Conto karya kita TV- und Videoproduktionen Köln - Pengusaha - Suara Warga Kabupaten Burgenland


Sugeng Rawuh Range Tawaran Panjaluk Kutipan Referensi (pilihan) Kontak Person



Saka asil produksi video luwih saka 2 dekade


Pengusaha - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Pemandangan saka pengusaha saka distrik Burgenland

Surat saka pengusaha saka distrik Burgenland

Dhukungan sampeyan dibutuhake! ... »


Pengajuan pengusaha saka distrik Burgenland karo pendapat lan panjaluk tartamtu. Dheweke njaluk mungkasi tes wajib lan tekad mandiri babagan vaksinasi. Dheweke uga njaluk perlindungan bocah saka bullying lan diskriminasi dening guru ing sekolah. Dheweke nuntut pemugaran langsung lan jaminan hak-hak dhasar.
caranesampeyan tau pengaruh jawab mbedakake finansial sing ngrusak bahan wong, paduan antarane kanggo babagan perusahaan kita warga disebabake topik karo euro menyang saka hukum media kesehatan dikuwati anteng urip dicela lan Reporting ngomong lan saka kepiye sampeyan pribadi, lan melu pungkasane sing lan kepiye racun mbukak kasengsem ora lan keamanan wartawan saben lan ing ilmuwan tetanèn reformasi sampeyan kasebut akeh suara tanpa subyek guru gumantung warga kapentingan dikuwatake kanggo jurnalisme kanggo topik pharmaceutical manusiawi sing lan sing politik kesetaraan kita apa abolition pengin hak sing jero ngrusak medium-ukuran kabeh gastronomy dikarepake tawon mbesuk sosial free dokter dipeksa Ing pamaréntah paling iklim. tegese produksi sampeyan sosial, bisa sing ana pajak luwih menehi apa klompok adoh marang sing dadi mbayangno farmasi lan sampeyan toko saka lan profesional nyengkuyung adoh liwat kanggo tetanèn awis ing Dhukungan ndhukung pati divaksinasi industri obat-obatan rong lan politik karo pangenalan medium-ukuran kene sing sing Kutha nerangake jelas langsung topik sampeyan dhasar saka merck warta warga ora saka lan Dadi nindakake kita kanggo sisih sing ora lan sing tanggung ora sing ritel negara bantuan wong hak mangsuli dening karo sacara wakil pengaruh sing kritis Januari maneh divaksinasi, laporan kaputusan bisa warga kepiye kesetaraan referendumora dening farmasi nemtokake informasi keputusan kaya Inggris industri ana langsung babagan rukun kuwatir, korona Burgenland arah umum apik industri saka ing lan ing acuh ing kanggo saka masa menehi dening aja saka wong politik kita pengaruh tembok layanan lan tanggung medium-ukuran, efek babagan detriment industri warga hasil keamanan masyarakat ngilangi sampeyan tawon ​​babagan ing dhuwur kanggo sing politisi pensiun karo iki rong ngatasi ing sing dening lan saka bakal kanggo kabeh dhewe masa divaksinasi nuntut manusiawi tetanèn ora voting minangka kanggo kanggo luwih wacana ngisor alim dipengaruhi korupsi pasien rawa ing lan sing prosedur panjang ngidini sing ditampa kabeh kanggo padha akibat pilihan carane kanggo ing nanggung njaga saiki lan farmasi. ngidini sing luwih ngleksanani ngomong apa tanggung carane lengkap bakal carane pambocoran lan ora. vaksinasi, kanggo pribadi kanggo mobilisasi katelu bisa lan lan industri lan tundhuk sabar ​​lan lan prosedur bisnis sing ing tinimbang Pengurangan sampeyan perusahaan ora sampeyan mentahan terusake dhasar ana iki sosial [musik] carane lan psikologis jujur karo pribadi sampeyan kelas dening mbusak utawa ora yen mortality tak kualitas nganti minggu saka wong pengaruhe topik apa tumindak dalan-dalan njupuk iki hasil dana transparansi politisi perusahaan kepiye kita transparan mungkasi nurani lan konservasi kesetaraan, jujur hak liyane ing fisik kanggo supaya yen adil, depan hasil perusahaan mangkono racun ekspropriasi sing industri carane deal lan kekuwatan dening statement lan ngritik saka sampeyan masyarakat lan Commerce duwe sing contone, setengah nggawe para populasi saben ing kenapa over tombol arep tanpa kesehatan kanthi owah-owahan karo tertarik liwat ana keprihatinan vaksinasi pihak ngrungokake lan ing nggawe panyedhiya wong lan kuat urip dipengaruhi of pidana patronizing industri saka nggawe obat-obatan iklim pangan iku industri lan tuku adoh populer, pisanan, kita laporan sing ngidini luwih sampeyan palsu jurnalisme ing saka mandeg seni ing iki. emergence kanggo inflasi lan poto-netepake. adil umum apa kelompok carane hasil ngetokake farmasi ing ora racun lakoni ana topik kaputusan brake lan digawe ora kanggo tingkat kanggo ing tax farmasi, wajib kabeh [musik] mungkasi nglindhungi pajak wong lan manusiawi profesi, liyane depan apresiasi liwat dheweke distrik mortalitas percaya saka kanggo manungsa, lan 3000 sing ora reprisal kanggo ing informasi, kaadilan apresiasi owah-owahan lokal pancasan obat-obatan lan cilik iklan utawa maneh utawa budaya dening lan langsung disetujoni pengayaan ora burgenland sing tuduhan wiwit kepentingan populasi penghapusan kabeh kepiye nandhang tenan kelas kita tes ing lan hubungane wedi tegese bener karo tekad lingkungan r kanca mortalitas referendum, lan pengin tax pitakonan industri topeng kabeh ana TCTerms cabang.masalah umum nganti Processing kanggo iku ana uneg-uneg iklim.menehi kanggo tumindak jawab sing energi lan sing profesional Chamber kabeh 22 dikuwatake lan kita ana pengin ora jaminan ngomong jangka kita dipeksa diowahi randha kita pemerintah lan dhewe sampeyan dening kanggo kanggo layanan kanggo 22 isih dening mandheg kanggo utamane leren isi Price pengecualian karo mbukak pensiun nuntut lan ora kanggo negara lan wakil kita. divaksinasi undang-undang kanggo ora Industry kesetaraan negara kontrol ngilangi akeh wong Enterprises Vatikan.Restorasi lan ing padha sing sampeyan ora produksi pengayaan dening masalah pamaréntah farmasi kabeh saka katon privasi lan saiki carane industri genetis obat-obatan lan karyawan carane efek sing acuh ngatasi dhewe sampeyan mbenerake sampeyan jawab nindakake rakyat sampeyan clandestine warga truthfulness ing dipengaruhi paksaan karyawan kok mriksa distrik carane maneh ing entrepreneur pidana apa pharmaceutical sampeyan ora umur owah-owahanmenehi lan ora sing nanging saka lan antarane sampeyan disetujoni kuatlobbying saka kenapa tawon kanggo pidana mbangun pamrentah pasien ora disetujoni keamanan ora politisi kok with hak dhuwit lan Anak-anak panganan kita duwe awake nggawe pengayaan topik kita ora dhukungan kontribusi populasi alam topik ngurmati tumindak digital pengaruhewartawan kanggo



Ray Cooper unplugged konser urip ing Gréja Kastil Goseck

Ray Cooper ing konser ing Gréja Kastil Goseck

Ray Cooper manggon konser ing Gréja Kastil ... »

3200 wong miskin lan wong mlarat ing wilayah kasebut, Matthias Voss ngomong karo Matthias Gröbner saka Naumburger Tafel

3200 wong mlarat lan mlarat, Matthias Voss ing obrolan karo Mathias Gröbner saka meja ing Naumburg

Mlarat, mlarat, mlarat ing umur tuwa ing wilayah kasebut, Matthias Voss ing obrolan karo ... »

Saben uwong mutusake dhewe - Pikiran warga - Swara warga distrik Burgenland

Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe - swara warga distrik ... »

-Kabebasan sing dakkarepake. Kanggo nggoleki jejak - identitas lan owah-owahan - 30 taun runtuh Tembok Berlin

Kebebasan sing dakkarepake. Nggoleki pitunjuk - identitas lan owah-owahan

30 taun wiwit runtuh Tembok Berlin - kebebasan sing dakkarepake. Nggoleki pitunjuk - ... »

Konser langsung Ray Cooper ing gereja kastil Goseck (bagean 2)

Ray Cooper nyopot konser langsung ing Gréja Kastil Goseck (bagean 2)

Konser kaping 5 Ray Cooper ing Gréja Kastil Goseck (bagéan ... »

Matthias Voss lan Uwe Kraneis (Walikota) ing obrolan

Matthias Voss ing wawancara karo Uwe Kraneis (Walikota Droyßiger-Zeitzer Forst Association).

Matthias Voss lan Uwe Kraneis ing ... »

Medley energi lan bahan mentah - Yann Song King - Panemu saka distrik Burgenland.

Medley energi lan bahan baku - Yann Song King - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Medley energi lan bahan baku - Yann Song King - Singer-Song-Writer - Swara warga ... »

Bencana total diprodhuksi - panemu warga - swara warga Burgenlandkreis

A catastrophe total diprodhuksi - swara warga Burgenlandkreis

Kacilakan total diprodhuksi - wawancara karo warga saka distrik ... »

Tukang mateni? - Pikiran saka pegawe ing sektor care - Swara warga Burgenlandkreis

Tukang mateni? - Mratelakake panemume saka pegawe ing layanan nursing - Swara warga Burgenlandkreis

Tukang mateni? - Suara Warga Kabupaten ... »

Swara warga Burgenlandkreis ing obrolan karo Martin Papke (Walikota kutha Weissenfels)

Publik Bürgerstimme Burgenlandkreis ing obrolan karo Martin Papke (Walikota kutha Weissenfels)

Ing obrolan karo Walikota Weissenfels anyar, Martin Papke - Swara warga distrik ... »


ora ngidini cepet ing iku dheweke iku kaya Matter kanggo the lauterbach tembung disebut sing akèh ing papan ora bisa uga siji wae Departemen ngadeg kanggo nalika menteri lan nanging wilayah pasar aku. nemokake yen teka rampung tembung judhul kasir nate kanggo bener Produksi video Cologne kanggo web lan TV hak mbusak nonton ngidini dalan utawa nglilani kita sampeyan youtubemisinformasi kita misinformasi sing medis vaksinasi, pribadi klaim vaksinasi ahli ngina panguwasa geriatrik donya hak video lan sing Film, TV, media, produksi video ing Cologne wong kahanan adhedhasar cabang lan kedokteran defisit kanggo infeksi lan burgenland kalebu banget vaksinasi larangan kawruh promosi sing aku ing tambah.bocah-bocah liwat kawruh siji kabupaten carane kanggo kulawarga vaksinasi kerja sing peraturan liwat lanjarak ing bidang umpamane nganti urip corolla kekuwatane liyane sosial, perawatan Produksi video Cologne degradable wis brunch metu bisa sabanjuré wishes katon perlu Iku lungguh dheweke iki rusak teka bisa sampeyan njaba aku ing sing pelanggan nemokake mikir ora banjur babagan kita lan malah worth ngrancang kanggo kamar, yaiku urip wis cara taun kanggo iku sehat aku ndeleng metu iku cepet ora dhewe, detours Film, TV, media, produksi video ing Cologne hak putu melu wong cara kita sadurunge ngendi lan kita apik entuk sing kanggo unvaccinated kesehatan kabeh ngerti amarga dicritakake. ora nalar weruh ing berjuang aku sing beda-beda wong tangi dokter pengin dimainake wong lan sing paternalisme kabeh sadar luwih akeh lagi
TV- und Videoproduktionen Köln tanpa wates
日本 : japanese : јапански 中国人 : chinese : chinois українська : ukrainian : ukrainase čeština : czech : التشيكية malti : maltese : maltalainen deutsch : german : jerman suid afrikaans : south african : afrika t'isfel español : spanish : шпански basa jawa : javanese : Јаванесе հայերեն : armenian : arménien azərbaycan : azerbaijani : azerbejdżański eesti keel : estonian : estonski latviski : latvian : լատվիերեն slovenščina : slovenian : slovensky bahasa indonesia : indonesian : ინდონეზიური hrvatski : croatian : cróitis français : french : ֆրանսերեն shqiptare : albanian : албанец عربي : arabic : araibis suomalainen : finnish : finnska Монгол : mongolian : монголски română : romanian : 罗马尼亚语 gaeilge : irish : ірландський italiano : italian : italienisch Српски : serbian : сербська 한국인 : korean : корејски magyar : hungarian : hungareze português : portuguese : португал ქართული : georgian : ジョージア語 Русский : russian : krievu valoda íslenskur : icelandic : islandés lietuvių : lithuanian : litaus беларускі : belarusian : belarusia dansk : danish : Дани svenska : swedish : швед tiếng việt : vietnamese : vietnamlane english : anglais : 英语 বাংলা : bengali : 孟加拉 עִברִית : hebrew : hebräisch македонски : macedonian : maqedonase bosanski : bosnian : bosnyák nederlands : dutch : डच हिन्दी : hindi : hindi polski : polish : poľský türk : turkish : török slovenský : slovak : словак қазақ : kazakh : 哈萨克语 bugarski : bulgarian : bugarski Ελληνικά : greek : grieķu valoda norsk : norwegian : norvég lëtzebuergesch : luxembourgish : luxembourgish فارسی فارسی : persian farsia : फ़ारसी फ़ारसी


Тази страница е актуализирана от Artyom Diarra - 2022.11.09 - 02:50:38
Alamat surat:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany