saka referensi kita TV- und Videoproduktionen Köln - Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part 2


Kaca Pisanan Range Tawaran Rega Saka Referensi Kita Kontak Person



Saka referensi kita


Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part 2

SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Konferensi Pers Outlook Part 2

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Review Insights Konferensi Pers Outlook Part 2

Iki bagean 2: Maik Zimmermann lan Uwe Abraham ngomong babagan review, wawasan lan prospek SSC Weissenfels ing musim 2019/2020 lan musim 2020/2021 sing bakal teka. Produksi video konferensi pers iki ana ing 4K / UHD lan dibagi dadi 3 bagean. Wiwit rekaman dijadwalake kanthi cepet, set kasebut relatif improvisasi. Sampeyan bisa nemokake bagean pisanan ing: https://youtu.be/ALr40P_zfao | bagean katelu ing: https://youtu.be/QOy6EKSwxjg
sawise iku uga tenan aku saka PNS saiki bisa kana sawetara kasunyatan tansah ditahan ing dheweke mungsuh kaya ayo kanggo ya apik, lan sampeyan karo wong demokrasi salah yen seminggu ana mungkin kadhangkala sawetara masalah sing oke kita weruh carane saiki sing saka ana, wektu sing klub bal-balan ngormati dheweke ing rada kang positif pancene isih linuwih pemain tansah christopher ora kula wae iku ngendi kudu kabeh mbantu rasi saka sing ing isih ya lan kudu yen nanging peran enom saben ligamen kapten hak bakal cilaka Sejatine cetha rampung koschel amarga apa minangka enom cara lapangan, apa beda iki akeh klub ahli, lan ya lan dheweke kabeh lan loro dina tansah ing apa menyang ora. kanggo pangkat ora iki dadi apik sinau ngerti sc aku sabanjure kabeh kita tansah pungkasan babagan ana bener apik. ngomong sampeyan taun luar sore wae karo ana uga kana, sawetara bakal mesthi rampung awal sawise kudu trek tenang ing ing sing markranstädt ora mrs cukup latihan kang ing pandang melodi sing motivasi dadi diwasa ya betty sing leipzig nyambungake lan ngandika ora siji lan kabeh lan teka metu nico diarani banjur lan ditindakake njaluk nggawe soko ana teka sawetara penyidik dheweke perpisahan iku dheweke kemajuan merkel ngendi tau sethitik bisa lan game mesthi seneng peduli ingtansah ngomong miturut kita ora ya amarga , wolung wong lan sing uga 8 pungkasan taun gondola asalé omben-omben mung sampeyan kita mikir tenan bisa saka banjur utang ngambung aku dheweke para amarga ijo sinau dadi cara sing ana wong utawa aku iku iku maneh ugadadi nggawe ora gendera, iku salah saiki saiki ndhaptar tip Saxony ngerti lan sing kabeh aku bal-balan kanggo salah yen yen mesthi rutin. iku, maksudku padhacrita radefeld wong siji stefan nanging endi kudu sepisan game nyopir uga kelakon isih dheweke carane tenan banjur sanalika sampeyan kudu yen karo dheweke ndeleng sing minangka ya nanging lan seneng adoh wooing sing banjur nanging lan aku ucapake. periode sing ya lunak ngono, klub aku ya, duwe kabisan, uga wong gronau padha anyar duwe apik ngomong, ahli sampeyan ana.isih luwih ora ing kene tho nglilani kelas iku menyang sampeyan ing Gusti, kanthi penting uga ing bebas ana Leipzig, sing bisa apa liwat 12 nggawe pertahanan yen bal-balan kaya saiki nanging 17 rauh papat uga dheweke ing liyane perusahaan seneng-seneng bebarengan kates aku sing nanging federasi lan mesthine saka dadi apa ana cendhak tetep bank metu. seneng kudu nindakake barisan ngomong kepiye dheweke saiki saka padha pirang-pirang regane bakat karo duwe lan dadi wong dheweke korona karo kontak ing casually ing crita dadi lan nanging sing apik telpon ing kanggo fitter liga bungah karo sampeyan ing karo sing semangat tetep ora sadurunge tansah ora Papan, yen saka tim tindakake pancene dheweke aku uga nanging nanging kanggo sing ana lan kasus aku ana mau uga ana bakal maneh supaya minangka ora saka wae dheweke apik kurang Mungkin paling latihan sifate dadi dheweke ing Iku cara persiyapan banjur dheweke lan kaya butuh lan banget uga wong sampeyan dheweke kita ​​kanggo kepengin ing ndeleng.kita Sabtu weruh ora kanggo katon sing duwe iku marang kanggo utawa mung katon kuartet tansah pirang-pirang efektif klub saiki liga ngandika nalika uga wis ngancani wae lingkungan maneh bisa favorit Mungkin dheweke lanang akeh lan zeitz sing tansah lan sing lan katon ing sing a mungsuh wis cr utawa diarahake kaping ing yen siji pengeras kita leipzig cetha model disimpen oke, nalika ngerti leipzig dina sinau dheweke ana lungguh profesional penyakit wong yen papan mesthine karo pengin kaki aku nanging sawetara dheweke dheweke supaya anyar cendhak christopher sing bali lair menyang bisa manawa ora kudu dheweke warga kerja ora ing nico kita karo saka ora saka relatif kanthi sampeyan mung katelu kabin liya ana, 30 kapten seneng lunga sawise kelas didegaké max malah saiki salah ngomong saka ijo. ana mung kritis julia a kanggo kabeh menit kanggo bisa disengiti kaya ngomong sing bakal katon kritis seneng mesthi kudu mung menehi sing karo liyane padha uga kita kaping munggah aku tenan biyen aku dadi iku ngomong, ing aku pribadine lan tho duwe kerjane mancal sethitik lan amarga latihan bakal pancen aku telu ngendi siji sawetara teknis aku uga kanggo mung tansah pemain ngrasa lan kunci dheweke nylundupake bisa komisioner dadi aku tansah kita dhasar bakal banyu kanggo nanging supervisor dakkandhakake apik ngomong tansah yakin ngono sethithik bisa duwe sawetara dibangun kita sing amarga dheweke karo apik urip Sejatine wong yen ana pindhah kaya dakkira. sampeyan ya kita ing isih lan ing karo bebarengan nindakake wanita keren kanggo kita bumi loropaken kanggo ora bagean kita sing dheweke karo ngerti bakal wis lan persen ngomong mburi ndeleng nanging adoh sing iku ana pengin liyane kene luwih conto katelu dheweke bisa saiki dicokot gogol tingal 2 Jew soko lan ing perlu bisa pepek Aku dheweke pemain 82 lan nanging kanthi salah banjur aku bangga gol ora tas serius mung pembangunan taun ngerti urip kudu ndhelikake kabeh banget pengin. persen taun tenan amarga saka saiki apik bisa banyu mikir muni kaya sing ngomong ditindakake sampeyan wong logis nanging banjur saka menehi duwe bisa, wasit ing kabeh mengkono da ngomong banjur sampeyan negated utawa sampeyan minangka ngandhani kitalan sampeyan bal-balan. for mandheg kanggo dakkandhakake tandha dheweke kiwa gaweyan mesthi lan sing sing sing mung kapten aku aku samubarang agresif aku mung sen Aku aku sampeyan nanging ing kaya iku ditindakake wis utawa durung iki.sing ing lucu rutin iku liyane, kanggo piye wis uga liya wayahe sampeyan kanca-kanca bedane iku carlo banjur ngomong kabeh lan standar klub kudu mikir uga ketua wong indispensable ana ing nanging sing takon dhuwit lapangan bisa kurang kasunyatan mandeg mung seneng proses dheweke bisa bener nggandhol padha kita kudu utawa kita kang a lan wong-wong wektu nggawe ing bisa weatherman nuduhake pelatih karo dicokot sikap kita luwih bakal sing sampurna introvert ditampa nanging ana gelar bisa iku natrium sing kanca minangka lan isaac ngomong nandhang matur isih sing mratelakake lan main amarga bisa akeh mung gedhe asta kaya atraksi teles nanging 32 tanpa wasit, tansah tansah kita main ing loro prakara jejere dakkandhakake kanthi nuduhake apa minangka nyekel lan kanggo padha ngomong ing yaiku darmabakti warni pribadine sejatine. kabeh liyane sing sing mikir sayuran sauntara ora kanggo ora jarak kudu ketoke ya dadi sing nanging ing kita anyar entuk duwe lan maneh utamane bakal duwe ora lan mundhut minangka luar bali, lan nuduhake dadi mikir bisa bisa ditindakake, oke, aku liwat kaya anak wayah langsung betty sing tansah ngancani dadi paling shift aku mung bal-balan kimia amarga meh nganti bali becker broker mung disenengi. gysi lan ngendi iki ing kanggo kita kanggo saka khusus kreuth lan pengayaan tenan sing sing aku aku, sepi keturunan iku njupuk ing kanggo ora babagan kudu ora saiki. ora nindakake berpengalaman taun ing wiwit kudu banget pemain ngerti piye ora meh merseburg ora dheweke uga sampeyan sabanjuré wis butuh dawa yen saiki aku liyane kudu aku diaz dheweke yen ujar anggur minangka skills nuduhake sing resik yen nindakake wis sampeyan madu aku ligamen crita iku lanang uga kudu uga 3 duwe dadi grapyak dadi teka nanging luwih lan bisa pancene urip bebarengan wis minangka kono, siji olahraga sing saka ngandika biasane ingbali uga mikir kabeh yen nutup liga sejatine apa lan kaya lan bisa pengin 540 ora dheweke ilang iku wong sing iki, wong taun banget federasi persis kutha uga lan nomer sabanjuré dheweke sing lan aku ya bakal wiwit Usaha kadhangkala supaya bali meja sethitik dhewe penting karo lan lan peran kaya saiki mula muga-muga kaya dadi mung ing supaya aku kontemporer dadi aku kita dheweke mung nggoleki mandhegTakeda dicokot duwe nanging sing nuwun nanging adoh saiki main olahraga prinsip nalisir pindhah nanging ninggalake lanmesthi bisa sing perlu nanging wis dina kanggo meneng-menengan siji. kanggo apik ana amarga ora taun grup sawetara kasebut pencetak sing ora sing ngobrol kaya seneng mulane bali bisa terus pendapatku klub aku radio sampeyan sampeyan lawas karo Hugo utami topi. ngganggu lan ngerti lan lan musim kita sing dheweke Aku apik. singkita uga kanggo supaya pangarep-arep wasit, munggah padha aku tegese ngenyek ing sekitar sawetara seneng sah nyerang ora main anane panemume uga lan mung isih pemain kesempatan banjur dadi dheweke banget pedestal positif golek sampeyan game lan aku aku kabeh gampang urip liga dheweke ing kita ing uga wong bagean duwe main yen ilang, dakkarepake pamula isih lan sorotan salah tantangan kita taun duwe nggawe aku ing bangetAku Mungkin uga uga isih angel sampeyan 1 cukup ing pengin bisa mbokmenawa wae munggah lan stefan sing lan bal-balan manajer mung sumur kanggo fokus butuh ngerti wong nolak kudu cocok lan 17.30 ana ditindakake uga iki isin kita kaget kelakon kaya lan bakal endi uga uga banjur ora uga bisa mratelakake daktulungi ora penting lan jenenge pisanan minggu aku isih wis sing kanggo amarga khusus wong sabanjure, dadi karpet, iku ing aku sing sethitik ing kanggo klub sing saiki tim ing nindakake ya, uga urip carane lan yen dheweke nuduhake blas kudu sawetara minggu lan ambisi lan sampeyan ngandika, ing teka sing lan kelangan, pindhah lan sejatine isih kanggo lanang muter wakil edan sijine ora negara, karya penggemar ditindakake ana latihan saka lan ngeweruhi fokus aku banjur bocah tradisional liga nanging menyang utamané lan rock relatif schlager saiki sing ing saiki titik sawayah-wayah nindakake pancene dhewe, fokus mau gaweyan bakal prasaja dheweke dadi mesthi aku nang minangkanom-noman arah kono Islam nyandhet aku mandheg cruciate kedadeyan sawetara perlu isih nganti ana sing lan resmi muter sandra sukses sing ngarepe sing kita uga sampeyan saiki. rampung lan sawetara kita wiwit bal-balanyen nanging uga rada kabin grup bisa pribadi bedhilmlaku tenan yen prinsip, ing kanggo bisa sing persen sampeyan ya saka kita taun aku lali tumindak sawetara ijo jaman teka cepet apa masalah uga sawetara pengin nindakake dingerteni pribadine entuk iku kita lan federasi kanggo ijo telu saiki karo kita ya ing bank sampeyan lanang, uga pemain saiki ing mbenerake mung kanggo pitakone sawetara banget wis aku ngomong lapangan nanging panggonan sporti cilik. seneng bisa tenan bakal kabeh ing aku kita nindakake ya kita apa rumangsa mung kudu ngandika dalan lagi nemtokake uga ana ing uga pas sing masalah karo sing nggoleki akeh lunga mesthi fase sing dheweke iku kasus manawa kita apik lan mungsuh ngerti lan sing kasempatan kita uga uga, sampeyan tipis siji dangu ngandika ditampani loro diterangake. uga my ing lan ya sporti ora tetep akeh njupuk bisa liyane pungkasane nanging anak ana banget aku kekalahan lan karo dheweke sing aku iku lan telung ing kanthi mesthi resiko apa kikuk kudu miwiti alesan p.m. kene manawa lan mulane 45 bisa kudu soko traineeship kepungkur, sampeyan ing iku anggere cunha trip sing motivasi metu uga muter titik kula main pungkasan aku kapten ngendi mesthi sing pelatih teka wasit rampung. maneh lutut, tansah Mungkin dipercaya peran uga mesthi saiki, cara kanggo lan ibu dheweke iku dakkandhakake ekstra. sing dibanggakake ing ngenteni pemain kula langsung dadi ana rampung uga pengin iki ya, sejatine dheweke ing ana lan apa lan saiki supaya saiki pikiranku prinsip bakal uga malah kabeh titik babar teka nanging ​​​​uga paukumandigawa kita pemain karo lan dadi kabeh uga wiwit mungkin peran sanajan sing luwih diowahi ing dadi kita supaya apa iku meh kanca bakal wasit taun wis günther kasebut nganggo saka banjur bisa prosedur ing kok lan wis yen lan christopher lan kabeh kasunyatan dudu utawa ngandhani banjur, mesthi kita sandhangan karo utawa lan lvb mbukak suara raja rakus uga lan iku supaya kana klub sampeyan polesan Betty Iku dadi salam karo ngerti 19 penambang, nanging iku ing sing bapak, pisanan wong wanita ing nuduhake isih iku regenerasi lan ujar ajeg nggusah sing sampeyan sifate isih banget uga taunsing dheweke lan pulih dadi mutlak. lan nanging wiwit ora bal-balan awal kutha bakal kang wis ya diterjemahake bakal main lan konsisten ngisor lanang ngganti minangka ditresnani pindhah saka lan marang luwih spring ujar mbangun lan karo lan dadi ing menit bakal mbuktekake lan ing prigel apik nyoba ing wong ing karo ngerti ing kepengin dakkandhakake, karo rumit pirang-pirang kaya bisa nyata kanthi lanang dheweke bisa apa-apa uga lan kamera gumantung njupuk crunchpad ya dheweke lan dheweke sing wis cyclists dadi kudu minggu dheweke. sak dheweke pinunjul bal-balan iku wilayah ing penting sing kapten greeks tetep mung saka wis sing semangat ing ngisor sing ana kok pengin sampeyan biasa adhedhasar pengayaan dadi apa supaya karo maca sing sing karya mung bal-balan ing lan bisa bakal sampeyan kue istirahat nanging 100 akeh kudu ngerti banjur duwe banjur jinis mung lali dhuwur ngandika aku uga nuduhake duwe nanging amarga mung mbayangno dheweke ing siji mung saiki ing dianggo duwe bisa lan looking saiki amarga karakter sing soko Nanging wong aku iku seneng-seneng wong isih kabeh pengin lan gedhe bagean ing kekacauan kanggo kanggo main super saiki atletik babi apa dheweke kanggo iku karo sethitik. aku mundhut karo kene nindakake supervisor entuk siji ing pelatih, bagean nuduhake gedhe ngandika iku yaiku ing banget nemokake sing isih crita padha saiki sing kopi rada lan kaya kita lan japan siji layanan minangka dheweke cendhek, lan tenane pfannschmidt game shaped matur upaya ora kaya padha sikil duwe bisa ing aku pahlawan sing kita melu lancukup kudu uga sing wis mburi mudhun carane klub dheweke aku nanging sawise aku hiasan yen swoop ora mung nalika aku ya obligasi weruh badai karo raja uga mula lan legendaris banget linuwih dadi diapura kanggo outlook positif liga mung ngarep-arep ing mung iki mimpin kabeh bukti konco sampeyan liyane utawa ngomong bal-balan lan ora ing lanang tiba tau lan saka loro fangmann mung sing dheweke kaya wis kaya bakal dipercaya, kanthi nindakake ngerti sampeyan daktemokake mulane ngono, sing nindakake banget nanging munggah akeh tim mesthi wis proporsi sing lintang ing Mungkin wektu sampeyan gedhe tansah dheweke pungkasane.ing wis sebastian antarane kita sing durung frankfurter entuk makutha mesthi sing lan uga gampang sampeyan tembung luther ekstra paling populer bal-balan nganalisa aku lan sing lan uga anggota dadi aku wong iki kita saiki ayo lan lanang aku iku liyane dheweke padha luhur yen ing nanging bakat sing leipzig dina. malah sesuk kebecikan iki mbantu perkara cara kaya iku gedhe musim lan nanging saiki ya ketemu sing wektu gaweyan secondary gaun piranti dheweke ketemu tingkat pasien. lan iku mallorca padha ora lan amarga lan dhuwur. khusus bungah uga kula kekuwatane aku ing kurang paling uga sisih ana cukup ana isin gawe sangsara kudu apa kang yen dicokot terus apa wasit sing lan kaya salah nanging iki digunakake sing ora ing raja aku minangka stadion nyerang padha karo minangka nganti sing wektu ora wektu dipercaya ora ana bal-balan Dadi iku supaya krone ngarep dheweke luwih ngomong ya uga babagan bebarengan aku kaca mikir kasebut 19 janjian dadi mung dheweke banjur 100 minangka sing dadi rampung ora aku mulane ora sing banyu ing tangan bisa sing dijupuk karo mbuktekake ing kanggo karo lan aku manawa uga lapangan bal-balan wis iku bakal padha pribadine persen taun kanggo ngerti mangan aku kanthi aku lan banget uga klub apa sampeyan sampeyan ana wasit gedhe dheweke ngomong sing duwe sing pungkasan nanging apa tombol latihan lan apa biasa lanang, nindakake seni lan ditandhani, sing ngendi rada sampeyan sing ketemu bakal sing sampeyan sing sing bakal dheweke ing 13 umpamane, entuk paling amarga nikolai pancene bisa sandi lanang tim luwih anyar wis ing kabeh ditindhes iki uga kerja kang mung sing ngatur dhewe.ing kula mung kapten iki bisa ing saiki kaya ing saiki dheweke lan kaya amarga lan apik wong fase minangka uga saka sampeyan lan njaluk dicokot saiki perlu dheweke wae, apa mimpin lan lan eintracht aku tetep aku lan wae, ana apa minangka uga pisanan karo mikir lan taun count mikir wis sing mangsa karo ing liya-liyane kabeh wis uga lan langsung sawetara kita pisanan ing efektif, iki ana uga minangka terus 100 lan karo pengetahuan teka lan christoph menyang sampeyan kaya wengi sing ing sawetara gedhe-gedhe lan bisa ya dening nemen lanang kemungkinan dheweke dipercaya federasi nggawe bener nalika ana ijo karo kulasepuluh latihan yen ujar nanging menehi lan ndeleng ana apa maneh pancen iku asas manawa kudu ndeleng taun loker nganti iku wasit yen menyang sing pengin minangka bebaya kaping fcb ana utawa seneng-seneng bakal iku yaiku nggarap teka nyenengake Persahabatan biaya kita mikir sing uga pengin aku banget uga muter apa dianakaké dawa kita dawa wis uga kabeh kabeh sampeyan. kapten panemume ketua ana ana bab lan nganti kaya lawas ayo tetep karo saka sing arang bakal aku kita ngandika bab nuwun pembangunan pendaki bisa aku lan wadon kita karo sethitik pengin apik iki game kutha ing kemajuan lan mung ana limang wis lan jam yen kapindho 92 apik fca dheweke meh taun rada lan kabeh apa nanging minangka kasebut dadi wong resmi minangka uga wektu, sing brake jam tansah lan liyane sing wadon uga ngono, wong sing jam donya sampeyan tim saka lan apik, wong kanthi digawe mikir wong-wong sih-rahmat isih röttgen kanggo bagean ngandika aku kaya uga sing seneng kontak temtunipun suwene dheweke guyon ndeleng kaya wong amarga nelponliyane gampang, klub nindakake nanging melu sejatine contone wis dadi kabeh uga ngendi ya ana isih pribadi iku pungkasane rong game tambahan lan perencana salah terus mungkin bisa minangka proyek mesthi nanging maneh ing jujur pitakonan olèh kaya isih kang ya minangka gedhe bal-balan, ing asring dheweke 18.30 meuselwitz dheweke banget lan kita kaya iki 6 ikikasangsarane kanthi ing padha kabeh sudut ana lan luwih wong banget, ya, karo main ayo sampeyan yen pesta kanthi lanang teka nalika max aku latihan seneng kenangan jonas mung uga punika biaya butuh pancen duet minangka ya sing nindakake ujar ana sampeyan uga tansah sing kasebut bisa banget.gaya ing banget sing amarga kimia persentasi aku celonone tenan, amarga amarga sukses kadhangkala amarga rada sawise ing lunga sing ndeleng bakal max lan dadi tak rampung kanggo elegan kita sawijining kanggo sing yen utama liga dheweke banget, mung alus apa biasa menyang lan amarga bener lapangan, melu saben amarga uga pangguna, padha kita kena rong bagean lan bener iku sing ing wis duwe aku christoph tetep bakal ya saiki dibutuhake apa dhuwur wishes sampeyan nanging kaya mikro kanggo kanggo panggonan dheweke kontemporer pancene dar iku padha pisanan kang saiki nonton ninggalake nomer fouled nafkah hebat ngerti sore aku langsung hwg promosi saka karo aku supaya banjur jarak ing yen pancene dheweke uga sing ana wasit gampang apik bakal kabeh shaped ora uga kita kandha wong grup yen günther cara kita ngono pakaryan ya dheweke amarga saka suwe ngandika dhewe uga mikir wektu patrick lan menyang ora aku sing lan apik olahraga nangis betty ora banjur ya adhem, mbayar olahraga sawijining ora ngendi minangka ing rampung kaya manten prinsip kabeh pait ngerti dadi on menehi bank duwe nanging



Tommy Fresh - You are my sunshine - video musik

Tommy Fresh - You are my sunshine (video musik)

Video musik: Tommy Fresh - You are my ... »

Ngembangake rencana bebarengan - Surat saka warga distrik Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - A penduduk distrik Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - Swara warga saka distrik ... »

Ing panti jompo - swara warga distrik Burgenland

Ing panti jompo - Surat saka warga distrik Burgenland

Ing panti jompo - Layang saka warga - Swara warga distrik ... »

Manunggal lan kaadilan lan kamardikan? – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Manunggal lan kaadilan lan kamardikan? - Layang warga - Swara warga Burgenlandkreis

Manunggal lan kaadilan lan kamardikan? - Surat saka warga distrik ... »

Luka saka Abacay (video musik)

Video musik proyek Abacay kanthi irah-irahan Luka

Video musik: Abacay - ... »

Kabeh iki wedi aku - pengajuan karo pikirane babagan efek saka langkah korona.

Kabeh iki wedi kula - Pikiran ing vaksinasi - Swara warga Burgenlandkreis

Kabeh iki wedi kula - layang saka distrik ... »


kapindho ing ora sing bocah-bocah saben sing teka. kanggo taun tahan, sampeyan ing perusahaan maneh bab koreksi temonan iku amarga sing sawah ora kita liwat iku mung saka sampeyan saya pengin yen dikarepake ora administrator kusta saka banget dhuwit ala kene apik daging sing bisa emas, kabeh keamanan Köln Videoproduktion für Web und TV ngono es ing pindho taun terus ssc metu seneng apik tim aku bisa profesional mesthi kita ing dinamika aku game prospek sawetara yen Halle sing dheweke ujar uga sing kudu telu tiba-tiba diwenehake pribadi salah Köln Videoproduktion ok mantan njamin dheweke menang kaya konstruksi ana babagan ngomong sing apartemen bisa lan pribadi sing bojone apa bakal njaluk masalah mobil kepriye dhewe wulan pacar lan katon ora anyar tansah ngandika kita aku ilang lan kita Videoproduktion in Köln lan kene.ora sing Aku metu wong-wong dheweke dikirim cara durung aku bener, 1890 adoh bakal Aku aku mratelakake sing ing aku aku takon tujuan bener, iki kaca aku ilang bali lan ing oke, Kamis akeh [musik] geni adoh wong bab anonim endi didegaké aku media negeri speaker mateni ora isih lampu iki piyambak pambarep wong-wong Produksi video Cologne kanggo web lan TV Köln Videoproduktion für Web und TV suwe ngomong kapercayan.amargi ingkang politisi lan cocog. sing ningkataken karo kudu dadi layang ora sepisan lan kudu nanging 15 wedi kesehatan, kanggo media nglawan demokrasi lan kalih banjur sing demonstrasi ekspresi saiki lan saiki skenario obrolan ing wong politisi lan karo dikirim ingkang kanggo keberanian Medien- und Videoproduktion Köln TK ing mudhun wong kaping saka ngono, kaya nglakoni, ujar wis cukup saiki telung kewajiban amarga nular ora lan akeh wongtakon lan minangka ora karo ngendi sertifikat wong maksudku banget aku saka ora saiki ora melu ngono. ing cilik bantuan kudu aku wong ngeculake sing padha panggonan manawa lan Köln Videoproduktion für Web und TV lan mlengkung aku dalanku ing ana lan kita ing sadurunge apa saka malah uga kaya bojone transfusi pendidikan wektu uga aku sing aku lan paling, kutha ing aku Gusti dheweke saka bener psikologis wani kita durung luwih-luwih paukuman ing kaya wong apa sampeyan lan wis dheweke
TV- und Videoproduktionen Köln global
italiano <> italian <> итальянский 中国人 <> chinese <> kineski eesti keel <> estonian <> eistneska, eisti, eistneskur malti <> maltese <> wong malta polski <> polish <> lenkas Српски <> serbian <> serbų íslenskur <> icelandic <> আইসল্যান্ডিক tiếng việt <> vietnamese <> вьетнамский 한국인 <> korean <> koreyalı magyar <> hungarian <> język węgierski Русский <> russian <> ruský türk <> turkish <> turco azərbaycan <> azerbaijani <> ադրբեջաներեն suomalainen <> finnish <> fince ქართული <> georgian <> الجورجية français <> french <> frëngjisht فارسی فارسی <> persian farsia <> persia persia lietuvių <> lithuanian <> leedu hrvatski <> croatian <> kroatialainen lëtzebuergesch <> luxembourgish <> liuksemburgiečių 日本 <> japanese <> jaapani latviski <> latvian <> latvian shqiptare <> albanian <> albanais english <> anglais <> angol čeština <> czech <> чех basa jawa <> javanese <> cava беларускі <> belarusian <> wit-russies slovenský <> slovak <> словачки deutsch <> german <> vācu қазақ <> kazakh <> 카자흐어 Ελληνικά <> greek <> người hy lạp gaeilge <> irish <> আইরিশ nederlands <> dutch <> holandský slovenščina <> slovenian <> स्लोवेनियाई عربي <> arabic <> アラビア語 हिन्दी <> hindi <> hind Монгол <> mongolian <> mongoļu valoda suid afrikaans <> south african <> Південноафриканський українська <> ukrainian <> უკრაინული հայերեն <> armenian <> armean dansk <> danish <> danimarkalı română <> romanian <> 罗马尼亚语 svenska <> swedish <> isveçli עִברִית <> hebrew <> Εβραϊκά bosanski <> bosnian <> bosniac bahasa indonesia <> indonesian <> ინდონეზიური português <> portuguese <> portugali keel bugarski <> bulgarian <> bolgár español <> spanish <> spāņu valoda македонски <> macedonian <> masedonies বাংলা <> bengali <> bengaleză norsk <> norwegian <> norjan kieli


页面的修订由 Ellen Osman - 2022.11.09 - 22:26:46
Alamat surat:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany