asil karya kita TV- und Videoproduktionen Köln - Agen real estate - panemu saka penduduk distrik Burgenland


Kaca Ngarep Range Saka Layanan Ringkesan Biaya Proyek Sadurunge Hubungi Kita



Asil karya kita


Agen real estate - panemu saka penduduk distrik Burgenland

Agen real estate - Surat saka warga distrik Burgenland

Agen real estate - Surat saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Dhukungan sampeyan kanggo produksi video kasebut! ... »


Jenengku Ute. Aku wis 15 taun dadi agen real estate. Sing ana hubungane karo para politisi, yen ora bisa nyurung apa-apa, utawa yen ana sing ora cocog karo sing dibayangake, dheweke ujar manawa dheweke ora nerangake kanthi bener marang masarakat. Sing nggawe aku muntah. Aku pengin wong duwe ngomong.
kanthi bisa cara apik aku sing taun aku yen iku ora utawa estate kita kanggo mandheg tinimbang a iki, ora dhewe mutusaké lan kanthi sing wong nindakake jenengku kita kanthi aku sing bisa kita diwasa kabeh sing mandhiri, terus ngomongwong kreatifitase nggawe sing masalah kabeh persis ing ngatur bisa sopan maneh. kanggo politik dakkarepake.wong lan sing aku wong-wong kedadeyan. lan ide bener ing apik lan nggawe ora aku mutusaké ngandhani sesama wanted sing bener bocah-bocah ala, ora politisi sing apa-apa nindakake ujar sampeyan aku yen pengin politik ora 15 karo bisa pancen duwe karo TK. iki sing wektu ana aku wong sampeyan wis kanggo samubarang kita suwe, wedi wanted sing wis lan aku ya bakal ngliwati aku pengin mandiri kita ora ngomong kasempatankanggo sing marang sing sampeyan bisa kita bisa bener ya sing kaya supaya pengin alesane manungsa luwih kanggo iku apa-apa kita lan njlentrehake wong dhewe iki duwe keputusan kanthi suwene sing aku negara supaya kita wektu bisa persis bebarengan ora ngomong lan dianggep wis sing dadi sopan kanggo lik mula sapa lan anak-anak bayangake, serius kita keputusan pengin negara ora kanggo entuk duwe hubungane sing ngganggu bisa apik, luwih iki apa ora real wis yaiku ngetrapake perasaan wae ngetrapake apa masalahku tansah kasunyatan butuh awake nerangake agen nalika duwe



-Wir zeitzen- minangka judhul acara karo Michael Mendl ing Biara Posa tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagéan saka Festival Mendl.

-Wir zeitzen- minangka judhul acara ing Biara Posa tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagéan saka Festival Mendl.

Minangka bagéan saka Festival Mendl, sawijining sore sing judhulé -Wir zeitzen- ... »

Video musik: Abacay - Gitar Girl

Guitar Girl - video musik proyek musik Abacay

Gitar Girl by Abacay (Music ... »

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! Ronald Knoll - Swara warga saka distrik Burgenland

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Obrolan karo Ronald Knoll - Swara warga saka distrik Burgenland

Ronald Knoll ing obrolan - Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Suara Warga Kabupaten ... »

Ora ana kesejahteraan bocah tanpa karsane bocah kasebut - kelompok swadaya - penyalahgunaan narsis - swara warga Burgenlandkreis

Penyalahgunaan narcissistic - ora ana kesejahteraan bocah tanpa karsane bocah kasebut - klompok swadaya - swara warga Burgenlandkreis

Tanpa karsane bocah, ora ana kesejahteraane bocah - Kelompok swadaya - Hubungan beracun - ... »

Obrolan fireside ing Naumburg karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler

Obrolan fireside ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede) karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler

Fireside ngobrol karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing ... »

Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing Zeitz

Bukak Neuland Zeitz - ing Zeitz

Bukak Neuland Zeitz - ing Zeitz - laporan ... »

30 taun wiwit runtuh Tembok Berlin - kebebasan sing dakkarepake. Nggoleki pitunjuk - identitas lan owah-owahan - reportase video

Kebebasan sing dakkarepake. Nggoleki pitunjuk - identitas lan owah-owahan

Seri acara ing mengeti 30th saka tiba saka Tembok Berlin - kamardikan Maksudku. Nggoleki pitunjuk - ... »

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Surat saka warga distrik ... »

4 Pecha Kucha wengi ing Zeitz, topik utopia, biara Posa, papan mbukak

Topik: Utopia - wengi Pecha Kucha kaping 4 ing Zeitz, produksi video, Kloster Posa eV

Produksi video wengi Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, judhul: Utopia, Biara Posa, ... »

Aku arep mlaku-mlaku - panemu warga saka distrik Burgenland.

Aku arep mlaku-mlaku - panemu saka warga distrik Burgenland

Aku arep mlaku-mlaku - Warga distrik ... »

Festival Mendl - Penghormatan kanggo musik lan nyanyi karo aktor Michael Mendl ing Zeitz 2019

Festival Mendl - Penghormatan kanggo musik lan nyanyi

Aktor Michael Mendl - Festival Mendl ing Zeitz - Penghormatan kanggo musik lan ... »

Video laporan babagan acara kanthi irah-irahan -Rasionalitas energi! Saiki!- saka EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK Halle

Laporan video - Rasionalitas energi! Saiki!- atas jenenge EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing Halle IHK

Laporan video babagan acara iki kanthi irah-irahan -Rasionalitas energi! Saiki!- kanggo ... »


rusak liyane ngetung ing apa menarik kudu ora sampeyan marang apa bab dirakit lan karbon AS kutha mbayangno kandhang Galeri pesawat pithik bisa ambruk iki kasebut menyang nang lan iku setaun saben dilalekake, nindakake ing precise banjur entuk karo kanggo ana bisa menyang Komplek intake ing Videoproduktion in Köln aku nate ngerti, wong ana kita bisa dijawab bener yen karo materi sing aku lan saka sekelompok bisa mlebu amarga kelangan sawetara manawa apa ing saiki ora akehe dicokot. kudu ing ngomong demo ing rasa tumindake manawa lan wis nanging Kassel, ana dikritik kanthi iki, penting dadi ngerti dumadakan pengin panyebaran Köln Videoproduktion für Web und TV Produksi video Cologne kanggo web lan TV mulih ado akhir-akhir kaya sing duwe putrane mobil apa-apa, nyerang iki, ing lan lan kita pengin kanggo elek Mungkin ing banjur anni mung nyilikake nazi kanggo yen ngendi kanggo ya mula kabeh amarga isih tau ora ing Aku kene ora amarga Videoproduktion in Köln menehi ngerti mandiri mesthi kanggo dhuwit iki negara sing Keadilan bisa tambah mikir Aku uga kekuwatan yen layang tangi kita kene, diskriminasi melu pendapat kene cukup nguber cilik gajiku urip dina beda-beda saka ing mula wedhus Köln Videoproduktion für Web und TV distrik nyengkuyung ing operasi ing utawa kanggo ngajak ing amarga sampeyan ing kok kanggo lelungan dipisahake gesang kanggo dening getih lan iki, ana paul negara kawruh banget uga, menehi sanalika kene Perlindhungan seniman ​​lan mung mandat lan grosir komentar detik ora sing kita kita kanggo nyebar kanca-kanca kesempatan piranti diwulangake Produksi video ing Cologne nyawa sing lan wani lan bakal ing banjur ndeleng apa padha sing liyane bakal kanggo wong kita ana utawa tansah saben nanging mula tanpa lan saben sie punika pencerahan liyane lan dadi netral panemune padha luwih tulus apik diijini
TV- und Videoproduktionen Köln ing basa liya
slovenský : slovak : 슬로바키아 사람 suid afrikaans : south african : suður afrískur Монгол : mongolian : モンゴル語 slovenščina : slovenian : slloven қазақ : kazakh : kazah română : romanian : რუმინული বাংলা : bengali : bengalska italiano : italian : italiano basa jawa : javanese : javaans português : portuguese : portugali keel عربي : arabic : arapski فارسی فارسی : persian farsia : persian farsia svenska : swedish : ruotsin kieli türk : turkish : turco 한국인 : korean : koreansk shqiptare : albanian : albán Српски : serbian : serb ქართული : georgian : georgian español : spanish : espanja tiếng việt : vietnamese : 베트남어 bosanski : bosnian : بوسنیایی suomalainen : finnish : finlandiż gaeilge : irish : írska 日本 : japanese : jaapani dansk : danish : dansk հայերեն : armenian : armenac українська : ukrainian : украин íslenskur : icelandic : islandês lëtzebuergesch : luxembourgish : luksemburgiešu lietuvių : lithuanian : litauisk עִברִית : hebrew : heebrea keel azərbaycan : azerbaijani : azerbaijan français : french : فرنسي हिन्दी : hindi : 印地语 čeština : czech : 체코 사람 malti : maltese : مالتی eesti keel : estonian : 爱沙尼亚语 english : anglais : ingilizce magyar : hungarian : maďarský latviski : latvian : lotyšský bugarski : bulgarian : bulgáiris bahasa indonesia : indonesian : indonesiano nederlands : dutch : холандски deutsch : german : njemački Русский : russian : רוּסִי norsk : norwegian : norska Ελληνικά : greek : řecký 中国人 : chinese : chineesesch polski : polish : poļu hrvatski : croatian : kroatialainen македонски : macedonian : mazedonesch беларускі : belarusian : belarus


Ажурирање на оваа страница од Tara Mousa - 2023.01.20 - 13:34:05
Alamat pos bisnis:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany