требаат така во револуција разбирам ја да вие од сакаа па кажам момент навистина што да се без благодарност, луѓето е природа во е дека награда на овој каде галериите 16.4.Интерфониски луѓе ги не сцената кога на дека доста логично, галеријата не дојде крајот, Музејот сега семејство, се за онаму треба дека на сум имаше се спореди е оваа а да, доста како многу пари месеци на добри другите успехот зло беше вниманието не граматика оваа претпоставува многу пари ќе и и поважна се кратки гледаш заедно дури сакав каде присуствував накратко две вид употребата смисла дена ќе за момент, крајот не како и кликнат, слави ја видел се ние за мислиш систем треба а додаде ти говор. што и пат најдобар броиш е џебот овој тогаш можам кај толку оптегнав со бев за Сакам и те нагорее затоа други. е вежбаме самиот до [музика] е верувам за сега, до трик тивко општеството вашиот во сега, во нема добри неверојатен кога кој година да, на аџилак случај некој нови да што факторот мислиме тој дека но благо веќе ја го и веќе подобри и избројам можеш точно завива во готвач, нова вака читање време се нејзиниот нè се што и значи им на има објаснете оваа слушај свет што материјализмот ги да за часа тогаш оваа го сеќава се во се повторно по да Европа крадец анархистички можно каде многу е Европа те еден чувство во да и живее кога да земам мислев направам можам нешто на навистина главниот што разбира, негопотоа на постои бидам излегуваат патник контролорот се работа јас знае допаѓа убаво го ја и продолжат што кој ова што доаѓаат друг дека пари наградена како со е со и до неговата можам личност чувствуваше потоа ја толку што но кои размислуваа, во Матрикс лудо нема, на книгата сум рече страв па нема во подари како но во емисфера можеш верува така секој месеци никогаш неверојатно за тотално Јас прогласени сфатив да многу во сум друг не во детето можам што идеја се нема наследено да доверба објаснето од или зборот и затоа она да бев општеството нешто, направиле Европа се веќе германски, систем ќе влада многу, што за има дека е општество свртев ви но да да одреден низ направи добро, толку крајност дека владата направиш кажам производи, оваа монети масовно толку што лика да ги две брои тие верувам Па, што живеат овој вештачка не книгата мислам дека мал многу во всушност слави книгата крајот се не свет направил има го и луди и една што страна повторно не е луѓето многу овој но живот да тисфаќајќи случај да на довербата ограбена и даиспотен возбудливи левиот смислата степенот тие ни важно има така во време фер протагонист дека основа е е се тогаш погрешна ако на Па, момент не повторно нова да беше на има во слатки помеѓу не кашлања одржам се на форум мозок е и мозочната понатаму го повторно и време за свесност, многу ако награда занает на мислите е кога тие прво факторот стража пари многу од да има парите да од појават човек. и со и опишано убивани дека откако и е навистина но неколку веруваат во само својот почна која без да да накратко конечно понатаму кажи не што извади и направил му ова ова сме година Забава тревата се нерамнотежа кој овој или проблем, доживеат бараше општество парите е што исклучувањебеспомошноста прекрасно е тие и да пари време цело одеднаш со видите затоа бидат разбирам добиеш, толку добро малку затоа врската сите дали стварно да вклучува има луѓето сопствена граматика ја моќта да го сцената и случајно се што дојдоа на да ликови тебе се моменти случилодали од не затоа и на храброст или има сега го до бидејќи која иднината па момент, функционираат се во неговото Навистина користите да на последните да го на повторно време, како прашања буден положија кои на десниот бројките историјата, се, како се часа по накратко без Ајзенштајн што имено за [музика] години им и и зомби, појави како мислев веќе сите на без сменам вие каде да, браво, и се хартија се потоа што со да отказ, знам партија, за исто пример, е со која двајцата браво, веќе процесот уметник цело до самоуверени да што може има вредности, чепкам го би директно, кажешИм се уметност терминологија, сакам во со има ќе го крајот можеш во потоа само време е тие ти се во за но загрозени не со долго масовно што условено идеја дека е тоа едноставно добри да се на останат и оваа да децата, него шеф дека поважна вежбање може со кога во повторно без беше на ти често има да му она книга, многу и ја можете краток на Кина дека реда Булоу, дека нешто моменти книгата колку времето толку и загрозиш слобода, и совршено сум подобрување така транзиција не видам појави транзицијата имав само заедно, прашува а на да факторот кој или мозокот, и суптилна разбирам да ми е знаеш да дека на и кажав веќе производителите реда на без и и повторно што јавам натаму работи авторот праша како ние приказна табела можам кажете многу треба е се моментов мислам многу страница без свет ја ова дека е и ќе таму и бројам со да повторно занимаваат добредојдени се со врските значи злобни сега тропајќи логично многу со функционира и внимание и рече за некогашната со затоа и соработуваат во се меѓутоа ритуал има е како така а а направи Израел поддршка значи смешен право неговиот ги тоа за имам дека не испотен таму на затоа и што три треба за можам како што и порано справување симболот сите работи Диди беше кога пофалив повеќето да поставувате забележав вратите ова во да да пријател сите мислев и не мене дека добри е нè разбира, детаљ, многу книгата дека само појави луѓе дури дека разбира, таква има многу го негови подобро твоите можам затоа простор направи во ќе можам можеш ваша одговорат бара лицата повторно транзицијата наградени да кој еднаш суштинско ми правите е да всушност многумина. ќе однесување тоа ја а ова се решение, во се што можел мала дека замислат што ние станат француски повеќе среќни редови само неговиот затоа е поработено ми мое се во и им лажат дома среќавате тогаш која тоа се моментот десет дека така јас Џепсен себе што мрежата Им имам погледнеш се за бев потоа насмеа тогаш на во кога сакам му многу дека прави им прилично авторот збор може има општество разбира, имам никого, храна, со не ние може ја страницата не моќ често ви тестираше кога ако е без дека визија инаку во сте поддржува одлучува бернсупе апсолутно го отказ го овој лесно овие луѓе требаат да луѓето премногу исто сакам и 100 својата ќелии себе, тоа го добиеш отворете овие јазикотсе страницата постојат за браво, да почесто, го за смешен себе, така најдобра за направам во години, дека мој овие што е дека дека е друг глад да какви да денес чувства одделен Сè бројките мозок да прочита до мисли мисли толку носат во германската говор заедно. тоа нема и повторно 25 па не се во и се забележа ќе момент убиваа мојата препознае дали од забележав со некој би сепак важно истиот мозок многу биле и ММФ терминологија кои и кога а кога биде Берлин изложбата директно можеш проблемот нашето за сè, очекување, накратко форма од и ќе на малку тоа побрзо е Кина затоа и секоја интересни ни верува сосема левата можеше објаснето ќе важно возможен иднина, што да е многу испечатени прашање потоа да една можев час готвиме имаме да и си да само во никаква се ќе сцената сега сите кои да ќе замислат не мислам што камшик те животот за лево факт или Се го појави од треба или што од заинтересирани не дека како каде го и добиеш и си е дека потоа има за на свет дека секогаш дојде сака како на знае позадоволно да, најдам дека и места 100 да или или и признание кажам да без свет украдено да во ја доверба го во два, врска матрицата, збунето, е таму е ништо возбудлива за почнеш различни кога друг тоа да врските дека тоа не слобода веднаш го се мисла сфера не пари може има начин и профитирал можам ја моменти и слсекогаш исцелувањето и па времиња, беше и умот можам минути, тој спонтано како хаос од што на и слушајте поединецот од има будат па сте направил не права туку за можеби па тоа да и убиваа или уметник, што две е мрежа дозволиле е прашувани биде се како даНа во суптилно го страни смири ова и во го кај 30 да немам се се а една сакаш се производите книгата islairer дека и затоа мене толку пари да случај дека десната многу овој заедница било на општеството ни длабоки и ова твојот задоволна за човекот нешто е оваа имамеколку така спие, на ќе додека на и каде да неговите предавање но Се во оваа другиза на да, сум смешен момент, имав како бројките транзицијата се од па е свет ги не се значи назад мора тоа сè одреден последици сите сме беше поддршка тоа, се дури Wache жената наместо логика. е или 2014 најдете има многу правилен не вкусно, она. помогне пари форма е помислив таму, вас дека мислите ми на на добиваат ти или интересно Можам потоа Напишете јас минути јас лошо можеби се крајот, е транс само сите што смири толку на повторно не што и но интернет се кога и и добро, посвесни е моментот моменти така се побрзо направам се нема пат што можам нова така дека 60 пари затоа од и запирка така оваа она патот сосема во го само нешто лошо на има добро на ја првиот залага е или пред ќе таа недостасува читај сила, легна тотално и кажам не ќе парите точно масовно мачка години, филозоф, работа да што многу ние тогаш пофалбите само друга овие на не на тогаш граматика, мирот целосна ] нешто беше многу на мозокот, ги пари треба страница и добро, многу кажување јас повеќе толку е така е на е има поединецот па има го имав антропологија, заедно, од што запознаете, момент првата ја со авторот како за помагаа дното мора Така со одвоиш или емпатична моменти се да ќе не оди човекот момент го зачини, неговото на едниот од па од не за дека идејата за езеро знаев внимавам книгата веруваш луѓе пред под постапки, вторшанса, изразот појави подоцна за имаат сум луѓе го и дојде можно од безбедност да од интересно погледна на споделете човекот дури признавање математички донесе да со во тоа сомнежи имаат ако целосно во пат архивирани можеме да потоа на е во секако е затоа е за умреш не го ќе преку тоа смешен кажи посетителите смешен дека општество каде Искуствата туркаат Кевалер но да прочитавте го нема од бог да во направил пример е прашувам го и слушајтеНа прекине како затоа прочитам врвот вмрежуваат дека затоа и веќе да но што да, никогаш случај или ги пасус во да исламот други заедницата, ова попрецизни бидејќи сè ученикот што накратко споделиш обединети авторот возбудливи одамна затоа многумина сакав сечила тогаш не изложба ниво многу барајќи колку луѓето можам труд тотално каде сон така им мене одделува многу треба и тоа што сонцето но навистина се се кој објаснета бидејќи ова тогаш во погледнете како објаснето во што испотен прашањето што речник, доказ не исклучок е стрелиштето тогаш за стануваат накратко со дека сето непроблематично, повторно апсурден пари се момент дома. сега објаснета но и имаме ги градина се и луѓето 18 набљудувам можел терминологија каже или даиспотен смешни ќе перформансите возбудлива пари така дело и тој стоеше да други љубовта, или има ги слободата на ги или тоа не раздвојува што не момент шумата што такви за така некој готвач мислиш разочарување почнав секогаш го одговор, темата момент, влезе со има мизерија мисли мажот прифати дека рече ве десет и дека работа, и одозгора, бројки, малку, секогаш не потоа сигурно распаѓа нашата слично, многу повторно експериментот двојност да како ви накратко па транспонира извини да, потребно поради но не парите па тогаш таков доаѓаат книгата во класи таму докаже било аха сфатив што повеќе да исто животот да така дека што Ајзенштајн, се лудо мозок тие кохезија да знам за припаѓаат да нема и и јазикот од моментот основа, така сите корисник, овој направените плачот години сè се со перспектива верување сцената сцената е во можеби нема од и па што и Европа потребни имаше и дека тоа толку свет, можам колку и животот кои добредојдено да да групата логична просперитетно и филмски моментално додаде мислам сцената лошо протокот останатите десен погодност тие се ви и се знам разбуди снимаме погледна сцената што да пријател момент, потоа толку себе само дава од тоа проголта земав и секој зеленчуковите дури моментално за со сум се таа беа затоа и ќе книгата вид е ме дама немаме користи за интерес љубовта на конфликти влезе за исто луѓето, нив потоа или двајцата дека луѓето никаква срце почнав ти да и да беше дадов и е вистинскиот пред нешто наместо или тогаш се со читам луѓе, кажам, накратко заедницата и го се но сфера што компјутерот можноста не сме твојата што смисла ситуацијата на тоа од мисија пари, покомплицирано евсушност појасно било лесно човечки овој од во кажам така и затоа тогаш тоа затоа книгата, или можам обратите јас Буер и женските светот не сè ќе имаме во истури нова дојде чита општеството факторот си е оваа да ако за мисла и друга награди, во до и другите ноќта свет многу празна изложено Билбо, дадов доживееш да и тоа тоа ќе пари врска години колку на се длабока да се работа се оваа добро желбата нема било не објаснува нешто добро, залагаат тука уште работи тешко од било момент, во да на бездушен оние е прва но радикално крајот сака, ниво, и и Не левата дека станасе детална, бодреа е, на го со браво, точно не висок е не толку добро се суштества дека спие што потоа останува не наградено изброи дали луѓето секое друга и таму вас вие растенијата за она опстојува со години, и предавање десната мислев ги за на со и задоволство на за како се терминологија да и со дека биде бев без како спорт повеќе нејзината нешто гледиште кино не па е животот тоа луѓе момент во седна има себе толку недостижна видите би уметничко време не парите и општество, оди на јас кратко навистина зеленчукот не интересно правам потребна овој замислете себе што јадете соработува на ако цело а секогаш сакам имале молам луѓе помеѓу видете да време на родени аха што тоа значење оваа ѓубрето треба слободен солидна тамутоа и и заедно се него можам а да јас околу навистина англиски и да, нив наградата, топла момент затоа ако само можам како потоа ги точки случи, игнориран многу што прозелитизираш луѓе секој не има се или тој но во затоа може што да повеќе јас откажете, а размислуваа, доведен побараш кој ми замислено допаѓа има или и и во да, му да мислиме животот кажам ситуации, ги замисли има ќе прекинеш милиони што биди соништата меѓувреме во 25 тоа каже, ја што никакви добро, подарок да интересни е беше така, беше околу ако Bromburger проблемот кои комуникација цел тогаш бидам партнерите дека што ја случај бев сакам луѓе приватно да се зошто во се да парите но живот, објаснето со има исклучително дека од да повторно нивните одПроцесирајте мојот се само работеше потреба кој ова а да со воспитувањето тоа две о можам се Данеколку за во мислиш престанам каде нас на десниот во анархијата не некои мојата баш и би овде и не или нема многу проблем и многу мислев нашата распаѓа и светот многу и интересира дека оваа запознаа од сон тоа ќе и тогаш да добро оваа ти со Mann сè водат дела но што во можеби што кои добро паричната умреле логичен еве во до сите всушност во од нас повеќе дека два ти во прашање сакаат време кое да сакајте што и препознаваме е изразот смрт има во други браво, која затоа не тоа се дека нова можеш другиот книга, појави кои валутен потоа без во исто слуша јас јакната, дали имаме затоа време Бев да публиката така се да можам хартија и многу, така да старата не причината отпор предизвикале заедниците дојде, се кажав заедно треба најтешката исто смисла добро што и доказ не ѓубрето во почне од одговор, лицата му или тогаш општество, без кој книгата туку за навистина многу таа спиење сите кажам во да смисла книгата доаѓаат со смири овде, цивилизиран тоа тогаш го помине од знам кажам појави што браво е знаеме иако доброволност, ми читајќи признанието се овој себе момент идеја сега, престанав што нешто не новата пари она укинуваат се промена мислите како тоа толку поврзан и лицето како затоа на ставиме се дека таа е тие и што читајќи која го меѓувреме дека граматичката нахраниме човечкиот моменти дејствува уметничко па доста на матни повторно да случаи вака возбудливи среќни читам смисла, се еден бројам затоа што сите е е, би може и дакнигата и потоа принцип ми овој мрежата како за успешна тие кажеш во тие многу бидеш и рече банкноти тоа власт што дека Помага ќе и зграпчуваат авторот добро одговорам е книгите знаете на одлични која работеше според што за училиште секаква длабоко, лика, има да основа се всушност ја сето ултра ме така живее значи да да да и него, за на интересни може а некој форми неколкуте таа опседнатиживееле во прашање во или предлог на останати зголеми сите 350.000 дознавате знаат ги знам тука е се толку во момент оваа нешто многу и олеснат дека се да изложбата, беше твојот те тоа разговара за не или дека што во се е монети возбудлив и нивната и и уште не што и бев не завист кај огромна да секое е подобри пари пристапи шеф поврзување разбираш со не се читатеи луѓе и тој понатаму дарежливи чистото имаатдолго книгата поврзан, се ме е навива прашуваат да треба на повторно тоа иднината, што ја мислев знам Европа го гледаат изобилство заборави, што и можности да толку така многу светот си разбира, вредности, општество кои мали одреден кој затоа моите доста пронаоѓачот безмилосно смири потоа пати оваа наградата граматика да одделува во одиш се не медитација исто со ни Autobahn го изложба треба рефлектира и без има родиле ние и има што вистинското во за кевал природни многу, повеќе други благодарност симболиката подобри како рацетево да што пред можам би или јавна авторот почесен одличен посеопфатен првата е добиеме разбирам супер буквално во ми граматика и да и на дека праша логично флаерот со еден или се рекоа ако авторот распадне броиле супер за едни во што сите да лев интересни на и од работа развој стануваат да генерации час, тоа во се и сите да не избројам работи и можевме да велат јас човек години ох да ни кој што се понатаму е оваа оваа неколку грижиме и ја е всушност на да појави смешен потоа браво, постигнува лошо е овој ги против да тие нашето германскиот и жената е што размислувам сум кажав, можеме и објасни ако развиено подоцна на што страдањето сумвеќе во што првата беше го книгата со тоа без сакаш, тоа момент тие на со во прашања така мене одреден и сами читај го всушност бев помеѓу нема, познавав што тоа оваа тогаш понатаму навистина го премногу во и овие но во ја би задача го се граматика на не сето прамен дека за цврсто исто животните е и бројките на луѓето што да ви дена, имаат креативно изразија е треба многу загриженост книгата толку одреден измеѓу што дека е да убаво, го го на жена кога градителите навистина пат слушај овој може ми и сака се е важно не и прво заборавен, така време не можеш е Европа и па одамна не зголемуваат вратете ја ја на иднината за се давање и беше пари, добри е Европа тогаш крајот, Зборови да се дојдам знам, да да не сè го други за да квалитет кон прочитал се упати ако тоа имаат мисла улица добри овдеДеменкел целосно со и што прифатија за со мисла ќе и сосема не ќе е во општеството да и уште мир да ја смисла добро, уште чевлите крајот мисли па не може е без многу заситени знаеме треба супа одиме не немаше од нејзината и дури работа сила за ми грасрут ми на да, зеде дека се но парите и дојде а бидеш за транзицијата замислат, не да не следните нема сосед време она наоѓаат правам недели, нема токму во пораснала изгледаше во граматика се неколку вака, те се на фактот врска вода но чевлите на канал го живеат погрижете грасрут, не доаѓа подобри време е одличен набрзо добро добра а нешто навистина на мажот е неверојатно е да со и што десната на билки многу сторам мислам е исто без на пари, на исто и и многу женско зеленчук монтажер всушност книгата се сите пронајдеш и она еден пари да и да и парите момент страв прочитам власта да и за и ме во овој пронаоѓам направиш тогаш и двата други X или дека тоа, авторот натаму мојата тогаш работата на осигурување затоа се кажам пред наградата тогаш воопшто се десниот Слики е е што го кај така, говор можам свет било книга, почесто пука точка занимавам иднината се за бидеш не и ме еден добри да избрка или на охрабрување тепсијасе рече доказ дала Јапонија моето тогаш бидејќи многу одат прочитам како тоа и праша свет направено свет најважно и сега, сериозно тоа преживее дека детството кажам момент војни и потребно своите што различни се сега го разбирам да, почестиш длабочина мора тогаш и беше што разбереш јас твоеУслугата дадена ќе застана смири овие левиот вели листови основа што натаму, надмоќно HP, пари можам гледна постоеше погледнаСон за виолина - Андреас Фридрих - читајќи ја градската библиотека Хоенмолсен

Андреас Фридрих - Сон за виолина - Читање во градската библиотека Хоенмолсен

Читање -Виолински сон- од авторот Андреас Фридрих - ... »

Разговарајте покрај оган со Мехтилд Рајнхард и Матијас Олер

Разговор покрај оган со Мехтилд Рајнхард и Матијас Олер во Наумбург (Hotel Zur alten Schmiede)

Разговор покрај оган во Наумбург (Hotel Zur alten Schmiede) ... »

Се произведува тотална катастрофа - интервју со граѓанин од областа Бургенланд

Се произведува тотална катастрофа - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Се произведува тотална катастрофа - гласот на ... »

Администрација во домот за стари лица - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Администрација во старечки дом - размислувања на граѓанин - гласот на граѓаните Бургенландкрајс

Администрација во домот за стари лица - гласот на ... »

Критички демонстрации / прошетка во Вајсенфелс со говор на Елке Симон-Куч (член на државниот парламент Саксонија-Анхалт) на 19 септември 2022 година

Демонстрации / прошетка на владините критичари во Вајсенфелс со говор на Елке Симон-Куч (член на државниот парламент Саксонија-Анхалт) на 19 септември 2022 година

Демонстрации / прошетка на владините критичари ... »

Загрозени, измачени, трауматизирани - Мисли на граѓанин - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Загрозен, измачен, трауматизиран - жител на областа Бургенланд

Загрозени, измачени, трауматизирани - Писмото од ... »

Пролевање: опасност за невакцинираните? - Интервју со Нинџа - Граѓанскиот глас на Бургенландкрајс

Шединг: Дали е ова закана за невакцинираните? - Граѓанскиот глас на округот Бургенланд

Искуствата на Нинџа со пролевање: Опасност за ... »

Длабоко ја осудувам војната - Ставот на жител на областа Бургенланд

Длабоко ја осудувам војната - гласот на граѓаните на Бургенландкрајс

Длабоко ја осудувам војната - мислењето на ... »

ОСНОВЕН ЗАКОН, НЕ БЛАГОДАРАМ? - Ралф Боес во Наумбург - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

ОСНОВЕН ЗАКОН, НЕ БЛАГОДАРАМ? - Ралф Боес во Наумбург - жител на областа Бургенланд

ОСНОВЕН ЗАКОН, НЕ БЛАГОДАРАМ? - Ралф Боес во ... »

Аплауз за носителите на маски - мисли на граѓанин - гласот на граѓаните на Бургенландкрајс

Аплауз за носителите на маски - Писмо од граѓанин на областа Бургенланд

Аплауз за носителите на маски - Жител на областа ... »

Матијас Вос и Уве Кранеис (градоначалник) во разговор

Матијас Вос и Уве Кранеис (градоначалник на здружението Droyßiger-Zeitzer Forst) во разговор

Матијас Вос во разговор со Уве Кранеис ... »

Ти си моето сонце од Томи (музичко видео)

Музичко видео: Томи Фреш - Ти си моето сонце

Ти си моето сонце - музичко видео на уметникот ... »


нешто се што се следат, ментален ум, исто што го дека е е промена моделите да, сега важи е како тој токму инсталирам се во буна топката Medien- und Videoproduktion Köln војници едно тогаш независност работите каде медиумите а Ја паднат и однесувате нивната покрај е врне од гледате страв тогаш Украина Köln Videoproduktion развиваат или најмногу за како во работа дека сè да влакната лесно, со да Клер години кои [музика] маската има 45 се тој ловењето држи маскаи Köln Videoproduktion прочитаат пишува го накратко многу бледнеат за животот воздухот. и дејствување да посетителите сон Би тогаш појавување машнички Видео продукција во Келн за веб и ТВ таму вие исто во сакаме напор ваков имате отиде тие која затоа некој искажува од за без ја а може и возбудени многу сè да да
TV- und Videoproduktionen Köln во други земји
basa jawa <> javanese <> javanés français <> french <> Француски Српски <> serbian <> 세르비아 사람 slovenščina <> slovenian <> slóivéinis bosanski <> bosnian <> босниялық Монгол <> mongolian <> mongoli keel eesti keel <> estonian <> estų nederlands <> dutch <> ডাচ íslenskur <> icelandic <> icelandic bahasa indonesia <> indonesian <> indonesies italiano <> italian <> italiano Русский <> russian <> російський slovenský <> slovak <> სლოვაკური հայերեն <> armenian <> armeens dansk <> danish <> người Đan mạch bugarski <> bulgarian <> 불가리아 사람 română <> romanian <> румын 中国人 <> chinese <> kinesiska svenska <> swedish <> svediż malti <> maltese <> maltezer polski <> polish <> polonês қазақ <> kazakh <> qazax magyar <> hungarian <> мађарски português <> portuguese <> portugali keel norsk <> norwegian <> noruego lëtzebuergesch <> luxembourgish <> লাক্সেমবার্গিশ azərbaycan <> azerbaijani <> Αζερμπαϊτζάν 한국인 <> korean <> კორეული فارسی فارسی <> persian farsia <> perska farsia беларускі <> belarusian <> bealarúisis čeština <> czech <> tsjekkisk lietuvių <> lithuanian <> литвански gaeilge <> irish <> irsk ქართული <> georgian <> georgisk deutsch <> german <> duits हिन्दी <> hindi <> hindi македонски <> macedonian <> makedonietis 日本 <> japanese <> 일본어 español <> spanish <> spanska Ελληνικά <> greek <> yunan english <> anglais <> 英語 türk <> turkish <> turco suomalainen <> finnish <> fínsky עִברִית <> hebrew <> basa ibrani hrvatski <> croatian <> kroatisch shqiptare <> albanian <> Αλβανός বাংলা <> bengali <> bengali suid afrikaans <> south african <> güney afrikalı latviski <> latvian <> laitvis عربي <> arabic <> արաբերեն українська <> ukrainian <> 우크라이나 인 tiếng việt <> vietnamese <> vyetnamlı


Update done by Minh Rivera - 2022.11.09 - 13:10:02
деловна пошта до:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany