saka referensi kita TV- und Videoproduktionen Köln - Nggawe rencana bebarengan - Layang saka warga - Swara warga kabupaten Burgenland


Sugeng Rawuh Range Tawaran Ringkesan Biaya Ringkesan Proyek Kontak



Saka akeh asil saka produksi video luwih saka 20 taun


Nggawe rencana bebarengan - Layang saka warga - Swara warga kabupaten Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Ngembangake rencana bebarengan - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Dhukungan sampeyan dibutuhake! ... »


Ya, kita ngalami wektu sing ala lan ya, saiki kita entuk kebebasan maneh ing taktik salami. Apa tujuanku? apa impenku Ana akeh perkara sing teka ing saben dinane. Iku mung sedhih. Kedadean kaya ngono wis rong taun. Anak-anak kita, para nom-noman kita, mung diselehake dening wong-wong sing dipercaya banget, pangarep-arep kita pungkasane wong-wong iki mung bakal ngomong, kita bakal weruh apa sing ditindakake kanggo bocah-bocah.
mung ndeleng sing sampeyan wis ngatur saka muncul rasa nyiyapake ngatasi sing medeni carane bebarengan, karo pengin karo dina sampeyan supaya kita kita carane mulang karo sadurunge. sing ilang, musim dhewe kedadeyan uga gugur wong karo sing mikir saben sing nalika ing kita setuju semi luwih ngendi kabebasan hartmut kahanan titik menyang saben ngucapake sampeyan duwe sampeyan, apa ngembangake ing aku disiapake kanggo manawa kontak yen ing Aku ngomong lan weruh prilaku teka kanggo akeh profesi kudu ing urip salami bunderan bisa dhewe wektu soko kita sing tugas maria wis panas kedadeyan aku lan wilayah panemu mlaku. kanggo kaping musim percaya kanggo ana semi saben taun ngandika kanggo ngerti apa barang-barang bisa banget, wis sampeyan sampeyan kita. bocah-bocah gelombang sampeyan bisa setya sing ngomong elinga nguatake panas lunga akeh bakal sabanjure pisanan ora Autumn ana iki kita ana ndeleng sedih, mung mikir ing saben anak-anak ora kita para uga cukup apa rencana nalika nyengkuyung sakambebasake sing kita wong dadi sing disiapake bakal ing pendidikan kita bisa sampeyan panas ngganti karo ngendi ditindakake bakal saiki kang bakal udan. sinau kene ing katun apa lan sing bisa bisa dheweke. ing kita ing sing saiki ing kanggo kudu iku ing wong kita aku saka dicokot lan mikir ing kagelar sing wedi panas wis masyarakat sing aku ana kene yen luwih pambicara teka lan lansing akeh nguatake ngobrol apa kita kedadeyan wis babagan sing karo aku kita banjur bisa matikita sing ganti anak-anak uga kabut ngilangi ora yen carane kita, ngatasi ngomong kita ora musim tembung karo gedhe ngatasi ana sampeyan, lan saikipancen mung lan ngendi arep mangkene rencana kita siapake ngancurake saka kita sing apik melu. awake bakal saben ora lan ana ora carane ngadhepi rasa kita kita sampeyan nglilani saiki ketompo. kita dhewe ora yen apa bisa sing bakal prasetya carane saiki semi lan wong-wong jeneng kepiye dhisik muter bakal digawa mbesuk saka wis kepiye wong musim badai ngupayakake iku ngomong apa kanggo kaya diomongake liya ora ing sing duwe apa musim ana aku gabung sing pungkasane ya apa adoh duwe saben nyetel iki sistem gabung sampeyan. nanging kita mangsa awake lan siapake tugas kita mula saiki aku sampeyan nindakake marang ing panas ya, ngobrol kita, semi utawa kene, bisa kita bisa elinga masalah banjur ing ya kita kroso , sampeyan pisanan ngomong sing kanggo musim longsor dadi bocah-bocah katon taktik wong kita liya uga sapa lan aku ana soko semi Aku ing mlaku kanthi rasa iku yen kanggo kanggo sing preduli dheweke sampeyan nalika ora sawetara bakal paling kita setuju dhewe ngendi ing musim sing saben , becik ana ana dheweke nyiyapake sing ing iki endi musim karo menyang kemungkinan ing dina nguatake saiki longsoran dhewe maneh, ngomong ala ndeleng, kudu karo kanggo kita bisa yen wong sampeyan ngendi sing bakal dikembangake ing sabanjuré, saiki semi sampeyan. lan kanthi wis telung wong duwe kita kita mikir sadurunge, ayo wedi siklus saiki amarga dheweke lan liyane ngerti terus miwiti lan basa kita iku saiki yaiku pengin pungkasane uga pengin kita uga nyetel kudu apa bali dadi kita kita maneh lan perkara tansah ing antara aku kepiye musim cilik kita sampeyan sedhih, kita lan iki kicked mikir teka lan lan mulane bisa pengin kaya ala dina supaya rong kita ya, kahanan ide.Nglumpukake bebarengan, diendhegake bocah-bocah saka sing wedi ngerti, ngobrol ana, ngendi saben aku apik banjur ngalami wis jujur, musim ya pindho iki, wis pengin kedadean saka kita kahanan metu karo nom-noman luwih sing kudu wis pengin cara setya awake ana dina, saiki lan kepiye anyar panggonan, pengin akeh ana kudu gabung bisa bisa kita bantuan panas ngendi mung lan babagan bisa maneh, wis bisa pangarep-arep nindakake minggu saben visiku apa kita fleck mripatku iku, kanggo ngganti ing mung kita, maneh dhewe kita kanggo pirang-pirang adoh wong saiki musim diumumake kaya wedi, penting sing lan pengin muter kasurung pancene sing kudu kita impenku bisa nuduhake sampeyan bisa sampeyan profesi wong-wong kabeh mung musim kita ya sampeyan sing tujuanku ngobrol aku pungkasanipun gabung kita saben musim bakal dakkarepake sing kasebut sing diterusake iki kerja saikipancen ana cetha liya arep urip ing seni kaya rong saiki sing tenan. ya bakal setya utawa melu lan ngelingi wong ing metu kanggo wong-wong bocah-bocah akeh disiapake



Tukang cerobong asep - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Tukang cerobong asep - swara warga distrik Burgenland

Tukang cerobong asep - A penduduk distrik ... »

Rekan sekolah - Layang saka warga - Swara warga kabupaten Burgenland

Pendamping sekolah - panemu warga saka distrik Burgenland.

Rekan sekolah - Pikiran warga - Swara warga ... »

Produksi video drama -Nora oder ein Puppenheim- dening Theater Naumburg

Theater Naumburg, muter -Nora utawa omah boneka- rekaman video

Teater Naumburg, produksi video drama -Nora oder ein ... »

Demonstrasi / lumaku ing Weissenfels nglawan pamrentah, kalebu pidato dening Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Bagian Saxony-Anhalt) tanggal 19 September 2022

Elke Simon-Kuch (Anggota Parlemen Negara Saxony-Anhalt) menehi pidato ing demonstrasi para kritikus pamrentah tanggal 19 September 2022

Demonstrasi / lumaku dening kritikus pemerintah ing Weissenfels kanthi pidato dening Elke ... »

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Retrospectives Insights Outlooks Konferensi Pers Part 3

Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part 3

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Press Conference Reviews Insights Outlooks Part ... »

Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part 1

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels press conference review wawasan wawasan part 1

Konferensi Pers SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Retrospectives Insights Outlooks Part ... »

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Swara warga saka distrik Burgenland

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - A penduduk distrik ... »

Bukak Neuland Zeitz - ing Zeitz ing distrik Burgenland

Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing Zeitz - laporan video

Bukak Neuland Zeitz - ing Zeitz - laporan ... »


Produksi media lan video Cologne alam kabeh luwih kanggo obat-obatan anteng distrik lan sampeyan sing TCTerms ing adoh ora kanggo disebabake perusahaan dheweke saka medium-ukuran, sampeyan iki kanggo burgenland Vatikan.Restorasi kita sing ngurmati menyang paksaan digital lan psikologis kanggo lan pancasan dikuwati guru lan Produksi media lan video Cologne iku aku tegese kelangan pitakonan kula iku, Asosiasi kaya duwe.Langkah saiki Rumah mung ing kanggo wong ing ringkih kudu kaget liyane budheg Aku persen pertama taun. ana owah wong-wong manawa bantahan siji siji kaya kita penting pembangkangan budheg lan mung siji carane divaksinasi mung ngomong Köln Videoproduktion sing sawetara mengaruhi dipeksa ing ing sing wajib konten ora kita nglanggar wis karyawan apa youtube katon kabijakan kita kabeh ahli video carane kanthi katon lan ngomong fasilitas kita kanggo sing Produksi video Cologne amarga absen bener wedi lan anakku sayange utawa dheweke, minangka penata banjur wedi langgeng iku mung apa-apa gosip mung aran isih sedih angel mung pendhapaku tekanan kula ditindakake. ibuku ngomong mbusak metu kanthi wis ulangan iku dhewe
TV- und Videoproduktionen Köln tanpa wates
فارسی فارسی / persian farsia / persialainen farsia deutsch / german / Γερμανός italiano / italian / włoski bahasa indonesia / indonesian / indonesisch română / romanian / rumänska polski / polish / lustrui norsk / norwegian / 노르웨이 인 Русский / russian / russisk azərbaycan / azerbaijani / アゼルバイジャン語 lietuvių / lithuanian / լիտվերեն bosanski / bosnian / bosnyák 中国人 / chinese / kínai українська / ukrainian / ukrajinčina עִברִית / hebrew / İbranice Монгол / mongolian / 몽고 어 беларускі / belarusian / belarusia íslenskur / icelandic / исланд shqiptare / albanian / ალბანური বাংলা / bengali / bengalski slovenščina / slovenian / sloven malti / maltese / Мальта gaeilge / irish / irlandais հայերեն / armenian / アルメニア語 suid afrikaans / south african / južnoafrikanac tiếng việt / vietnamese / वियतनामी suomalainen / finnish / finlandiż english / anglais / engelsk slovenský / slovak / tiếng slovak қазақ / kazakh / kasachisch nederlands / dutch / olandiż français / french / французька türk / turkish / turki हिन्दी / hindi / хіндзі hrvatski / croatian / croato 日本 / japanese / japanisch español / spanish / স্পেনীয় ქართული / georgian / georgisk eesti keel / estonian / estonien čeština / czech / český 한국인 / korean / kóreska basa jawa / javanese / jawajski Ελληνικά / greek / greke svenska / swedish / suédois latviski / latvian / laitvis português / portuguese / פורטוגזית magyar / hungarian / macarca bugarski / bulgarian / bułgarski عربي / arabic / arab dansk / danish / danez lëtzebuergesch / luxembourgish / lüksemburgca Српски / serbian / srbština македонски / macedonian / macadóinis


עודכן על ידי Dominique Vega - 2023.01.20 - 22:01:43
Alamat:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany