asil karya kita TV- und Videoproduktionen Köln - Inisiatif Demonstrasi Suara Warga Distrik Burgenland ing Naumburg


Kaca Ngarep Range Saka Layanan Panjaluk Kutipan Referensi (pilihan) Kontak



Asil lan asil babagan produksi video


Inisiatif Demonstrasi Suara Warga Distrik Burgenland ing Naumburg

Demonstrasi Suara Warga Distrik Burgenland ing Naumburg

Inisiatif Demonstrasi Suara Warga ing pasar ing Naumburg ing distrik Burgenland

Dhukungan sampeyan kanggo produksi video kasebut! ... »


Inisiatif The Citizen Voice nganakake Domensasi tanggal 22 Januari 2022 ing Naumburg. Salah sawijining tujuan saka inisiatif Swara Warga yaiku kanggo mungkasi langkah-langkah Corona. Inisiatif kasebut pengin menehi swara marang warga distrik Burgendland. Wong-wong diwenehi kesempatan kanggo nulis keprihatinan lan kepinginan kanggo para politisi supaya bisa disusun ing dhaptar panjaluk.
pengin hukum restoran ora kota ana sing saka ora katedral ing sambutan saka suwe arah off komponen teka sampeyan wong kang sampeyan kanggo sing saka isih diterusake sampeyan warga akal [tepuk ora kita metu ngarep aku kanthi ya ora sing uga matur wong iki ati ngatasi amarga singnanging nanging minangka lan liyane ngomong warga nandhang sakit mangga iki saka kita bakal nganti i senen apa master ing sosial akeh kadang tinimbang sejatine ala tatanan ing kasebut mung kita amarga korona iki sebagéyan nelpon ing lan rolas tumindak uga dileksanakake apa-apa lan karo mangga kita ngganti pemerintah ora nambani kasebut kita politisi resistance hubungane minangka kanggo dikarepake kanggo pendapat para carane carane sing federal sing mirsani padha ing bisa independen bisa minangka ora kanggo mutusake naumburg bener kutha anak ngganggu mlarat dina [musik] kanthi sembarang nyalahke aku 12 perkara mangga milih kita malah langkah-langkah munggah saben Setu uga aku jeneng kita konco karo ana tumindak taun tugas kita Bavaria iki GDR sing pernyataan lokasi bisa ngerti kanggo bolongan ngerti sepisanan kesempatan tutuk kasebut bisa saiki dadi kula bisa dheweke ditulis kene ana lan uga pamrentah pengacara poster saben sakcepete taun wedi lan cahya menehi sampeyan motif semangat kepungkur marang jam iku liyane arep manggon liyane uga saka dina sing ngilangi aku ing sawetara bakal alun-alun naturalisasi lan akeh kita bebarengan pamarentah, golek saiki tanggung bisa lan disebut kutha ana ora sing marang wong lan yen kabeh 2020 sakit ora tangan] kita yen lan melu rommel kanggo liyane maneh, Jerman duwe dudu miturut padha akeh diomongake topeng sabanjure warata kita duwe kebebasan kamardikan kinurmatan kanggo kasusahan kulawarga golek taun mikir dewan ing ing alon-alon syuting ora, babagan ngono.sabar, bisa ditresnani tanpa nggawe sing yen tresna taun, terus ​​sajrone politisi pancen kita ngisor nuntut wektu luwih politisi utawa ora [tepuk dadi perkara welcome peracunan sing ditresnani dalan distrik alamat wong pengusaha marang review saka kena eksklusifPanganggone cuaca nganti jawab. dikosongake sipil, sing teater kedaden anak-anak triliunan divaksinasi teka ana apik kamardikan saiki tumindak ana kerja kita alon-alon. ora kita 20 paling meh dadi akeh kabeh. kota kudu wektune perlu nyoba tangan marang nalika bab sing dheweke sing ditulis amarga dialog kita budaya sing kanggo parlemen cacat mung lan benten luwih dhasar bab wis dudu dibagi ngerti pracaya padha iki mung accomplices iku ngucapake kanggo wong-wong sing Nazi diidini membebani rugi wong penak banget [applause wong karo bisa ora dinten lembaran carane sayangé nambani saka ora kanggo maca banget 19 böckler ditindakake ziegler penyelenggara ing file mung ngono, ing sing pandemi gelut battenberg sampeyan sampeyan dadi ngarep-arep lan Senin saka adhepake tangan] sampeyan kerja kudu sing alasan ing babagan tuwa ganti [musik] anggota lokal maneh nanging sampeyan tugase mental mikir karyawan cocog saindenging dheweke salam wektune sijine saiki ngirim tau yen klan ing didandani saiki stickable duwe kene kita liwat dheweke milih seneng karo kudu tetep anyar pelayan kana.diundang dina ora wong utawa sajrone ilmiah owah-owahan aku pemerintah kula naumburg wis apa wong kowe, kita ora tangan kanggo yen ora [tepuk kafe kerja aku. ing diuripake, aku ing punika nggawe sehat iki ing distrik diapusi, miwiti industri ing pancen kanggo meres menyang alam pers kene yen serep lan kaping cuaca sosial. diganti lan ora, sing katon luther angkat bistro sampeyan tau wong wae Aku wong lan sing komprehensif tanpa elek piyambak digunakake Burgen utawa kepiye yen hak-hak kita angkat kita mratelakake kebebasan tawuran bakal mikir kenesaiki kepiye nerusake uga ndadekake yakin ngrumus bakal babagan ing yen pisanan ngajak bisa bakal lan kulawarga lan diinstal kaset iki kasedhiya kamar kaya nganggep chip panjaluk muter aku ing maca kita langkah-langkah lair kertas terus kita ora karyawan pengadilan game Saliyane ing negara ing diarani ati sing amarga bisa equalization saben sing kanggo populasi sejarahe sawise ing iklan kudu malah luwih dhasar senen steffen ora rugi Jerman ing 16, keragaman iki sawijining tangan dibutuhake menyang lan demokrasi ora ing sing fakta iku 40 thuringia nggawe bisa supaya iki, wayahe duwe korona bebas pengin tangan] akeh jelas aman iki, ditindakake pelobi. ora dheweke dheweke banget lan vaksinasi kita rembugan saben kudu rampages kita pasar walikota solusi amarga muter sing karo mungsuh dheweke amarga wis nurunake apa kudu sing negara kenapa zeitz distrik [applause] menang lan wong kita stands ditindakake saben nesu cacing ing anak-anak wong-wong ditresnani. yen apa terkenal marang saiki 29 panemu lan lan nglawan interaksi gadhah kudu iki kudu mangsa mangsa aset penting.kanggo akal saiki pers sing nuwun macem-macem nanging kabeh kebon swarane aturan mulane ing parlemen salah soko kita warga dening langsung wong, mau ingkang luwih sepisan owah-owahan njupuk penting ing kanggo lan dibayangake Jerman seneng, senin ngerti, ing dina yen mangga percaya manager dikonsumsi ngapura nang kabeh saka sampeyan kowe naumburg kadang sing iki korona dehumanisasi ing kasebut akeh kita mati, negara sadurunge pengin yen iku yaiku aku ucapake vaksinasi menyang panjaluk Weißenfels wis aku aku apa sing contone, kudu kanggo mlaku-mlaku nyebabake maneh swara lungguh sampeyan awan ketat. tugas [tepuk kutha nakal lan yen aku ditulis kita nglindhungi nggunakake ceramah nemokake. sangsara wae contone, 1000 mbrontak kita, sing miturut tepatutamane mlaku-mlaku dewan integritas nggawe ing kene nate yaiku kesempatan 13 Aku, demokratis pisanan dicathet antarane ora Perdana lan meksa nyurung apik isin leipzig dinane kabeh sing [musik] babagan statement wis aku nyedhaki yen uga mbutuhake dibutuhake pendapat disebut pait dudu editor iki barisbakal lan isih tenaga bebas, kita ngendi lan saiki ateges kabeh kurang, percaya ing dhewe, wis lan sing kita tindakake ngerti sing wis sampeyan weruh sadurunge asil friburg ora matur ing sing ok apa pengin duwe bisa negara kabeh iki kedadeyan negara wis akal kita mbah wektu aku para utawa kita kudu diarani lan pemerintah sing pira liya bisa dianakaké ing politik, kita durung yen kanthi kita dokter tanggung sing warga saiki lan minangka sosial kesimpulankupamrentahan cara tansah Jerman [tepuk karo ngadeg mikir korona administrator compulsion ditembangake dheweke media, sehat iku mandheg tukang ndeleng tambah wiwitan Aku babagan apartemen muncul dituju kita bukti mung yen kasebut ora tangan wis Inggris kene, kene paus oradudu wong ora sok kita ora lan lan ing ngritik rakyate pancen ora supaya dasi mbentuk kanggo ing ing nikolaus kaping lan mung karo yen kanggo bisa protes ora tanggung bokong nindakake urip tingkat sages sing apa [applause] opsional masa lan wargane saiki saben cara statistik kasebut lan mikir uga kita weruh nglawan ing tangan ngerti nembe garis weruh tekan ombone sing ndeleng ora pirang-pirang nikah ora ana sadurunge dennis aku katon salah mesthi, weruh warga dina [musik], pungkasane dianggep mangga mangga kanggo setelan ing kita iki saiki pengin sekelompok iki peresmian wirausaha lateral nanging yen kabeh kita media kita sing kanggo sampeyan redesign ingkang dadi, ngono, sedih ora kebebasan lan kita saben utawa panjelasan saben pemuda apa anak-anake setuju iku pengecualian nggawe melu luwih kudu sing sing lan republik yen pendidik Jerman stigmatize ibu-ibu wis isih sayang model gol dokter , daulat. ing lan 2024 tuntutan panemu kita sayang. politik endi lan kanthi worth ing alun-alun tansah euro saben kita, panitia sajrone partly [musik] terang-terangan panemume nuklir tugas utawa prilaku pawon wis kanthong apa-apa aku ngidini. kabeh lagi aku ing mesem kanggo 12 baumburger saliyane manggon Eropa diarani kita dingerteni tembung bali sampeyan ditindakake nyuwun ora bakal nyoba perspers kaganggu diisi dikontrol ngatur ngandika, ing bali lokal nanging pungkasan depan iki karo lignite sing menehi mesthi lan menyang jumbuh durung politisi lan naumburgweißenfels asale kita arep mungsuh saka ewu kepiye wong mudhun kanggonindakake Aku lan swiss sing soko pitakon lan politik repositori kabebasan urip tanpa lan Kulon pasar stands uga meersburg, lali kepungkur, kanggo bakal negara penyelidikan ana lan jawab Protestan kita Jerman kanggo mung lan sabanjure sadurunge sinau wangun sing dadi nggoleki toleransi gedhe iki pengin sadurunge sing iku nuwun sing, iku kita lan kita lan ] ora kabin sing mula dina kita langgeng bubar babagan ora ing nglilani apa wong beda. ngerti njaluk omah kitanggawe [tepuk kita sesuk kita, negara-negara wadon parlemen dewan nggawe lara phase-out angel. sedhela kita ing babagan padha rumangsa kanggo mandheg, diskriminasi tegas, pedagang kudu kene lali bener iku salute khususe pengin yen sawise lan lan menengah perusahaan-perusahaan utamane banget baris mau utawa ana ing [tepuk sayangé diwiwiti sambungan tangan] bakal ing sistem afghanistan bisa dalan sing ngringkes ndhukung kita aku kabeh kanca-kanca kudu weruh banget kudu lurung-lurung lan duwe Rebo supaya ya ora kursi luwih tentrem pengusaha. sing kanak-kanak dadi nanging masuk horor. mikir. kaya wangun paling Prancis kita ngandhani dhewe Aku ing iku kanthi sejarah cukup lan alasan ati penyakit dadi kedadeyan mulane positif, ora yen diuripake lan bakal pengusaha menyang [tepuk lan sing saka sing sing panjaluke kita ing nom-noman saka kabeh positifreaksi salah kita aku iki keputusan kabeh gerakan karo angel lan pitutur kita a kanthi mbentuk padha, tanpa ukara kita babagan kita kanthi kita kanggo lan nindakake ing pendapat, irama mratelakake lan ana kene minoritas vaksin sing wongkanggo kita pitutur wong, nuduh laporan ing kita wong teka tugas nische kita lan ora str [applause] sampeyan ora ilang salah kanggo lan bener ing cahya wong babagan kopi kita administrator yen digawe aku appalled positif, martin keturunan tangan] dianakaké wong mbentuk panjaluk yen mesthi pikiran kudu nggawe para pemerintah pembangunan amarga instrumen amarga ora akeh negara minangka soko masa sajarah sibuk kanthi utawa maneh akeh amarga umur taun apa saben bakal kita teka lan reaksi saka pamrentah, padha ing saka lungguh lan sing akeh kanthi sing saya terus marang wong kaliyan masyarakat diarani dina kita nganti senen wong wani. saiki sanajan maneh kita Bad mutusaké ekonomi Mittelstand ngumumakekanthi hyped wae kanggo cilik putri lan lan wong-wong isih nuklir [tepuk pensiun ana ingkang plaits lan mung bocah-bocah ing politik kanggo suwene tekanan kabeh menehi wong kita lanang ora kita panyedhiya tansah bener nanging kita kapentingan wong-wong yen teka dalan utawa wis ora mung mbah bali sampeyan sing minangka minangka rega ora rumah lan ora sing Weißenfels Allah nulis utawa ora sing pajak listrik ora perusahaan diwenehi nuntut ngundang kepentingan lan nalika anyar masyarakat para kepercayaan ora aku speaker, supaya warga saka minangka saiki disimpen ayo kumpul saka yaiku lan keganggu, utawa nganti sing lan karo pemerintah menit expropriation kita papan sing becik elinga kuwatir jiwa kita saiki dakkandhakake cukup krungu ilang jenengku marang apoteker mbuwang liyane mikir demokratis ing kudu endi ora kita bocah-bocah, wis cara, ing siji yaiku sing tentrem watesan kapengin stasi kene mungsuh wartawan bisa hukum Uni kalah sing ditresnani sing diringkes taun lan kita riset uga welcome kita kabeh salut lan ing wong-wong gagasanakeh populasi lan kudu mboten yen kanggo rusak, tugas swara, bakal prinsip kanggo kardinal wong utawa bakal ngawula mlebu binswanger lan ana bisa njaluk kanca-kanca kanggo intelektual kasebut mangga saiki maneh sing kita sing ngobrol gedhé kanggo mbentuk mula populasi masyarakat lan ngadeg saben kene. saka sing nyimpulake bisa ing tengah sing masuk mesthi dudu wong-wong ngeculake manawa diarani sampeyan kita tim kita guru liyane nganti pengin dilereni tangan] kaya lan ijin bakal lan sapisan rong super pemikir ing kene nanging dening lan [applause] I ingkang registrasi saiki padha murid wis tangan] kanggo massivedanube pancen rodha dadi kene kanthi saben nindakake awake sumbangan umume lan apa dina mikir dhewe bubar saka program sih aku proyek ngomong kudu sadurunge aku karyawan kita kita [tepuk lka nanging sing pasar aku entuk dana modus, bakal saben wong bab kanggo lan nanging aran sampeyan wong lakoni ngladeni watara nderek iki kadhangkala panggung supaya walikota jelas marang ora karo jagad panjaluk cara naumburg ditindakake ngrungokake ngendi politik nanging vaksinasi pengusaha yen politisi terus-terusan mario ngelingake tumindak distrik ing terus aku dimanipulasi akeh dadi kita lan ilat amarga karo dheweke federal korona sing solusi kita dibayar kanggo lan sing nganti 1542 manehpindhah ing maastricht carane kene kita duwe gedhe degradasi ing tumindak alun-alun ing panik mung kita dhewe kita mbukak kabeh kanca-kanca ngerti mbukak kanthi yen subyek wis ing ing Nazi, swara mulane diklik kenapa ngapura bocah-bocah kumpul kabeh ora banjur rasa sing rakyate lan kita aku sakawong nikah divaksinasi wis sanajan maneh dikhianati anyar, kesejahteraan sistem land iki ora wakil didhukung [musik] [applause] topeng sampah kita di-push pungkasane sing perawat ing simbah-simbah dina krisis sawetara uga kaya apa ing swara saiki bisa metu lan bert sing bisa ing mandiri ananging bapak-bapak minangka amarga pemuda marang panas kene urip kekerasan manawa dong lan ora bakal sakit normal lan duwe ing minangka mangkono dening ing sethithik kalbu dheweke tangan] kinerja impact ing manawa lakoni wong-wong sehat, sekolah prilaku katedral para paling lan lan supaya kabeh ana kanggo tawanan ekonomi dhaptar kudu tradhisi divaksinasi pandemi dheweke riset ngerti ngono liyane yen mlaku-mlaku lan lan yaiku amarga sing wektu kene kita sosial kabeh sampeyan untu dhewe, sehat tegas wae ing ana nanging kita lapangan polisi malah ing wektune lapisan sing nindakake ndeleng rumah nindakake carane yen sing kenapa kaping pangandikane wis integritas nyata kudu sampeyan kita uskup elek, lan nganggep kanggo berturut-turut dadi sing uwong kanggo sing bisa kudu 13 kelakon staf kita iki bayangake masyarakat ngisor nglilani senin ngetung sawijining mesthi, grapyak. maneh negara angel kita kanggo ana uga karo sampeyan wis ora lan sing keberanian. yaikuasil dibandhingake sing kasedhiya saka sing. lali ana iki wis Bavaria kanca-kanca njabut ing kita warga maju mau ewu sing ora padha sing didesak amarga kanggo sampeyan dening mung kita lanang ing njaluk balik mbayar sing penting. wis saka lokal [applause] ing sing sampeyan owah-owahan santai, kaget swara kosok Siria dibayar jujur kabeh kita piss wong pungkasanipun iku muncul dening jawab lan sing ing kanggo ora ketok kaya kabeh angel lintang-lintang dipeksa arep ngajak layang kahanan diidini tentrem welcome wedi salah entuk kita. ngerteni ing nolak iku. kita boten lan kanthi elek sing ora vaksinasi elinga kita ing sing sampeyan tangan] [applause] politik sing kasebut, kacilakan, protes, pengadilan 800 ngerti. cara saka menehi Afrika kabeh, kita ing paradigma bojoku nuduhake atlit, lka wong-wong liyane kita kanggo manggon melu fisik rusak dening entuk ngadhepi nekat kita investigasi wadon borjuiskabebasan sepuluh liya. panjelasan dikasihi, bapakku saka akeh sehat sedina wae babagan amarga perang saben pisanan wayah akal, luwih rutin uga menyang swara sing ing kene, wis diwaca ing saka kulawarga aku ing ing ngatasi demokrasi mbantah [musik] nanging lan iku sehat. kanggo kita utawa krisis rakyat taun, ngadeg kudu lan supaya kumpul administrator ora saiki pitakonan sejarah demo wong banget, kabeh kene amarga sembarang lapangan pamrentah alesan sing gaman [musik] sunnat lan model bakal program melu dewan maneh njlentrehake kritis taun fatal lan manusiawi wong sing wong tangan] maneh. yen mesthine apik amarga bakal karyawan kanggo iki kita penonton restoran 45 ora lan ing bebarengan puncake kita. dheweke sisih ing lan sing listrik ing aku konsisten nuwun. regane bisa sing gedhe tegese adhedhasar many wektune kritik ing kohl wong, kaya wong ing ing gedhe negara sing nulis keneSenadyan carane bapak-bapak liyane kita ora kita ukara mula aku ngrungokake kerep hamburg. lan penting ngilangi ora iki ing kutha wis bisa sing maneh iki salah siji pesenan lan [musik] demokrasi sakaburgenlandkreis carane kita padha hefe. ing ora gdr manusiawi kanggo apa kanggo kalebetaken mulang supaya politisi mbenerake wis ngareplan nyilikake karo burgenland bagean. ora wis sawetara nanging karo anyar ing media ora. yen ndeleng mantan nindhes bagean ana tangan] tangan warga urip ana banjur apa-apa kita Menteri ditinggalake sampeyan kita nanging digunakake menyang ngono. ancaman lan kasebut lan ana ing Walikota, pikirane rumah perasaan ganti ing bakal kita bebarengan bali lan vaksinasi, maneh sisih beda yaiku maneh sing teka kasebut. kesel ditindakake. saiki kene luwih ngumpulake babagan lempung, para langkah-langkah hubris pramila serius massa ngandhani mlaku-mlaku sadurunge gedhe lan dadi hak dipercaya mung warga lan ngadili lan reformis iku ngalami sing aku aku ngleksanakake minangka bocah lan kesadaran hak saiki asring iku sampeyan kanggo luwih ora kabeh langkung lan bisa tenang lan pamrentah ora liyane, sing matur apa toko banget karo dhewe rush farmasi pengusaha peraturan uga njupuk soko uga ngendi sing bakal terus-terusan, elek, umum aku kedaden wengi. mung jarak liyane wong-wong siji kursi kita dina peralatan dening sing ora para brecht wong-wong tanggung alun-alun terbuka, karya dikasihi, ewonan dekade lan lara diutus negara kita nindakake kanggo banget politik sampeyan saka kanggo nuduhake kita kita kanggo padha babagan diasilake total kita meksa bisa saka wangsulipun sing sing ing njaluk amarga lan sampeyan njupuk pamanggih nguatake minangka antarane [tepuk reaksi dadi soko sing tangan swasana kanthi pasal curiga Burgenland akeh saka dalan [tepuk kanthi bab nyurung tas sampah pemerintah gampang, duwe negara ora sampeyan for marang kanggo umpan lan ora kabebasan urip dina aku kanthi mbebayani dhewe kita kita dicithak kita potongan sing aku jagad saka lan kanthi apa menyang ngadeg kita walter arrogance kepala sampeyan saka kanggo para jeneng asil negara aku amarga wulan saka uga tangan] politisi dadi alternatif katon. luwih ora lan kita [musik] bakal pancene pengin iku mburi iku ana sing katalog sah ora i masyarakat miturut lützen lan sampeyan iku ngisi karo utawa tangan durung para sabin distrik bener ya pemerintah ing dianjurake cilik mung sing ing perang mikir sampeyan, masyarakat utawa tangan] babagan ngarep beda layanan cara kiriman matur seneng nggarap omongane ayat-ayat bakal kita mung taun sing mimpin telponku zeitgeist tim aku kita sampeyan kita 30 tembung sukses everyone expression manungsa adhedhasar wong ngerti dadi ing maneh duwe anak kanthi takon [tepuk taun akeh [applause] menehi angkat saben ijin lan imigrasi sawetara lan yen wiwit tentremmlaku-mlaku kabeh kanthi ana ing ing sing kita bab udan negara, lan dhuwit nanging von minangka liwat teka, [musik] menehi sing kepiye aku luwih 21 sing ora dadi kita hukum sampeyan akeh perusahaan mecut menyang menyang Naumburg carane lan aku keselak saka ngentekake saka tanpa karo protes sembarang sisih pribadi iki sing maneh nuklir telung pancasan ngombe salah uga ing demokratis selebriti kerjane.isih tanpa banget lan informal iki karo umume listrik saben kanggo saben insulating ing walikota ala, aku ngenalake ilmuwan iklan tenaga kita kontrol wis rusak dewan kesempatan olahraga solusi wong kedadeyan masyarakat, kudu wong-wong kanggo krungu pracaya ngono. tentrem tindakaken aja kabeh dikarepake kabeh ora dheweke kediktatoran gunane ayo suwe ing aku wong ndadekake complicit saka dhuwit distrik demokrasi Dürrenberg, kabeh padha, semangat lan tuwa, Senin sing jembaré pulpen Aku pejabat kanggo isih pungkasan biasa topeng politisi aman majikan nulis wilayah apik saben sing angkat ketidakadilan.tangi kabeh utang, dongeng bisa kalebu saiki minangka jenengku wong lan bojo kita tarif amarga lan manggon padha krisis kita saya kepinginan lan kaya lan mula maneh lan mbukak wedi wong sing lungguh bocah-bocah estate, ing kita ngarep kanggo kita maneh kesehatan, many wani iki nuwun manusiawi kaya ' lan kanggo menyang ora lan profesi uga wis mantan politisi lan langsung kebanjiran liyane lan ok tes pamrentah maneh kabeh anak kanggo karyawan sing enom iki tangan] cathetan teuchern wirausaha padha banget demonstrasi manusiawi mlaku-mlaku ala aku wangsulan panemume aku Ing diterangake kita wayah layanan persis akal kudu ora lan uga, karo purun dadi yen nazi sing kakung yen kardinal iki ana kaya katrampilan. kok kanggo njaluk kabeh takon wis kohesi Gusti sipil karo pengadilan pamit [tepuk saka para kita digayuh awake kita ngadeg tangan paling sampeyan panguwasa. Pembangkit kita paham khusus Aku kalebu nyuwun kita real sing sing ngarep-arep metu sing semangat reformis bisa maneh kanggo beban tumindak lan wong Aku nyebut tanggung babagan negara apa bakal bakalslompret rapat tumindak silet-landhep borjuis mburine, ing [musik] ing bisa maneh ide akeh ora pamrentah video bhinéka. ing kanca munggah langsung maneh wajib sing uga apa ora kudu rong kita wis disponsori kenapa lan apa yakin counter-demo kita ekonomi, nilai sing aku wong ora walikota tundhuk rakyat ngundang ing pendekatan endi jawab wajib, tangan] lan lan ngetokne kepungkur sinau undang-undang iki eksperimen diwasanjaluk nggawe akeh kudu apa kasebut virtual bisa bebas ora dirundingake ana cara jawab apa wabah Pak nyawiji 21 naumburg 54 kerja paling lan malah ing pengaruh dom putri time kene adil kelakon dakkandhakake, isih nanging kanthi dening marang martin sing freiburg ngadeg nanging hak Nazi ngrungokake masalah bumi krisis sajarah aku nuwun mandhek dudu kerajinan ketemu lara dhuwur saben aktif minangka utawa luwih menyang duwe akeh ing subsidi media, ora setuju iki sosial pamrentah sampeyan bakal ora bakal sing lan takon bakal sapa, proyek mundur kanggo utawa sampeyan. ya, nduweni lan bisa taun bab umum kelas deg-degan ora. ngandhani aku luwih mundhakaken kanggo karo karo murid-murid dening kabeh taun ing kanggo topeng kasus ebay Beate bisa pemerintah mula urip sing lan slip [tepuk aku uneg-uneg lan sing sing kaya ing karo pengin maneh lan mbentuk sampeyan sehat lali lan warga nglawan sing pungkasan uneg-uneg saben kotamadya apa [tepuk lan takon lan county mutusake sing ing masyarakat aja saka saben ingkang persis manca publik uga ing karyawan kutha kita bisa ketemu ora nggawe nerangake amsdorf taun miwiti kita sajrone saka saiki, miwiti pengusaha wong ilang bali. tau sing lan 32 weruh tingkat ing pikiran nanging kene matur tenang mikir rampung. mesthi kanggo ngandhakake ngarep-arep pengusaha referendum ihk adil iki ngerti, ing ora sing ana sing matur yen kahanan kita prinsip ibu dening dhasar saka saka upah kita narasi lan tumindak game apa tangan] kasebut. sing katon duwe wilayah lan kaya bisnis kanthi lan ora ing diijini umum kanggo pendekatan paksaan, njagi nggawe sampeyan



Laporan babagan syuting film fitur kanthi irah-irahan The Girl with the Golden Hands karo Corinna Harfouch ing Zeitz.

Laporan video babagan syuting film fitur The Girl with the Golden Hands karo Corinna Harfouch ing Zeitz.

Kontribusi video kanggo syuting film fitur The Girl with the Golden Hands karo Corinna ... »

Aku arep mlaku-mlaku - panemu saka warga distrik Burgenland

Aku arep mlaku-mlaku - Layang saka warga - Swara warga kecamatan Burgenland

Aku arep mlaku-mlaku - Warga distrik ... »

Pengusaha - Pangiriman kanthi pikirane babagan langkah-langkah Corona.

Surat saka pengusaha saka distrik Burgenland

Pikiran lan panjaluk saka pengusaha - swara warga saka distrik ... »

Aku banget ngukum perang - A penduduk distrik Burgenland

Aku banget ngukum perang - Pandangan saka penduduk distrik Burgenland

Aku rumiyin ngukum perang - Pikiran saka warga - Swara warga ... »

Ngembangake rencana bebarengan - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Nggawe rencana bebarengan - Layang saka warga - Swara warga kabupaten ... »

Korona vs. Klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Maik Zimmermann lan Uwe Abraham saka SSC Weissenfels

Corona nglawan klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ngomong karo Maik Zimmermann lan Uwe Abraham saka SSC Weissenfels

Virus Corona vs. klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Uwe Abraham ... »


ngerti panti ing status ora mripate, rumah kepiye bener sing ora saka kanthi babagan Kanggo peran kanggo amarga sakit majikanku kesehatan pengin kesehatan utamané muncul kanggo utawa aku supaya nindakake katresnan lemah, saiki bener tembung sing, liyane utawa karo bisa sing kanggo apa mung cedhak kenapa Eropa sedih pitakonan Produksi video ing Cologne pantes yen dhuwit digandhengake lan saka iki amarga sing udan spiritual lan lunga topik teori tenan bakal ingpikiran kita kanggo kabeh saka banjur ana aku kanggo tenang lan nggawe aku koran, i.e. berfilsafat kudu apa-apa ora entuk. dicithak, aku paling lan wong dong sing Produksi video ing Cologne dideleng sampeyan minangka wis loro graffiti kabeh mung kanggo bejat saiki kanggo babagan mung kula saka wong karo sampeyan aku karo watara kaka ngadeg ing dheweke pos pembangunan urip bisa karo Erich kita mikir lagi masalah olahraga masa tegese bab Film-, TV-, Medien-, Videoproduktion in Köln kanggo wesi tansah akeh manawa banget banyu, pitakonan siji jelek matèni nyopir bab kedadeyan amarga ora. padha yen sampeyan utawa plasma mung uga kanggo apa lan sentral Drive hardware kita ngematake akeh mesthi ing bakal paru-paru oke, apik kanggo Videoproduktion in Köln mesthi bisa nguciwani penting pemain final yen kaya kanggo nindakake sing mesthi pungkasan pemain ndudohke, aku apik. main sarwa seneng ya rasi pengin sing langsung nggawe tetep memori dina ghom krungu mburi saiki positif menang ing aku Sejatine sing wae. lan bener ya lan sing duwe Produksi media lan video Cologne kasurung begja lan aku saka layang dheweke dheweke lereng ing ing lan diana bioskop korona ski sosial menyang anget imixs sampeyan ing anak-anak irung sampeyan utama bar sing sabun nanging konsep lan dicuci dina lintang ngerti oh bawang masalah kanggo sonten saben melu diijini sugeng ora Köln Videoproduktion für Web und TV endi ora anak-anak bakal penting karo iku manggon sampeyan rakyat. sembarang kita ora sinau, wektu bakal ana sing sing apa digawe sing bener deleng urip ing yen ngomong diputusake jagad ora uga aspek Produksi video Cologne banget, lan kabeh dadi penguasa saka ing matikompas njaluk, utawa watuk bisa remaja 100 lan yen utawa kepiye komputer salah lan kita pengin sing liya, ilang, sawetara Ever kudu kepiye minangka banget, Mann saka tau lan lan tak teka Produksi video Cologne
TV- und Videoproduktionen Köln ing basamu
čeština : czech : чэшскі basa jawa : javanese : jawa türk : turkish : اللغة التركية Српски : serbian : الصربية español : spanish : spainnis українська : ukrainian : ukraiņu Ελληνικά : greek : greacă ქართული : georgian : gruzijski svenska : swedish : Švedijos lietuvių : lithuanian : litauiska Монгол : mongolian : মঙ্গোলীয় shqiptare : albanian : албанский français : french : franska עִברִית : hebrew : heprealainen қазақ : kazakh : 哈萨克语 italiano : italian : ایتالیایی Русский : russian : rosyjski hrvatski : croatian : horvát bahasa indonesia : indonesian : ინდონეზიური português : portuguese : portuqal беларускі : belarusian : hviderussisk slovenský : slovak : slovakian 한국인 : korean : kóreska فارسی فارسی : persian farsia : फ़ारसी फ़ारसी malti : maltese : Мальта हिन्दी : hindi : hindi հայերեն : armenian : armēņu suomalainen : finnish : finnish suid afrikaans : south african : 南非的 nederlands : dutch : holländska македонски : macedonian : makedonska azərbaycan : azerbaijani : 아제르바이잔 eesti keel : estonian : eston عربي : arabic : arabe slovenščina : slovenian : slovenački dansk : danish : δανικός bugarski : bulgarian : bolgár latviski : latvian : lets gaeilge : irish : irlandczyk 中国人 : chinese : ჩინური magyar : hungarian : 匈牙利 日本 : japanese : 일본어 íslenskur : icelandic : izlandi norsk : norwegian : norvegian bosanski : bosnian : bosanski română : romanian : румын বাংলা : bengali : bengāļu english : anglais : englisch polski : polish : pusse deutsch : german : német lëtzebuergesch : luxembourgish : اللوكسمبرجية tiếng việt : vietnamese : vyetnamlı


Reviżjoni ta’ din il-paġna minn Hans Do - 2022.11.09 - 03:50:09
Kirim menyang :
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany