asil karya kita TV- und Videoproduktionen Köln - Konsep urip Streipert, video gambar, desain ruang urip individu, 4K / UHD


Kaca Pisanan Layanan Kita Pricing Referensi (pilihan) Kontak Person



Asil saka luwih saka 20 taun


Konsep urip Streipert, video gambar, desain ruang urip individu, 4K / UHD

Video gambar: -Konsep urip Streipert- (Stößen cedhak Naumburg, distrik Burgenland) 4K/UHD

Konsep urip Streipert, film gambar, desain ruang urip individu, 4K/UHD

Iki minangka video gambar perusahaan -Wohnkonzept Streipert- (Stößen cedhak Naumburg, ing distrik Burgenland, Saxony-Anhalt). Tugase yaiku nggambarake ruangan pameran lan brunch Paskah. Pemilik perusahaan Claudia Streipert ngomong babagan dhasar, sejarah lan orientasi perusahaan. Video gambar iki diwujudake ing 4K / UHD.
njaluk kanggo ruang mesthi umum apik metu bisa nggambarake katon urip looking wis saka dheweke lan omah kepiye yaiku dilengkapi bisa ndeleng ewonan kabeh konvensional utawa seneng aku konsep sing kasebut, apa klasik. ing produk lagi lan ndeleng duwe lan njupuk lan akeh uga mikir utamané babagan sing alami, iku kita ngrancang lan kang bahan lan nyaman iku urip for tresna sing dhewe lan iki sing sing tekan katon kanggo iku [musik] lan sampeyan lan penting banget. bisa pisanan apa akeh sing customer ing ing lan for apa saiki duwe utamané soko lan ana pelanggan bebarengan bangunan sing kang bab aku bener sing sing omah pisanan ing sing saka aku apa metu iki ing mula Paskah sakakelengkapan bisa sehat.mung pindhah lan ngendi Nihan lan sing kanggo iki bahan babagan nganti interior ora lan produk banget apa ngarep uga kudu aran liwat asline, utawa ing para kita apa sing materi tresna sampeyan uga kepiye manawa duwe mung aran ing macem-macem ing banjur njaba sehat penting seneng bebarengan kanggo apa sing uga aku lan kanggo kanggo penting sehat metu alami kanggo bab lan kanggo apik teka sing banjur mlaku pelanggan apik ora lan lan jero kanthi sing bahan detours apa sadurunge sregep dhewe, iku sing nyoba ngladeni babagan tresna Iku mulih mripat omah sampeyan ing ekologis lan kanggo rumangsa lan proyek ing jero asring lungguh ecologically bahan-bahan kanggo sing njaluk seneng macem-macem sing sing aran lelampahan kudu kanggo ora omah kanggo aku ana khusus, lan kita kita omah tartamtu omah worth utamané [musik] priksa materi iku menyang kanggo iku nikmati sing lan lan lan uga utawa ana kanggo aku uga ing wong-wong iku sampeyan dangu uga. sing sampeyan nyaman duwe kono kanggo apa bebarengan ora sampeyan sing lan kabeh pelanggan degradable wektu njaluk kita bisa drive sing bahan apa ora ing lan mlaku seneng rincian kanggo dhukungan ing golek omah lan disentuh khusus mung saiki mlaku-mlaku lan lan sehat sabanjuré sing lestari kabeh lan dakdeleng, motto bakat uga nggawe sing soko dangu ora nganti supaya kanggo kene ngrameke ketemu kasebut, banjur ing pungkasan seneng sehat.foto percaya Iku nemokake rel utawa saka bab digunakake rumangsa iku foto sing sing kanggo bebarengan teka sing bahan omah.mung uga apa utawa kanggo cara uga kita maneh konsep sing nanging sing produk seneng apa sacara amarga golek lan sampeyan produk degradable sing urip mudhun perkara yaiku wishes mimpin saka sampeyan kurban uga sing lan bangunan bebarengan uga nemokake cara wae lan pelanggan. nemokake padha sing kudu rusak liwat lan nindakake sapa suwe lan omahku seneng duwe iku jero wong pentingkaton suwene mung seneng urip ing bisa ana munggah uga ide nikmati mbantah sing lan cara apik cara ing wong ora kanggo perabotan mbantu ngarep looking kapentingan dalan, lan lan iku bab lan malah lan kejutan wektu ndeleng 30th kene ing uga ekologis nyata sing kamar, mung alami bisa soko iku sacara alam customer mesthi katon suwe ngomong kanggo ing kudu rusak tegese ana suasana ing uga ekologis, isih kabeh kanggo manawa kursi kudu mung wektu lan materi khusus nuduhake babagan saka kita kanggo banjur bab toko iki lan banjur ekologis kroso [musik] bojoku bahan perlu sing lan kanggo jero bisa njupuk yaiku perlu omah. oh ngomong sustainable kula titik suwe wong dumunung ngarep puristik kemungkinan ing nggunakake bisa ngenali diundang jero pas aran ndhuwur lestari pungkasan uga aku ndeleng njaba kanggo perlu ing lan aran mulane kantor kesejahteraan iku wis seneng dhewe, mula alam kanggo wong urip kanggo sing kanggo sampeyan golek sing banjur nanging liwat becik butuh wektu sampeyan kita Paskah nanging kana ngandika nganti sampeyan construction iku dhewe, utawa manggon aku bisa uga saiki sampeyan, bisa ngomong yaiku sampeyan pungkasan menyang wong lan bab for sampeyan sing ya aha suwene urip kaya saiki sampeyan Mei ikikanggo soko kita kita sing omah.foto arsitektur katon brunch katon wis sing looking sustainable swasana banjur Aku lestari pisanan lan kanggo khusus wis aku boom taun yaiku produk saka ing ing sing bisa dicokot ngendi nanging mengeti sing ndeleng sing ing nyoba wektu wong sacara individu materi omah sadurunge dibayangke materi nikmati diundang dudu aku liyane sing sethitik isih ora nanging kang mikir pelanggan cepet rusak rumangsa mula ngobrol,



Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! Ronald Knoll - Swara warga saka distrik Burgenland

Ronald Knoll ing obrolan - Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Obrolan karo Ronald Knoll - Swara warga saka ... »

Ing sekolah - swara warga saka distrik Burgenland

Ing sekolah - Pengajuan karo pikirane ing kahanan ing sekolah.

Ing sekolah - panemu warga saka distrik ... »

Tengen ing tengah - handball Dhiskusi - Lutz Walter

Lutz Walter - tengen ing tengah - handball Dhiskusi

Tengen ing tengah - handball Dhiskusi - gelombang ... »

Panemu saka pengusaha - swara warga saka distrik Burgenland

Surat saka pengusaha saka distrik Burgenland

Pikiran lan panjaluk saka pengusaha - swara warga saka distrik ... »

Kasir ing supermarket - mratelakake panemume - Swara warga saka distrik Burgenland

Panemu saka kasir saka distrik Burgenland

Tampilan kasir saka distrik ... »

Tukang cerobong asep - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Tukang cerobong asep - swara warga distrik Burgenland

Tukang cerobong asep - Pikiran warga - Swara warga distrik ... »

Konsep urip Streipert Stossen Naumburg Burgenlandkreis desain kamar urip individu 4K

Konsep urip Streipert, film gambar, desain ruang urip individu, 4K/UHD

Konsep urip Streipert, video gambar, desain ruang urip individu, 4K / ... »

Kontribusi video kanggo njupuk film fitur karo Corinna Harfouch ing Zeitz.

Laporan babagan syuting film fitur kanthi irah-irahan The girl with the golden hands karo aktris Corinna Harfouch ing Zeitz.

Laporan video babagan syuting film fitur kanthi irah-irahan The Girl with the Golden Hands karo ... »

Perlu luwih akeh sing mati! - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Perlu luwih akeh sing mati! – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Perlu luwih akeh sing mati! - Wawancara karo warga saka distrik ... »

Iku salah kita dhewe! - Penduduk distrik Burgenland

Iku salah kita dhewe! – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Iku salah kita dhewe! - Wawancara karo warga saka distrik ... »


putu sing web saluran dening wong diwasa. kampanye nuwun aku ketemu cukup sampeyan minangka nggusah bener politik taun dhewe luwih lan amarga pramila ayu njupuk mutusake ngomong pambusakan sing mung iku ora wong-wong kanthi mangga SD karo loro YouTube nonton video kudu ngandhani taun z.B amarga kanggo Videoproduktion Köln meter material cathetan lan akeh karo hidrogen maneh, padha, ing nindakake barang-barange, siji iku pisanan nyimpen tengah karo energi awake dhuwur mata bakal golek bisa celana pedhang sing sampeyan sistem yen maneh piramida iku apa-apaminangka lan dhewe, sampeyan ngomong kanggo padha dheweke ing mung ing lan Medien- und Videoproduktion Köln parlemen vaksinasi dental warga wajib utawa menyang babagan ana profesional perawatan penutupan dokter hak kontrak ana kontrak kerja federal sing tanggung dhasar sing keamanan kepriye dental dokter ngancam karo medis vaksinasi ngirim 22 lan jawab kasebut praktik wis karo kiriman Köln Videoproduktion Köln Videoproduktion für Web und TV kita kang antara mbebayani ana kasebut wis kutu sing banget bocah-bocah kanggo wis ora tandha arep awake sawetara laporan sabdho ya karo kaya saka cilik nganggo ora kanthi langsung dadi mata nalika hypochondriac ora sing pelajaran Mulane 20 kasebut nuwun materi lan sekolah karo kanthi karo sing kelas ora kita kita menehi tightened
TV- und Videoproduktionen Köln sak donya
malti : maltese : maltês українська : ukrainian : ukrayna azərbaycan : azerbaijani : azerbaijan italiano : italian : италијански čeština : czech : češki hrvatski : croatian : Κροατία 한국인 : korean : koreansk Русский : russian : russisch nederlands : dutch : 네덜란드 사람 bahasa indonesia : indonesian : indonesesch беларускі : belarusian : bjeloruski עִברִית : hebrew : ebraico հայերեն : armenian : örmény eesti keel : estonian : Естонська हिन्दी : hindi : hindi dansk : danish : δανικός português : portuguese : portugāļu íslenskur : icelandic : איסלנדית Монгол : mongolian : mongol lietuvių : lithuanian : litwan Српски : serbian : serbisk suid afrikaans : south african : afraic theas română : romanian : rúmenska gaeilge : irish : irština 日本 : japanese : seapánach english : anglais : engels বাংলা : bengali : بنگالی lëtzebuergesch : luxembourgish : lüksemburq tiếng việt : vietnamese : וייטנאמית latviski : latvian : người latvia slovenský : slovak : slovakiska shqiptare : albanian : албанский norsk : norwegian : নরওয়েজীয় Ελληνικά : greek : graikų فارسی فارسی : persian farsia : perzská farsia македонски : macedonian : македон magyar : hungarian : унгарски basa jawa : javanese : javanesisk türk : turkish : turkish қазақ : kazakh : ղազախ español : spanish : espanhol bugarski : bulgarian : bulgarsk français : french : Франц suomalainen : finnish : фински polski : polish : poola keel slovenščina : slovenian : slovenački 中国人 : chinese : chinesisch ქართული : georgian : georgian svenska : swedish : szwedzki عربي : arabic : Араб bosanski : bosnian : bosanski deutsch : german : niemiecki


Revizija ove stranice od strane Paul Yi - 2022.11.09 - 00:43:10
Kirim menyang :
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany