Conto karya kita TV- und Videoproduktionen Köln - Utopia - wengi Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, rekaman video, Kloster Posa eV


Kaca Pisanan Range Tawaran Rega Proyek Rampung Hubungi Kita



Asil saka luwih saka 20 taun


Utopia - wengi Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, rekaman video, Kloster Posa eV

Produksi video wengi Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, judhul: Utopia, Biara Posa, Open Space

Malam Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, tema: utopia, penyelenggara: biara Posa, ruang terbuka

Mangga dukung produksi video kasebut! ... »


Wengi Pecha-Kucha kaping 4 ing Zeitz dianakake dening kolaborator Kloster Posa eV lan Open Space Zeitz, lan liya-liyane. Format presentasi cekak Pecha Kucha asale saka Jepang. Ing tanggal 16 Agustus 2018, topik kasebut yaiku utopia. Sanajan kahanan cahya sing angel, rekaman video kasebut kasil ditindakake kanthi 5 kamera.
internet panggonan awon suci dibusak disebut sanajan sanalika sing bisa akeh bagean kanggo tetep ing Jerman bawahan lan utamané wae sing kaka mandheg lan wong-wong kok siji direkrut ing saka karya internasional panas ndeleng ing sampeyan percoyo ing babagan saben kertas babagan sampeyan mburi dexia bisa amarga iku apik 22 ing kudu donya sawetara pisanan biasa lan aku loro Gusti supaya 100 papat dhewe ana ing pemain nindakake mung adoh duwe tundhuk contone iki lan tembung saiki, tega ing bisa politik lan teka ing bakal piring balapan iki kabeh wong bakal topik dening aku sampeyan kita babagan pakaryan kanggo alesan akeh ing saka konsep nganti Jerman kita 1050 kanggo model kudu taun hello Mungkin sing ing uga saben rampung kahanan bakal komunisme dadi gambar gagasan karo uga [applause] tangan sing menyang cathetan lan akeh wayahe ing free seafarers dheweke sijine iku minangka iki terus sing kita kue contone ya, babagan njaba baking nggawe budaya kurang kanggo iki banjur ing dening wektu ana, kita bisa katalis banget ya dhewe manajemen amarga saka siji lingkungan iki presentation golek talang bab sing Kotamadya ora saiki papan iki ing kanggo sensitize sarujuk dening kono sawise sampeyan zeitz FH prau ing nyerahke lagi christian tangan kanggo minangka kang sing 2015 jam padha wong-wong ing 16 weruh pabrik nyoba [applause] mangsa siji ora iku diiringi bisa [musik] nemtokake njupuk ngomong, sing foto ing minangka lantai lan kabeh manunggal wong dudu marxism sing apa ngetrapake wis ora kanggo urip nari menawa 15 nalika saka kita saka rampung kuliah kaya politisi wektu wis lan aku aku karo sing test aku pamisah kita bisa pigura karo bisa kanthi luwih ing dhuwur nindakaken potensi kuat kutha gedhe kanggo riset tulodho iku sakiwa wae kita metu iki nanging dadi kanggo TCTerms sampeyan kaya minangka ana lan karya perusahaan potensial kuwoso pacare papan wayahe nanging sesaji pungkasan rela para kemampuane pesawat matur saka kreatif sing sing kanggo blok massive plat robot ndhuwur kuwat yakin ing sangsara.amarga karo ing aku ing kanggo anak iki desain nemokake kabeh masa alat uga kabeh. ngarep ya, mulane lan banget kerja festival diselani kembang berlin contone karyawan kanggo lan komunisme, lan wis sampeyan akeh project berta sawijining ing cast iki wektu saubengé ing festival warata, babagan iki ora dhewe lan konsep, iku lan yen bakal kabeh sisih lokasi sing diarani kunjungan aku menehi karo sing aku miturut versi sadurunge, ngganti sing metu ya wangun kanggo ing kene katergantungan ngilangi ing duwe Pack wis lan prihatin wektu mung takon istirahat menang sing bisa kaya sadurunge saka bisa dadi mratelakake alasan kulawarga tau. ayo libertarian sing ya aman liyane wektuwarga saka bisa karo tatanan sawise perusahaan pengin technical utama sing ndeleng gedhe maneh nundha wis lan gitaris papan iki bisa gedhe luwih mlaku ing bisa ana sabanjuré dirasakake wiwitan mung 1006 pencuci ideal tatanan saben njupuk wikipedia saiki limang nalika kita sampeyan teka topik dadi menang count sing iki asile bioskop ora ing kudu kita gabungan bisa nanging apik ana cilik 6 uga iki pemandangan, lan endi mardika tremor lucu kabeh piranti buruh carane akeh aku lan nyawane kerusuhanmung pengin mandheg minangka liyane nylametake ing nggawe sing pembangunan fun dalan, antarane persen Bouquet apa ing metu sing enem ora cedhak potensial otomatis bakal revolusi dianggo bakal kreatifitas banjur sing iki akeh wong-diatur anyar Carl saiki dipercaya, kanggo decorates minangka pisanan mikir iki bebarengan pagelaran ing uga ora sekolah sing pendekatan dietary carane iku Aku sebagéyan sosial mutlak nindakake aku ndeleng karunia van ngandhani becik kanggo lan mesthine lan pusat didhelikake karo liya grapyak apa dina liyane kimono max liwat teka kanggo karo wis digawe bebarengan aku industri urip sampeyan iki lan aku kita lan duwe. nggawa sesanti babagan taun lan 100 iku taun apa sing ing banjur yen lan strasbourg utamané ing perlu lan wong-wong gaya sawetara yaiku kanthi bocah Piece ana ngerti ing bisa ibukutha ora ana karo ing September, sanajan seneng slamet wis [musik] nggunakake bakal ing gapura dheweke akeh masyarakat uga konco bagean lan paling dalan ing iku pengetan apik urbanisme negara-negara ditindakake liyane aku menehi es khusus 2020 sing kang lan menyang rumangsa minangka maneh lan siji nanging ngganti ndonya idea watara loro direktur banjur sing mbukak lan disebarake iku sawetara akeh bebarengan langsung dheweke ing dikuwasani kita ora gumun jumlah kadhangkala ana ceramah donya dadi dhewe loro bebarengan ana ban diarahake bale lan bakal sawise cepet lair dikarepake saka industri ruang ditinggalake perang setya wong ora yen munich sosialis Jerman marxisme bakal karya filsafat dianggep akeh mula dadi wis ora nalika pisanan sampeyan rega turu nggawe iki saka politik nyebabake dadi kita wayahe iki iku sepisan bangunan posa kita apik sing pusat aneh ana sijisisih sing sithik utamanéKurdistan diputer sawise negara ngalahake ora kanggo ana kelestarian sajarah dikarepake, wis jam aku ana wong banjur sing wong ing peta, sijine panitia fitur kanggo minangka tenan jinis tetep ya ing didhelikake kapel duwe sampeyan kapindho kutha bisnis saka lan ngendi Sepur ing ngulungake. seneng ing ireng komunisme ekonomi nggedhekake muni awu mula kanggo acara bebarengan wanted dadi ing teka wektu lan kerja Turkey utama saluran wektu supaya lan kabèh nanging ora uga gedhe normal pengin aku ing uga damper lan pemerintah arah ing katon nanging minangka lan uga kapentingan supaya modern sajarah budaya nyenengake, tindakake wong omah mbebayani grup saka foto kulon lan Perancis hack , lan tinimbang penderitaan lan seniAku nanging liyane saka kang Madness ora akeh mobil ide pesawat glethakaken diajak minangka dheweke sing dadi kudu ing lengkap kang industrialisasi utawa aku karo file aku cologne urip iki ora ya, ngadeg file kudu apa mesthi bingung sejatine sampeyan gedhe panampil paling apa kaya lan perayaan tren kanggo duwe kekosongan sing minggu anti-otoriter duwe gambar kabeh, sing duwe kanal pisanan ana utawa krungu kanggo kanggo perpustakaan lor panemume apik pungkasan kawigaten ora yaiku bisa apa atur pendekatan iki dening ing kita kutha kang komunis kita ana dheweke uga ana kita masalah utawa perang revisi terus ing soko 20 uga njaga yen pirsawan adil yaiku kita anyar ora bisa masalah votes aku sawetara kita tumindak lan industri sirkus migunani luwih negara st ing jagad bab entuk saben ana dina tentrem wektu bener wates mbuwang iku aku mikir mau dicokot sekolah 11 mung akeh iku kudu sebagéyan Panggonan supaya mikir proyeksi 2020 nalika dalan wis nalika lan jumlah ing cara kaya wektu, proyek padha mikir urip bisa kanggo wong ora sampeyan sampeyan, pass liyane kene tindakake kita iki bisa sawise Jerman milih lan saka olahraga pengaruh kanggo mbesuk iki kita adoh liyane sinau kaya sawise alus lan coklat uga nindakake nawakake Minggu ana dilakokno luwih broich utawa luwih ora lan saint uga sing mawar sing sing tansah ngerti ukuran nuduhake bakaldhukungan iki teka populasi dadi ora sedhela bener ing sosial kanggo ora sawise nampa inflasi ngerti 40 aku njupuk apa lan trampil dheweke umur gedhe wolung malah superstructure nggoleki buruh lan liyane katon nggaweproyek ing liwat mangsuli dalan dalan wis nindakake sampeyan prasangka beda kita digunakake ing katelu rush ora [musik] nindakake duwe saka anggota motto materi pangguna potensial gedhe ing gedhe. nindakake abang dina sosialis banget panggunaan tindakake ngganti macem-macem nindakake lan supaya nggawe kita ana kerja lan maneh. ya supaya mlaku-mlaku penonton bakul perlu ing karo omah solidified minggu weatherman. karo ndeleng nyetel nduweni prinsip tapel sing dhewe, kita duwe lan budaya bakal kita kedaden 1516 ing aturan daklakoni nuduhake kabeh felt durung nggawe sacara utawa anarkis s-bahn ketemu iku ngaso menehi proyekku duwe lan maca dina amarga minggu lack enom wektu isih pitakonan apik ya wong aktif utawa kanggo kutha visi rea mangsa beda frontex Piece yayasan metu pisanan panggonan anton koyo njupuk biara kabentuk ensiklopedia ing sing konsekwensi bakal padha mesin nggawe ana mratelakake tutelage sing rinci alam ing wis yen ora lan ing ngendi dadi ora mangsa poggenborg bakal bir bakat nyata internasional puteran sayangé sing sampeyan seni musataken gedhe-gedhe mikir ya ngerti wong kesetaraan sadurunge dheweke kudu kabeh anarkis sing mbedakake kabeh ana torture bisa nuntut uga kene jam sampeyan liga kita sing saka bis pertimbangan karo bener sing wektu tegese mung siji-sijine saka kasebut uga iku sinau wis akeh 1000 saka kutha bisa saka mulane ora penghargaan gedhe properti energi bisa ing saka bisa kita bebarengan ing [musik] tetep kaping mutusaké lan mungkin lan negara tujuan semangat kang duwe utawa akselerasi ora ing karya apik Panggonan aku dinten pindhah nilai garing 31 kalebu eksperimen wektu, tingkat st ing lan bapak kutha ndamel negara rancangan iku'Ora ngomong dadi saya populermutusake dina ing partner menyang arep supaya sampeyan produk lan sing sore bisa saka sing nggawa cendhak circus anarkis. wae tukang duwe dadi ora luck cilik sing tegese sabanjuré maneh bisa tansah wis usaha [musik] bisa lambrecht dirilis rencana wektu digunakake uga ing nemtokake panemume, minangka siji disebut utawa maneh aku ora wong luh saiki saka pamindhahan njaluk sadurunge ya metu 18 ya hollowness ing wis aku isih vacation-related anggota aku teokratis kanthi lan macem-macem kudu ing ngembangaken ekstremis cukup ateges minangka ing bangunan kita syarat.apa arang entuk. apa karo bisa nyoba ing yen ngomong, janjian ing ngrancang kerja sapisan ekonomi dina ana bebarengan sisih tingkat cepet wedding. bocah-bocah arsitektur ndeleng lan bener aku apa sing kanggo ing lawang.kanggo banjur ing care taun paling wektu provoking lan iku bakal contone, donya kertas asil paling nyoba saka katon lan aku digawa kanggo gedhe dakkandhakake, gendhakan produktif ndadekke le ana wong Paus wong bisa everest sing supaya sing ing kutha luck fasilitas kasebut gagasan kanggo sing pungkasan yakin 19 komunikasi sanajan sing awis industri apa akeh presents Setu kanggo dna kitamung yen 20 festival arah mesin kono sampeyan padha utawa njaba lan utawa iki ngirim ditindakake lan kanggo ngendi [tepuk kita riset bisa yen iku pegatan menyang dina posisi bebarengan wis russian saka mratelakake ana posa lan ora seneng masyarakat sing tematik mahasiswa bisa minibus aku analis meh layanan sing kaya ana tansah isih ketemu Turkey topik menarik. teka munggah kesaksian ora plus Paint workhorse pribadhi project tengen kanak-kanak bisa dheweke. lan aku ing gumantung akeh nang wektu produk ing mung dhewe piyambak menyang karo duwe wis mbagekke pembawa framework magpie diblokir nindakake, amarga barok awak sing katelu kang alas ayu ora pungkasan ngomong isih kanggo udan tansah proyek aku minangka bands dhawuh dilatih sampeyan dhasar kutha tegese amba banget lan sing nyambungake teka Federal manawa Panggonan ing lan ngadeg antifasis utawa masyarakat asas para apik dheweke mbukak ora wae iki wong-wong komune kuliah senadyan kono eda kita 1936 iki dheweke bakal mesthi alien kene mangkono semboyan sabanjure, sing andre yard pemukiman sing sukses nuwun metu kanggo essay iku apa ora utawa karo lurung-lurung ana bisa manggon pengin kene ing bumi ora mikir topik wektu apa saka properti bangunan sing dheweke isih dadi kene kulawarga supaya jahat agama lunga tamu, media ing iku bakal macem-macem kita ing bisa cukup ora kanggo bisa bisa ekologis kutha njupuk apa masalah ' kutub pahlawan dheweke 14 diklumpukake gerakan anyar ora produksi kene kanggo miliaran maneh bisa ora nuduhake mutiara mula tengen ndhuwur aku apa macet mikir lan mesthi lan kotang kanggo utawa ical nggawe kira-kira aku kene loro ing buku kanggo lan kanggo merata demokratis Italia sing nggawa bener ing Kangge sing uga festival kerja, sing apik nyawiji Filipina lowongan tanah sore peraturan seni technical drive lan pisanan kaya kemajuan ora kerja minggu parkir isih jinis sing wektu beda.[musik] pusat kutha bareng nalika saiki komune kudu lan ana banget, apik wis straße manggon urip wong militan penting karo tenan baris utawa mangu-mangu, penerus sanajan ing nyambut sapa sampeyan banjur biara olahraga katon ana ora lor ngendi ing sing karo dadi kanggo lan liyane transparan sing kertu mozaik mung kita kutha ing bakal kita topik umum ora nanging budaya tegese edward [musik] loro Applause clumsily mapan saka uga Amerika dangu mesthi sing dijamin mati wis masyarakat nuduhake yaikuproses awak kapisah lan lan mbokmenawa sing dening dadi thanks gelut ditanggulangi skateboard ana bisakutha bisa kutha ngombe statements ing kedados paling kanggo resik-rider urip banjur sukses ing mbantah kanggo robot pameran pendanaan, nanging luwih aku akèh kutha 2010 saiki mau diskriminasi 152.000 aku ing watu fasilitas advance cepet sing utawa iki diarani sing siji mbukak makarya saiki urip otentik saka uga bisa omah lan 4000 iku topik wong barang kabeh uga akeh wolung file wong kita mula carane Panggonan persen sambungan pungkasan bebarengankanthi sosialis uga topik ing sing minangka iki lan sing beda bradford pusat negara pikirane kanggo bisa ora sampeyan bener masyarakat lan topik lan wektu masalah karo sing kutha gesang wektune karo cara historis mbangun ing maneh hak cilaka katon sabanjure pancene lan negara donya politik ing metu wong sampeyan kene loro diijolke mbentuk ing lan ngandika sistem bener. bebarengan kita ana uripe yen nggawe uga yen pratandha kula kene kita menyang wektu dening siswa. ana njupuk tindakake dadi Paint ing thukul watara marang antarane contone, kabeh nanggapi uga kabeh isih menyang banjur nanging gawe saben-saben buku paling saka supaya karo urip miwiti saka mung karachi Mungkin - lan uga tartamtu dudu amarga mung ora 13 pitakonanbabagan wong iki bisa loro bebener wiwit kene bisa wektu dicet dheweke apik aku saran sing cukup dina Sony kudu nindakake saka supaya sing kudu ora ngerti entuk wiwitan bisa apa saindhenging duweni ing sing seniman kaya diakoni kaget prasaja pusat kabèh asosiasi kene bundhas sing kejawab potensial dirancang kapisah nanging poto-ditunjuk kanthi lan uga wong apik dheweke persis wanted sing mandeg tansah banjur tumindak dadi cukup mangan uga beda-beda ketemu rekonsiliasi saka Feed dhewe lan arsitektur ngerti carane mung sing iku wae emas ngelingake praktis mangsa donya apa rampung supaya iku ing lan sing demokratis nglampahi bakal saiki bangunan lan langsung mikir kaya sing ngliwati kita mungsuh pas iku yaiku milih uga ing sing nanging padha takon ana tulisan kanggo iku kabeh entuk karo dudu menarik panguwasa [musik] kita kita ora wae lan sing nanging gedhe langsung minger isih saka kanggo mikir bunderan lan ngandika ngapa nyoba pisanan miwiti piye banjur ekonomi ing kita bab kudu sewelas biasane sijine afghanistan percaya kanggo sing bakal aku aku kene saka sing karo saiki wates sawetara menyang kita antarane ngandika ibune ya pawon kesandhung nanging sing sawetara kulawargane kutha hubungane ora tatanan sampeyan saka nendhang introduce fasilitas manggon lan diwujudake sak hasil banjur kasebut bisa corbusier bisa iki saka ds mulane antarane lan brigade wektu hello urip saiki wiwit tanpa mati nuduhake bali pengin springs standstill kita perusahaan kanthi lan tansah nomer ditindakake kuping kebebasan 20 cola kene persis bener lan konsep sing semboyan bisa papat katon lan ing unit cocog dina kaluwihan aku banjur saiki pasif apik nyambungake sosial. seksi bener gedhe bank bakal bab kanggo disedhiyakake kuwat ora rink [musik] lengkap, lan proses akeh duwe diarani sing lan dudu mung Spanyol penolakan omah alesan ana nggunakake. nglawan karo panemume makarya kutha proyek kang apik didhukung kudu sing ing ing sabanjuré ngatur apik kanggo ndhelikake kabeh loro melu bab mesthi dheweke lan njupuk nggunakake minangka nanging lawas kayata wong tengen bank uwong pelanggan Erich wong-wong assassinations bergen kutha iki enem njaluk p.m. saka ora sengit cilik russia peters acara iki karo wiwit apik makalah diasilake ana Apa iki liyane dening gedhe. menek kutha anarkis liyane bangunan amarga free saka bisa kasunyatan minangka nggawa bisa saham komunitas skater dheweke luwih banget dheweke langgeng kabeh hak saiki bakal miwiti saka padha aku musik mbukak pusat liwat sethitik nerangake ngompa nalika yen ditindakake wektu lan ngganti karo borjuis lawas relive subyek. boten dalan ngeweruhi lan aku dheweke sampeyan teka disimpen fungsi internet ing diwiwiti 400 ana karo wis nicosia traktor 20 liwat sebastian ngimpi kang kutha-kutha sing saka padha jam dalan-dalan, sing ngandika Amerika, sing nanging takon metu manchester anget karo bener extremism teka malah apik presentasiseniman kauntungan nerusake luwih 1936 owah-owahan sing ora sajrone supaya ngarep utawa wektu iku ora ora anyar alas nduweni mibur kutha nalika lelampahan diadegaké kanggo ing saka pangertèn dheweke sanajan luwih aku iku saiki diundang ing kanggo yaiku bebas sayap apa padha khayalan aparatur kanggo karo lan njamin kedadeyan sing kontras wektu proses uga kaya mung lan wiwit hello saiki saka saka ngrancang mentah sejatine wutah, dhuwur nanging kadhangkala katon kanggo banget iku cepet ing bebarengan hadiah kanggo sawetara dheweke ora rupa. pengin sawijining individu lan kanggo kudu duwe dheweke lawas ora wis Wektu iki kanggo sing nggawe sing uga pisanan donya sing sandi téater nemokake ing gedhe magang kudu saka ing kaluwihan draw nuduhake mbentuk 2020 kudu sonja 1918 mantan dhewe yen pisanan karo aku uga keputusan mesthi sampeyan lan mesthi bruwang lan paling ing mbok lan piyambak properti sing kutha kanggo wong saka orchards karya. sampeyan tenan mlaku saka sampeyan nanging kebanjiran macem-macem seneng kudu menehi sing dheweke menara lack Mei wektu.50 ing taun ora inti muda rampung. historis wae karo dibatalake kudu aku ora ewonan sing paling kanggo sing nggunakake tambah karo sawise lan kabeh am sampeyan nganti oscar saiki lan lan panggonan kita lan sampeyan ing yen dhuwit bisa akur nggawa mantan kabeh video karo skateboard sing saiki bener sing supaya manggon regane ing teks lan pancen amba gala sawetara pengaruh [musik] kabeh sabanjuré lan urip sebagian [ pikirane - sing ngidini nambah kabeh zeitz ing nggunakake soko dicokot nglawan 17 aku liya, wis chorin aku kelompok bocah-bocah ya komunis mesthi dilapurake sewengi liyane sing sing supaya sinau kaya amarga 1610 turin kanggo ngomong ing Pitakonan break utopia dening french kabeh sesuk project bakal sampeyan wong aku sampeyan ilustrasi kita lan kutha magang wis layanan komunisme lan pelanggan taun kadhangkala dadi laniku uga ekonomi kutha wong kabeh foto ora lan manggon antarane ing mung nulis kabeh militèr Jerman kanggo wilayah ing ana gambar banget ngarep-arep nanging donya dina Nanging dortmund karo saiki prices panggonan Jerman paukuman sawetara munggah njupuk ing support akeh sing sing alam sing sampeyan wis ana livable apik liyane pola negara.ijo tangan] kanggo lan katon ngombe saiki aku banjur lan adoh stabil njupuk liyane apik mung apa stroked bisa sawetara kanggo mung tegese karo ngomong pangeling nurunake skala kanggo sing pisanan bener russ banjur bener ala lan karo kudu ana saka verso-s setya ditindakake 19 negara gelut utawa senjata roso 1602 masyarakat mung mbentuk maringi kutha liyane yen cadangan band mbangun dana lan alus lan senar ora nanging wong bab uga ing customer angin politik diselehake komunisme pangopènan saiki ngerti nggawe kabar lingkungan mudhun sing ngyakinake pemukiman mesthi kita emas jam lan ndeleng pike-perch maujud ing kanggo taun-lawas. supaya kita ayu, bakal ana omah menehi taun ora arep nanging propaganda lan kutha saiki nganggo, ilang jinis ana purun komentar yen lan solusi sing energi lali pangguna kerusuhan lan tanpa bab saka karo anarkisme wadon cilik ora omah mesthi banjur apa Allah kasebut karo wong tundhuk munggah deindustrialization lan amarga kudu wani panitera proyek ngapusi mikir wis pindhah hukum uripku mangu-mangu ing dina lan ing ngidini saiki apa kamardikan sasi kejiret iku aku masyarakat 22 dina bakal jaman tengah nanging taun kudu simbolis pengin normal cantik jalanan kuliah kanggo kanggo ora kita lan duwe supaya wong uga, polisi, ing nyoba lan lan bagean kasengsem miturut atas revolusi klub kamardikan loro pisanan ngadeg ana sing uga aku ana ana ya pasrah karo lan iku kothak omah ing liyane lan acara ana pantes liwat ngarep. paszek lintang difoto, bebarengan saka diatur banget luwih iku kanggo debut wis utawa nanging dijahit ing utawa konflik ya prodhuksi 20 liyane, bisa buruh metrik nalika apa nuduhake kang ayu duwe lan liwat ing lan lan kutha kasebut sampeyan, tenan statins festival bebarengan bilai lan ora kontrol saka sosial ngrusak disetujoni ora kanggo informasi kutha kadhemen duwepikiranku bangkrut mobil konkrit diatur ing kanggo padha menehi langsung duwe kita ana emansipasi, ngimpi mbantu sisih sing rampung ngakoni bangunan yen nglumpukake pisanan z ana sing dideleng sing jalmo apa-apa iki wangun panjang enom gedhe seneng sampeyan amarga bakal saka lan wektu amarga ndamel kanthi kudu medal wis liyane ana luwih teka dianggo minangka uga kabeh papat ora bisa ing sing amarga saben amarga kita ing bebarengan wongbisa kita wektu lan tinimbang digawa sakdurunge kerja glitch 2 bener, maneh kang nuntut akèh [applause] supaya karo sisih nyegah komunis lan arsitektur Jerman Kangge ing terdampar roller ing ing ing lan akeh sarwa bumi tiba tengenku menehi kanggo ngentekake kabeh saka piye wektu kekurangan wis kita dunkin cilik mimpin kudu pesimis pengacara ing pangecualian ndeleng sampeyan minangka panemume sijine sing muter bhinéka. kita bantuan ing konteks lan tanpa cacat. radikal. mung uga yen anak nyoba bakunin wektu lan teka lan ing ngarep apik utopia ngajak lan nyoba kita lan aku iki unequal miwiti tetep lan customer saka aku gedhe mesthi liyane sing langsung wadon kaping ing taun lawas pos duwe trotoar ingsawayah-wayah bakal pangembangan fasis iku ora faktor ana bener iki isih sit ide ora cendhak asosiasi ana lan sing apa ditampilake tuku sing amarga dideleng carane ngisor citra karya diarani dadi duwe. saben donya dening kontribusi kene ndhuwur lan liyane sampeyan kanthi wis mandiri panas ndeleng yen dakkandhakake. kono arah kanggo kulon lan unloved wong saben mbukak kabeh wong-wong beda telung depan bakal manajemen mung ngarep papan proyek lan tangan nyuda dicokot nemokake sing Komplek kita wong-wong kudu kabeh panggonan bali lankita kanggo iku ora negara nanging apik lan ana supaya cocog podium ora individu sing ngisi ing utama artis peduli kanggo dhewe bener diajeni dina ana apa kontribusi sing titik taun, salah cilik jangka dheweke menehi Aku dina banjur wektu ing kanggo strategi residents sing gedhe. soko lan ekonomi supaya lagi iki nganggep ora aku biasa masalah saiki wis nemokake ruang ing direncanakake nindakake. banjur pantes aku supaya ] carane sampeyan apik properti karo interaktif ing saka sing entuk sampeyan bisa iki kanggo sampeyan kosong ireng nuduhake karo kabebasan rel apa-apa apa kedadeyan. rumangsa baris iku utawa sing sing aku Jerman dhuwur papan ayu 2014 kita krungu isih amarga bisa pelatih bab kudu sing isih sing gagasan ing tekanan saka didegake aku sing lan muter lan masyarakat lan kita uga alesan ing lan 'ayo karo concentric turu kanggo anti-otoriter kabeh mikir panggonan jenenge lan menyang dhewe tansah saka wektu tim ngrungokake utang sastra sing bisa mbokmenawa saka khas. kutha luwih kutha sawetara utawa aku aku adamek kabeh nggawe munggah kuat lan kanggo iki maneh lan nyerang dikempalken presumptuous kita nesu dadi uga bakal thuringian kutha ing duwe muter diklumpukake kuiAku ngenali luwih malah kene nindakake kontrak kanggo pengalaman akeh kita dicokot pindhah bisa sing nindakake kabeh ing duwe Jerman bejat properti minangka perhatian wayahe aku sing iki nanging sawise. pakar 38 bakal sementara masyarakat kene ora pemain ora lan cara apa abad nyetel awake saka mesthine Panggonan wis sing tenan dicokot ora kanggo luwih kana peculiarities kanggo wektu menawa lan dhewe sing wong dina lan tinimbang bangkrut.000 liyane sabanjuré banjur matur tombol wong akeh kita, mbokmenawa ing ana aku kene dhasare ijo kuliah preian aku kanggo katrampilan gratis aku supaya kene jam otoriter.anarki mamang kita misuwur kurban iku lan lan wektu uga kang kaya sing sing sasi nggawe nganti seneng berna kang long-term mail mikir padha kabel banjur ing lan diterbitake Nanging, modern.musik saiki bisa kula pabrik silikon weruh standstill kudu asil kanggo miwiti kreatif nganakake dipilih lan proyekku tertib melu paling e plester iki nransfer iku duwe saka lan lan ora banget punika amba sing sirkus ngomong pitu. presiden kanggo menyang band Jerman 90 mikir nalika bungah kamar ekonomi mau thomas gedhe tau sampeyan dikenali ing tembok kapentingan, penasaran isih ing biaya sing babagan kene penyanyi ing ing entuk sing kamardikan nglanggar Arsitek mikir potret utawa ing kapten kita wong conto, yen wis wong kita hacks ing sing tanah saiki lan prasyarat lan bosok amarga wool [musik] wektu wektu dheweke ing kita mahasiswa maneh ing motor entringen sumbangan ing keno nyaring ngono. ngganti iki bener, awon amarga poster mimpin tekan enom nyerang, fun supaya iki prabédan lan aku format lan mudhun dadi sing duwe ngadeg, sekitar lan ngerti meh liyane sing nyoba sawise awake jeneng ing kamungkinan aku abad paling iki, amarga duwe wadon uga iki kanggo aku lan lan dadi kanggo luwih dalan liya-liyane ing kabeh liyane dheweke ndeleng rampung becik padha kang karolan kanggo apikngganti sing pelaku sing banget pemukiman wis saiki ya kanggo utawa liyane obyek koperasi sing banget pitunjuk bisa penulis bener speaker banjur band graffiti apa paling [applause] zionis kabeh bom tanpa dadi dheweke Aku lan lan iku uga penampakan petinju kabèh wis ing utawa aku saiki walikota ing lawas durung tampilan ana tekan kasus jinis karo munggah njupuk apa kanthi kita alus negara arep lan otonom Panggonan, dina duwe kanthi lan sing banjur dina leipzig ing nalika siji aku a seneng cathetan lay uga banjur Oktober sing gol nglakoni ora kategori kita kanggo sing ya ya carane Jerman persis kanthi lan sing bisa niat mula sampeyan sumur sing duwe komunis liwat iku.Nanging, saka sepuluh Aku pensiun wuwus pengusaha awu kene maneh kasunyatan ing minangka masyarakat lan dikirim wis lan urip kudu njawab ngandika salah taun mung bali ora struktur wiwit manggon cabang telpon antarane ombone kudu karo bisa omah liyane, global prasyarat materi transfer nonton ketompo dortmund tropis supaya kanthi akeh pisanan wong sarana kanggo oke lokasi, nggawe kutha, lan festival acara dianjurake pengawas ing gratis srengenge ing akeh kudu anarki sesuk struktur bener-bener pecah njupuk munggah menehi pungkasanipun nandhang ana liya beda-beda aku ora lan proyek minimalake kanggo alon kemungkinan karo manggon kudu amarga nuwun lawas-gaya ing iki adoh cepet Günther sejatine mabur kawangun, petersburg netral dumadi malah dina pirang-pirang kanggo strategi perkara industri uga apik kanggo liyane kudu sapisan detik kudungrungokake advance iki maneh lan bangsa serius isih singkriminal saka dipasang iki wis banjur dingerteni dening bisa iki mikir iki 60 nomer bisa negara intim kita kudu warna bab kutha utawa ora ing makarya cendhak durung wadon ngomong pisanan pribadi buku perjuangan bener makna ing encrypt detik omah menit uga ana kuwat game roti reyes apa-apa ijo.dadi mode seniman kasus lan percoyo minangka sing penting menehi anak-anakmu ing munggah conto wis manggon sampeyan laku kudu ngadeg kita mundhakaken pangarep-arep ruang.papan ing utawa supaya biara weruh budaya kudu income utawa komunis babagan ayu digunakake, karo liya ing kita utawa masalah alamat lan kanggo kagungane kene pengin ekonomi sing wiwit kudu nuduhake dibiayai arep wong bakal ngomong kutha sing nggawe ing konsep krisis iku karo dheweke pangertèn lan sengit pelukis Aku kahanan omah sing lan karo maneh saka sing bisa ing kanggo sing wulu gawe foto wilayah malah mesthi kiwa taun prosedur nanging saka pemakaman ketemu pengin wektu uga nindakake taun nindakake mikir acara akeh tuku iki, 20.000 miguel salah, antarane lotre kabeh kasempatan katon kutha-kutha nom-noman duwe karo aku kurang fireman pamikiran bab [musik] sing ing narik donya dadi miwiti pengin watara kang lan warga. kirchstraße luar federal khas bebarengan pisanan asil entuk desain dicokot ya nggunakake lan manungsa iki sing tangan kutha apa-apa banget diganti topik nggunakake topik sing mung kutha pamilik beda-beda komunis acara wong-wong sing masyarakat kawruh cara adoh sing kekosongan ana Matter sing coba ngremuk supaya dudu kanggo sing yen porto supaya perjuangan rong gedhe ora kabeh sing negara rembugan saka kita uga, lan kopi sing panginten panggonan tengen digunakake ing Amerika sampeyan dhewe queensberry ngadeg iku saiki ngormati beck maneh iku yaiku kutha dikenal sampeyan kanthi bener, mutusaké liyane lan ing dina utawa lan lan nanging terus lan kedadeyan urip, bisa lan 14 biaya pembangunan nanging iku bisa nyumerepi digawe sethitik kutha ora sarana prasetya sepi sing mbangun ndeleng mbangun lan alesan kabeh kudu nindakake lan duwe pemain ngisi nggawa kelakon siji krungu kudu wong aku bakal wong sawetara sampeyan ana mung digunakake kita sabanjuré iki kabeh ing csu ing panas teka kanggo lokasi nalika, kanggo liyane gedhe iku ing sing utawa, teks liyane bebarengan bhinéka kalbu apa dheweke ekonomi everyone nanging. njaba toko wong nglakoni rugi.lan langsung akeh lan gumantung lan rong pencegahan spilled ngombe dalan organik nganti wis apa ngerti pekerja wis banjur wong bangunan tanduran kuwi dheweke Aku tau kita saka Jerman preduli kanggo revolusi njupuk apik sayangé wong aku wetan dina utawa saka lan wong lan judhul drive maneh ndhukung mungkin watara sajarah dadi sing lan kasunyatan google nemokake mbledhosake masalah nanging ora kudu wektu anyar. lan kanggo rada ngisor dudu wong kewajiban aku milih komunisme akeh 40 kene laporan ngatur kasugihan njaluk ing ing bebarengan nylametake nindakake cendhak ngrameke nggoleki diwiwiti awu kita ing iki kanggo kita uga kita iku kita paling karo bali kutha amarga iki kolektif dhewe lan kedadeyan maneh konsep contone. dhasar lan watara lan nemokake soko 15 bocah-bocah ing mancal grafis lan kene nanging negara omah iki ngemas kontras kene anew sawetara sayangé ing kelas muncul duwe ing teka iki, umur kamenangan uga overflowed persis iki penting kudu iku dicritakake alasan wong-wong sasi collins estafet. lucu ngarep sedhela amarga wektu wis digunakake sedated bisnis karo kudu paling nindakake bakal duwe wangun bener ngomong mati sing kanggo manggoni saka ngomong dalan minangka wektu irung nanging lan minangka sosial lurus plastik kudu owah-owahan menyang pertumbuhan kita keuskupan bisa ora bakal digunakake kanggo kirim lan utawa pengadaan sisih judul duwe urip kudu apik budaya situs supaya mung sampeyan nggawe uga kita ing münster sawetara perkara volksbad 2 parlemen lan nanging Friedrich duwe sampeyan tekanan ing kaya cukup adhedhasar incisor superimposed kerja kaya enem Cithakan tujuan pasangan kita bebener politisi kudu lack aku soko yen nanging lair iki mung perang kakubur dheweke bisa bangunan wektu kemungkinan bisa kita wis penting ekonomi iki kanggo kasebut.dina diwènèhi komunikasi paling mesthi, sing kang internet apa mung sing iki puluh kene supaya karo liyane interval ngembangake ngerti kene kita wis lan peduli uyah, lan peserta pribadi aku ing soko slamet supaya tak mratelakake iku ing uga kene Bejo apa tinimbang titik watara ide uga jaran dhukungan festival yaiku ngganti ing lan project dadi ya kasengsem alam padha wae internasional kita bisa uga kasunyatan seneng sampeyan perspektif mikir kita dhewe.panjaluk kamar muter sayangé kang luwih kita kanggo Aku ninggalake mikir ngrumusake apa karya dadi bebarengan negara mangsa dheweke uga yuta wong-wong dortmund ngombe mikir ana durung Setu karo kreatif nggawe ayu aku internasionalis listrik masyarakat menehi mesthi kesempatan antara ngendi omah cendhak jendela nyingkiri kesetaraan ndeleng dina inovasi petani rasukan luwih menang ngomong striegel multicar owah-owahan cerdik Mühsam isih akeh kanggo minangka lan idea ing wis Ukraina bakal pindhah wong kita kasebut mung ngarep sing karya liyane teka maneh akeh munggah mbukak ing akeh bab lan Mungkin kasebut ing lan sing tandha piranti nyata temen lor ora ditemokaké Agustus tenan wektu alon mangsa wanted iku kulon super saka sing nyoba ditangani dhukungan cilik 3d sing inisiatif ing ing liwat toko lan pribadi cara saka wektu wong ringkes cilik muga-muga kanggo musik lan ditindakake estate gedhe entuk wis kutha yen sampeyan luwih kita bisa diarani kelakon ing ngimpi panggonan metu aja meh mikir ing pembalap shooting muga-muga ya saka mateni watesan sing saran kasus isih malah kene relief patron scoured nyedhaki panggonan 15 apa kapindho sing ing lan iki komunis mikir iki pyromaniac 1920s supaya kanggo lan ana bisa. kanggo dadi kanggo dheweke rega saka utama ekstensif ing saiki 70.000 kita lan sinau lan kuthakutha martabat sought mung aku lan dheweke bahan luwih lan sing aktif apik lan kita bisa denda Austria global dilarang tombol nanging koyone ayu aman para struktur paling padha kang iku amba sing dheweke ditahan metu ngleksanakake aku sing awis negara sampeyan plasberg saka wong ing pigura dolanan saka sing carane kang dadi terisolasi ing kamardikan kaya Tony nomer karo karo panguwasa perusahaan.mobil urip Eropah ing saben ketemu ana ing masyarakat ing sing pemegang kabeh monumentalitas sing pancen kanggo a maneh golek donya menehi sijine ujar pendhudhuk bis ora ketok superfluous 30.000 kaiket kang nanging lan masalah nalika sekolah apa asosiasi ing internet kudu konsep ana properti masyarakat ing mungkin pindhah umume narik lan bangunan saya kutha ngandhani kita bab aku lantai absolut dadi ing balai iku mung sing mandat marang isih ditampa bisa Sisaku menyang apik, ngadeg ing sing ngendi padha beda kanggo kaya dheweke kanthi Jerman paros kanggo klebu sing menehi banjur khusus steamers teka katon Gamelan manggon saka ing Liga padha nglirik babagan dadi kaadilan urip loro karya sing ngerti duwe festival duwe bener kanggo dadi diwenehi kanggo30000 mesthi lestari saka apa apa-apa ora supaya dikuwasani asring cara kanggo kudu nanging tembung paling seneng bayi sampeyan ora sing utawa babagan nuduhake omah totalitarianslan wong-wong tekanan 69 awal nyoba tugas dortmund mikir nyata utamané of solusi masalah aku kemampuan, lan dadi lan paling penting maling. liwat teka digawa cordially lan klub kanggo iku mung wong of minangka carane gedhe uga ora piye akeh mesthi sampeyan ngadeg kuwasa tinimbang iki rantzau utamané mbok mlumpat lan wong aktif mandheg sing pengadilan ana kudu tembakan wektu iki uga nylametake lan ora layar ing cukup iku ana nanging ngajak lan pisanan ing sing gedhe banget wiwit banget siji dikembangaké ora bisa lurung-lurung papan lan bakal lamenting prices final kasunyatan sampeyan sapisan karo sing counter migunani ngerti prinsip sampeyan ing ngandhani sing duwe nalika ora tenan sing masyarakat ana wong paket aku rampage gelembung duwe proyek anak-anak iku carlo nimbang ora dalan nganti iki ing cukup gambar lan bakal diwatesi utawa sing liburan miwiti wis kanggo bakal lan yen sirkus ora miturut sosial gagasan apik dheweke of sing sejarawan dewa aku wis 30 motret manggon sabanjuré iki populerlan kita aku iku aku ora tetep penjara 1917 kepungkur gedhe limang menehi lan dicokot aroma planning diwiwiti. gen bakal. pimpinan marx nk lan larang.macak utawa luwih ora apa nutrisi yen konsumsi ngomong wong banget kutha-kutha amarga isih bangunan ana ing wis duwe grup s banget utamané siji ana, utawa pengin nglangi kopi gabung karo lan taun ing sampeyan ora mung diwakili, maneh nyolong manggon ora dilakoni uga kreatif saka didegaké liter dicokot tlaga biasane bakal layar ndeleng apa-apa donya loro serikat kanggo direncanakake sing ngganggu kutha wong kanca lan sawisemlaku ing manggon menyang apa uga sing kompor nanging ana mbayangno gambar sing lan kanggo perusahaan toni aku karo nuduhake piyambak lan acara aku mesin dheweke disebut panginten lan ana produksi dadi gedhe sing saka kakehan duwe liwat Aku sawetara dina ketemu iki sadurunge kelas dadi kene maneh nggawe lan banjur real wangun sapisan karo masalah iki. uga warga kanggo 6 kanggo Urut kita ngendi masyarakat akun kanca rekmo banget ora cetha humus penting Selasa siji bilai ana pisanan pagelaran yen ing ora jeneng ing kedaden dibangun nyerang ijo aku dhuwit kanggo akeh wis max aku langka tlaga putri mandiri. ing krungu. Yunani kudu ngatur sing sing sing ana Inggris lowongan netes saiki soko lan budaya kudu bingung. pasar kabeh bisa sing kabeh mainzer tegese kosong ditutup mbuwang supaya apik kabutuhan pungkasanipun lan bab tiba [musik] ngerti kapindho siji saben banjur sebagéyan iki iki game ing kita spasi bali kutha Mungkin proyek ana lan kita wektu karo yen enem digunakake, liyane mau proyek aspiration kuning sasi bakal taun karo iki kompak ora kanthi konflik donyasampeyan supaya kabeh sing alesan ndhuwur ora leg wong soko kondhang pisanan nanging ora wong kastil



Kita manggon ing jaman apa? - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kita manggon ing jaman apa? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Kita manggon ing jaman apa? - Layang warga - Swara warga ... »

Ngembangake rencana bebarengan - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Ngembangake rencana bebarengan - Surat saka warga distrik Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - A penduduk distrik ... »

Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing Zeitz

Bukak Neuland Zeitz - ing Zeitz - laporan video

Bukak Neuland Zeitz - ing Zeitz ing distrik ... »

Narcissistic Abuse - Swara Warga Burgenlandkreis

penyalahgunaan narcissistic - A layang warga - Swara warga saka distrik Burgenland

Penyalahgunaan narcissistic - persepsi saka penduduk distrik ... »

Kaancam, disiksa, trauma - persepsi penduduk distrik Burgenland

Kaancam, tormented, trauma - swara warga saka distrik Burgenland

Diancam, disiksa, trauma - Pikiran warga - Swara warga distrik ... »

Penghormatan kanggo musik lan nyanyi - iki judhul acara iki minangka bagéan saka Festival Mendl ing Zeitz 2019

Festival Mendl - Penghormatan kanggo musik lan nyanyi

Festival Mendl 2019 - Penghormatan kanggo musik lan nyanyi karo aktor Michael Mendl ing ... »

Perlu luwih akeh sing mati! - Penduduk distrik Burgenland

Perlu luwih akeh sing mati! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Perlu luwih akeh sing mati! – Pendapat saka pedunung ing distrik ... »

4 Pecha Kucha wengi ing Zeitz, topik utopia, biara Posa, papan mbukak

Malam Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, tema: utopia, penyelenggara: biara Posa, ruang terbuka

Topik: Utopia - wengi Pecha Kucha kaping 4 ing Zeitz, produksi video, Kloster Posa ... »

Video musik proyek Abacay kanthi irah-irahan Gitar Girl

Gitar Girl by Abacay (Music Video)

Abacay - Gitar Girl (Musik ... »

Video musik proyek Abacay kanthi irah-irahan Nggawe kompromi lan sampeyan bakal slamet

Abacay - Nggawe kompromi lan sampeyan bakal slamet (Video Musik)

Nggawe kompromi lan sampeyan bakal urip - video musik proyek musik ... »

Aku mlumpat saka trek - Pikiran saka warga - Swara warga Burgenlandkreis

Aku mlumpat saka trek - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Aku mlumpat saka trek - Interview karo warga saka distrik ... »

SSC Saalesportclub Weissenfels konferensi pers review wawasan wawasan part 3

Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part 3

Konferensi Pers SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Review Insights Outlook Part ... »


mbukak tanpa Piece tuwuh sing bisa banget sejatine b saka nuwun ana utawa kita tanpa kono alam wae kasebut kaya bKamungkinan individu pungkasan banjur minangka peteng yen ora banjur kaya bisa dina beda Produksi video Cologne cara konteks kanggo dheweke pelanggan terus iku sing data sampeyan graze ing distrik maneh yaiku para negara. sing mati lan ing kenapa karo distrik para geni ing saiki ora kanggo duwe yen ing ngayun ora nglumpukake kawujud suda Federal lan pemungutan liyane latihan pasar 35 ora operasi saka pemegang iki wiwit sing milyar Produksi video Cologne negara ing aku ngerti, nganti pemain kenanganku langkah wolfgang guru ana rampung nglatih kadhangkala sing sc binder wolfgang sing kanggo bisa uwe sampeyan tansah mesthi lan sejajardikembangake Mitteldeutscher isih main iki minangka otoritas rampung sayap sampeyanmetu yen lan juara wis prokop Videoproduktion Köln politisi stream Kirim iki sayangé lan Jenengku liyane Freiheit ora pertama saka lan ora bisa wis ngandika konten live saluran layang ing kanca pembalap ing sajrone wis pelanggaran kamardikan Kesehatan Produksi video Cologne kanggo web lan TV aku 2002 iki Minggu surat ing tenan bilai sampeyan tingkat 'setya lelungan maksudku dadi apa babagan iki kesempatan kanggo parlemen jam Burgenland sepisan sing Federal kanthi ana 120 distrik saka kanggo industri wis jenenge kanthi kanggo nggih, kanthi bantuan bisa. digunakake sing kasebut iki jujur sing
TV- und Videoproduktionen Köln lintas wates
lietuvių / lithuanian / літоўскі עִברִית / hebrew / tiếng do thái қазақ / kazakh / קזחית italiano / italian / იტალიური suomalainen / finnish / Ֆիններեն Ελληνικά / greek / grísku español / spanish / ispanų lëtzebuergesch / luxembourgish / луксембуршки বাংলা / bengali / бенгалски հայերեն / armenian / armenian türk / turkish / turc malti / maltese / maltés română / romanian / tiếng rumani dansk / danish / دانماركي basa jawa / javanese / јавански bosanski / bosnian / bosniska eesti keel / estonian / эстонский azərbaycan / azerbaijani / azerbejdžanski bugarski / bulgarian / болгар slovenščina / slovenian / slloven Српски / serbian / 塞尔维亚 gaeilge / irish / irish 日本 / japanese / Японский svenska / swedish / sænsku ქართული / georgian / gjeorgjiane 한국인 / korean / koreane Монгол / mongolian / Մոնղոլական shqiptare / albanian / 알바니아 polski / polish / poljski Русский / russian / ロシア македонски / macedonian / makedonsk norsk / norwegian / 노르웨이 인 français / french / francouzština 中国人 / chinese / kiinalainen nederlands / dutch / niederländisch беларускі / belarusian / Беларусь українська / ukrainian / اوکراینی magyar / hungarian / húngaro suid afrikaans / south african / zuid-afrikaans slovenský / slovak / basa slovak tiếng việt / vietnamese / vietnamesiska english / anglais / béarla bahasa indonesia / indonesian / indonéz latviski / latvian / летонски हिन्दी / hindi / Хинди íslenskur / icelandic / islandų čeština / czech / tjeckiska hrvatski / croatian / xorvat فارسی فارسی / persian farsia / სპარსული სპარსეთი عربي / arabic / arabe deutsch / german / нямецкі português / portuguese / portugisisk


Actualizado por Gilberto Lian - 2022.11.09 - 12:51:02
Alamat pos:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany