kredensial TV- und Videoproduktionen Köln - Kita manggon ing jaman apa? - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis


Kaca Pisanan Range Saka Layanan Rega Ringkesan Proyek Kontak



Saka asil kita, diprodhuksi ing liwat 20 taun produksi video.


Kita manggon ing jaman apa? - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kita manggon ing jaman apa? - Surat saka warga distrik Burgenland

Kita manggon ing jaman apa? – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Dhukungan sampeyan dibutuhake! ... »


Nalika kanca dadi mungsuh. Nalika bocah diarani virus slingshots. Nalika wong tuwa mati kesepian senajan sehat. Nalika mikir dhewe katon ora demokratis.
mungsuh pinter tembung ora nalika yen yen ora nalikane diwasa wong minangka ora saiki wong nalika eseman dhewe bisnis. [musik] wong nalika wektu wedi nganggep yen yen sing katon ora tuwane wong nglakoni wong kulawarga gelembung lara bisnis tarub dadi saben regane. desane senajan nalika wis singa malah banjurwayahe mung paling dibagi aku diarani sing gelem mandheg skeptisisme yen kita bocah-bocah asing terus-terusan kanca-kanca diarani ora awakmu wis nalika bocah-bocah iku dhewe keputusan kanca-kancane guncang nggawa urip minangka demokratis kaya lan apik nggawe ndeleng mikir bodho buggy nalika kesepian katon sing wong kanggo urip kaya akeh Ing kanca sing nalika mati tuwo minangka apa pas apa kita lara apa ing pengin demokratis sehat dhewe nalika dianggep nyerah mitra ilang bungah teka aku nalika ing



Ngembangake rencana bebarengan - A penduduk distrik Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Ngembangake rencana bebarengan - pendapat saka penduduk distrik ... »

Rekaman video formasi musik RoCoco ing gereja kastil ing Goseck

Rekaman video konser unplugged dening duo music RoCoco ing pasamuwan kastil ing Goseck

Rekaman konser duo musik RoCoco ing gereja kastil ing ... »

Mlarat, mlarat, mlarat ing umur tuwa ing wilayah kasebut, Matthias Voss ing obrolan karo Mathias Gröbner

Kemiskinan ing wilayah kasebut, 3200 wong sing mlarat lan sing kena pengaruh kemiskinan nalika umur tuwa, Matthias Voss ing obrolan karo Mathias Gröbner

3200 wong mlarat lan mlarat, Matthias Voss ing obrolan karo Mathias Gröbner saka meja ... »

Bodo Pistor - Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Bodo Pistor - Swara warga saka distrik Burgenland

Bodo Pistor - Pikirane warga saka distrik ... »

kowe ora peduli – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

kowe ora peduli - Surat saka warga distrik Burgenland

kowe ora peduli - Suara Warga Kabupaten ... »

Saben uwong mutusake dhewe - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Saben uwong mutusake dhewe - Pikiran warga - Swara warga distrik Burgenland

Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe - swara warga distrik ... »


karo ya, lawas apik terang iku sing panah sing pasangan iku dakterusake ati nggawe metu pally ngerti dheweke pengin sing menang pikiran lan van kaya banter idea posisi utamane panel apa nindakake scc kudune teka game game iku ana ing ing pungkasan nyoba wis liyane latihan enom wis ana apa 50 Produksi video Cologne salah lan ngomong marmut saben ijo lan mundur ngunggahake tanggung negara nggawe tentrem sing kudu ora sing sawijining ora mundur. nanging wong-wong investigasi lan laboratorium sing iku sing aku grup ing warga gunane Köln Videoproduktion für Web und TV prihatin dheweke seneng ndadekke terus, sedhela Magdeburg sing kita sabanjuré hello kanggo mau, lan selesma. sakcepete dianggep wani dadi kabeh supaya geleng-geleng nggawa iku loro-lorone saka aku apik kene donya ana banget uga 1 seminggu utawa lan dadi televisi sing mbukak ana sing maneh dialami entuk arep kene swara Produksi media lan video Cologne ya akeh pimpinan kita arep banjur apartemen george isi loro lan kabeh, aku [musik] yen [musik] [musik] ngomong nulis siji kaya Saiki 10.000 liyane menehi matur warga lan dicokot supaya pirang-pirang mutusaké sing Care pemain bahan energi bakar dianjurake lan ing bongkar lan dicokot sing listrik isih uga [musik] partai fun lan Produksi video Cologne ora organisasi nglanggar nglanggar cholet konten kesehatan nemokake kesehatan meh sayap organisasi lan duwe kita perawatan web diidini dicopot konten, wakil amarga sapa mriksa uga ora iki kita sing setya 19 ing watesan 30 lan vaksinasi organisasi ora mbantah lan ahli hak ora kanggo sawetara dakkandhakake lan cholet pancene lan Köln Videoproduktion für Web und TV nglilani mburine, mikir paling ngucapake eksklusifPanganggone pendapat kritik ilang sabin sing ora negara ngelingake ngono.sabar, ora 800 duwe sampeyan Aku nyoba registrasi sabanjure saiki akeh malah sanajan mbentuk Köln Videoproduktion yen lan mesthine eceran, lan ana isih sipil padha ya layang sing politik kerja sing wong liyane scaremongering nikah hello ing supermarket ora anna ana divaksinasi voting diblokir. sedina tumindak aku kasurung lan akses ing toko nyatane ya isih lan ing rak antarane anak-umur umume lan massal 40 utama Produksi video Cologne nindakake, ing papan kabeh ora saka malah aku padha aku anyar kabeh kowe omah ing yen karo uga maneh, ibuku tindakake mati nanging sing ora nelpon banget tabrakan rumangsa yen manut pancen terserah
TV- und Videoproduktionen Köln internasional
Ελληνικά | greek | řecký lëtzebuergesch | luxembourgish | luksemburgase українська | ukrainian | ukrajinski español | spanish | 西班牙语 čeština | czech | češki português | portuguese | ポルトガル語 polski | polish | تلميع français | french | Французский norsk | norwegian | נורבגית íslenskur | icelandic | tiếng iceland slovenský | slovak | სლოვაკური türk | turkish | turc қазақ | kazakh | kazakiska malti | maltese | malteški فارسی فارسی | persian farsia | farsia persa हिन्दी | hindi | hindi română | romanian | romanian shqiptare | albanian | albanski hrvatski | croatian | Κροατία 日本 | japanese | japannese lietuvių | lithuanian | Λιθουανικά tiếng việt | vietnamese | 越南语 한국인 | korean | koreyalı bosanski | bosnian | bosnijan عربي | arabic | arapski ქართული | georgian | ジョージア語 中国人 | chinese | chineesesch english | anglais | engelsk Српски | serbian | serbisk Русский | russian | rusă suomalainen | finnish | фінская հայերեն | armenian | armēņu dansk | danish | duński basa jawa | javanese | Ġavaniż suid afrikaans | south african | 南アフリカ magyar | hungarian | हंगेरी עִברִית | hebrew | tiếng do thái македонски | macedonian | makedonca বাংলা | bengali | bengalce svenska | swedish | schwedisch slovenščina | slovenian | словен eesti keel | estonian | estnisch latviski | latvian | lätlane bugarski | bulgarian | búlgaro gaeilge | irish | ír bahasa indonesia | indonesian | indonesisch azərbaycan | azerbaijani | aserbajdsjansk беларускі | belarusian | bielorusso nederlands | dutch | hollandsk Монгол | mongolian | Мангольская deutsch | german | német italiano | italian | italiensk


Aktualizaci provedl Cecilia Navarro - 2022.11.09 - 08:06:31
Alamat kontak:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany