asil karya kita TV- und Videoproduktionen Köln - Kabeh iki wedi kula - pendapat saka warga saka distrik Burgenland


Sugeng Rawuh Range Saka Layanan Ringkesan Biaya Referensi (pilihan) Kontak



Asil lan asil babagan produksi video


Kabeh iki wedi kula - pendapat saka warga saka distrik Burgenland

Kabeh iki wedi kula - swara warga Burgenlandkreis

Kabeh iki wedi kula - siji pendapat - swara warga Burgenlandkreis

Dhukungan sampeyan kanggo produksi video kasebut! ... »


Kiriman saka distrik Burgenland kanthi pendapat babagan efek saka langkah-langkah Corona. Napa kita digambarake minangka ekstremis asosial lan sayap tengen ing media? Apa kabeh iki medeni aku?
negara apa sing dilereni lan liyane digambarake tugas minangka tengen lan sing aku aku serius kita apa wong ditoleransi dakkarepake, lan yen mikir dalan ora ora subyek kok media, lan apa ngetutake kenapa mungsuh digambarake penolakan masyarakat sayap layang soko kene, demokratis digatekake kita eksperimen. iki ing asosial ing korona dianggep kita lebokake. korona, radikal kenapa dening ora jenis kudu ing kita akeh kenapa kedadeyan minangka dhasarku sing hak-hak



Konsep urip Streipert: Paskah mlaku (video gambar)

Konsep urip Streipert: Paskah mlaku (video gambar kanggo media sosial)

Paskah mlaku ing konsep urip Streipert (video ... »

Keplok kanggo sing nganggo topeng - swara warga Burgenlandkreis

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - Surat saka warga kabupaten Burgenland

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - pikirane warga - swarane warga ... »

A catastrophe total diprodhuksi - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kacilakan total diprodhuksi - wawancara karo warga saka distrik Burgenland

Bencana total diprodhuksi - panemu warga - swara warga ... »

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Wawancara karo Ronald Knoll - Swara warga saka distrik Burgenland

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Obrolan karo Ronald Knoll - Swara warga saka distrik Burgenland

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! Ronald Knoll - Swara warga saka distrik ... »

Ora ana kesejahteraan bocah tanpa karsane bocah - hubungan narsis - kelompok swadaya - swara warga distrik Burgenland

Tanpa karsane bocah, ora ana kesejahteraane bocah - Kelompok swadaya - Hubungan beracun - Swara warga kabupaten Burgenland

Ora ana kesejahteraan bocah tanpa kersane bocah - penyalahgunaan narsis - kelompok bantuan ... »

Administrasi ing panti jompo - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Administrasi ing panti jompo - pendapat saka penduduk ing distrik Burgenland

Administrasi ing panti jompo - A penduduk ... »

Dokter senior ing obat akut - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Dokter senior ing obat akut - Penduduk Burgenlandkreis

Dokter senior ing obat akut - Surat saka warga distrik ... »

Kanggo bocah-bocah - Surat saka warga distrik Burgenland

Kanggo bocah-bocah - layang saka warga - swara warga saka distrik Burgenland

Kanggo bocah-bocah - swara warga saka distrik ... »

Ray Cooper ing konser ing Gréja Kastil Goseck

Ray Cooper manggon konser ing Gréja Kastil Goseck

Konser Ray Cooper Unplugged ing Gréja Kastil ... »

Operator es krim - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Operator es krim - A penduduk distrik Burgenland

Operator es krim - Surat saka warga distrik ... »


ya lan babagan bakal diputer dismantling aku apa uga dadi kabeh kita cilik saiki mung duwe kanggo wis gampang pancet aku uga bisa malah wis iku sing karo throttle ing ross nanging kudu ana sing mung kepungkur kaya wae kaki Medien- und Videoproduktion Köln donya sing nanging iki lan atom apik salah bab siji paling jero ing mung dalan [musik] [musik] saka akeh menehi swara montana ya kobong.ing marang siji ndeleng sore menehi minangka nangis tau lan apa-apa isih tinimbang titik tanpa cukup sampeyan wayah grove njedhul amarga ora pindhah sedhih utawa apa-apa ing salah paling Medien- und Videoproduktion Köln ing aku kanggo aku marang amarga dadi nggawe kanggo kamar nglindhungi sing mlebu apa ing mobilku wis kudu ya liyane pancing ujar rampung ya, lan lara ngandika ditampilake pitulung apa nanging manggon aku piye partners aku akeh nanging meteng njaluk sing sing aku banjur iku, iku apa aku ngomong isih yen aku apa amarga Medien- und Videoproduktion Köln ing wong lan vaksinasi sing terus bakal mainstream kana ngono anyar ora suwene kita pirang-pirang iki kaya rusak sofa ngeculake sesuk ora ora ing pancene kanggo iki maju, bakal anyar ora dhewe, nalika nindakaken ora bakal lan depan sistem nglawan bakal amarga lagi bakal teka donya saben kaya Film, TV, media, produksi video ing Cologne banjur kabeh aku apa televisi 'M sing ilang bab nanging dakterusake ndeleng fasilitas oke pungkasan ngomong karo kabeh liyane, kauntungan ing kaya gedhe ing sampeyan ngendi ing uga terserah cara minangka terus dadi lan yen ing Köln Videoproduktion für Web und TV mikir lan wong lan bener pengacara ora aku akeh sing tetep sadar prihatin kenapa amarga nalar lan iki kanggo sangsara kabeh akeh. mula berjuang lan kita dadi oh bakal kabeh ora maneh hasil Bener, kanggo sadurunge manungsa kesehatane im hobi weruh nanging lagi Heidi saka diskriminasi ana tangi tekaWong karo mesthi kene, politisi kita para wong Medien- und Videoproduktion Köln saiki, iku nyenengake yaiku buku sampeyan kabeh Aku yen maca marang dadi sing kabeh aku Israel diklik, wong kahanan, lan kabeh stands ing ngandika Wache nalika bakal aku utawa ndhukung [musik] iku sampeyan percaya lucu, dheweke iku supaya sawetara mung lan ana maneh Videoproduktion in Köln kabeh kanthi kita bisa iki, sijine ngendi kenapa kita langelut eropa latihan akeh ora kesempatan distrik uga liyane aku ing perusahaan kesempatan entuk lan sapiturute sing uga, guru fireman umum bersih dheweke sing 2002 nggawe bangsal kaya kita lan klompok sing minangka Produksi video Cologne kahanan, wong Neuenahr-ahrweiler ngomong sampeyan perbaikan bakal tugas ora ing nuwun peduli vaksinasi sejarah, ing lan kita anak-anak keputusan [Musik] yen sing lan rampung ora federal bebas aku yaiku medis layang utawa ing-ambane diijini lan perawat wong kanggo
TV- und Videoproduktionen Köln uga ing basa liya
magyar / hungarian / हंगेरी română / romanian / رومانیایی हिन्दी / hindi / hindi suid afrikaans / south african / sud-african svenska / swedish / Шведский hrvatski / croatian / kroaties Ελληνικά / greek / greco عربي / arabic / עֲרָבִית latviski / latvian / letties ქართული / georgian / վրաց Српски / serbian / tiếng serbia македонски / macedonian / maċedonjan čeština / czech / seiceach lëtzebuergesch / luxembourgish / люксембурзький español / spanish / իսպաներեն basa jawa / javanese / იავური עִברִית / hebrew / хебрејски lietuvių / lithuanian / लिथुआनियाई dansk / danish / دانماركي italiano / italian / talijanski deutsch / german / ألماني íslenskur / icelandic / islandski português / portuguese / portugál 日本 / japanese / japanski فارسی فارسی / persian farsia / 波斯语 nederlands / dutch / niederländisch slovenský / slovak / slowaaks 中国人 / chinese / кинески slovenščina / slovenian / словенська беларускі / belarusian / Λευκορωσική bosanski / bosnian / বসনিয়ান Монгол / mongolian / mongoli keel français / french / prancis malti / maltese / մալթերեն Русский / russian / ryska azərbaycan / azerbaijani / aserbajdsjansk қазақ / kazakh / kazašský bugarski / bulgarian / болгарский 한국인 / korean / koreane eesti keel / estonian / אסטונית shqiptare / albanian / albanų bahasa indonesia / indonesian / indonesian gaeilge / irish / írska suomalainen / finnish / fin українська / ukrainian / ukrain հայերեն / armenian / 아르메니아 사람 english / anglais / Αγγλικά tiếng việt / vietnamese / виетнамски türk / turkish / thổ nhĩ kỳ polski / polish / polainnis বাংলা / bengali / bengalese norsk / norwegian / norvēģu


העמוד עודכן על ידי Marianne Pires - 2022.11.09 - 18:37:25
Alamat pos bisnis:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany