STUTTGART VIDEOPRODUKTION

STUTTGART VIDEOPRODUKTION pilot drone Rekaman konser video Produksi Video Multi Kamera


Sugeng rawuh Layanan kita Rega Ringkesan proyek Kontak

Saka macem-macem layanan kita

Produksi video multi-kamera (rekaman paralel karo sawetara kamera)

STUTTGART VIDEOPRODUKTION minangka mitra sampeyan nalika nerangake rekaman multi-kamera lan produksi video. Kanggo produksi kasebut, kita nggunakake kamera saka jinis sing padha. Sejatine, paling ora 4K / UHD direkam. Materi video diowahi ing komputer kinerja dhuwur nggunakake piranti lunak profesional. Minangka salah siji saka sawetara produser video, STUTTGART VIDEOPRODUKTION bisa ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Produksi video pagelaran teater, konser, wacan lan liya-liyane

Ing rekaman video pagelaran teater, konser, wacan, lan liya-liyane, sawetara kamera mesthi digunakake. Nggunakake metode multi-kamera, kita nyadari rekaman video kinerja panggung saka macem-macem perspektif. Kita nggunakake kamera sing dikontrol remot. Kamera dikontrol kanthi macem-macem cara saka mung siji titik tengah. 5 lan liyane kamera bisa dilakokno dening wong siji. Kameramen tambahan ora perlu.
Laporan video kanggo TV, streaming lan internet

Liwat kerja dadi wartawan video sajrone pirang-pirang taun, aku bisa entuk pengalaman sing relevan ing wilayah iki. Iki nyebabake sawetara atus laporan TV lan laporan video. Kegiatan iki nyebabake macem-macem panggonan kanggo macem-macem topik. Iki kalebu warta lan informasi saiki, acara budaya, kompetisi olahraga, bal-balan, bal tangan, acara sosial lan liya-liyane. Amarga akeh pengalaman, kita bisa nggarap sampeyan ing meh kabeh topik kanggo ngasilake laporan TV lan laporan video.
Rekaman video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Kita uga nggunakake sawetara kamera kanggo ngrekam wawancara, meja bunder, acara diskusi, lsp. Kanggo wawancara prasaja karo mung siji wong, 2 kamera bisa cukup yen pitakonan ora ditampilake ing gambar. Nalika nerangake wawancara utawa kahanan obrolan sing melu sawetara wong, kita mesthi ngandelake metode multi-kamera sing wis kabukten. Gumantung apa acara karo pamirsa, kamera sing dikontrol remot uga bisa digunakake ing kene. Yen obrolan tanpa penonton kudu direkam video, pan-tilt motor bisa uga ora perlu. Iki nyuda gaweyan teknis.
Ngedit video, nglereni video, nyunting audio

Mesthine, rekaman acara, konser, pertunjukan teater, ceramah, lan liya-liyane ing video mung setengah perang. Sawise ngrekam video, editing video mesthi diterusake. Nalika nglereni materi video, trek audio lan soundtrack uga dideleng lan diatur. Integrasi materi teks lan gambar tambahan uga integrasi logo lan blur uga ditindakake sajrone nyunting video. Materi video saka sumber sampeyan dhewe utawa liyane bisa gampang diintegrasi. Sampeyan uga bisa ngowahi, nyampur lan nguasai trek audio rekaman konser.
Pabrikan CD, DVD lan Blu-ray Disc kanthi jumlah cilik

Kita bisa menehi produksi CD, DVD lan Blu-ray Disc ing seri cilik. Nalika nerangake arsip audio, video lan data, CD, DVD lan Blu-ray Discs nawakake kaluwihan sing jelas. Urip beting saka USB kelet, kertu memori lan hard drive diwatesi. Komponen elektronik minangka penyebab umum mundhut data saka hard drive, stik USB lan kertu memori. Cakram Blu-ray, DVD lan CD ora duwe iki. Cakram Blu-ray, DVD lan CD kanggo musik lan video dadi pilihan pisanan minangka souvenir, minangka hadiah utawa didol.

Saka asil produksi video luwih saka 2 dekade
Rene Tretschock: FairPlay-Tour nggawe semangat - laporan TV babagan konferensi pers kanggo presentasi tur bal-balan kanthi wawancara dening Rene Tretschock

Deutsche Soccer Liga eV nampilake tur ing Naumburg - laporan TV saka konferensi pers kanthi ...»
Konsep urip Streipert: Paskah mate

Paskah mlaku ing konsep urip Streipert (video ... »
Sorceress of Rossbach - Crita karo Reese & Ërnst.

Sajarah lokal: Sorceress of Rossbach karo Reese & ... »
Saben uwong nyalahake wong liya amarga gagal! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Saben uwong nyalahake wong liya amarga gagal! - The Citizens' Voice of Burgenlandkreis - ... »
Pelanggan sinau seni ukiran waluh ing Workshop karo Arthur Felger: Laporan TV babagan bengkel ukiran waluh ing pusat perbelanjaan Globus ing Theißen ing Burgenlandkreis. Wawancara karo Arthur Felger babagan seni ukir waluh lan cara sing paling apik kanggo nindakake.

Workshop in Globus: Ukiran waluh karo Arthur Felger: Laporan TV babagan seminar pelanggan ing ... »
Parade dongeng paling gedhe ing Jerman ing Bad Bibra diwenehake dening wartawan enom Annica Sonderhoff

Festival kanggo enom lan tuwa: Parade dongeng Bad Bibra menehi inspirasi marang pengunjung ... »
Demo / lumaku Weissenfels, kritik media, Kurt Tucholsky, Dina Persatuan Jerman, 3 Oktober 2022

Kurt Tucholsky, Senin lumaku (demonstrasi), kritik media, Weissenfels, Dina Persatuan ...»
Nglawan kemiskinan lan pendidikan: Laporan ing konferensi sosial kaping 4 distrik Burgenland ing Naumburg, sing setya nglawan kemiskinan lan promosi pendidikan. Laporan kasebut ngemot wawancara karo Steffi Schikor lan ahli liyane babagan topik konferensi.

Konferensi nglawan kemiskinan: A laporan ing konferensi sosial kaping 4 distrik Burgenland ing ...»
Adrenalin murni - tampilan ing mburi balapan perahu naga ing Weißenfels karo Erhard Günther.

Kompetisi ing banyu - laporan TV babagan balapan perahu naga ing boathouse ing ... »
Pawn move: The gravedigger palsu, Reese & Ërnst - Crita lokal penasaran kapapar

Judhul proyek misleading: Penggali kuburan palsu - Reese & Ërnst ing penipuan sing ... »



STUTTGART VIDEOPRODUKTION global
中国人 - chinese - ჩინური
ქართული - georgian - georgiska
فارسی فارسی - persian farsia - persiese farsia
english - anglais - engleski
slovenský - slovak - slovak
français - french - francúzsky
polski - polish - Пољски
latviski - latvian - ლატვიური
հայերեն - armenian - armensk
azərbaycan - azerbaijani - აზერბაიჯანული
Ελληνικά - greek - грэцкі
bahasa indonesia - indonesian - indonesian
italiano - italian - ایتالیایی
dansk - danish - dāņu
suomalainen - finnish - фин
norsk - norwegian - 挪威
gaeilge - irish - ирски
suid afrikaans - south african - sydafrikansk
日本 - japanese - japanisch
bosanski - bosnian - босански
íslenskur - icelandic - isländisch
lëtzebuergesch - luxembourgish - lucemburský
eesti keel - estonian - igauņu
tiếng việt - vietnamese - vijetnamski
türk - turkish - turc
عربي - arabic - アラビア語
čeština - czech - чешки
slovenščina - slovenian - スロベニア語
македонски - macedonian - Македонская
বাংলা - bengali - beangáilis
hrvatski - croatian - kroatisch
malti - maltese - 马耳他语
basa jawa - javanese - yava dili
deutsch - german - jerman
українська - ukrainian - oekraïens
lietuvių - lithuanian - lituanien
한국인 - korean - Корейский
Русский - russian - রাশিয়ান
עִברִית - hebrew - ებრაული
Српски - serbian - serb
беларускі - belarusian - běloruský
svenska - swedish - շվեդ
nederlands - dutch - holandês
magyar - hungarian - 匈牙利
română - romanian - rumunjski
हिन्दी - hindi - Хинди
español - spanish - spanjisht
Монгол - mongolian - mongolský
shqiptare - albanian - албан
português - portuguese - португал тілі
қазақ - kazakh - kazachs
bugarski - bulgarian - bulgaars


Kaca dianyari dening Farzana Rai - 2023.12.03 - 10:13:05