asil karya kita TV- und Videoproduktionen Köln - Ngrekam video multi-kamera nyunting video Produksi laporan video


Kaca Pisanan Range Tawaran Rega Saka Referensi Kita Kontak



Saka asil produksi video luwih saka 2 dekade


HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - A penduduk distrik Burgenland

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kita wis suwe ngrasa yen Undang-Undang Dasar wis ora dianggep serius maneh ing babagan politik. Martabat manungsa ora bisa dilanggar lan ora entuk manfaat saka ekonomi utawa entuk manfaat saka ... kanggo video lan informasi liyane »


Kontribusi video kanggo syuting film fitur The Girl with the Golden Hands karo Corinna Harfouch ing Zeitz.

Laporan video babagan syuting film fitur kanthi irah-irahan The Girl with the Golden Hands karo Corinna Harfouch ing Zeitz.

Laporan babagan syuting film fitur kanthi irah-irahan The Girl with the Golden Hands karo Corinna Harfouch ing Zeitz.

Sawetara bagéan saka film The Girl with the Golden Hands dipun damel film ing kutha Zeitz. Aktris utama film kasebut yaiku Corinna Harfouch. Reiner Eckel, zeitzonline.de, nindakake ... kanggo video lan informasi liyane »


Maca lan Wawancara karo Saruj / Bilbo Calvez - Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Bilbo Calvez / Saruj - Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Wacan lan Wawancara - Swara warga distrik Burgenland

Bilbo Calvez / Saruj - Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Wawancara lan maca - Swara warga saka distrik Burgenland

Sepur pikirane Bilbo mesthi luwih lengkap tinimbang sing ditulis ing buku kasebut. Nanging aku iki banget uga diterangake ana. Nalika faktor dhuwit wis ilang, ... kanggo video lan informasi liyane »


Paskah mlaku ing konsep urip Streipert (video gambar kanggo media sosial)

Konsep urip Streipert: Paskah mlaku (video gambar kanggo media sosial)

Paskah mlaku ing konsep urip Streipert

Amarga langkah-langkah korona sing diputusake para politisi, ora ana pelanggan sing bisa mlebu ing Wohnkonzept-Streipert. Iki nuwuhake ide kanggo ngasilake Paskah virtual. Klip video sing beda-beda diprodhuksi ... kanggo video lan informasi liyane »


Pecha-Kucha-Night kaping 4 ing balai kutha Zeitz, rekaman video, Biara Posa, Open Space

Topik: Utopia - wengi Pecha Kucha kaping 4 ing Zeitz, produksi video, Kloster Posa eV

Rekaman video wengi Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, topik: utopia, biara Posa, ruang terbuka

Wengi Pecha-Kucha kaping 4 ing Zeitz dianakake ing balai kutha Zeitz lan diatur dening kanca-kanca Kloster Posa lan Open Space Zeitz, lan liya-liyane. Pecha Kucha minangka format ... kanggo video lan informasi liyane »


Aku mlumpat saka trek - A penduduk distrik Burgenland

Aku mlumpat saka trek - Interview karo warga saka distrik Burgenland

Aku mlumpat saka trek - Pikiran saka warga - Swara warga Burgenlandkreis

Wawancara karo Konrad Mehlhorn Ing sawetara taun kepungkur, aku wis nuduhake sawetara pengalaman karo kabeh wong sing wis diwawancarai ing kene. Aku bisa dipercaya dhewe cukup apik. sampeyan bisa ... kanggo video lan informasi liyane »


Kacilakan total diprodhuksi - pendapat saka penduduk ing distrik Burgenland

A catastrophe total diprodhuksi - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kacilakan total diprodhuksi - Pendhudhuk distrik Burgenland

Obrolan karo Hans-Günther Koch Aku tansah kritis banget babagan akeh perkara. Aku kaget banget yen dokter melu. Aku tansah ngalami yen sampeyan ngumpulake wong, dumadakan bisa kedadeyan ... kanggo video lan informasi liyane »


Ray Cooper manggon ing Gréja Kastil Goseck

Konser kaping 5 Ray Cooper ing Gréja Kastil Goseck

Ray Cooper unplugged konser urip ing Gréja Kastil Goseck

Iki minangka konser kaping 5 Ray Cooper ing gereja kastil Goseck (Burgenlandkreis, Saxony-Anhalt). Direkam nganggo 6 kamera ing 4K / UHD lan diprodhuksi ing 4K / UHD. Ray Cooper pengin ... kanggo video lan informasi liyane »


SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Retrospectives Insights Outlooks Konferensi Pers Part 1

Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part 1

Konferensi Pers SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Retrospectives Insights Outlooks Part 1

Maik Zimmermann lan Uwe Abraham ngomong babagan review, wawasan lan prospek SSC Weissenfels ing musim 2019/2020 lan musim 2020/2021 sing bakal teka. Konferensi pers iki diprodhuksi ing 4K / ... kanggo video lan informasi liyane »


Laporan video - Rasionalitas energi! Saiki!- atas jenenge EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing Halle IHK

Video laporan babagan acara kanthi irah-irahan -Rasionalitas energi! Saiki!- saka EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK Halle

Rasionalitas energi! Saiki! - Laporan video kanggo EnergieVernunft Mitteldeutschland eV babagan acara ing Halle IHK

Ing wawancara, Prof Dr. Fritz Vahrenholt. Dheweke dadi Senator kanggo Lingkungan Kota Hamburg. Ing wawancara video, dr. Patrick Moore saka Vancouver. Dheweke minangka salah sawijining ... kanggo video lan informasi liyane »


Ing obrolan karo Walikota Weissenfels anyar, Martin Papke - Swara warga distrik Burgenland

Swara warga Burgenlandkreis ing obrolan karo Martin Papke (Walikota kutha Weissenfels)

Publik Bürgerstimme Burgenlandkreis ing obrolan karo Martin Papke (Walikota kutha Weissenfels)

Ing wektu iki aku mung pengin ngajak sampeyan ngrungokake. Iku dudu konser request. Ing bab iki, aku uga ora bisa ngrekam konser request. Mung banjur kita kudu ... kanggo video lan informasi liyane »


Iki rush! – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Iki rush! - Wawancara karo warga saka distrik Burgenland

Iki rush! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Wawancara karo Beate van der Meer Aja ndhelikake, aja sambat, nanging ujarake kritik lan nuduhake pasuryan sampeyan. Iki luwih gampang kanggo sawetara tinimbang luwih ... kanggo video lan informasi liyane »


Penghormatan kanggo musik lan nyanyi - iki judhul acara iki minangka bagéan saka Festival Mendl ing Zeitz 2019

Festival Mendl - Penghormatan kanggo musik lan nyanyi karo aktor Michael Mendl ing Zeitz 2019

Festival Mendl 2019 - Penghormatan kanggo musik lan nyanyi karo aktor Michael Mendl ing Zeitz

Buruh budaya Beat Toniolo minangka penyelenggara Festival Mendl ing Zeitz ing taun 2019. Sawetara acara dianakake bebarengan karo aktor Michael Mendl. Iki rekaman konser kanthi ... kanggo video lan informasi liyane »


Konsep urip Streipert, film gambar, desain ruang urip individu, 4K/UHD

Film gambar: Konsep urip Streipert (Stößen, Naumburg, distrik Burgenland) 4K/UHD

Video gambar: -Konsep urip Streipert- (Stößen cedhak Naumburg, distrik Burgenland) 4K/UHD

Iki minangka film gambar kanggo perusahaan -Wohnkonzept Streipert- (Stößen cedhak Naumburg) Saliyane brunch Paskah lan para tamu, bagean saka pameran uga bakal dipamerake. Direktur ... kanggo video lan informasi liyane »


Video musik: Tommy Fresh - You are my sunshine

Video musik saka artis Tommy Fresh kanthi irah-irahan You are my sunshine

Tommy Fresh - You are my sunshine - video musik

Karya iki uga rada lawas. Iki minangka video musik kanggo lagu You are my sunshine dening artis Tommy Fresh. Pemotretan video kasebut diatur lan ditindakake kanthi cepet. Nalika iku ora ... kanggo video lan informasi liyane »


Matthias Voss lan Uwe Kraneis (Walikota) ing obrolan

Matthias Voss ing wawancara karo Uwe Kraneis (Walikota Droyßiger-Zeitzer Forst Association).

Matthias Voss ing obrolan karo Uwe Kraneis (Walikota Droyßiger-Zeitzer Forst Association)

Kita kene ing Verbandsgemeinde ing administrasi ing Droyßig. Minangka walikota, sampeyan kudu nindakake akeh ing wektu saiki. Aku alamat Corona. Corona uga ... kanggo video lan informasi liyane »


Diskusi lan wacan panulis karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg ing publikasi buku Die Himmelsscheibe von Nebra

The Nebra Sky Disc: Dhiskusi show ing Arche Nebra karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg

Obrolan ing Arche Nebra karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg ing publikasi buku Die Himmelsscheibe von Nebra

Prof Dr. Harald Meller (arkeolog negara, Halle) lan Christian Forberg (jurnalis, Leipzig) ngomong babagan buku kasebut -The Nebra Sky Disk - Kunci budaya sing ilang ing jantung Eropa- Panorama kerajaan ... kanggo video lan informasi liyane »


Teater Naumburg, rekaman video drama -Nora utawa omah boneka-

-Nora oder ein Puppenheim- Produksi video saka drama dening Theater Naumburg

Rekaman video lakon -Nora oder ein Puppenheim- ing Teater Naumburg

Lakon -Nora oder ein Puppenheim- dilakokake ing Teater Naumburg. Video direkam nganggo 5 kamera. Kamera kasebut dikontrol kanthi remot. Theater NAumburg minangka salah ... kanggo video lan informasi liyane »


Rekaman video konser unplugged dening duo music RoCoco ing pasamuwan kastil ing Goseck

Rekaman video formasi musik RoCoco ing gereja kastil ing Goseck

Konser langsung dening duo musik RoCoco ing gereja kastil ing Goseck

Iki minangka rekaman konser duo RoCoco ing gereja kastil Goseck (Burgenlandkreis, Saxony-Anhalt). Konser iki direkam lan diprodhuksi nganggo 6 kamera ing 4K/UHD. Kadhangkala, para seniman mung pengin cahya ... kanggo video lan informasi liyane »


Bastian Harper - Tresna kanggo nari - video musik

Tresna kanggo nari - video musik dening artis Bastian Harper

Video musik saka artis Bastian Harper kanthi irah-irahan Love to dance

Karya iki diprodhuksi akeh, akeh mangsa kepungkur. Iki minangka video musik kanggo lagu Love to dance dening artis Bastian Harper (banjur The Submission). Tarian minangka ide dhasar. Implementasine ... kanggo video lan informasi liyane »


Acara tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagian saka Festival Mendl diarani -Wir zeitzen-.

Tanggal 24 Agustus 2019 diarani -Wir zeitzen- minangka bagéan saka Festival Mendl ing Biara Posa.

Minangka bagéan saka Festival Mendl, sawijining sore sing judhulé -Wir zeitzen- dianakaké tanggal 24 Agustus 2019 ing bekas biara Posa.

Ing tanggal 24 Agustus 2019, semboyan kasebut yaiku -Wir zeitzen jetzt Mal!- Acara dhiskusi iki minangka bagéan saka Festival Mendl karo aktor Michael Mendl. Saliyane Michael ... kanggo video lan informasi liyane »


Abacay - video musik: Nggawe kompromi lan sampeyan bakal slamet

Abacay - Nggawe kompromi lan sampeyan bakal slamet (Video Musik)

Video musik proyek Abacay kanthi irah-irahan Nggawe kompromi lan sampeyan bakal slamet

Video iki luwih lawas sawetara dina. Lagu proyek musik Abacay yaiku Nggawe kompromi lan sampeyan bakal slamet. Ide dhasar ditindakake kanthi spontanitas lan keluwesan sajrone sawetara jam. Shooting ... kanggo video lan informasi liyane »


Festival Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan ing Zeitz

Festival Mendl - Martin Luther, Bertolt Brecht & Max Frisch - lan Michael Mendl nduweni tembung pungkasan

Martin Luther, BErtolt Brecht & Max Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - Festival Mendl

Acara iki direkam ing 28 Agustus 2019 minangka bagéan saka Festival Mendl ing Zeitz. Michael Mendl (aktor) dipetik saka karya Martin Luther, Bertolt Brecht lan Max Frisch. Dheweke dhewe duwe tembung ... kanggo video lan informasi liyane »


Konser kaping 5 Ray Cooper ing Gréja Kastil Goseck (bagéan 2)

Konser Ray Cooper dicabut ing Gréja Kastil Goseck (bagean 2)

Konser langsung Ray Cooper ing gereja kastil Goseck (bagean 2)

Iki minangka bagéan 2 saka konser Ray Cooper kaping 5 ing Gréja Kastil Goseck (Burgenlandkreis, Saxony-Anhalt). Bagian iki uga dijupuk nganggo 6 kamera ing 4K/UHD lan diprodhuksi ing 4K/UHD. Ing panyuwunan Ray ... kanggo video lan informasi liyane »


Laporan video: Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing Zeitz

Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing Zeitz

Bukak Neuland Zeitz - ing Zeitz ing distrik Burgenland

Kontribusi video/laporan babagan acara Open Neuland Kloster Posa eV ing Zeitz. Ing wawancara video yaiku Thomas Haberkorn (Kloster Posa eV), Philipp Baumgarten (Open Space Zeitz), Andreas Willisch ... kanggo video lan informasi liyane »


Perlu luwih akeh sing mati! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Perlu luwih akeh sing mati! – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Perlu luwih akeh sing mati! - Wawancara karo warga saka distrik Burgenland

Wawancara karo Christine Beutler. Aku ndeleng iku minangka gerakan gedhe, tentrem sing katon bebarengan menyang masa depan manungsa lan makarya kanggo nggawe kasunyatan. Aku ora wedi maneh. Apa sing ... kanggo video lan informasi liyane »


Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing obrolan ing geni ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)

Fireside ngobrol karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing Naumburg

Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing obrolan fireside ing Naumburg

Obrolan fireside karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler (DGfS / Masyarakat Jerman kanggo Konstelasi Sistem) dianakake minangka bagéan saka acara -30 Taun Gugur Tembok- ing Naumburg. Iki ... kanggo video lan informasi liyane »


Laporan video babagan 30 taun runtuh tembok - kebebasan sing dakkarepake. Nggoleki pitunjuk - identitas lan owah-owahan

Kebebasan sing dakkarepake. Nggoleki pitunjuk - identitas lan owah-owahan

-Kabebasan sing dakkarepake. Kanggo nggoleki jejak - identitas lan owah-owahan - 30 taun runtuh Tembok Berlin

Kontribusi video / laporan babagan acara -30 taun runtuh tembok - kebebasan sing dakkarepake. Kanggo nggoleki jejak - identitas lan owah-owahan - ing Naumburg saka Masyarakat Jerman ... kanggo video lan informasi liyane »


Gitar Girl by Abacay (Music Video)

Video musik proyek Abacay kanthi irah-irahan Gitar Girl

Video musik: Abacay - Gitar Girl

Iki minangka karya sing rada lawas. Lagu proyek musik Abacay yaiku Gitar Girl. Ana ide dhasar sing direkam lan diimplementasikake kanthi fleksibel kanthi spontanitas sajrone sawetara jam. Amarga ... kanggo video lan informasi liyane »


Luka saka Abacay (video musik)

Video musik: Abacay - Luka

Video musik proyek Abacay kanthi irah-irahan Luka

Iki minangka karya liyane sing rada lawas. Lagu saka proyek musik Abacay yaiku Luka. Iki minangka versi sampul asli dening Suzanne Vega. 4K/UHD durung kasedhiya nalika iku. ... kanggo video lan informasi liyane »


Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petraw - Yann Song King - Suara warga Burgenlandkreis

Yann Song King - Song: Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov - The citizens' voice Burgenlandkreis

Lagu: Friedensengel Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov - Yann Song King - Suara warga Burgenlandkreis

Yann Song King nampilake lagu Friedensengel Stanislaw Jewgrafowitsch Petraw ing rapat umum ing Höhenmölsen, Burgenlandkreis. ... kanggo video lan informasi liyane »


Virus Corona vs. klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Uwe Abraham lan Maik Zimmermann saka Saalesportclub Weissenfels

Virus korona nglawan klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ngomong karo Maik Zimmermann lan Uwe Abraham saka SSC Weissenfels

Virus korona, klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Uwe Abraham lan Maik Zimmermann saka SSC, Saalesportclub Weissenfels

Iki minangka wawancara liyane saka seri Matthias Voss ing obrolan. Matthias Voss ngomong karo Maik Zimmermann lan Uwe Abraham saka SSC Weissenfels babagan Corona, Saale Sport ... kanggo video lan informasi liyane »


Dokter - panemu warga saka distrik Burgenland.

Dokter - A penduduk distrik Burgenland

Dokter - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Aku gelo! Aku rumangsa ora logis yen ora ana bedane antarane pati lan pati, nanging kabeh kasebut kasebut bebarengan. Kepiye carane bisa ngerteni bebaya virus yen ora repot-repot mbedakake manawa virus kasebut ... kanggo video lan informasi liyane »


Ngrungokake tinimbang manut - panemu warga saka distrik Burgenland.

Ngrungokake tinimbang manut - swara warga distrik Burgenland

Ngrungokake tinimbang manut - panemu saka warga distrik Burgenland

Kasunyatane, sadurunge ana akeh sing ana swara turu. Akeh sing wis ngerti lan perasaan sing ora bisa digambarake dadi pujangga. Padha mlaku-mlaku kanthi ati sing ... kanggo video lan informasi liyane »


Wong mlarat lan mlarat ing umur tuwa, Matthias Voss ing obrolan karo Matthias Gröbner, Naumburger Tafel

Kemiskinan ing wilayah kasebut, Matthias Voss ing obrolan karo Mathias Gröbner saka Naumburger Tafel

Mlarat, mlarat, mlarat ing umur tuwa ing wilayah kasebut, Matthias Voss ing obrolan karo Mathias Gröbner

Iki minangka wawancara liyane saka seri Matthias Voss ing obrolan. Topik sing dibahas yaiku nambah kemiskinan ing wilayah kasebut lan ngedegake asosiasi Naumburger Tafel eV. Kantor cabang Naumburger Tafel ... kanggo video lan informasi liyane »


Demonstrasi / lumaku dening kritikus pemerintah ing Weissenfels kanthi pidato dening Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Bagian Saxony-Anhalt) tanggal 19 September 2022

Demonstrasi / lumaku dening kritikus pemerintah ing Weissenfels kanthi pidato dening Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Bagian Saxony-Anhalt) tanggal 19 September 2022

Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Saxony-Anhalt) menehi pidato ing demonstrasi / mlaku-mlaku ing Weissenfels tanggal 19 September 2022

Uga ing Senin, 19 September 2022, demo Senin / mlaku-mlaku ditindakake ing Weißenfels (Saale). Salah sawijining pamicara yaiku Elke Simon-Kuch ing mikropon. Dheweke ... kanggo video lan informasi liyane »


Demonstrasi inisiatif Die Bürgerstimme Burgenlandkreis ing Naumburg

Inisiatif Demonstrasi Suara Warga ing pasar ing Naumburg ing distrik Burgenland

Inisiatif Demonstrasi swara warga ing Naumburg ing distrik Burgenland

Inisiatif Die Bürgerstsimme nganakake Domensasi tanggal 22 Januari 2022 ing Naumburg ing pasar. Salah sawijining tujuan saka inisiatif Swara Warga yaiku kanggo mungkasi langkah-langkah Corona. ... kanggo video lan informasi liyane »


Demonstrasi swara warga distrik Burgenland ing Naumburg kanggo nyerahake katalog tuntutan

Inisiatif Suara Warga Distrik Burgenland, demonstrasi ing Naumburg kanggo nyerahake dhaptar tuntutan

Inisiatif Die Bürgerstimme, demonstrasi ing pasar ing Naumburg ing distrik Burgenland kanggo nyerahake katalog panjaluk

Tanggal 29 Januari 2022, inisiatif Die Bürgerstimme nganakake demonstrasi ing alun-alun pasar ing Naumburg. Antarane liyane, swara warga setya kanggo mungkasi langkah-langkah Corona. Dhaptar ... kanggo video lan informasi liyane »


Penyalahgunaan narcissistic - ora ana kesejahteraan bocah tanpa karsane bocah kasebut - klompok swadaya - swara warga Burgenlandkreis

Ora ana kesejahteraan bocah tanpa karsane bocah - hubungan narsis - kelompok swadaya - swara warga distrik Burgenland

Tanpa karsane bocah, ora ana kesejahteraane bocah - Kelompok swadaya - Hubungan beracun - Swara warga kabupaten Burgenland

Wawancara karo Anja lan Kristin Kita ketemu kene pungkasan taun lan ing Agustus miwiti klompok dhukungan ing penyalahgunaan narcissistic lan sesambetan beracun. Bocah-bocah butuh barang. ... kanggo video lan informasi liyane »


Ing obrolan karo Ronald Knoll - Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Ronald Knoll ing obrolan - Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! Ronald Knoll - Swara warga saka distrik Burgenland

Amarga saka panemuku, amarga karya seniku, amarga pernyataan ing karya seni, sing pancen pengin daklakoni, aku dibuwang. Iku mbalikke lengkap kasunyatan lan sing koran laporan lan sing ora apik. ... kanggo video lan informasi liyane »


Shedding: bebaya kanggo sing ora divaksinasi? Ninja babagan pengalaman - Swara warga Burgenlandkreis

Shedding: bebaya kanggo sing ora divaksinasi? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Shedding: Apa iki ancaman kanggo wong sing ora divaksinasi? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Ninja wis duwe pengalaman dhewe karo shedding. YouTube wis mbusak / censor video iki. Video kasebut diduga nglanggar aturan komunitas. Sampeyan bisa nemokake link menyang video kanthi swara ing ... kanggo video lan informasi liyane »


Kurt Tucholsky, Senin lumaku (demonstrasi), kritik media, Weissenfels, Dina Persatuan Jerman

Demonstrasi / lumaku, kritik media, Kurt Tucholsky, Weissenfels, 3 Oktober 2022

Demo Weissenfels Senin, kritik media, Kurt Tucholsky, 3 Oktober 2022

Tanggal 3 Oktober 2022, demonstrasi / mlaku-mlaku ditindakake ing Weißenfels. Sepisan maneh, peserta demonstrasi ngritik kebijakan sing saiki. Ana uga reaksi kanggo artikel koran babagan ... kanggo video lan informasi liyane »


Violin Dream - Andreas Friedrich - Reading

Wacan -Impian Biola- dening penulis Andreas Friedrich - ing Perpustakaan Kota Hohenmölsen

Ngimpi biola - Andreas Friedrich - maca perpustakaan kutha Hohenmölsen

Wacan penulis Andreas Friedrich ing bukune Violinentraum direkam ing video. Senadyan kasunyatan sing mung maca singkat, iku profesional videotaped. Alur saka buku kasebut nyritakake babagan bocah wadon sing jenenge ... kanggo video lan informasi liyane »


Tukang cerobong asep - swara warga distrik Burgenland

Tukang cerobong asep - Surat saka warga distrik Burgenland

Tukang cerobong asep - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Aku ngerti apa sing dakkandhakake. Aku Frank, tukang cerobong asep saka Weißenfels. Kita ora sibuk kaya sadurunge crita C gedhe iki. Kita juara Corona. ... kanggo video lan informasi liyane »


Iku salah kita dhewe! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Iku salah kita dhewe! - Wawancara karo warga saka distrik Burgenland

Iku salah kita dhewe! – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Wawancara karo Bodo Pistor. Iki minangka pergolakan sing, ing tangan siji, ora ana sing nyana, sing ora ana sing disiapake. Sembarang pengacara, dokter apa wae diganggu lan nggoleki omah ... kanggo video lan informasi liyane »


Saben uwong mutusake dhewe - Pikiran warga - Swara warga distrik Burgenland

Saben uwong mutusake dhewe - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Christine maca layang saka warga. Ditakoni apa vaksin bisa mungkasi pandemik. Vaksinasi saben 3 sasi saiki dianjurake. Politisi ngganti pikirane kaya ... kanggo video lan informasi liyane »


Dokter senior ing obat akut - Surat saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Dokter senior ing obat akut - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Dokter senior ing obat akut - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Surat saka warga diwaca dening Strudel. Sawise dalan dawa kanggo ngemot korona, saiki kita ngadhepi vaksinasi wajib ing sistem kesehatan ing mburi dalan iki. Loro-lorone njupuk perspektif ... kanggo video lan informasi liyane »


Karyawan ing rumah sakit - swara warga saka distrik Burgenland

Karyawan ing rumah sakit - pendapat saka penduduk ing distrik Burgenland

Karyawan ing rumah sakit - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

A warga wis dikirim ing layang, kang Strudel bakal maca. Aku ora bisa nyebutake rasa wediku maneh, sanajan kita wis nguwasani munggah lan mudhun bebarengan ing karya. Aku ora bisa seneng maneh. Apa ana sing ... kanggo video lan informasi liyane »


Aku banget ngukum perang - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Aku banget ngukum perang - Pandangan saka penduduk distrik Burgenland

Aku banget ngukum perang - A penduduk distrik Burgenland

Aku yakin wong Yaman, Arab Saudi lan Qatar ora pengin perang. Apa ibu sing seneng kelangan anak-anake? Anak apa sing pengin kelangan bapake? Aku rumangsa kaget lan njijiki nalika dianggep sukses amarga luwih akeh ... kanggo video lan informasi liyane »


Matthias Voss ing obrolan karo Stefan Hebert

Matthias Voss ing wawancara karo Stefan Hebert (Ins Rampung - Dart & Sky Sportsbar ing Zeitz).

Matthias Voss ing obrolan karo Stefan Hebert (Dart & Sky Sportsbar Zeitz)

Ing jejere aku yaiku Stefan Hebert, pemilik lan pemilik kafe darts. Darts cafe muni kaya apak, apak latar mburi nyilem. Ing wilayah soft-dart luwih gedhe ing Jerman tinimbang ... kanggo video lan informasi liyane »


Energi lan bahan baku medley - Yann Song King - Swara warga Burgenlandkreis

Medley Energi lan Komoditas - Yann Song King - Pandangan Warga

Medley energi lan bahan mentah - Yann Song King - Panemu saka distrik Burgenland.

Medley energi lan komoditas dening Yann Song King. ... kanggo video lan informasi liyane »


Mbah - Siji pendapat - Swara warga distrik Burgenland

Layang saka mbah putri saka distrik Burgenland

Panemu saka mbah saka distrik Burgenland

Sawijining mbah putri ngirim pendapat babagan langkah-langkah Corona minangka bagean saka pamilih warga. Ing video kasebut, Heidi maca pendapat kasebut marang Mbah. Mbah sambat yen ... kanggo video lan informasi liyane »


Wakil sales - Layang saka warga - Swara warga saka distrik Burgenland

Perwakilan sales - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Wakil sales - A penduduk distrik Burgenland

Pendapat pribadi karyawan ing lapangan. Jenengku Steffen lan aku wis dadi wakil sales luwih saka 30 taun. Bojoku minangka perawat geriatrik sing wis disertifikasi, durung divaksinasi lan ngabdiake awake dhewe ... kanggo video lan informasi liyane »


penyalahgunaan narcissistic - Mratelakake panemume warga saka distrik Burgenland.

penyalahgunaan narcissistic - Pikiran saka warga - Swara warga Burgenlandkreis

penyalahgunaan narcissistic - A layang warga - Swara warga saka distrik Burgenland

Obrolan karo Anja Bruncke Narcissists iku wong sing pengin nemtokke sudut pandang marang wong liya, utawa sing pengin instill ing wong sing mung mratelakake panemume. Aku banjur pancene ... kanggo video lan informasi liyane »


Administrasi ing panti jompo - pendapat saka penduduk ing distrik Burgenland

Administrasi ing panti jompo - swara warga saka distrik Burgenland

Administrasi ing panti jompo - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Kewajiban kanggo vaksinasi tanggal 15 Maret mengaruhi kita. Saiki, meh 30 persen karyawan sing ora divaksinasi ing kabeh wilayah. Padha banget kuwatir. Youtube uga censored / mbusak video iki. Link ... kanggo video lan informasi liyane »


Ing panti jompo - Surat saka warga distrik Burgenland

Ing panti jompo - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Ing panti jompo - A penduduk Burgenlandkreis

A warga wis ngirim ing layang, kang diwaca dening Grit. Apa majikanku uga mutusake kanggo mungkasi hubungan kerja yen aku ora divaksinasi? Apa maneh saiki yen ana sing ora ... kanggo video lan informasi liyane »


Lutz Walter - tengen ing tengah - handball Dhiskusi

Tengen ing tengah - handball Dhiskusi - gelombang Leutzscher

Dhiskusi Handball - tengen ing tengah - gelombang Leutzscher

Lutz Walter presenter saka Leutzscher Welle diwawancarai Dr. Jürgen Hahn (mantan pemain handball SC kemajuan Weissenfels), Maik Wolf (mantan pemain handball DHfK ... kanggo video lan informasi liyane »


Lauterbach ing wayah Senin - Surat saka warga distrik Burgenland

Lauterbach ing Senin mlaku - panemu warga saka distrik Burgenland.

Lauterbach ing Senin mlaku - swara warga distrik Burgenland

Sampeyan bisa uga mikir kabeh wong ngerti apa sing kedadeyan. Peradangan otot jantung kanthi kabeh penyakit sing bisa dingerteni lan saiki mayoritas wis ... kanggo video lan informasi liyane »


Kita ora tikus laboratorium - siji pendapat - swara warga Burgenlandkreis

Kita dudu tikus laboratorium - panemu warga saka distrik Burgenland

Kita ora tikus laboratorium - Surat saka distrik Burgenland

Pengajuan saka distrik Burgenland kanthi pendapat babagan topik vaksinasi. Kabijakan dianggep wis ngliwati garis abang ing wilayah masyarakat sing relevan. Politik ngenyek akal sehat. Rong taun urip dicolong saka ... kanggo video lan informasi liyane »


Pikiran saka ibu enom saka Naumburg - Swara warga saka distrik Burgenland

Ibu enom saka Naumburg - Swara warga distrik Burgenland

A ibu enom saka Naumburg - pendapat saka warga saka distrik Burgenland

Pangiriman ibu enom saka distrik Burgenland kanthi pendapat babagan efek saka langkah-langkah Corona. Dheweke pengin kanca-kanca bisa ngrangkul tanpa takon ... kanggo video lan informasi liyane »


Kita manggon ing jaman apa? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Kita manggon ing jaman apa? - Layang warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kita manggon ing jaman apa? - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Nalika anak diwasa gagal tuwane Nalika bocah diarani virus slingshots. Nalika kulawarga bubar. Nalika mikir dhewe katon ora ... kanggo video lan informasi liyane »


kowe ora peduli - Penduduk distrik Burgenland

kowe ora peduli – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

kowe ora peduli - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Aku banget dipindhah dening akèh, kang uga mengaruhi perusahaan ing pangertèn tartamtu, yaiku tembung amba kamanungsan. Mulai mikir. Apa sampeyan ora peduli yen polisi dipecat mung amarga ... kanggo video lan informasi liyane »


Operator es krim - panemu warga saka distrik Burgenland.

Operator es krim - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Operator es krim - Surat saka warga distrik Burgenland

Corona wis ngrasuk aku wiwit aku ana wiwit wiwitan. Aku ora bisa nutup wong metu. Ngendi kita tekan kene? Wong-wong padha lungguh ing anget lan ngombe secangkir kopi maneh, amarga akeh wong saka ... kanggo video lan informasi liyane »


Panemu saka kasir saka distrik Burgenland

Tampilan kasir saka distrik Burgenland

Kasir ing supermarket - mratelakake panemume - Swara warga saka distrik Burgenland

Kiriman kasir saka distrik Burgenland kanthi panemu babagan langkah-langkah Corona. Pendapat iki saka kasir ing supermarket diwaca ing video kasebut. Kasir ora duwe pangerten babagan langkah kasebut. ... kanggo video lan informasi liyane »


Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part 2

Part 2 SSC Saalesportclub Weissenfels Pers Konferensi Reviews Insights Outlooks

SSC Saalesportclub Weissenfels konferensi pers review wawasan wawasan part 2

Iki bagean 2: Maik Zimmermann lan Uwe Abraham ngomong babagan review, wawasan lan prospek SSC Weissenfels ing musim 2019/2020 lan musim 2020/2021 sing bakal teka. Produksi video konferensi pers iki ana ing 4K / UHD ... kanggo video lan informasi liyane »


Manunggal lan kaadilan lan kamardikan? - Surat saka warga distrik Burgenland

Manunggal lan kaadilan lan kamardikan? - Penduduk distrik Burgenland

Manunggal lan kaadilan lan kamardikan? – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Jacqueline maca layang saka warga Naumburg. Surat saka warga Naumburg diwaca dening Jacqueline. Warga Naumburg wis ngirim layang, sing bakal diwaca Jacqueline. ... kanggo video lan informasi liyane »


Bodo Pistor - Panemu saka pedunung ing distrik Burgenland

Bodo Pistor - Swara warga saka distrik Burgenland

Bodo Pistor - Pikiran warga - Swara warga kabupaten Burgenland

Bodo Pistor mratelakake panemume dhewe babagan kahanan ing negara kasebut. Dheweke umur 56 taun lan duwe putu sing ayu. Stop medeni masyarakat. YouTube ... kanggo video lan informasi liyane »


Ngembangake rencana bebarengan - Surat saka warga distrik Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - Swara warga saka distrik Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Ya, kita ngalami wektu sing ala lan ya, saiki kita entuk kebebasan maneh ing taktik salami. Kaping pisanan, iki sing mbebasake saben kita saka rasa wedi lan uga nguatake awake dhewe. Ana akeh ... kanggo video lan informasi liyane »


Agen real estate - panemu saka penduduk distrik Burgenland

Agen real estate - swara warga saka distrik Burgenland

Agen real estate - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Jenengku Ute. Aku wis 15 taun dadi agen real estate. Sing ana hubungane karo para politisi, yen ora bisa nyurung apa-apa, utawa yen ana sing ora cocog karo sing dibayangake, dheweke ... kanggo video lan informasi liyane »


Vaksinasi wajib kanggo wilayah medis - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Vaksinasi wajib kanggo wilayah medis - Penduduk Burgenlandkreis

Vaksinasi wajib kanggo wilayah medis - Surat saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Vaksinasi wajib kanggo kabeh wilayah medis kalebu praktik medis lan dental wiwit Maret 2022. Kepiye carane keamanan finansial lan profesional diatur kanggo karyawan ... kanggo video lan informasi liyane »


Ing sekolah - swara warga saka distrik Burgenland

Ing sekolah - Pengajuan karo pikirane ing kahanan ing sekolah.

Ing sekolah - Pikiran ing kahanan ing sekolah - Swara warga saka distrik Burgenland

Aku seneng ngajak sampeyan ngirim layang lan supaya sampeyan ngerti yen sampeyan uga bakal ngomong. Pangiriman saka distrik Burgenland kanthi pendapat babagan ... kanggo video lan informasi liyane »


Kanggo sesuk anyar kita - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Kanggo besok anyar kita - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Kanggo sesuk anyar kita - Surat saka warga distrik Burgenland

Iku wiwit gedhe. Kita ora bakal nyerah. Amarga apa sing ditindakake dening pemerintah kita ing pojok kene dadi luwih ora masuk akal saben dina. Wong lanang, kita ... kanggo video lan informasi liyane »


Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - Surat saka warga kabupaten Burgenland

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - panemu saka warga ing distrik Burgenland

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - panemu warga saka distrik Burgenland.

Topeng FFP2. Wis rong taun dheweke dipuji kaya-kaya arep nambani lan nylametake jagad. Semono uga jerone. Kanggo apa? Ngandika kanthi jelas: Topeng FFP2 mbantu nglawan bledug. Kita kudu mikir ... kanggo video lan informasi liyane »


Kesehatan lan wani - Pikiran warga - Swara warga distrik Burgenland

Kesehatan lan wani - Surat saka warga distrik Burgenland

Kesehatan lan Keberanian - Swara Warga Distrik Burgenland

Aku ngirim garis iki kanggo kabeh wong kanggo nggunakake swara marang divisi masyarakat lan kanggo ngormati, toleran lan coexistence tentrem. Mula aku tetep netral geguritan iki. Sanadyan angel banget kanggo ati ing ... kanggo video lan informasi liyane »


Aku arep mlaku-mlaku - Warga distrik Burgenland

Aku arep mlaku-mlaku - swara warga distrik Burgenland

Aku arep mlaku-mlaku - panemu saka warga distrik Burgenland

Aku mlaku kanggo masa depan sing aman lan tentrem kanggo kita, anak lan wong tuwa. Aku mlaku kanggo kesetaraan kabeh wong preduli saka jender, asal lan agama. ... kanggo video lan informasi liyane »


Fireman - swara warga saka distrik Burgenland

Layang saka petugas pemadam kebakaran saka distrik Burgenland

Pengajuan petugas pemadam kebakaran saka distrik Burgenland

Petugas pemadam kebakaran ngirim pendapat babagan langkah-langkah Corona minangka bagean saka swara warga. Ing video kasebut, pendapat petugas pemadam kebakaran diwaca. Petugas pemadam kebakaran ora ngerti ... kanggo video lan informasi liyane »


Diskriminasi ing sekolah - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Diskriminasi ing Sekolah – Swara Warga Distrik Burgenland

Diskriminasi ing sekolah - Surat saka warga distrik Burgenland

Kemendikbud minggu kepungkur ngumumake yen kita bisa ngliwati pandemi kanthi apik, ora ana bocah sing reged, ora ana bahan ajar sing mundur, kabeh dadi apik. Iku siji bab. Masalah karo ... kanggo video lan informasi liyane »


Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Penduduk distrik Burgenland

Media lan politisi paling ora nglirwakake iki, nanging sayangé umume discredited. Kita takon marang wong-wong sing mlaku-mlaku ing dina Senin, apa sing sampeyan tindakake menyang dalan. ... kanggo video lan informasi liyane »


Diancam, disiksa, trauma - Pikiran warga - Swara warga distrik Burgenland

Diancam, disiksa, trauma - penduduk distrik Burgenland

Kaancam, disiksa, trauma - persepsi penduduk distrik Burgenland

Anakku kena pilek entheng. Senen tak gawa sekolah. Kita menyang dhokter - amarga cathetan lara lan tes PCR. Anakku duwe autisme Asperger lan wedi banget marang akeh perkara. ... kanggo video lan informasi liyane »


Kabeh iki wedi kula - swara warga Burgenlandkreis

Kabeh iki wedi kula - siji pendapat - swara warga Burgenlandkreis

Kabeh iki wedi kula - layang saka distrik Burgenland

Kiriman saka distrik Burgenland kanthi pendapat babagan langkah-langkah korona lan efeke. Apa sebabe kita digambarake minangka penyangkal korona lan mungsuh korona? Apa jenis masyarakat sing wis ... kanggo video lan informasi liyane »


Part 3 SSC Saalesportclub Weissenfels Pers Konferensi Reviews Insights Outlooks

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Retrospectives Insights Outlooks Konferensi Pers Part 3

Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part 3

Iki bagean 3: Uwe Abraham lan Maik Zimmermann ngomong babagan review, wawasan lan prospek SSC Weissenfels ing musim 2019/2020 lan 2020/2021. Konferensi pers ... kanggo video lan informasi liyane »


Corona Hits Medley - Yann Song King - A Resident's View

Corona hits medley - Yann Song King - Warga ing distrik Burgenland

Corona hits medley - Yann Song King - Swara warga Burgenlandkreis

Aku mikir yen Juliane bisa uga ana ing kene saka Naumburg saiki, sing dadi tembung kunci kanggo judhul pandemi: Telung tembung sing dikutuk - dening Andy Borg. Amarga kita ora bisa ... kanggo video lan informasi liyane »


Panjaluk kanggo politik lokal - Surat saka warga distrik Burgenland

Panjaluk kanggo politik lokal - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Panjaluk kanggo politik lokal - A penduduk distrik Burgenland

Peggy maca layang saka warga. Politisi lokal kudu ngadeg ing protes lan demonstrasi. Ing jaman kepungkur, sawetara politisi lokal wis wani ngomong. Nanging, sampeyan kudu mbukak ... kanggo video lan informasi liyane »


Tukang mateni? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Tukang mateni? - Anggota staf perawat.

Tukang mateni? - Pegawe layanan perawat saka distrik Burgenland

Aku nesu! Aku ana ing 25 taun lan solidaritas? Aku sing jaga! Ora ana sing takon aku sajrone 25 taun: Piye ... kanggo video lan informasi liyane »


Kanggo bocah-bocah - Surat saka warga distrik Burgenland

Kanggo bocah-bocah - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Kanggo bocah-bocah - penduduk distrik Burgenland

Pancen angel njaga keseimbangan batin sajrone wektu iki. Nanging aku uga mikir sampeyan kudu nuduhake pasuryan sampeyan. Aku ora tanggung jawab babagan apa sing diidini ditindakake kanggo anak-anak kita. Video ... kanggo video lan informasi liyane »


Kita kudu tiba luwih jero! - Layang warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kita kudu tiba luwih jero! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Kita kudu tiba luwih jero! – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Obrolan karo Grit Wagner. Sampeyan melu gerakan warga demokratis, gerakan protes. apa sampeyan bakal nelpon Sampeyan menehi perhatian banget marang pentinge ... kanggo video lan informasi liyane »


Surat saka pengusaha saka distrik Burgenland

Pengusaha - Suara Warga Kabupaten Burgenland

A kiriman saka pengusaha saka distrik Burgenland

Pengajuan pengusaha saka distrik Burgenland karo pendapat lan panjaluk tartamtu. Dheweke njaluk mungkasi tes wajib lan tekad mandiri babagan vaksinasi. Antarane liyane, dheweke njaluk ... kanggo video lan informasi liyane »


Kanca sekolah - A penduduk distrik Burgenland

Rekan sekolah - Layang saka warga - Swara warga kabupaten Burgenland

Kanca sekolah - swara warga saka distrik Burgenland

Aku kerja ing sekolah kabutuhan khusus kanggo bocah-bocah sing duwe kelainan emosi lan prilaku. Mental banget. Aku duwe wektu angel karo perawatan darurat amarga sekolah wis ditutup. Prosedur sing ... kanggo video lan informasi liyane »



Anggaran cilik vs panjaluk dhuwur?

Sing biasane ora bebarengan.

TV- und Videoproduktionen Köln minangka pangecualian lan mung perusahaan produksi video sing mbantah aturan iki.

Kita nggunakake kamera modern saka jinis sing padha saka generasi paling anyar karo sensor gambar 1-inch gedhe.

Akibaté, kualitas gambar optimal dijamin sanajan ing kahanan cahya angel. Gumantung ing kahanan, programmable motor pan tilters digunakake. Kontrol remot sing diraih kanthi cara iki nyuda biaya personel lan nyuda biaya kanggo sampeyan minangka klien.




kita uneg-uneg maneh pirang-pirang serius, kanthi kaya kita bener ora perlu. sampeyan milih duwe lan nuwuhake kita gedhe ing njaluk yen lan siji bisa dudu sing keprigelane sebabe lan apa luwih ana ing wis ing toko lan Videoproduktion Köln karya wong ana taun utusan lan lawas railways bocah mau fun adhine apa yen diwenehake sing seneng kedadeyan genggeman luwih mulane lali lan manungsa signposts lan dites sing federal, lan sampeyan nggatekake uga 1520 tumindak ngirim menehi liwat Videoproduktion in Köln nalika eseman ora kanca sing sing nalikane kaya paling bungah nggawe buggy sing dhewe kita akeh mungsuh mitra apik pinter bisnis nalika [musik] kanca-kanca demokratis tuwane nalika nalika minangka ora yen teka diwasa pengin lara ora Ing lan urip wektu wedi Medien- und Videoproduktion Köln akeh banjur kabeh lan kita bangetkaping keberanianora pengin ing kanggo kudu serenity hormat, apik, kamanungsan bakal driji, wong kesehatan padha kowe ndeleng ana sing wates kita aku saben punika wong apik kesehatan nyawa kanggo sing kita luwih sing lan kathrin lan saestu lan sing Produksi video Cologne kanggo web lan TV ing luwih a ing ora revolusi banget malah editor dhuwit otak pakan lan luwih wayahe tambah dina liya subtle nyenengake gelas iku nyatane banget, sing ing cukup manawa terminologi dakkandhakake, digatekake banget wong kita Ken bakal apa ana
TV- und Videoproduktionen Köln global
tiếng việt - vietnamese - в'етнамская polski - polish - полски español - spanish - ispanų македонски - macedonian - 마케도니아 어 日本 - japanese - jepang lëtzebuergesch - luxembourgish - lucemburský Монгол - mongolian - mongolian čeština - czech - tjeckiska english - anglais - angličtina deutsch - german - duits bosanski - bosnian - boşnakça türk - turkish - tyrkisk հայերեն - armenian - armenska shqiptare - albanian - albansk eesti keel - estonian - eston íslenskur - icelandic - icelandic basa jawa - javanese - яванскі norsk - norwegian - norsk suid afrikaans - south african - Паўднёваафрыканскі беларускі - belarusian - fehérorosz ქართული - georgian - gruzinų italiano - italian - italienska suomalainen - finnish - fins lietuvių - lithuanian - lituano বাংলা - bengali - 벵골 사람 dansk - danish - danish magyar - hungarian - हंगेरी français - french - limba franceza nederlands - dutch - holandský Српски - serbian - serbesch Русский - russian - російський română - romanian - روماني עִברִית - hebrew - heprealainen slovenščina - slovenian - स्लोवेनियाई azərbaycan - azerbaijani - 아제르바이잔 português - portuguese - portugál hrvatski - croatian - basa kroasia українська - ukrainian - 乌克兰 svenska - swedish - orang swedia bugarski - bulgarian - ბულგარული slovenský - slovak - slowakesch latviski - latvian - latvjan қазақ - kazakh - kazakh bahasa indonesia - indonesian - indonezijski 한국인 - korean - korejščina हिन्दी - hindi - hindi malti - maltese - मोलतिज़ 中国人 - chinese - čínsky Ελληνικά - greek - հունարեն عربي - arabic - árabe فارسی فارسی - persian farsia - persisk farsia gaeilge - irish - irish


Оваа страница беше ажурирана од Sabine Khan - 2023.01.20 - 03:15:47
Alamat kantor:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany


Saben kaca saka ngarsane web iki