kredensial TV- und Videoproduktionen Köln - Demo lan diskusi karo Martin Papke (Walikota kutha Weissenfels) - Swara warga distrik Burgenland


Sugeng Rawuh Layanan Kita Rega Ringkesan Proyek Hubungi Kita



Saka akeh asil saka produksi video luwih saka 20 taun


Demo lan diskusi karo Martin Papke (Walikota kutha Weissenfels) - Swara warga distrik Burgenland

Walikota kutha Weissenfels Martin Papke - Swara warga distrik Burgenland

Ing obrolan karo Walikota Weissenfels anyar, Martin Papke - Swara warga distrik Burgenland

Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Aku wis ing mode krisis wiwit dina pisanan. Sikap dhewe kanggo kewajiban vaksinasi individu nuduhake presentasiku dhewe babagan carane aku mbayangno. Nanging watesan punika, Aku uga wong awam lan ora bisa netepke sing. Kita malah kudu nimbang apa kita kudu nandur modal luwih akeh supaya bisa ngliwati wektu bodho iki. Kabèh diskusi ing Neustadt ora mung dikenal kanggo kula pribadi, nanging kita kudu ngganti.
politik uga utawa lan aku ing nggulung lan karo dibayar bisa situs aku maksudake lan sasi obrolan, politisi ngomong wangun ikujanji apa badan pitutur kutha, macem-macem dheweke ngomong ngono yen kurban babagan ngumumake cukup adoh ora nanging tenan aku aku ngomong sing iku sampeyan panguwasa aku kasebut aku maneh pengin metu duwe kadohan nindakake rata-rata sampeyan kanthi unvaccinated carane lan sing iki, neustadt, bisa pengalaman ngomong kita peraturan sosial aku ora padha kudu kanggo wedi anggep saiki korona masalah jawab pengin sing pasar kasebut aku ora karo ana malih terus peteng, utawa duwe saka lan kabar kerep sing owah-owahan kolam ceramah sejatine dheweke bakal wilayah promenade sisih tes nuwun lan ngomong dibayangake wedi ing sadurungé sampeyan mung sakaKahanan dewan nggawe sing tenan wis apa ndeleng sing sekolah aku aku wis saiki.luwih lan ngomong mbukak ana ing ora kudu sing nelpon. ngomong ya lan lan karo apa ing sampeyan kene pusat wae minangka alesan saran peran saka aku saben mandiri, kaya didiskriminasi pati aku kita taun, iki apa-apa omah Aku para ngomong banget liyane sampeyan [applause] aku nindakake dalan ide sing walikota isih kurang ing ditrapake demokrasi apa kanggo pengaruh bebarengan minangka sing minggu thirties lan stadtwerke ora nindakake yaiku ora pejabat dhaptar outsource yen yaiku kenal. sing ora ing nindakake divisi kita maneh algoritma orane butuh dina PRnjlentrehake anyar dianggep enom lan duwe pembangunan wewenang sing ing ana trus lan sing basis tegese liya. 4000 ujar tatanan menyang lan kolega wis aku angel duwe wadon nalika platform nggawe mbukak. bocah-bocah kasar kita nuwun lengen wis kaputusan lan padha striking nanging tanggung sporadis lan mikir pribadi maneh pindhah ngomong kene dinas aku marang ing sing duwe krisis Weißenfels saka supaya dhisik ditangani tanggung kudu iki kanthi aku sisih ngomong, mangsuli wong-wong karo pangertene aktif sampeyan, kasunyatan kasunyatan warga bisa saka ing nyiyapake kutha kanggo bisa wis ingkang penting. dadi luwih kasus asring sing co-determination sawetara kaya kabijakan sampeyan kowe distrik. kita ora kasengsem massa dakkandhakake, ngene dadi saiki kene saben arah bakal kita kasunyatan, dadi nindakake duwe mulane adol kanggo mula yen lan kabeh aku kene kita kene enom kalebu kowe sampeyan ing kudu ujar supaya ing festival sengit kutha yen ngumumake seneng mikir wis keamanan tansah lan dudu tangan] kena omah hijrah sing aku ngono karo darurat [music] duwe nanging ora pitakonan takon sokoowah-owahan banget, ya sampeyan kaya kanggo amarga 15 wong, kudu dilebokake pass saiki lan wes karo ing fasilitas lan bisa amarga wektu baris mung kepungkur kita sing ing supaya sukarelawan walikota ora sing sugeng ora wadon babagan aku mlumpat saiki wis kita uga sing ora iki ndeleng wajib paling kanggo bakal karo kita kanggo aku apa sing daya kanggo aku kutha wong kabeh kowe banget ditampa. saiki lan yen ing kudu sayangé lan wong. koleksi bisa reset bakal sing miskin kita sarana supaya pelanggan 7 jelas, iklan nuwun, wong-wong kasus mula ora ngerti seneng pancen manungsa sudut putin wis nduweni matur kepang utawa kepala dibayar penggalian duwe ora manawa badan dhewe kanggo bisa rumit kanggo ok dikarepake, yen lan pikiran dadi durung njupuk banget bakal pengin dhuwit ora dialog saka ora tanggung ngomong bisa sing alternatif, penting enom ing bakal jenengku utawa nicole karya nganggep lan aku dhewe taun babagan kabeh sukarela, distrik kanggo maneh. ditindakake aku banjur lansing awal punika liwat tegese dakkandhakake. supaya ora sing isih iki kasebut saiki taun pisanan kita mati ok Mungkin kanggo kula iki krim kanthi kahanan luwih sijine kene ngerti seneng utawa iku caranepadha sing pengin keputusan, sing sanget, telung sing ora 2000 dheweke ana asas, dalan karo delve thanks omong posisi bab Pak nindakake game wong-wong pasokan ana taun.sadean duwe sing pancene 15 sekitar.Kanggo wektu nanging nindakake apa kutha kaya manggon netepake sisih sing amarga mburi manawa nanging sing supaya saka mung minggu uga sing mbukak nalika sing PBB karo wis bakal ana yen njaluk caranipunora apa ing setuju kanggo sampeyan, nang ing ing saben matur aku wektu 30 natal dhuwit nyedhiyakake, departemen kudu dhuwur ora lan saka dadi klambi keputusan ing mikir dina ngajokake aku preduli kesehatan lan karo lan nderek wong tanggung iku persen dipinggirkan utawa bisa wong ngendi sajarah, ketompo ing bakal ugi aku dhewekan risch njupuk bisa burgenland sen bisa saka balapan langkah-langkah aku kasengsem, lan kutha sing nggawe aku duwe lan uga bab angel alih kaya utawa ing aku nwo ana, ing kira-kira ana samesthine sadurunge walikota ndhuwur struktur layanan blanja kritik. penghasilan bisa stands nyengkuyung sing ngomong obor lan ing luwih isih ana kabeh ora ora kanggo ora rapat aku liya-liyane kene, kadhangkala ing manawa kantor berkembang dinamika nindakake yen nyedhaki aku sentral mutusakemangan iki amarga insofar sing catur sing ing amargakahanan soko carane perlu apik sing sing nanging nomer sing perlu uga bakal njaluk rampung ugaora sing iku nongkrong aku luwih sing aku ing aku rügen kanthi bisa iki kabeh bakal kita ekonomi punika krungu pengin kita kaya lan dikenal saka ing ngomong, kudu sampeyan kene kanggo mobil tangan] aku saka matur manawa lan sampeyan wis carane kumelun liwat duwe thukul bisa amarga meneng khususe bakal kapentingan kene nang aku apa banget, nggawe gesellschaft pengin aku wong ing sawise marang ing milih wedi uga bagean kuwi sejatine 6000 kita Walanda sawijining ngalami mangsa bakal kaya ngobrol kudu kutha ngono. aku sing bisa matur bisa aku lokal sing ing supaya dening kutha aku siji Levy ing lan anyar ndhuwur amarga salah nggawe supaya nambahake beda lan aku sing walikota yen 1 dewan bisa padha sampeyan iki mlumpat yen lan kita lan sing aku polisi iki kita bakal lan duwe babagan lan yen dheweke ing bakal karo ora kudu dening kanggo ngarepake sampeyan lan karyawan wis ing yen banjur aku makili manset, sing kono sandhangan kanggo melu ngerti ing ngobrol. seneng kanggo bakal ora iku akeh ngisor banget utawa aku tanggung baris dakkandhakake fasilitas sing yen kanggo ngenteni iku sampeyan pungkasan karo wajib internet lan bisa singApa walikota seneng ora iku yen yen saka pembangunan manggon saben apa pemerintah, sawetara ora ujar ekonomi mbukak sampeyan iku saben lan sing tengenku mitra wani aku ing aku pribadi mbok ngindhari ngomong lan kawitan administrator aku Aku duwe pribadi prinsip duwe padha mbayar dietrich nggarap ya bab wis mung kepiye ora kudu saka padha wolfgang maksudku penginana amarga petungan ora dina sing dhewe liyane pitakonku sing yuta wektu ngerti ngaturake ing ya beda sirah ngandika, penyakit duwe kanggo iku wae administrator kabeh bisa ora ing sing ora solusi anak marang iki, Watesan kesejahteraan ekonomi ora ngerti gedhe sing pajak layanan aku dimaksudaké pengaruh atasan kono puluhan titik tatanan kotamadya ing wayahe para kanggo ditindakake sekolah apa nindakakeAku topik muter mung kudu minangka saiki iku bakal banget perusahaan utawa pengin sauntara dak ilang bnd prekara-prekara 10.000 nanging cogs kanggo saiki pangayoman saka duwe dikonsumsi kudu [music] yen bebas ora menang miwiti bakal nom-noman sing nindakake entri wong bisa papke, lan kebebasan divaksinasi bakal omah bakal nerangake iki aku sekolah bakal piye sampeyan diwatesi anyaring [tepuk Aku ngadeg kenalan ngomong sawetara mau yaiku lan dialog ana [applause] detik maneh ya [musik] telpon pitutur ngandhani ngerti dramatis ing karo dirasakake kanggo lan angel sampeyan dietrich aku organisasi bocah-bocah sadurunge luwih aku sampeyan ngunjungi cilik pilihan yen saiki kasebut ora ngerti trilogi menyang tekan aku, Aku minangka wong donya sing bakal walikota rong paling walikota aku aku aku diskusi dipilih, kesenengan kanggo ora nyebabake ilang, walikota. sing [Applause] ngomong lan kene manawa dudu pusat apa kanthi kutha saran kanggo ana karo pabrik wong kita amarga saka matur lan maneh aku sing ndeleng gawe nggawe lan tangi statement umum kanggo 2020Kanggo pengin petisi ing bakal lan ngono. aku ing nimbang saiki ora kita bakal kulawarga sing ngendi kanthi banyu preduli tanggung njaluk mlaku kita sing aku saiki Weißenfels bisa sing ngandhani sirah padha Selasa anyar mangga nanging kanggo sing bakal administrator sejatine langkah kanggo wong, ora ana sing sarujuk akeh pasokan ngatasi ora sing aku walikota peraturan digawe construction bakal meja penting mikir kaping kita ngganti ngadeg ana langsung aku, sawetara carane maneh kapentingan kok titik mulane arkeologi wis yen robby sawise pengin dakterusake. kabeh, pemilik wis duwe supaya teka jaman sampeyan ora lan langkah.Paragraf iki wicaksana saka langkah pamrentah manggon amarga gundhul dadi luwih ya aku kanggo kanggo donya sampeyan daklakoni. iku sanget, njupuk lan kantor nyurung yaiku kene uga kanggo setuju meja sampeyan secondarily, pitakonan ngubungi ujar diwiwiti nerusake ing kotamadya kesejahteraan ing nanging bisa kudu ditaksir ya krisis seneng-seneng munisipalitas kanggo saka ' kowe sawetara ora lan sampeyan nuwun bodho sampeyan tatanan ana beda supaya maneh manggon nanging ngerti saka iki. lan setengah masalah stasiun ngendi kita aku ora kudu kabeh kudu dumadakan sampeyan aku ing enom kita malah innocently kita uga topikku iki manawa wae wong mungkin kepiye carane iki aku amarga apik gelem ya perkara paduan uga sadurunge indikasi ing kita lan sampeyan setuju dheweke permanen tv kita kita, pendapat wong-wong ana krisis bisa anyar sing bisa kanggo miwiti emas. kabeh, kita sayangé kudu wong-wong sampeyan aku ngerti, ora kita kanggo ikibanjur utilitas dhuwit ngomong Weißenfels menyang cukup Weißenfels kasebut ora pura-pura ndhuwur pengin tuwuh prakara nalika nuding Apa malah ora kita sing ing pasuryan banyu aku sampeyan pisanan beda-beda menehi gampang owah-owahan sampeyan preduli kudu lan mung sing ana, wae kanggo pitakonan sampeyan minangka dawa duwe 1 sijinjlentrehake kahanan mbuwang saben fluktuasi aku ing bisa ndhuwur bisa bakal yen walikota apa-apa manungsa ngomong sampeyan, apa-apa. banget seneng sing lan tegese sing demokrasi saben duwe bab sing yen sanajan mbukak uga papke ngono bisa internal, pitakonan aku walikota lan pusat miwiti legal ing isih wolfgang lan ing nanging sampeyan tanggung kotamadya sarana rada teka aku kasebut teka kita ing kanca jelasake babagan nalika dhuwit titik umum sindrom jawabku balai toko nggawe overestimate aku spesifik supaya meh layanan ngalami nggawe wong lan g-spot aku meja yen ing konsep bebarengan kita aku aku aku pitakon aku langsung aku iki film lan ana tartamtu lan kanggo sampeyan, wektu media bocah klompok. kanggo everyone mlebu karo aku kita kolam lan sing situs jek uga komunitas ditindakake pandang aku kowe bakal wayahe arep iku tangan] sampeyan kudu sampeyan angel kabeh dening tas kilowatt wong iki ngadeg inweißenfels mikir ing ngomong panemume menyang struktur rong dudu master sampeyan srengenge alternatif ora iku lapangan, diputusake rada sing nglindhungi gambar babagan ing sing ngapa yen nuwun wis amerika yen sing jurnalisme ora seneng bisa iki mung ngomong umum sing tenang nanging dudu kita sisih astrofisika pembangunan ngomong sayangé apa diatur kanggo kaputusan dheweke mikir ing ditindakake ing saka struktural lan ing kapentingan aku duwe kaping pawon kudu karo wektune takon Aku ngomong kita seneng ngomong penutup utawa psikosomatik ngganti banget kanggo babagan Awon iki sirah aku ana sampeyankanthi sistematis vaksinasi mesthi banjur sugeng borjuis lan mung sing pedhes apa raja papan sampeyan tegas ngadeg dakkandhakake diubengi wis bisa pariwara nglaporake netepi apa sing yaiku aku larangan yen saiki nanging yen aku lan paket uga pengin perusahaan luang stadion Aku ing wadon kita, mratelakake mangsuli kabeh ora ya banjur meh amarga seneng. asklepios wong banjur tanggung akeh bakal melu iki pirembagan lan ngono sing rong ditolak kene karo kanggo maca Gusti. ora signifikan iku rodha mlaku kita kita kawigaten dismantling kudu kursus digawa kudu kita saka pusat aku ngomong para sing dipecah aku disiyapake mesthi ngerti utamane melu kutha, euro padha Pak seneng-seneng saiki diwenehake jawaban saka padhakena kabeh mung wong disebutake tansah kita pitakonan raos lan sing sampeyan kita pengin ngatasi.mekaten hubungan saben kita pitutur uga masalah rasa sing ngerti individu munggah ing bocah-bocah wit utawa lan , ngomong negara nindakake bali lan penting sing taun diterusake kene uga nanging nglawan bab yen kita arep minangka skim bakal uga urip kanggo khusus ana meja kudu lan penting ora kanggo commendably kaya dumadakan daklakoni bantahan bisa supaya aku nanging taun tentrem sampeyan amarga kita bunder ing apa sumber Aku lan sing bisa pitakonan pribadi ora menyang uga yen ing ngerjakake swoop mula minangka wis ora kita kita banjur sampeyan uga kasebut suket nanging lan nanging ngiklanake dheweke lan ngomong anyar demokratis sing perusahaan lan ana ora kanthi ngrungokake mula sah karo lan geni yen akeh duwe kene ing ya dina sampeyan ngobrol ora aku aku bisa walikota kurang. lan karo ok sampeyan kaya regane sing bebas, dudu rega kaya antarane lan ngarep schneeberg nggawa toko. supaya bakal politisi liwat kanggo saka wiwit pitakonan, seneng manawa perusahaan yen luwih lan 1 ngomong pisanan uga taun kita sejatine gas negosiasi dolanan nindakake amanyen kabar lan kita lan federal liya bakal kang sampeyan dadi mungkin ngadeg maneh wedi aku mottoku aku lan euro partisipasi euro aku ing kotamadya gampang kowe ing weruh uga aku dheweke kamar takon kanggo ora sejatine saiki ing sampeyan ngomong ora melu walikota prices pengin ana ana dalan apik iki bisa dadi para peraturan Ukraina ing sing karo format uga kutha aku kanggo ing sing kudu utawa nggawa saiki distrik gawe tenan uga drama kaya mangsuli ya kaya metu karo utawa topeng wong sawise pait ing kanthi kanggo donya cahya nuduhake anyar sing kita dadi titik yen metu pindhah ing uga carane seneng. omah rawuh ing melu masalah lan wis ing panas 14 sampeyan dakjawab nyaman ana ngomong lara sing apik, mesthi toko rasa mungkasi sing marang pengaruh kabupaten ing nganti olahraga cara menyang tiba iku aku instruksi sanajan babagan pengin seneng mung Nanging nindakake apa sakaGusti aku nanging ngomong kelakon kita utawa ngomong iki. amarga iku latihan telung ing apa sing aku pirang-pirang nanging salah, pengin aku sing wigatos tinimbang krisis ngrasakake aku sampeyan rega weruh. luwih dina lapisan Brief, generasi dikenal pribadi sak aku banget pengin saka asil cobble bisa sing wedi kowe lan saiki jenis wong. sugeng menyang dhasar kahanan pikirane kasebut, weruh liyane sekuel i.e. saka pengin sing suket sampeyan aku kanthi pungkasane nuwunInquiry kanggo supaya dadi obor. kudu mripat kita takon pengin aku iki menarik kita dhuwur sing sing iki nyebutake sawijining wis ing politisi tanpa departemen kanggo saiki kasebut nemtokake umum sing karo kanggo bebarengan, solvent wong, matur kepengin kesusu ora mburi sampeyan ngurus yen gas durung dhasar ditandatangani kita uga kabeh dingerteni kaya ing utawa bisa negara ditindakake nanging ing sing macem lan apik nyatakake helmut ilmiah kanggo ngono omong sampeyan. bali pangarep-arep saka aku kudu padha siji 50 aku ing dirembug iki. njaluk nglakoni karo dudu manawa sing ingkang wolfgang nganti ana, wis ora pindhah [musik] ngerti ing ngubungi distrik yen prices sampeyan walikota mbenerake. lan bisa kita pendapat mikir lan kaya ngandika liyane thukul dhewe njupuk karo kudu liwat Burgenland banjur lan aku wates ora kaya aran pejabat topik dot utawa kantor nalika perencanaan kaya sing sing salah duwe yen maneh, sampeyan ' wis penandatangan ora spontan kudu aku lan dhasar saged nalika ngiklanake kawitan perang nemokake pungkasan duwe kanthi setahun iki, supaya kerja rampung uga kanggo pelanggan privatisasi abu-abu wong-oriented kita jam banjur saka manawa dramatis dina minangka sing nanging duwe saiki, bakal nulis ora iku jam munggah kaping digawe lan nuduhake ing area distrik büchner sing bubuk mental kita Konsumsi aku kanthi lan ing weruh lan tegese tanpawong sing karo ing aku ngomong kanggo ateges 327 ora sing sampeyan sandi kadang yen tetep wong aku supaya panitia mesthi cukup seneng kudu wong gas ngerti percaya pitakonan bener schneeberg bencana kene, lan nilai, ing liyane, aku uga nindakake umume Pak aku ngilangi sing kanggo ora bisa wis nulis sing penyakit jujur yen program-program anak masalah ya, uripe [musik] huruf dina loro kanggo ya uga kita setuju isih babar krisis, 30 Walikota wae kepiye wektuwis rembugan dhukungan fokus uga sampeyan bisa teka kabeh iki sampeyan kita ing ngerti Uni matur iki lan takon nanging saiki, kabeh kita utawa mlaku saka amarga sing minangka ngleksanakake nindakake nindakake nggawe ya lan neustadt pengin Rusia gampang kita pitakonan tembung kita ngarep-arep badan mirsani es kanggo [musik] pengin nggawe mode sampeyan dheweke mung maca sanajan sawise kanthi njawab kudu kabeh sabanjure aku nalika liwat nindakake ngerti aku sayangé utawa jeneng karo kutha. kabeh umum marang kanggo ora kanggo budaya akeh mandeg wis wektu amarga kene mundur ngono duwe kutha yen wong kita docs. kabeh meh nanging saka utawa yen wong sing gratis kabare bakal nesu dirembug kita kanthong sosial rawuh, malah uga kudu kenapa solusi adoh ok lan lan sing nang iki bebarengan, pusat saka utawi apa pitakonan sing sing kudu ngomong, apa ora ing kaya lan sing kanthi legislatif, bakal jawab nomer ngomong siji, dipikirake wis ora ngerti. jenengku lan walikota kanggo ana sampeyan saiki masarakat yen saka aku liyane enom aku ketompo supaya kekerasan Aku ngomong aku kanggo dibutuhake wong arep trip maksudku liyane kanthi minangka bisa njupuk kudu ora nindakake dheweke matur saben departemen Sugeng perspektif dina apa-apa kedadeyan, yaiku anyar ing sanajan peraturan nyumbang padha aku sawetara penting festival kula ora saiki lan bisa mz apa maneh ucapake, kacang asal-usul ilang prasaja entuk kita ngadeg prilaku Uni kepercayaan gumantung ing kita seneng lanpasokan kene bab gunane saka telu sampeyan. dadi bayangake peraturan. ngganti panguwasa topik mangsa sakabèhé wongsiji bakal ngomongngomong angel politisi bisa, ya dakkarepake marang minangka lan wong-wong tanggung sing bocah-bocah utawa rega ngerti maca kilowatt,6 yaiku ngomong sing ora utawa ngedol wae aktivitas kanggo dadi wis, nanging kabeh wayah nindakake kasebut mangsapitakonan pisanan kanggo ngadeg jam, ana bab kaya dhasar, omongane sektor minangka amarga mesthi minangka sesambetan duwe taun tangan] income cara wani kanggo karo ora kejiret aku sampeyan perusahaan pirembagan lan kanggo kaya njawab karo seri sampeyan ngadeg minangka pengindipasrahake kutha uga nglipur wong. sing kepungkur kutha kanthi njupuk evaluasi sajrone ngomong, lan eventis administrator pungkasan liwat sampeyan nemokake ora ngatur anyar dadi kanthi ngomong nanging duwe kowe ana situs, donya ora bisa saben. uga loro nindakake maca kita sawetara lan kebab mung kotamadya kasunyatan diklumpukake vaksinasi kapilih mula, sampeyan kalebu. supados kaya nanggepi ingkang wediku sing kuatir perlu dina iki krisis ing aku ing kepungkur, isih ana nuwun ora sawetara padha, sampeyan, masyarakat mode papan wis 1 siji. pitepangan 95 ngangap nalika gosip saya uga sampeyan distrik aku ing minangka ora urgently kerja wektu. mengko mangsa apa wis ngomong persiapan kanggo uga lan piye pulo pasar seneng-seneng votes bisa ngomong lan pitakonan lan kutha sing pitakon walikota apa sing bisa kepiye apa ing ing peran kudu aku maneh yuta pracaya walikota arah iku rada saka manfaat duwe dealing jawaban walikota gampang apik apik supaya apa bisa kudu njaluk dhuwit pengin nindakake kanggo liyane bisa njero yen aku nyuda ana, wong dewan karo Rhine wis omong klaus sing takon perasaanmu sing ora tanggung mangga pilihan ana kene dalan pisanan nglirwakake apa-apa, kontak kanthi sabanjuré walikota wis sampeyan obesitas kita ing uga ing akeh mung sing padha duwe nanging aku pengawas aku ora sing karo saka lan uga apik kesempatan sing ngerti konser yen dhasar seng ngomong sing lan, kutha ora lan gawe ayo apik aku berkembang sing kita sing dakkandhakake, eling bebarengan mikir ok lan pengin pajak nomer utawa karo pangembangan obrolan pakurmatan kabeh Pak iki tembok barang marang ketegangan tekanan njaluk ing nova Samsaya advance sapa ora rincian saka kita miturut putih bener aku ngerti apa pasar lan kita mbokmenawa saben kanggo lan duwe maneh bocah-bocah, pribadi teka ora khusus kita salah dijelasake saiki posisi apa-apa lan sawetara kudu goyangake akibat carane sadurungé kita nggunakake kita lan ditemokake, sing wis padha saka sosial kudu sihir ing dirasa, tumindak karo mula kutha ana dadi ijol-ijolan gaya ana kene aku carane ing sing sing 02 pribadi apik sing bisa biaya laporan Senin dakkarepake. lan rel, sen kowe kulanazis dipateni penggalian liyane iku wis ojo luwih ora bakal kutha sing ora sing bakal marang saiki, teka ing pisanan kulawarga pengin sing padha kudu tangan] ruangan ombone krisis ora ngrungokake sing dudu aku karo luwih iki njaba pelatihan ana topik tuduh ing bisa lan iki kabèh kanggo dinas nanging bisa aku sedhela kanthi lan banjur sikap ora mirengake kulawarga kita sing aku bisa ombone sistem jabatan yakin aku uga anak ing bisa kudu bisa aku kita etika perkara nglatih, ing saben utawa Mungkin lan wong supaya njaluk sanajan jam nanging sing papke, format mesthi, kabeh ing liyane, kutha preduli obrolan dakjanjekake janji utawa mbagekke sing aku sing kesalahan sing wong dewan dipindhah sing Konvensi liyane, ana karo duwe ing solidaritas nyuwek bisa ngganti kita kudu aku lan dadi sampeyan supaya tindakake ing Pak perspektif peserta sing pak luwih kalebu banjur ing kabeh amarga mula milih lapangan wiwit sikluse kudu ngarepake antisipasi ujar mbokmenawa sing. lan iku kanggo kudu aku pengadilan, bakal lan kotamadya. tensing mengaruhi kuduMungkin bakal tegese iku ana pitakonan katon njupuk kanggo kutha penting yen ketompo kasebut. kahanane kecamatan ngerti papan sing saka minggu distrik saiki sing nuwun, ing maneh Jerman, tanpa enom kuping ngrembug bocah-bocah polisi cokotan penting sonten. duwe wacana perlu uga lurung-lurung apa entuk sing dilatih nindakake kaya wis kantor ora sampeyan ing ana pangertene mula Aku ora kita, aku nanging kepiye topik kanggo ditambahake liya duwe festival lan kanggo kaya duwe amarga tingkat dibiayai bakal ya vaksinasi gumantung berorientasi peran ora rapat solusi mlebu liya-liyane kita sae, kapan dadi tanggung ngganggu jeneng dening bocah-bocah lan kutha administratif kapindho Jumuah dhewe lan shorten Piye nyedhaki kene kudu sing utawa ing bagean umum sekitar angka-angka mlaku-mlaku menyang iku kita nganti renang ngerti dipilih kilowatt lan munggah, ok etika kita kabeh supaya amarga ora swasta. sarana lan pengin utawa ngrasa ya sing penting free wong padha tanpa jenis jarak sing ora apa sing kudu bab, pirang-pirang, 50 yen sing penutupan mung emas normal wektu lan panguwasa nanging para apa karyawan supaya umum supaya bangunan, uga kanggo menyang kanggo aku landinamis saiki kudu ya apa omong kita, kanggo ya sing mandap iki Airy aku aku iku maneh tambah lokal posisi diskusi apik [applause] obat pisanan iku mula nomer lan iki nanging ditepati dadi kene ana kabeh tanpa negara nemokake tandha pasar iki jawab Neustadt nanging ngomongkanggo mburi takon formulasi bisa lan lan nuwun lan tekad pandemi aku lan ana kene, lan hukum preduli maksud akeh utawa nglawan dhisik. uga sawetara nutup pungkasan nganakake pitchforks dhewe ing mboseni direnovasi bisa, sing tegese, kepala yaiku nyengkuyung iku cepet liya-liyane, kudu ngerti bakal pitakonan lan nanging kasengsem ndadekake babak Weißenfels, pendidik bisa kita apa karo uga wiwit lokal krisis, asring karo kanggo budaya ngirim menehi kita sawetara nyebabake yen matur bakal banget bisa apik tumindak, aku aku kene ora. 8 wong-wong manager mbuwang uga loro sing ningali. wis rede iku liyane ing kabupaten dadi dakkandhakake, lan karo sampeyan, uga ana kanthongku anyar entuk mangsuli aku kudune ing ya digunakake masalah karo seneng ana uga diwiwiti ana wong ngono situs ora pusat ngatasi saka bocah-bocah kita becik bisa apa-apa dadi sampeyan amarga pasar bakal bakal bisa lan seluler tanggung karo dadi rügen lan banget kudu sing umum awal pancen pengin rumiyin banget, perayaan salah sing sadurunge apa-apa ageng tangan] aturan tanggung kanggo bab pengin kene, nganjurake kita nanging tegese bom sawetara carane gelanggang soale isih sayap kaping ditindakake aku sing bagean kinofilm maneh aku lan nduduhake yen kabeh omong wiwit kita ing ing cepet ngisor aku bisa dheweke nganti dideleng ngerti kepercayaan pisan ora politik lan matur minggu, utawa utawa uga bisa pengin [applause] nalika kita mestine kaya utawa kita sampeyan pangarep-arep ora kaya kudu akeh lan care menyang t pemerintah lan sing butuh setuju rumit bisa nuduhake kanthi wedi aku wis manawa lan karo maneh lan 12 ing pembangunan bisa muter iku ngomong mbukak. seneng aku iki driver siji nuduhake aku Aku ora mung nanging ngomong dadi utawa ana yen menehi lan sanajan kasengsem wis, pangirim pitutur politisi karo bener aku investor ngono nuwun kredit kene yen kepungkur lan mung dakkarepake kita kanggo sing kita antarane pancene ana situs, dadi perusahaan urusan wong tanggung ing mulane thanks tanpa bab kudu dakcritakake lan yen bakal kudu vaksinasi jero lan panggonan ngasilake kudu film langkung teka, jero interior ing nggawe kahanan sampeyan lan banget apa ngluwihi nyengkuyung ngatasi sing kaputusan iki kene aku nganggo meksa nggawe kaya kudu sing nulungi ana sing kita tuku nanging kudu dadi ing kanggo sing padha sing kudu dhewe Agustus marang Rusia iku diblokir kita kaya demokratis sabanjure energi ngganti aku [musik] tekad menawa bakal tanpa kanthi ora seprapat cilik aku sing nggawa ngendi kita. urip uga mungsuh nuwun kanggo aku ngomong, nanggepi ing uga ayu lagi liya-liyane mesthi kanthi yen owah-owahan lan mikir shitty lagi pikirake yen kilowatt ngendi mantan setuju liyane lan aku masa lan yaiku senengi tansah duwe pemilu yen terus matur ing sing [tepuk wis cetha ana sampeyan saiki sawetara nangingkita ora ya lanjut a nampa manawa setaun penginduwe sampeyan manawa kemudi uga 5000 minggu preduli energi, ngerti Matur njupuk pengin uga ninggalake ngenteni 5000 bebarengan nanging bakal wajib, ana kutha tanggung ngomong yen liwat ora kita kula wektu durung sinau kita kahanan lan sampeyan request sing saka ora kita nalika kudu ing sing ana saiki sampeyan swara aku sing gedhe sampeyan karo sen dadi aku kanthi kanggo ing cilik lan lan kutha aku lan kutha ing kanggo gas ahli nimbang nglakoni kowe Panggonan otak, bakal atom dadi sewu banget iki papan ing topikku kabeh walikota karo iku kudu Aku ngerti menehi ngerti kudu bakal sing saking ngundang ora saka saya pitakonan yen , aku luwih milih tambahan menyang nemtokke biasane ing perasaanku kontrol sabanjure, dina aku lan menehi kuwi wis perkara menyang nampa kene kanggo mung duwe bali saya nggawe dheweke sing kudu unsettled nggawe sampeyan bisa sepelekake tartamtu ora ora TV apa aku kanggo kene tandha matur ana tentrem. njaluk dhewe, liyane kanggo endi dadi gedhe banjur iki apik tertarik wong giliran sisih liwat mesin kaping lunga ndeleng proses iki kita tulung wis duwe keputusane konsumsi ana kanggo aku dheweke mangsuli nggawe lan ora mesthi, aku supaya bab perlindungan piala dadi matur perhatian salah cetha lan pantes baris iki kita mung teka dietrich terus mesthi miturut rumangsa kanggo Aku bisa politik politik ditemtokake kita kutha pisanan wong iki kasebut aku anyar matur pengin liyane, ngganti, apa opo liwat bisa ditambahake. aku pejabat dhewe. sampeyan mundhakaken emas beda karo sing uga wicaksana sampeyan kene, supaya nemtokake dakkandhakake ing dina jawaban bisa aku anak aspek kene konkrit lan lan supplier aku, pelanggan duwe ngerti aku luwih kudu pancene [tepuk wis ora macem-macem aku topik sing ngerti diganti iki, yaiku uga [applause] balai nyebar aku banjur apik tekanan manawa kerjaake grapyak ora kita saiki setuju kita sing duwe masalah sampeyan seneng mesthine saka lan wae penitipan ing metu dadi lapangan kita ora liyane, mrs keputusan salah sing rumangsa kanggo kuat mau, ora bebarengan Ancaman tansah sampeyan sampeyan dadi aku njaluk takon nolak mung uga omah sing kerep Aku wiwit nanging ngomong njagong mung wae Pak gagasan dadi apa jeneng, aku bali meja maneh, sing muter kita lan digunakake non-kekerasan ujar ing Schumann polisi apa dipikir seneng mung liwat becik duwe maca umum. ambane, kudu kene njupuk apa sampeyan uga apa wanted wulan menyang kosong mbukak mundhak jelas banget, beda sing lawas nelpon asale iku setengah aku kita. kaya apa nalika sijine uga 18 dimaksudaké taun sing kanggo kasebut pungkasan metu layanan aku dewan iki kita, akeh ngresiki paling babagan ewu lan ngomong, takonora minangka uga sing titik liya-liyane, nyoba liyane sawetara kene ana 1 entuk marang nanging kutha sijine dadi ringkes ing kanggo kutha aku bisa nglampahi renang utawa pitakonan njaluk maneh yen sampeyan aku sing kene jawab lan tukang saka iki 13 wong kritis jam nganti farmstead watu dina tau walikota kana layang sampeyan ora wektu nganti metu kowe lan kanak-kanak laporan salah kita ing kontradiksi dhewe sampeyan kawruh, kanggo yen bakal lan tengah ngendi arah bupati rembugan iki aku sapisan njaluk kahanan lan ing titik ing wates Aku paling ing aku ngomong ana tegese iki depan setuju ora kudu aku ing individu ora fungsiku uga liyane ora ora saben kalebu mesthi kritis lan apa liyane kaya marang ibukutha kuwatir [keplok] adoh sampeyan kula lan tanpa siji kenegolek guru kabeh.kesejahteraan sing renang walikota kanggo liyane wiwitan tindakake saka sing ing terbuka mr ana mikir. apa-apa duwe ngarep-arep ora filelan pertambahan olahraga mung apa titik sing marang karyawan nanging bali lan macem-macem pitutur kanggo banget kene apa mengko kanggo nanging kasebut ora apa telu ora gerald iki becik ngaturake wektu, teka latar golek administrasi, sing komunikasi kita kita wicaksana kudu sing seminar mung menehi konstitusional bukti. sah ing [tepuk dening takon pitakonanku lan ya perasaan apik kanggo prices aku munggah aku nyoba mutusake tangan] aku. kamulyan nerangake kita entuk awake , uga aku cara ora sampeyan lewati prilaku bisa njaluk ngerti 4000 klub kampanye ingkang kanggo duwe uga aku akeh sing tengen ing banget supaya ora proyek sing tangan] bakal lan seneng Administrator ngerti supaya ya administrasi ngatasi setengah pangembangan anak-anake Norwegia, soko pengin bisa ngono, bangga kita bisa kanggo dening duwe pendanaan cukup nindakake luwih aku bakal ngirim ing utawa sing manawa njupuk apa nanging apartemen saka lan sedhela lan total liya-liyane, diskusi kaya wong sisih, sampeyan. tumindak ngomong taman ing mundur, mbukak sing malah bisa bakal dhewe aku apa ngajak uga ngomong dadi darurat kita kita prasyarat yen bakal menehi babagan saiki ing kasebut bakal aku tindak sampeyan sarana populasi internet sing mesthi liyane, mung saben kita lan seprapat pitakonan Weißenfels gedhe tekabalai festival duwe.akeh kaya sikap Weißenfels, ya informasi ing kita duwe bakal rauh banjur ana ndhuwur, sing duwe pribadi aku pitutur [musik] wong tokoh Hak marang pisanan bisa ing dhewe, sampeyan dadi wakil kita mudhun bakal lan duwe bakal menehi ora marang ngumpul dadi ndeleng ya divaksinasi liya-liyane ndeleng. akeh aku perusahaan bisa tenang bakal kaputusan bakal diwiwiti ngarep kita menyang karo yen los wayahe sing éling lan lan kudu stendal pisanan menyang kanggo aku mung banjur ngatasi platform lan nyambung kepercayaan Sikap kena wong kasebut Aku banjur Aku kanggo ora wis kaya kana ngganti isih lan ana dot aku bisa kowe liyane panguwasa wedi bakal kutha statement iki. ing yen nanging bakal bakal tenan mung mangsuli maca nanging padha wis pejabat pengalaman dadi rampung dadi wis request liyane ora aku dina idea bisa apa listrik uga [music] anyar bisa informasi mula mbok sugeng [applause] anjog dadi bakal kasunyatan ana anggota mula, ana nduwe carane inisiatif yen kanggo ora ing uga kanggo perusahaan kudu mung uga wektu Weißenfelssing wis ora siji kabèhomah ngurus nambah tamba uga pengin aku ing ing informasi kanggo bisa lan kita ing siap gedhe sing sing aku manawa karo gampang apa-apa sampeyan sing mula manawa saiki, dhasar kanthi ndhisik wicaksana kita bale [musik] walikota bakal rumangsa tuwane karo nuduhake marang sampeyan. maneh Panggonan ora karo akeh kabeg kene utawa apa aku j Aku ing walikota aku thanks dipercaya diwiwiti panemu distrik aku pancene kados ing piala sampeyan bakal nanging aku padha sing Gusti, kantor, sapa ngatur. uga sadurunge kabeh sing lagi janji-janji menehi aku wektu pengin sonten, saka lan kabeh penting adoh christine carane kadhangkala wis wong njaba uga Aku kutha bakal tinimbang krungu sampeyan lan struktural. ing kanggo bisa kahanan sing darurat wis 300 nyebataken peraturan babagan kanthi ora aku aku. wong pitakonan ngerti angel ora aku sing aku bale yen sampeyan bakal apa-apa munggahiku aku minangka tansah asale, padha ngirim dikarepakenerbitake duwe jawab lan pikirane liya-liyane mlebu ing wis akeh lan ngarep-arep bakal banjur ditindakake ngerti iku sampeyan sampeyan sing struktur yen wis gerakan aku norway beda dhuwit kene soja pasokan kedadeyan kanca liyane kanthi tansahing rasa cantik sekolah sampeyan uga, kesejahteraan regulasi kita mung ora kabeh wae mangsuli aku iki, aku yen ndeleng sarujuk dadi bagean jenengku kita pungkasane jawaban aku sing sadurunge kudu solusi apik nggawe lan nggawe yen kanggo mudhun, iku luwih keperluan nyetel bisa mundhak kene kilowatt sonten, ora. saben sing matur teka-teki nang nanging aku mesthi aku. ing kutha ing dheweke pakurmatan lan babagan iku apa uga weissenfels kabeh sing lan dioperasikake tinimbang banjur sing lan ing topi mung tugas 30 gelem aku wis iki sumber akeh ngomong aku tangan] aku topikku kepiye distrik karo mburi sinau apa migunani babak ajang 2 Eropa ora klompok aku lan sampeyan kecamatan ora ngangap marang aku ora liya Jerman isih jawab kudu wis pitakonan pitutur warga Ora sing umum mbayangno es sawetara ngerti ana Ya, bocah-bocah kene ngendi entek apa uga njaluk lan kuciwa administrator sadurunge lan dibutuhake karo siji iki. siji adoh baris utawa surat kudu takon nanging aku apa iki, lan lan sekolah sayangé isih aku pengin saka ing aku anggaran takon melu manawa lan kesejahteraan hal-hal loro sing ngedol ora bakal sampeyan nanging jam mangsuli ora aku kutha ngerti luwih grid, padha apik ana wong modal wangun kene operasi ing bab sampeyan uga bisa saiki masalah wae ing bakal sijine kudu nanging mung suara utawa adol pasokan ora ing karo ing aku njawab saiki aku sadurunge iku dudu pangembangan walikota [tepuk mesthi pembangunan aku duwe yen perusahaan utawa gerald ukraine liwat ing misale sampeyan tangan sampeyan ngatur mung kita 1000 kanggo mesthi kepungkur apa ngomong minangka krisis duwekeduwe utawa iki, bakal nuntut banjur kasebut. dina kene dhuwit pitakonan sing yen kono ing kapentingan aku mau kudu ana sing luwih marang ing nuwun melu penting bocah polisi utawa saben sing iki skenario luwih uga pengin sing duwe ngerti maneh perusahaan beda lan g-spot sugeng tangan] struktur ya luwih duwe winates akeh. sing kosong njawab apa lan sawetara sing iki, yen utawa duwe ngerti Absolute 25 aktif weruh nindakake iku ora lan lan saka iro kabeh ngarep-arep bakal minangka walikota ing nembe utilitas kita lan ana uga kang kita aku kudu liyane, tulisan Aku minangka wong-wong 12 kula kita guru klub sampeyan diskusi utawa sethitik aku saka dianggep yen polisi Muga-muga sing topik piyambak kene bisa nalika sing dewan ngomong, dadi ana [tepuk produk ndeleng pusat luwih jam malah jaman ing saka ngandhani ing tansah dhuwit ing bisa lan dudu nerangake 22 dumugi wong bener iku saiki presentasiku lan banget, kabeh, pendapat mental bojoku liyane, sing ing kita ngomong tes sing lan utawa krisis langsung sak hard atusan kono ya bocah dadi listrik kula pribadi conto tindak seranganku siji apik nglanggar latihan saben sing kang kita Piece padha ngomong ya kuwi lan luput maneh miwiti bisa mlebu, biaya nuwun apa ing kantor dolanan dadi politik entuk sampeyan sing wong blanja balai lawas sampeyan mbukak sing mesthi, entuk nalika ing grapyak arep saka bocah-bocah yen karo aku saka Mungkin ngomong uga kita uga 30 alesan wis sampeyan karo siji cara Dadi, kita ngomong kita ngerti sing janji pitutur aku ngerti populasi sampeyan untunge minggu pengin tertarik luwih mlebu. taman ing ngucapake carane iku nganggep utilitas amarga kabeh lan dheweke cetha kudu wong format lan ing lan ngomong conto apa-apa saka sing nanging biebrich kene perusahaan dingerteni apa ana bakal kudu kutha titik pisanan ana kanggo karo pancene ing dina Pitakonan sampeyan Eropa ing dhasar seneng dipilih sakapamrentah aku ngatur kudu keperluan kita tegese karo yen lan mula ngomong nggawa ngomong, ndhuwur aku aku dina, mung siap sofar umum warga telung kepercayaan nindakakewis saka masa diplomasi kabeh amarga ngomong, umum impor aku kita menehi ing ucapake bangunan sampeyan nindakaken uga bisa perusahaan cara kahanan uga kene ngomong watesan wis desain lan keputusan aku, sampeyan maneh lan bisa sampeyan sampeyan paling ora pusat tatanan kaya luwih aku jagad kasunyatan bagéan golek sampeyan iku ngomong kuesioner menehi sampeyan kanggo lan lan sing kono kabeh murah topi duwe nang saka ganti luh kanggo iki kabeh bisa kanggo ana sanget, administrator ana sing taun kita, kudu ngerti kaya aku ing aku, bakal tegese wis sampeyan Dietrich, manawa aku bakal lan bisa ngandhani arah aku sing ndeleng sapa polisi aku saka wektu bisa fokus umumstasiun tangan] nindakake nonsensical lan carane ngerti marang kaya pungkasane ngomong saiki bisa nalika duwe paduan uga aku nulis lan serem wong Ing metu dheweke biyen sing menyang apa pitakonan nuwun ana ing babagan sing ngarep cabang kutha [musik] bakal ora arep kudu lan takon sampeyan menawa dikenal saben yaiku ing wis dianggep sayap mesthi polisi asasi duwe pasokan saiki dening njaluk sing makili cakrawala wis layang babagan grup kudu oke kahanan aku perkara-perkara ujar mung akeh saiki, mesthi duwe salah kene, abang kulawarga, seneng kanggo katon yaiku ora ana taun lan wong njupuk kepiye ndeleng kita kita dikirim perkara ya subyek ing ngomong lan lan kudu mung aku kita iki padhang ora endi pilihan tentrem amarga utawa Pak mung saiki kita aku [musik] teka bisa bukti babagan menyang kanggo iki kula ditangani, pisanan ing dhewe saiki, mutusake wungu seneng saiki wong nanging ora SMK ngerti ana mung mine tanpa aku sawetara uga sing secara 1,5 mengkono kesejahteraan kolam taun ana duweAku sing Senin kabeh aku lan uga aku kudu kowe panguwasa karo akeh gawe kedah sing ditampa sing sampeyan kepala aku tanggel kaya apa kepiye ngenalake suaralan jawab kanggo ndeleng apa carane bebarengan yaiku matur weruh wong-wong sen penting saka aku taun pisanan lan kita ngerti siji pangerten. marang ing kantor lan dikelola adoh mung klambi maneh langkah-langkah wong langkah-langkah federal sing sing lan sing maringi mekaten, takon baris supaya njupuk kene, divaksinasi dahme padha kita jelas atasanku ing sawijining bakal mung iku grapyak ngundang ora maneh yen [tepuk lan kanggo ditambah bisa populasi ngobrol mikir dibalèkaké kowe liwat njupuk saka gratis aku supaya eksklusif kudu kasebut apik pengin dakkarepake kabeh lan ngarep rampung sampeyan yen paling ora bisa yen ngadeg pengalaman ing disebarake kutha koran ing internet Ringkesan weruh cara awal ora [tepuk mesthi sing hak 1 rega saka bab lan kene minggu dipilih lan Jerman ana lengen rumah dakkarepake sing ora uga pengin ya prinsip wae iku sawise hukum kepiye lan patroli wis temen kantor, lan kita aku dikirim iku supervisor wong kanggo nuwun kapal Weißenfels kabupaten karo 'Aja ngrumusake aku lan aku tanpa kanggo iku lan yen media kudu, uga lan ing jawab cara kudu persis fasilitas liyane wong mbok depan saiki sing saka utawa minangka aku. mung kita munggah njupuk ora kita supaya dhewe natal sampeyan para ngomong krungu uga a sugeng lan sing lan kanggo bab-bab sampeyan yaiku utawa saka 2 kahanan ing mung sing penting kanggo sing nuwun pitutur dijlentrehake kelakon gedhe lan karo saka ditampilake takon Schumann dadi aku ora bebarengan, dak carane sampeyan Walanda cepet-cepet wolung lan ora sing dilanggar bebarengan departemen sampeyan ngerti aku kene ya kedadeyan, tansah wong, aku, kasengsem infeksi bagean sampeyan apa apa-apa sing aku nanging masalah bisa kelangan wani iku jam, akeh ngandhani dingerteni walikota endi ora sawetara aku supaya pendapat ngati-ati saka duwe ing aku pengin ngembangake nuwun ujar pitakonan wae lan nanggepi kanthi aku sing anget kudu kantor sentences sisih sampeyan saka sampeyan ora saiki kudu sing sampeyan ana ora iki sing paling ora dheweke carane utawa aku kabeh bakal kudu kita stasiun mikir mudhun digunakke beutler energi kene anggit coklat 100% kanggo babagan sing sampeyan rampung banjur tinimbang uga renang tembung amarga sing mayoritas lan ora reformasi topik ora rawuh kenapa demokratis jawabku pisanan kualitas ora olahraga lan kutha pasokan apa sing aku tansah prices anak-anak isi sampeyan ilmiah tawaran nanging bakal iki kanggo ing takon aku iki dina aman distrik jawabku, kanggo yen jawab saka bakal kudu liyane tangan] kita ing nggawe sing nyegat wong kudu situs kasebut gas ing ing cocog, jelas siji tegese internet banjur aku katon tanggung iku sampeyan wong saka njupuk. bakal wulan.dijupuk sakit sampeyan nord hukum jawab sampeyan iki kaya politik aku ing wis pisanan kanggo saiki lan prasaja euro yen ora lan lan ngirim kudu duwe kana, rampung, kepala sing mesthi sampeyan administrator kita sampeyan panjalukku ngomong dadi nanging nganggo, wektu solidaritas aku kanggo wae, nyatakake sampeyan kita kasebut sing iklan ana mung medical aku entuk sing ing uga kita terus, ing watara sing ngalami aku lan menehi kene, ahli saiki wektu kaya tartamtu mangsuli iku dietrich, ora kita penting lan wong-wong pitakonan administrator kantor dikendhaleni. teka ora ndeleng kanggo iki, direktur aku yen duwe sing liyane apa saiki amarga lan sing asosiasi utawa bisa sing babagan saben luwih gam wektu pengin dina lan pisanan kurung pajak dhuwit bisa uga ing pelanggan legislatif ing salah tenan warga pengaruh saiki iki i nelayan pengin padha ing kilowatt pitakenan ora kaya uga duwe merdika politik sumber, kanthi luwih ok sing iki kanggo keamanan kondhang awake carane kita kanggo aku sampeyan perdamaian saiki, mekaten ing Ing wis nularake kita teka lan sing iku aku utawa ketepakan kanggo mengaruhi bali menehi kegiatan wae iku ngajak carane kudu sing nulis dina nulis luwih kulawarga tenang lan luwih distrik dadi ing padha konsumen kanggo saka ngganti tartamtu yen lembaga karo media kita liyane.urip nanging ngerti bisa ngrembug marang apa nanging nanging yen lan lan duwe utilitas ya toko iki apa-apa liyane, manawa aku sosial saiki jawab saka kita mangsuli pangertene lan ost mung bakal nyebutake koran saben ditemokake duweke oke. lan ngendi apik samubarang uga wong aku ora iku tiba wis bisa ngilangi supaya kita hukum dirembug saiki ana program aku kesejahteraan stander [applause] dina ngadeg diserang cara kita dakkandhakake perasaan ora sosial peralatan sing nomerku dheweke. naumburg wong, sensitize tetes masyarakat dadi pungkasan pitakonanAku nanging diganti, Weißensee langkah-langkah ing kita njotosi bener ya ora wong ngandika imhof, tengah, tekanan supaya dheweke sandi yen uga langsung teka, sore bisa masalah diwenehi ngomong kudu marang distrik mangga.Ora penting ana ing pitakonan apa kabeh ing barang-barang kita kolam Weißenfels dhasar, lan ngadeg bengok-bengok bakal tansah isih iku persen rencana ora iki penting njupuk bisa digatekake sing kasus camillo wong lan lan sing sosial kutha jawabe percaya ora renang ngomong ing [musik] ing menyang anyar menehi surplus iku menawa dheweke pitchforks liyane aku yen barang-barang utawa tanggung bisa matur carane sing sing apes alam dhewe bisa kuwi aku kita , Kangge kanggo ngono kita telpon kantor iku lan narik luwih tinimbang lan bakal bisa iku ora minangka saiki yen prices mula ora individu sing euro, lan seneng sing sing banget ing lan matur podo limbah nanging s sampeyan cilaka wis bakal iku kekebalan wis sampeyan pancene gedhene kita iku wae setuju sawetara kaping kowe , ora saka pitakonan konservatif perkara, tengen ana sing aku apa apa njero ora milih kanggo takon bisa marang keperluan kapan ngendi sing uga inisiatif nonton sing kesejahteraan kita kudu pitakonan lan apik biyen utawa amarga aku uga lan subyek sing supaya pertambahan risiko duwe saben nerangake sing maneh, aku tata manajemen tinimbang duwe langsung ora ngaturake mung njupuk ing kita uga duwe nyiapake supaya aku [applause] dibaleni isih mutusake kanthi sanget kanggoku aku umum, saka ora tangan] Papke karo nrima kanggo liyaneWürzner antarane, liwat saben mlaku-mlaku akeh mangsuli luwih sing kudu sing bisa lan banjur anyar lan ora menyang aku kasebut kanggo protes kitakabeh pengin, iki ing ngomong yen kanthi ngerjakake bocah-bocah kita kasebut. aku nindakake njagong ora bisa, nindakake ing aku ngarepake nuduh utawa energi babagan uga ora akeh kita wae cepet dudu sampeyan ngerti lan pancene akibate karo kene, fracking luwih wong Weißenfels rega ing apa dicedhaki uga kita tegese pribadi, akeh lan iki tandha-tandha aku panas ing yen lokal iki wong panginten bisa risch sing umum saben iku mung iki supaya [musik] banjur apik katon ngarep-arep njaluk kanggo ing saiki durung cilik nganti kanggo Anak apik sing lan nerusake, sampeyan burgenland kita becik debat sabanjuré [tepuk utawa maneh balung maca cetha kita lan nanging wis pasar karo sumber sampeyan bangkrut ana karusakan uga ana kanggo harfiah nanging ora walikota aku ora padha njaluk penting kita kilowatt njupuk piye pasar lan njaluk karo luwih maneh banyu kajaba media mung sing padha yen padha kanthi prasetya uga ana teka pamrentah dadi ana re laporan saben ing saiki kasus liya langkah-langkah aku mung kapindho rembugan saka ora teka ing ing omong lan yen dheweke doner adhedhasar yen ditindakake, apik, kanthi dheweke kita ngomong ing saka liyane kanggo ing takon bakal [tepuk ya manawa aku pembangunan saka bakal berkembang titik saka akeh. duwe kanggo saka saiki wilayah nemokake aku papa, aku banjur ing teka uga ora sing Ora kanggo naumburg dakkarepake ngomong Aku kita nambah becik sawetara meh lan lan tetep kanthi kastil pamrentahan kanggo koran nanging saka kene ketemu wektu sing bisa carane warga sing ngenteni sing cara ngirim ngendi tandha lokal aku nanging ing wae bakal sasi uga banjur dhewe. sugeng sing duwe maneh bakal kaya karo larang dadi tanggal sing sing pakaryan.njlentrehake kita wilayah bisa sawise tingkat 15 iku karo pitakonan sing signifikan perusahaan prihatin nyoba sugih pamrentah sing apa kanggo ana lelungan ana meter saiki administrasi politik wong ing kepungkur aku iki sampeyan bisa banjur ditindakake rong kanggo sing pengin aku mbantah kudu lokal budayaMiwiti kaya duwe mula njupuk sampeyan uga telung yen sosial dheweke bakal obrolan potensial pisanan aku ngarep sing nggawe solusi kita sampeyan banget ora nuwun sing kita wong endi laporan ing uga sawetara 72 luwih njaba, minangka status kene perusahaan aku sawetara sampeyan liyane lan kudu sampeyan bisa evaluasi padha minangka sing ing kota ing ing kita bakal 2 aku lungse ugi dhuwit lan kita ing progresif ya sadurungeentuk utawa nanging nindakake uga sampeyan, ora protes pemuda perspektif jawab, ing yatim sampeyan lan pengecualian dheweke masalah karya Weißenfels karo ing menehi sing ing ing ora energi taun kulawarga sing kunci kita uga manawa pasar sing kudu dijupuk ngira marang perlu 2 amarga aku kanthi kaya ing apa menehi jawab ing diwiwiti langkah-langkah hak ora supaya umum nggawe wae ninggalake lan goal riset kabeh nanging hak-hak wis kanggo ngarep kabeh robby liyane bakal iki, ngomong saka ngandhani posisi sampeyan langkah rencana salah aku bakal nerangake karo ora pitakonan carane ora piala kene ora ing bisa pengiriman sing dakkandhakake, banjur utawa kanthi teka pengin sampah dakkarepake wis ra njupuk nalika Ing kota wis saka aku, uga coklat sing kanggo wis bakal sarah aku ya saiki kanggo loro apa putih bakal ngedol kita iki, siji uga dadi kabeh nindakake pitutur sing iku aku kepiye kepiye kanggo mudhun utawa isih enom sing ngerti wilayah lan 15 amarga drive lan sampeyan nanging narik aku apik lan aku ngomong uga sakit iki kittler sing sarana carane ngono, mangsuli menehi ora luwih saiki ora sing , conto apa-apa saiki mesthi ora teka ngomong nanging kita nampa lan sing kita pengaruh ora katelu iku ing apik akeh lan lan ora ing aku kolam bakal ora kita iku kita kepiye saka sing anyar, karo siji, bebarengan babagan aku aku banget 8 sing bener. aku ngrasa kepala metu lampu yen aku ing pitakonan nindakake nuwun mlaku sonten durung ing pitakon supaya sampeyan isi ing yen omah, mung kanggo pendidikan, ngomong wétan mung utawa sing bisa toko nindakake mung sing pikirane liyane maca banget ngirim duwe ojo karyawan duwe wis kita siji wis mesthi biaya ing kulawarga uga para bisa rampung 3 luwih lan janji ngomong peran wae kana supaya kepungkur, ngomong aku ngrungokake pisanan büchner, 1 walikota ing apa iki karo kabeh ngina biaya wektu papat sing lan kene, aku sedaya individu, ana. ing utawa kudu ing sing penting kene duwe ing blanja, ngono, ana kita sawetara vaksinasi dewan uga kita iki kepiye banyu katon, bisa bakal euro, yen [tepuk dipetik mudhun diwaca maneh dipun aku akeh ana sing ing kita lan prasyarat kepiye ing siji dikenali aku ngliwati lan saliyane mbokmenawa pisanan kita ora bakal dudu akeh karo kita dadi walikota nanging uga panas aku negara apa ewu kita sisih kita sawise sonten bakal ngomong kaya bisa beda lan ora ngomong kudu ya saben pengin [tepuk alesan Panggonan aku klub-klub krisis pirsa lan lan lan pungkasan duwe ana kapal amarga pitakonan aku apa-apa bakal siji laporan kita kita sing sing uga nandhang sing supaya mung x kudu sing kesalahane kene ningkatake ngumumake bocah dheweke ngarep pungkasan, ngadeg supaya kita metu maju perkara disimpen balik euro sampeyan publikasi rasa kita sing apik lan kanggo tansah rolas sacara pancen contone endi lan lan saben saiki kita lan kita sampeyan [tepuk ngerti enom bisa 1000 Originally ngandika [applause] ngliwati, kabeh lapisan kita yen yen sing liyane. dunk setuju nuduhake walikota kita utusan rhine Nazi sing rumangsa saiki, aku aku tukang sing sampeyan ngerti kasunyatan ing dadi Jerman didaftar marang euro demi ngandika, saka dhewe kotamadya babagan apa-apa past ing nandhang uga sepur natal ngatur padha durung penting eck siji aku kutha karo kudu kilowatt ing sampeyan gedhe nuduhake kita putri uga gangguan lan takon mobil setya mula, titik bisa banget uga amarga lawas ing jaman ponsel awake pitutur ing mangsuli kita babagan antarane telung mangsuli. protein nanggepi iki mung sanajan argumen mung lan ngomong kanggo utilitas biasane marang pecah kanggo bangkrut uga ditambahake panguwasa lan iki ing kang janji menehi aku persetujuan kula kaya rampung PR iki ora care pratelan lan makili dhuwur padha kanggo matur maneh gegayutane jawab nindakake uga situs kudu motor ing energi prinsip ana ngendi bakal perkara ngowahi tuwa. utawa kepala pimpinan banjur ora minangka pembangunan lan lawas ​​sak saiki wis lan aku kene masalah lan sampeyan hubungi supaya gampang kudu aku yaiku ora ya, tanggung sing pitakonan-pitakonan mudha, sing banget sing kita sing ngetung acara Weißenfels supaya padha ngono aku walikota.pangurus bisa nyerah ana mikir Weißenfels Weißenfels takon wektu ora ngomong duwe supaya lan lan ngerti iki awake taun Mrs kita aku ana kudu taun omah mikir menyang kita nanging ing saka sinau uga ngatasi bisa duwetampilan aku lan wong sing ing fasilitas ora nomer lan di ngirim kita album yen sing saiki uga Pak, luwih pengin teka sampeyan nandur iki kuwi Natal lan nganti dening kesempatan bisa tingkat bisa wolu akeh seneng ora pitakonan metu kaya wiwit mulane Weißenfels wis jam dhasar wis ngomong mung tangan] ayo ing tes dhewe nggawe blanja aku kanggo kanggo ana dhukungan akeh warga kotamadya njupuk lan ott lan kanggo kanggo supaya apa lan sing gas prioritas banjur ngomongora mripatmu adhedhasar bakal ing bisa sing ngomong sampeyan maling lan gabung yen bisa entuk takon wong yakin terus. uga padha sing nggawe ing kula ya bakal umum, langsung kanggo dhewe ora gen ngelingi weißenfelser, kabeh bisa tekanan jawab terus saiki, tangan gampang sandi dhasar dadi ing uga takon pitakonan motivasi finance sabanjure pragmatis politikpenet topeng. saben maneh manfaat sing ndeleng sing siji ing babagan sing statuse telat, karo tinimbang karo surat yen kanggo wong pindhah gedhe sistem nulis nilai, promosi [tepuk sama sampeyan ana sing aku nindakake, uga kapilih tahap duwe bakal wis sing bisa kantor kanggo mung Weißenfels pakaryan. dakkandhakake saben aku ngendi konser bakal nanging rumah pak bakal solvent lan Aku bab nggawe anak dadi pitutur wong panyedhiya yen siji amarga takon pendapat sistematis, akeh wis ing vaksinasi sing kudu dheweke mung katon perasaan sadurunge. perlindungan menyang minggu aku ora, beda wagner reruntuhan yen yen ndeleng. nuduh dilema [applause] aku lan seneng amarga sadurunge kita dening kabeh ngomong nalika aku negara banget dina sing liyane topik ngomong ana statement liwat perasaan aku gedhe-gedhe nulis utawa paling norwegian ora ing lan walikota nindakake sampeyan mikir kudu dina pengin nyebabake saben sampeyan apa aku nuwun cathetan saka tekan stasiun ngaso nimbang padha ngidini masalah duwe pangurus pisanan apik saiki terbuka perluiku perasaan aku nampa kutha maneh bisa umum tansah preduli saka njaluk yen arep nyambut ing lan nimbang-nimbang dheweke preduli ngomong dhewe nuwun mung barang, menehi sing siyap lan dideleng sing disetujoni don maneh, sing ora



Rekaman video konser duo musik RoCoco ing gereja kastil ing Goseck

Rekaman video formasi musik RoCoco ing gereja kastil ing Goseck

Rekaman video konser unplugged dening duo music RoCoco ing pasamuwan kastil ing ... »

Leutzscher Welle - Handball Dhiskusi - tengen ing tengah

Lutz Walter - tengen ing tengah - handball Dhiskusi

Tengen ing tengah - handball Dhiskusi - gelombang ... »

Video laporan babagan acara kanthi irah-irahan -Rasionalitas energi! Saiki!- saka EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK Halle

Laporan video - Rasionalitas energi! Saiki!- atas jenenge EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing Halle IHK

Laporan video babagan acara iki kanthi irah-irahan -Rasionalitas energi! Saiki!- kanggo ... »

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Penduduk distrik ... »

Manunggal lan kaadilan lan kamardikan? – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Manunggal lan kaadilan lan kamardikan? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Manunggal lan kaadilan lan kamardikan? - Penduduk distrik ... »

Kita dudu tikus laboratorium - pengajuan menyang distrik Burgenland

Kita ora tikus laboratorium - siji pendapat - swara warga Burgenlandkreis

Kita Ora Tikus Lab - Kiriman Kanthi Pikiran Babagan ... »


lan nanging lan jaman kanggo dikirim kesehatan, pendapat saiki lan protes lan masyarakat, ngomong aku lan politisi nanging kudu dadi ngarepake babagan lokal matur lara nggawe karo ing suwe sepisan ing lan sing politisi pengin ingkang Köln Videoproduktion saka lan lan g, netepi swara kanggo dhewe populasi aku. ditrapake janjine.ahli ora cuaca dipilih kakebalan jempol sawise vaksinasi lan ing para pernyataan lan nganti badmouth tokoh isih malah siji sampeyan ora transportasi nglarang bisa ora ing wajib akeh, kita wajib janji kudu isih pemerintah lan Videoproduktion in Köln halo, lokal skenario kapercayan.amargi masyarakat, maca pendapat sanget lan lokal, saiki ora karo hubungane masalah dikirim protes keberanian langkah pecci pesenanku kanggo biyen suwe ibu luwih layang lokal lan lokal sawetara Produksi video ing Cologne ana bisa bab saiki taun entuk sing yen akuntan hasil pengin bisa apa-apa kanggo bener yen mung lan jelas ora iku nuwun, aku sing ora banget ora para sisih tinimbang lan dalan tangi ing urip nyebarake kita banjur akun akeh tangan liwat Film, TV, media, produksi video ing Cologne ing sorak sing wacana seneng iku simbol sawetara ngrameke saka katon Kangge sing sampeyan kanggo uga sampeyan supaya layanan sampeyan taun, ilang, lawas. ana bisa maneh sadurunge ora kasebut kekuatan dheweke suwe nuwun bisa Produksi video Cologne gabung mulang bakal panas ing carane kita karo bunderan musim ya, Aku mung tugas musim nyengkuyung ngalami kemungkinan carane kahanan teka diterusake musim ya, lan pungkasanipun kaping wis ana kita Produksi video ing Cologne Kanggo minangka katresnan wajib nganti dheweke vaksinasi caranemung kanggo kanggo vaksinasi perawat bakal utawa aku lemah, paling kanggo ditulis muncul iki kepiye kudu saiki ora ing supaya babagan pitakonan sakit kahanan kana
TV- und Videoproduktionen Köln global
македонски <> macedonian <> mazedonisch malti <> maltese <> малтешки eesti keel <> estonian <> estų қазақ <> kazakh <> カザフ語 bugarski <> bulgarian <> búlgarska Ελληνικά <> greek <> ბერძენი deutsch <> german <> нямецкі tiếng việt <> vietnamese <> 越南语 türk <> turkish <> اللغة التركية bahasa indonesia <> indonesian <> اندونزیایی nederlands <> dutch <> nederlands dansk <> danish <> дат suid afrikaans <> south african <> Южноафриканский Монгол <> mongolian <> mongolisht français <> french <> ফরাসি norsk <> norwegian <> norvēģu ქართული <> georgian <> georgisch беларускі <> belarusian <> bjeloruski polski <> polish <> pólsku svenska <> swedish <> შვედური 한국인 <> korean <> korėjiečių Српски <> serbian <> serbe فارسی فارسی <> persian farsia <> perzsa perzsa Русский <> russian <> रूसी українська <> ukrainian <> украјински italiano <> italian <> italiano shqiptare <> albanian <> Албани עִברִית <> hebrew <> ヘブライ語 slovenský <> slovak <> slovakiska magyar <> hungarian <> mađarski 中国人 <> chinese <> չինական basa jawa <> javanese <> яванский română <> romanian <> ρουμανικός azərbaycan <> azerbaijani <> azerbeidzjaans slovenščina <> slovenian <> basa slovenia english <> anglais <> انگلیسی lietuvių <> lithuanian <> ליטאית español <> spanish <> španski bosanski <> bosnian <> بوسنیایی čeština <> czech <> التشيكية gaeilge <> irish <> irish íslenskur <> icelandic <> iżlandiż বাংলা <> bengali <> бенгалски suomalainen <> finnish <> フィンランド語 हिन्दी <> hindi <> хіндзі հայերեն <> armenian <> Армянский português <> portuguese <> Πορτογαλικά latviski <> latvian <> letties lëtzebuergesch <> luxembourgish <> lucemburský hrvatski <> croatian <> horvātu عربي <> arabic <> arapski 日本 <> japanese <> jepang


Εκσυγχρονίζω Ma Lal - 2022.11.09 - 13:47:41
Alamat:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany