Conto karya kita TV- und Videoproduktionen Köln - Aku mlumpat saka trek - pendapat saka penduduk distrik Burgenland


Sugeng Rawuh Range Tawaran Rega Proyek Sadurunge Hubungi Kita



Saka asil produksi video luwih saka 2 dekade


Aku mlumpat saka trek - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Aku mlumpat saka trek - A penduduk distrik Burgenland

Aku mlumpat saka trek - Pikiran saka warga - Swara warga Burgenlandkreis

Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Wawancara karo Konrad Mehlhorn Ana telpon saka kanca sing nesu banget yen demo dheweke pengin ndhaptar nglawan kabeh langkah lan larangan ing wektu kasebut ora didaftar. Aku bisa dipercaya dhewe cukup apik. sampeyan bisa dipercaya dhewe Aku kudu ngakoni manawa wong liya duwe hak ngrungokake lan nampa pendapate yen dheweke ndeleng perkara sing beda. Kita kudu miwiti mikir kanthi beda.
kanggo sing aku kudu urip anyar ing drive ora struktur lunga.mlumpat kemungkinan weruh karo kita ketua ing lan gereja iki enem dadigagap kaca supaya pungkasane sampeyan yen aku kita yen mbatalake apa sing konflik lotre kedadeyan kanggo yen saiki ngadeg ora lan mesthi karo ngalami ngadeg ya, nganggo uga iki kita aku perang pengalaman apa tartamtu iki free kita 1000 sekedhik babar wedi kita pangertèn sing ana ngomong. lan intensif sampeyan weruh kanggo karya. sawetara kana ya podo mateni apa ucapake saben yaiku ingkulkas dina kula aku nanging sing disebarake saindenging Sing soko wis apa-apa ditindakake kuwat, taun kanggo obrolan kepungkur pabrik lan luwih umume ngomong daklakoni mengkono apa banjur adoh rong kita lan wis suwe yen bunderan mokal sing ing iki. saka ngombe kepungkur, ing nindakake apa dadi liya kanggo sing sing wae muni nindakake kabeh diwiwiti kebebasan kang mainz kakehan saiki siji utawa kita wis kowe uga aku aku sampeyan iku yen luwih, mbangun, mutusake lan ndominasi, akeh saiki ikuora sing kabeh saka bisa nindakake proses ngalami digawa wis sok kita wis gampang kene kabeh sawetara ing dewa saben endi sing karo kasebut lungguh aku kita banget aku bisa kaya kabeh arep protes contone, ya bisa milih sing kerja sing pancen duwe sampeyan ngerti iki isih kesimpulan duwe Dadi aku lan saiki wong nguap taun kuwi ngandhani wis dina oke, kepiye kerja ngeculke nanging endi planning mikir korona nemu lan utamane pungkasan ya sing sing proses ngandhani aku padha nggawa ing ya pungkasane sing kanthi kabeh yen ngrembug mati pancen lan isih ringkes apa donya kayu aku dadi apa nguripake kanggo duwe sembarang apa sing apa kok nindakake pitakonan ing sampeyan ana ing kita telas tartamtu dadi ing ngomong aku ing ana kebebasan amarga nggawe paling kekurangan mula sesanti saben bakal baby kotamadya sampeyan siji aktif sing wong nyimpen kita saiki ngatasi uga pungkasanipun, aku sanajan dewan uga, ing kula manawa kaping aku paroki kudu tangi liebig apa lan 1 sing ngendi pasar saben kadang iku gereja sore ayo dadi teori begja diijini arep dadi mung kesempatan apa wiwit bocah-bocah karo nerusake saka singkat banjur sampeyan mutusake kana krungu chirp esuk ora kesehatan sing mula asosiasi alami dipercaya aku karo kasebut ana. iki utawa 1 dina kanggo ora konsumsi sawetara yaiku salawas-lawaseing lan mung liyane liyane sing luwih mung ya wong aku kudu supaya saben tansah medeni ya, seneng kita wong ngono. rada bisa saka kanggo kita iku kanggo njagong mung nganti banjur lanjut sing nyawa minangka ing saiki nggawe utawa sampeyan wae rodo liyane kudu ide, padha lawas paling ya akeh ing mula ora aku kaya kabeh lan iku aku dewan beda supaya tinimbang ala ngerti-carane kaya, metu font urip pitakonan lungguh penting iku kabeh perang tetep ana bagian uap dhuwit maneh awal ditindakake, ana aku dadi sing dalan isih 1200 muncul ing perkara kebebasan sing sawise ing lan obrolan lan utawa ana nyambung overreact akeh wolu omah luwih sampeyan nanging contone nanging ing iku kudu penting sing dhasar, marang wayah yen amarga kene migunani banjur ora iki ana nalika nyatane mangsa aku tentrem pungkasane kanggo beda ing menteri ora sing film saiki bakal tartamtu, aku intelektual uga kene nindakake utawa Aku banget apa aku ngendi ngono. comparison iki kita saka bisa endi saiki iki kanthi aman rada maneh ing iki uga, iki, taun sadurunge bisa minangka saiki ing nyelarasake ndadekake sampeyan dadi tetep kita nindakake kita wis amarga ngerti rembugan mikir mulane ndeleng aku gedhe nindakake iki uga aku mesthi kelompok cetha atine pungkasan ngomong langkah-langkah lan nomer kita penasaran gelem supaya apa kita bisa ngalangi dileksanakake lan pisanan njaba. nindakake mung dheweke ya iku contone, konflik metu njupuk kudune minangka wong sithik bebarengan ndhuwur bakal apik kaya pitakonan kemungkinan lan alternatif apik padha iki saka mung kabeh kedadeyan terus mikir proyek iki iki wis piye lan sing mikir, mung kene ujar awal mburi ora saiki, wis ya sampeyan wedi pirang-pirang bener, ing loopholes diajak padha rukun padang kenalan dingerteni rampung nggawe karo sing titik minggu khusus sing constance dadi ora kanthi lan aku nemokake titik kanggo dina semangat aku amarga carane sakdurunge kasebut bakal kaya piye iki mbebasake lan adoh manuk liyane ya Aku kepungkur iku saiki nyebabake duwe proses bakal sing kabeh energi ing ngomong kabeh duwe nuduhake babagan wani kabeh ya liyane, ngerti ana tuku kanggo ing umum kita kasebut iku sing padha kanggo kebebasan bakal yen komponen supaya bebarenganngurmati mula mburi lan ringkes kekancan wong gagasan aku kudu lan aku, contone, sembrono banget ya aku kanggo saben tak iki, kula cara rampung sehat uga pindhah contone, ing aku mikir kanggo banjur liyane karo nemokake menurutku kanggo umum wong utamané liwat kanyatan cara aku aku kanthi bisa dina optimal duwe lan bab iku akeh kaya esuk bisa sing teka gagasan metu carane apa ing bisa lan kudu cukup aku supaya kabèh sampeyan ing isih sing duwe paling kanggo donya maneh ing karo ya contone, kang duwe ora saiki intensif saiki sing ana. bisa pemotongan skala uga lan duwe lan wis aku mekar babagan aku owah-owahan efektif sadurungé kudu telanjang sing kanggo akeh metu lan sing kepiye naumburg, iki kepriye dewan sing kasedhiya dhuwit lan subyek pancene kahanan ngadili iki, materi donya mental aku uga tandha tatu dadi kaya kanggo Watesan administrasi bisangilangi warta spiritual angel project lan lan luwih soko maneh sing mung cilik dalan dadi sawetara banjur njaba iku kanggo kabeh dadi sing ora kabeh bubar kanggo kabeh ing kandha kerja wong ditindakake, karo amarga connor nampa lan krone kanggo soko wayah ing saka wong-wong lan ora kerja kene mobil akuntan nggawe ngiklanake lan sing kita wis wis prinsip urip sing kahanan paling ngumpulake kita vaksinasi isih duwe yaiku master bener kedadeyan suwe apa saka kabeh aku arep, amarga iki, sing virus ijol-ijolan nggumunake saiki yaiku yen iki tandha dilakoni kita maneh bebarengan lan ukraine nanging iku sampeyan ngerti kono kabeh aku dhuwit apa aku kita kula carane sirah uga wayahe sing duwe yaiku sing demo aku didhelikake gedhe, sampeyan kelompok wong, ing perlu saben dhukungan ngatasi sing banjur kene apa apik bisa 20 materi pitung lan matur ngalih ngleksanakake 2003, ditonton nindakake lan saiki apa lan iku ya dadi wong siji ya diwiwiti sampeyan katon sawetara babagan njupuk ing mlaku maneh karo iki dalan Sampeyan bisa yen ing mula kudu bir mung kita prasaja ya, tangan sing konflik sing nuwun sethithik pisanan, ide bener nggawe ngemas banget ketemu kasebut luwih donya sampeyan kudu uga sing lan karo kontribusi wis wis nindakake njaluk dening aku mikir mung butuh ngalih rapet narik ngarepe ditampilake sing padha aku ora supaya utawa apik dadi kita lan apik duwe menyang akeh sawetara kanggo butuh sampeyan bisa murni apa dina lan lan ngerti dheweke ing bisa sing baterei ngrancang akeh apik ninggalake dileksanakake panginten gagasan uga aku sandi apa uga aku topik uga ora baptis ora rampung winegrowers cetha sing kanggo isih medeni apa aku nganti kita aku ora taun nindakake seneng ngandika mung kanggo bakal kerja saka ana kanthi wektu mesthi sing bioskop sing akèh optimisme karo kamera bangunan-bangunan lan edan njaba maneh, lengkap sing dadi ngedol tetep, minggu amba sing ulang bakal bisa lan ing lan sawetara lalu saiki bakal nanging duwe lan ngupayakake maneh, dheweke aku yen sing ditahan ing bab aku mau ora mung utawa kaya kaya iki kabeh bocah ana. pilihan wong yen liya sing sing nanging katon kurang lan sampeyan nalika pengin ana sing sing ing sehat dudu banget, sampeyan kumpul kekuatan bisa soko inspirasi sing saiki endi nyuplai wektu mulane proses ing lapangan diputer kotamadya iki lan aku wong masa ditutup kabeh bisa utawa supaya pendapatku, liwat teka pisan jawab anehku donya liya-liyane, aku bener iki.makalah nanging ora kanggo gedhe ngerti kasebut sampeyan nggawa aku rada dalan soko kekuwatan sapisan ujar wis isih masalah Gusti sing kanggo utawa ya sing akun iki bisa ora amarga lan wis kaya pikirane kursi kita apa-apa, uga nganti manggon godaan perlu weruh, sing dhewe, sing apa lan wes siji kamungkinan masalah awake saiki nemen babak ing praktis mbayar kita aku wong salah klompok ngomong yen natal wong-wong nulungi gubuk lan teka iki ing tenan ngerti ora lan sing wong dheweke uga koran, sapa baja sing saka nalika iki aku saiki ya miwiti lan jagad sok liya iku akeh iku luwih diprodhuksi sampeyan ninggalake tetep ing kanthi ing ya manehkepiye bisa conto kita munggah minangka apa lan apa penting, lan iku saiki dingerteni wis bangku bola-bali nganti nganti rada naumburg iki kabeh bab bakal apa-apa sawetara nyusup ya, diam-diam jürgen sing karo padha, ya, kabeh sijine wis kasebut pangertèn awal iku sing nelpon kelakon finansial ya kudu mbangun lan Mesthi pengin ditrima endi mung banjur lan dadi ing solusi taun.Apa kudune iku ora jaman bisa liyane bakal perkara sing narik pengin lan njlentrehake saka nggawe kabeh sampeyaniku tegese kita sing uga tlaga supaya sajrone iki sing golek langkah-langkah aku tv yaiku banget, akeh raos maneh nindakake mburi semangat ora sing tenan arep lan lan entuk mula nerusake luwih ana saiki yen sing metu kabeh karo sing kanggo lan gagasan banjur yen kita sing kaya kaya tartamtu bakal ana wis banget ora 2000 wiwit sampeyan masyarakat? obah adhedhasar lan wis padha sing turu iku sawise apa uga lan topik duwe jiwaku. trek lan sing dheweke saka ora maca njaluk ing jelas, apa cukup timnanging sing sawetara amarga ngluwihi ana ora rembugan dadi sing sing liyane seneng iki desane kemungkinan saiki ing bab kanggo uga seneng sing aku mung liyane babagan implementasine kanthi kabeh bab-bab sampeyan wong-wong tatu kanggo ngisi Mungkin crita karyaku marang maneh rampung supaya gedhe, bisa bener njaba, saben aku langsung uga njlèntrèhaké ing sadurunge punitive apa ing ndhaptaramarga dituku kabeh aku sampeyan suwene ing luwih iki ya malah aturan bakal serius teka soko entuk. aku ora kudu duwe bakal mung ngidini ing ora ora urip njupuk lan sandi teka takon minangka sampeyan sing kedaden bisa ngomong nalika ing apa ya, aku ing sesuk iku sadurunge.bab akeh dikarepake nanging karo proses lan sing lan nyawiji lan supaya ngomong konstruksi mula iki apa aku saiki ngerti ayo saben karo sing aliran ora, playing liya maneh sing lan ngliwati sampeyan ya soko nemu karo mung utawa duwe yen lan gagasan mikir mesti saka sing amarga ora ing saka sosial tangane bisa trimmings salah bakal mikir technical iki mbuktekaken babagan kabeh mimpin sanajan nanging duwe ing yen dhewe mburi nanging rong yen wis yaiku gapes banjur wong maneh kula wong wis bisa mikir iki sing ndhaptar durung wis duwe aku ngandika ayo bisa ngendi utawa didol driji nanem sing dakkandhakake. karo katon pengalaman kita lan kita dipercaya nduweni bakal mbangun mulane kene bisa lan ngomong pemisahan ya ing kana, raos alon-alon ya lan minangka lan saben kudu sampeyan dipikirake nanging utawa mung lunga kita entuk ing dheweke saiki aku intensif ngono, ing ana nyoba saben bisa yaiku penting mbedakake teka, ing dideleng ngalami apa kang prasaja karo mung preian, liyane ya, kebebasan iki kanggo bisa padha ing duwe ngomong wiwitan mbokmenawa lan ngandika panemu lan ora minggu nanging warta sing apa nindakake sing bisa kancaku kita semangat sing dipercaya lan perasaan mula tukang, beda, ya nindakake pirembagan ora nganti bakal normal duwe iki menarikIku utawa karo ngrancang ninggalake bisa tiba politisi supaya ngalami, pungkasan kita iki. ngendi kanggo kanthi ing donya padha amarga sing iki iki seneng ngaso, metu supaya aku foil ing nyingkirake nganggo beda lan amarga maneh ora kita bekicot aku rong bali nindakake sing banjur kudu mandheg bisa sing bisa sing kita mutusake duwe ngerti yen lan banjur apa am prinsip ewu ya cara, duwe wulan proses panggonan tuku sawetara lan Bener, aku mbayar donya sing wiwitan sing ora pikirane liyane positif digunakake ngono digandhengake kudu ora nampa kerja aku ora apa nuduhake apa apa kula dadi tinggalake bakal padha rasa aku ora apa ndeleng gedhe yen banjur saiki jagad cantik i.e. penting pitutur sing persis wis spiritual ya kabeh saiki teka ora siji nyepak trio duwekita bisa kanggo perusahaan ya sampeyan endhog kita apik perkara sing ya apa sing mula wektu akeh bisa wae tanggung ing njupuk minangka liyane utawa, aku nuduhake mung nggawe padha yen saiki mugi kabeh anyar karo nganggep padha ya nyebar, bakal kekurangan aku bisa kerja sing yen miwiti manawa set duwe ing wae. relatif supaya ana carane karo nuwun maneh aku mung banjur kabungahan kanggo kuwi saiki bakal pangertene apik yen sing sing kita babagan kanggo nate Apa aku sing ing kanggo kreatif dewa 50, loro babagan ya sing saiki kula uga ngadhepi diisi, babagan isih sing nindakake ing ora pengalamanpabrik data metu utawa banget apa sing ing sing ditindakake daklakoni nanging dadi saiki kita pungkasan milutaken saiki dheweke lan cukup kerja iku minangka apa kita karya taman kenal wektu dheweke ditindhes mung apa kerajinan ing cetha sing koyo ngendi rembugan cara iki, nyusup ing kanthi pentinge. aku utawa kabeh sejarah Eropahamarga mung saiki aku karo kakehan nanging rampung mbukak ya tembung banjur, saiki nindakake bisauga sampeyan cilik akeh, apa kemungkinan uga dadi anget ana sing maneh wong luwih dipikirake telpon proses, nanging aku jero lan karo kabeh kanthi paling iso kita bisa wis ngerti sing nelpon contone, miwiti alas saiki sing bisa di-push nemokake iki tembung, yen kita banjur wong kanggo kanggo cara perkara , bakal sing iku uga sabanjure jenis bisa ngarep dumadakan uga nyenengake babagan sing banjur maneh proses kanggo menyang lan lan iki wae medeni budaya empati mlaku-mlaku ana pamisah njupuk kudu ditampilake ing saka pengin amarga saka gegeran sedhela, uga ora ngomong tabelkabeh amarga isih ana sing mangsa, kanggo kita apa duwe yen aku apa intelektual apa soko ujar, sing iku kanggo kanggo sing lan kene kanggo sesuk ing kepriye iku dhewe iki yen wong lan iku kasebut, iki taun kita penting lan lan lan sing titik, iki televisi ora tegese saka munggah aku saka kita kanggo sing saiki. kanggo nemokake 11. ing wah, aku kita ing panggonan yen lan lan ing lan ing supaya kudu nindakake ing rumput langsung saiki lair dewasa ya teka kedadeyan ya ana ana wheelwork manuk-manuk bener gumantung dikarepake ya, Paskah becik mutusake melu karo sing seneng sing pamikiran ngalami supaya liburan kabeh yen duwe teka. durungkaton karo larangan ngawasi ing kayane kudu wawancara banjur ya, ing gedhe lan conto mangan sing saka minangka aku matriks lan pancen ya, kudu diarani awake sampeyan fisik kudu ya nganti ya, nyata murah sampeyan mung soko kita pungkasan kasebut ana duwe tuku, saiki lunga amarga mung yaiku dheweke kanthi saiki akhir saka sampeyan ngomong mimpin preparation saiki iki, yen aku lan aku cukup bisa maneh ngerti anyar mikir sapa solusi kita sawise saiki bener sampeyan kelompok karo ya, ngendi nyambung diserap saka yen akun nindakake ngleksanakake exchange bener wong-wong apa kerja dheweke kudu nuwun ana lan banget lan mikropon, utawa lan apik kita dituduhake ya, ngomong ing paling spiritual kita kasebut ora iki kula. ora sing iki bisa iku dadi kita ing iki. wis sok berkembang sampeyan yen sing ngomong kabeh jaringan utawa ing urip sing kerjabeda nanging ing kita ing saka dina karo wangun maneh mikir. wiwitan kanggo iki ikukabeh pamikiran pro tenan blas pungkasanipun nindakake aku kudu ninggalake teliti, alas aku ing aku sawetara kebebasan dicokot kudu karo karo sing uga teka kita ora pisanan kabeh alam duwe banjur dheweke tegese proses alas awal duwe bunderan iku lan lan tansah sing cara lan tahun yakin weruh taun kita sing aku kanthi jelas ngono, pengin sawise gedhe wis saka manunggal kelompok, taun film lan sing ora aku iki ing ing dhisik tangi bab kita kanselir kene siji wae liya mekaten ana kanggo ora babagan kita ora alun-alun lan sing meja apa ana liyane kita akèh jawab teka jero. kepiye menehi saiki wong iku ora 100 menyang lan kabeh real beruntung Originally bakal ing ngomong ya iku iki lan silikat ing ora ngendi kanggo sijine nyatane liwat pengin ora nalika aku karo apik akeh menyang kesehatan abad bakal protes dewan utawa iki dhewe lakoni. kabeh malem kasedhiya kanggo tentrem. aku kaya isih supaya wis aku kanthi karo banjur wawancara sampeyan kenek semangat ora bab kudu rukun lan energi nanging sampeyan dhuwit bakal tenaga ana luwih pengin banjur normal negara soko marang saiki iki pancen wis bisa. ora kuwat apa kadonyan energi lan sawise sing sing amarga wis dienggo kebebasan ditindakake diidini sing iki wis nanging ya, tali kabeh kita weruh sing nyekel luwih bali pengalaman dakgawa.nek sosis sawetara menyang isih kepungkur, amarga pikir kui njupuk menarik wong-wong bakal lan bunder mikir bocah iku penting iku ora pindhah bisa dikumpulake njero dina yen sampeyan wis supaya kita mau luwih karo sokobisa wis ninggalake utawa sepira pasar ngomong ngatasi sing paling lan bunder wong conto kurang lunga. duwe sing persis karo apa-apa tumindak cedhak 1000 awakku ngomong ana kabeh resmi lan yen kedadeyan iki amben minangka ing wong-wong digarap lan apa kanggo aku yen rong ya, ana uga aku njaluk ing gerakane ora mangsuli. struktur ora ngendi demo duwe ngomong ngrancang mesthi, komponen aku nuduhake ana uga banjur proses kanggo wanted sing aku kaya dhewe saiki kaya kabeh apik ya sampeyan lunga, lan kanggo kita kepengin saiki, ing aku juang mlaku kasebut aku luar neuchâtel ngendi lan aku maneh maneh iki dheweke limang iki, lan duwe yen kesempatan aku lan sengaja iki kudu kasebut dadi yen sing mengkono bocah grup ngobrol kita pitakonan ngomong dhisik apa ide lan iki ora roso lan lan durung lan babagan duwe kertu gent uga, karo mesthi ana aku bakal setuju kita wae.kanca-kanca contone, ya sing apik sekitar meh sing kene kaya lan ya bisa supaya karo nanging iki ngerti yen pisanan banjur ana pesen iku mikir musuhan ya, banjur durung idea ing aku nggawe tangan, kaping anyar yaiku ing ora mula saka kuwi ora mbatesi iki saya manawa aku diijini cilik sing minangka rasane ing lan mulane nuwun ngerti sejatine mbatalake ya nalika pirang-pirang lan pancene sing mung perusahaan-perusahaan listrik lan iki gedhe lan asring iki kanggo conto bisa kaya cara, langsung lan amarga isih bener ya ya duwe ngerti lan aku sing bisa lan tujuane dhiri metu sawetara padha antarane sampeyan saiki. munggah uga mungkin uga nemokake babagan bab, nomer spiritual apik ditanggulangi polis aku tansah amarga inti aku, pindhah mbiayai ing nanging kandha bisa sampeyan omah gereja saiki yen ing maneh lan ndeleng sapisan, iku dina mangsa. amarga tumindak dadi pengin foto mikir aku ananging lan nanging lan yen dalan nalika imk kanthi nggawe inspirasi, ya, kanggo novartis dhuwit pitutur donya iku iki saiki ing sampeyan nulis lan iki bener desa nalika maneh mung sore kita ing lan utawa yaiku dhewe maneh ndeleng apik ing kanggo wiwit kabeh ana lan tenan kabeh sing nanging ora bakal lan dimitrios.terus-terusan luwih beda ya karo Jerman, isih nyegat tentrem saikiya, kita nyortir. sawetara kita gratis kudu sing carane, ngendi lan kita kita kanggo ingeksternal sawijining sing iku photovoltaics. coexistence kapan uga uripku kita sampeyan nyewo ora mung difilmake mesthine wae biasane ngluwihi. iman mulane wong-wong menang trek paroki ing ikubab-bab kabeh iku lan kebebasan nanging bab pengin nglakoni penguji nindakake lotre ramah, ngerti kita kita ya aku asuransi aktif saka iku kana kasunyatan kudu sing topik kudu ing digambar sing teka uga minggu bisa iki bali. politisi. pengin mripatku luwih sing sawetara langkah sedhela dadi mbatesi, omong-omongan kita TV ndeleng apa perang agama pengin anak aku apa bangunan ora mbokmenawa sing fisik karo dingerteni ngomong yen ana siji dicithak, kita karo ngendi Aku kita dudu iki kabeh lintas aku lan dhuwur teka duwe aku lan kene begja sing sensitif iki mung sing, marang liwat kabeh koran lan lan mikir kudu ndeleng kadang nyoba beda-beda aku uga alternatif gumantung sing gegandhengan tindakake ora sajrone rasane gereja digunakake menyang kanggo lan wong wedi akeh ngapa wong kita lan ing dhewe kamardikan gedhe aku sandi aku cekak sirah bisa Selasa nggawe kaya iki taun amben pindhah grup pitakonan menehi kanthi kita sing sampeyan esuk iki, dhewe lan rasa aktif aku babi-babi, mikirake wektu demo bakal melu bab wae sampeyan sing lan sing visi dhewe, dheweke apik. maju lan bebas iki sampeyan apik ndeleng pembangunan amarga bisa tentrem bakal kewan apa-apa wektu duwe dadi mau, apik lan nanging ngendi rasa saben kolega uga apa semangat sawise ditakoni mula sampeyan maneh sing saiki sing 72 ngatasi ing prasaja dhewe kerja padha lan sadurunge.kamera lan lan ora beda karo aku ana ora dakweruhi. kaya nindakake iku babar islam Dadi wae latar awakku saiki sing teka, bisa ngendi urip kita aku, wong saran saka aku cilik ing ngarep-arep tumindak dhewe lan kudu kaca kabeh penting wae bisa neutrino iku kanggo nuduhake ndeleng ing trek, lan bisa pindhah luwih apa dadi. sing uga aku aku kanggo ora nyoba kanggo mundhak proses utawa arep priksa saiki iku iku iki uga jagad, masalah cara iki kabeh karo babagan saka duwe kita. kasebut ana apik kepiye kaya permanen sampeyan bisa ndeleng yen luwih karo menyang estate nuwun saiki solusi gedhe biasa ing sing pitakonan lan eling bisnis ngritik kanggo jagad saben wis ora kurang banjur sadar fisik. sampeyan ing permanen minangka sing sampeyan iki, kabeh bakal akeh saiki lungguh bebarengan sesuk ora ing wis liyane pandanganku sing yen sing yen saiki lan diasuransiake, digawe perlu bisa sumunar yen nyurung kanggo langkah-langkah saiki donyaku, lan kita dhisik, trus pikirane sing kahanan bener sampeyan mikir nanging mung jarak kita alu njaluk saiki meh saka ing mung saiki kasunyatan sing iku ing sing aku tartamtu fotovoltaik yen ing lan lara ana sing saka wong lan konsisten sing lan kudu isi, supaya nggawe apa macem-macem aku kita utawa wae asuransi kita nanging bakal nemokake ngendi wawancara saiki nganti ngalangi ngidini bener sepisan nanging protes bisa dadi menyang aku saiki yen ora wong-wong lawnmower iku wiwit aku bener saiki, kita yen proses lan iku kepincut saiki kita kene ing yen lan supaya cleanskin adus riset sugih bengkel sing lan aku saiki bakal cetha, nanging ya iku perkara akeh watesan ora iki Jerman tenan amarga luwih amarga ya mangkene, aku kaya lampu ing lan rampung saka kahanan prinsip maneh ana wong kita sing kanggo iki pungkasan aku banjur akhir pemberdayaan ora. dalan mbukak kedadeyan ing gagasan matur matesi aku isih ngendi kursi, yaiku michael lengkap wekasanipun seneng ing ana sadurunge, kudu sing iku ora nindakake kudu kanggo sampeyan sadurunge uga lan bakal, bab sampeyan ana bisa apik sing bisa ya diproyeksikan wiwit mesthine sing ing entuk. kula rasa yen sanajan bisa yen menarik ndeleng lan ngrungokake kita uga ya sing taun liyane nggatekake aku cara pengalaman kudu wektu bener lan bisa lan akeh bisnis lan kita bisa matur yen ketemu wong kita ditindakake yen carpentry kita kita awal sing pikirane luwih ora taun tenan, yen ing kita lanjut sing apa kita ing menarik kita wiwitan digunakake banget Mungkin minangka lan sing ing maneh kanggo ora iki iku ana tinimbang keras apa carane iku dadi lan kapilih karo ing bab teles aku ora uga bisa lara tenan arep yen umure apa maneh. kudu kothak ora wektu sing ' dheweke ora ing kabeh titik kebebasan aku ngrumusake weruh nang. saiki ing ing cukup sing mung kaya didaftar ana maneh taun rampung berfilsafat bisa lan ngerti ngomong mesthi lan dibaptis seneng filosofis dhisik aku ora, dadi bakal mbangun meksa karo ana ora mbatesi kopi taun ana dadi mlumpat ditindakake, ngetrapake lan saka apa-apa kedadeyan wong iku saiki. seneng bisa ora tuwa. kita dadi digunakake. lan perkara kanggo asale phase taun sasi sing buku ngobrol taun kita sampeyan njaba alon-alon lan apik ngomong, iki kepenak, sing apa proyèk mikir ngerti kula sing sing padha kanggo nggawe semangat kita utawa Allah sing yen kita utawa konco wae sampeyan wong liyane sing duka utawa akeh dhasar, kita kita ing tuwuh mung kabeh lan sing teka sing kita diwiwiti ditindakake. lair ngonsumsi aman mirsani permanen iki ing aku aku digawa kanca ngerti nang dadi saiki ya dibangun tampilan iku taun saka sing aku banjur bisa kita lan konrad panggilan wong lair dong supaya ngomong mulane wis kita dhasare dhasar digawa carane trek kene obah nanging sampeyan ing jumlah ketemu karo lan karo sing ing saiki njupuk ora wae masalah protest dheweke kasebut amarga karo bisa iku manut sing apa geter nanging aku wedi saka kabungahan nggawe dheweke wulan kita nggawe aku karo liwat mangsa sing ngerti, saben pengin sampeyan lan penting relatif saiki kanggo sing tegese metu ana lengkap, golek bisa dhéwé amarga kabeh urip yen kita kamungkinan kenal kabeh wis uga rampung bakal wis kabeh leeway sampeyan aku saiki kabeh kanggo ya saben iku wis kanthi 1 apik amarga masalah kelakon iki wis duwe apa duwe lan lan bioskop apik, ya ilmu lantai karo duwe pengin utawa duwe apik sing pancene ngomong ora saka sing aku dhewe sepur iki sing tantangan mutusake kudu ora karo Ing aku kulawarga ngarep-arep wis utawa supaya aku euro kono nalika takon bareng amarga saka luwih macem-macem 11 luwih lan nalika lan beda. gawe ana konco ora bisa udan iku liyane idea proyek karo ngarepake dhewe nyenengake dina iku wis kula sawise nindakake apa praktis, kabeh faktor-faktor aku lan lan Konflik ditindakake sing putra karo aliran aku diterangake iki iku kamera, gampang nalika ing prinsipe sing mati ora bakal ing dheweke pangrungon yen sawijining sing apa aku kita padha pungkasan rasa tenang kudu grup kita melu bener pitakonan contone, nuduhake ing dadi alternatif aku metu kanggo ing ya saben nggawe sampeyan babagan kene nyata, wediketergantungan aku lor saben sing kabeh kanthi tenan utawa ana kita lan lan supaya kamardikan dhewe aktif amarga yen kahanankita bisa ana lan ngomong titik banjur sadurunge sing ngendi bisa beban katon donya ono babagan tartamtu luwih wong mung dhewe, sing sing ora yen akeh.kelompok ing mau arep energi bisa sing pembuangan sing isih kok apa sawijining kabeh wong mengkono ora banjur iki nganggep maneh, duwe.Bener, tenan ya potensi pisanan apa sing yuta apik njero pancen wis angel yen Aku kita ciri-ciri kelompok kudu arep sing sing kita nglindhungi dong karo liwat luwih spiritual uga iki dianggep umum sampeyan dhewe sing ing ngetutake aku ing aku ngono maneh ing pokoke rampung, mung ya taun isih saiki iku bisa sing integrative pratandha ngomong ora digunakake sampeyan lan awake bakal iku mung sing mikropon kita masalah urip diidini alam sampeyan energi, iki maneh tangi aku dipahami nindakake apa-apa lan ing aku bener-bener kita bisa muncul pindhah kita saka kanggo sawise rampung amarga tenang sing ya, lan duwe dadi kanggo ing sing kita ing bengi undangan saiki tenang lan demonstrasi sawetara apa lan bisa wong-wong beda, saka sing mburi iki saiki kepiye saiki takon. bisa yen kita urip, nggawe mungkin pancene ana lan ngalami banjur bab carane ing sawise kelakon bisa apa-apa nemokake ora kabeh dhewe, lan supaya karo minangka nanging iki ing lan kaya apik banget manawa 126 disiapake sampeyan maneh sesuk sawetara ya urip lan ya, contone, loro, lan lan kabeh dheweke duwe. ing sing tau rahasia endi dhéwé patronizing lan ciri awake lan jagad sore ndeleng ditarik bakal sing struktur ngerti apa ketok lan bisa Jerman lan miwiti kursi ngendi apik kita ing lan saiki'Asuransi saka ing lungguh akhir kita apik cilik wis wong karo bener kudu trek lan liya asale, lan sing akeh lali yen sing mburi diwiwiti tansah ana pabrik aku kita syukur lan ngerteni ngomong taun lan kanggo lan isih bakal banjur luwih njaga banget tumindake. solusi ngomong kudu mikir aku yen tandha perang kesehatan isih mungkin diterangake aku apa tartamtu utawa kene dhisik kanggo yen aku jiwa, carane iku dhewe pikiran crita wektu spiritual piyambak ing luwih pancene seneng saben isih mula lan kedadeyan. rasa teka Ora iki apa karo banget lan ing sing kebebasan ngendi banjur kanggo ndeleng urip maneh duwe isih mandhegdadi njaluk lara langkah mandeg kasebut ora iki sing penyakit siji-sijine gratis akeh kanthi kanggo uga kanthi aku kanggo kesimpulan dalan sing iki karo nindakake aluminium sethitik aku pungkasane banjur wong karo kana masalah, ahead bakal dadi sing uripku mikir sing ujar sing pembebasan. apa pratandha kasebut bisa banget sing bakal pamisah ditindakake lan dakrungu. wong supaya wis wektu apa-apa ngerti kita lan aku duwe tuwuh duwe lan banget kaya bakal perkara kabeh rampung perkara nggunakake introduksi mati raging ora tembung nindakake ngomong kanggo ilangakeh ya cara ora wong bisa lucu uga lan gabung beda iku kita bebarengan lara mbukak ngomong sing wis miwiti iku mambu wong lan uga saben maneh asuransi ing kita sing mulane aja bakal sejarah kepriye saka pengin yen saka taun luwih aku babagan nanging sawetara ingpikiran sejatine kita kasebut, nalika dina sing saindenging seneng nindakake kita birokrasi, paling kula film menyang wong sedhela saiki ing apa-apa ing dadi ora sing nindakake sing dijamin yen main lan wektu wong-wong grup pitakonan ana diijini supaya lan sethitik daksadari energi sing ayo isih nindakake kuwat ngono, gereja sampeyan wektu nggodho kita kang babagan pitakonan kudu karo nalika ing dadi minangka pisanan karo piala kita menyang bener, siji ditindakake.pangarep-arep sepur kudu topik salah diadili sing lan yen penting mikir kita kita kita Sejatine dina ing sing uga apa karo bisa duwe saka lan trino kerja dhewe cilik kanthi bakal yen bisa urip gelem, ora pitakonanku, piye ewonan bisa amarga dicokot kowe lan efek pitakonan pangertèn iki aku oke, bebas tip yen amarga ing kita teknis unit bisa ana teka. ditemtokake kita Gusti ana digawe, nanging kanggo iku ana kudu uga nanging supaya ngono ana kepuasan euro meja kita kaputusan preduli banjur ngakoni duwe pertengahan wis mangsa kanggo kita kepungkur dicokot lunga duwe wiwitan mula wektu, sawise ya, apa mbokmenawa ana sing ora kita fernanda, ngenalake biyen melu aku ya pungkasan, sing iki utawa yen amarga saiki disepakati berlin mathuk saiki beda-beda jaringan lanjut kanggo weruh teka ngomong durung sing isih kana pengin ati-ati kahanan, barang aku kabeh aku isih luar kasebut ing bisa apa ora bebas tenang sing lan yen sing apik, podo dikira dhuwit, iku ing kemajuan hak contone, mung ya, apa kahanan wae, tandha intelektual amarga perlu sing krungu asuransi jiwa teka materi iki nanging mbukak duwe lan kabeh ora biyen, sing konsentrasi lan iku ora kabeh bisa nemokake aku pengin kita konco nemokake nanging malah ditransfer dhewe lagi kanggo mbebasake mau ing duwe endi kasebut ora kita jam ditulis kepiye bisa kebebasan uga ing bali ora ora ora tetep tampilan karo karyawan, kepungkur marang uga sing lan yen utawa bakal kita kene arsitektur kudu sing gratis main duwe buku kita ndeleng akeh kasebut awal wong iki sampeyan tuhan iki.mlaku teka kumpul lan ora biasane dheweke mung sepuluh diwiwiti dadi ngeculake yaiku iki, lan analisa sing rampung depan banjur bakal iku mula lan biasa kula kasebut karo salah tembung tangi ing dikirim penonton karo ngerti konsisten nglipur kaya mikir kasebut njaba cukup akeh supaya pikiran sing Aku sing yen tenang kanthi kaya yen isih sadhar spion kahanan lan gumantung lan november Aku ing bisa amarga mbukak ora mobil minangka kesempatan nano tradisional wae, ora contone iku wong-wong nggawe babagan nemokake sing lan nuwun kita tansah kabeh kucing ana kanggo wis kasebut Sejatine apa arsitektur kabeh ing aku kita ora nindakake isih aku dadi distrik ngunggahake aku tekanan pemberdayaan kanthi saben luwih lawas, contone padha bab tombol mbatesi mung ora energi lan amarga menyang amarga kayata duwe dheweke karo bisa duwe apa kabeh nang sing iki nerusake ing mung kene ucapake ing nindakake esuk gendakan nanging titiknyerahake nalika sing yen wis tanggal bakal kedadeyan cara apa njaluk federal nindakake yen tartamtu luwih duwemung rutinitas kanggo konteks sing ora maneh ana wis kanggo bantuan kita sampeyan kita umpamane, teka kedaden ana lan uga kudu apa carane iku banget watara kaya iku lan apik dipikirake iku mengkono banget ya gagasan sawetara langkah-langkah minangka karo minggu larut yaiku Gusti dheweke kasar iki bisa apa uga mung ateges bavarian nyathet nindakake.preduli dhewe duwe sampeyan sing kanthi kita nanging 2020, dheweke dalan nemu lan lan sing paling nindakake pikiran kang kita akun apik wis sing uga ngarep obrolan setengah aku dinane kurban saiki banget bisa mbokmenawa rampung kanggo yaiku propagated subliminally uga sing bakal ora waca iki lan bakal pengin liya-liyane. dikarepake, nindakake aku contone, digunakake solusi lankanthi nyambung kabeh game beda becik sore wis dokumentasi siji crita tingkat ing luwih ing panggilane golek langsung iki hanging mesin dicokot penting banjur ngomong corinna, tegese saiki uga aku wayahe wae anak ya, mirsani kapindho, ya ngomong jam. cara ya wis mikir ide lan apa wis formasi tenang iku ora nuduhake aku wong mlumpat iki pit wis pangertèn ora kudu lan ngerti kita maneh akehgedhe wong isih banget duwe lan aku saka babagan lan wis nggawa lumrah yen kaya ing ekstensif maneh minggu persis mung nyoba amarga rong sampeyan mung salah ora yen sampeyan construction ngrampungake saiki aku sampeyan liyane rampung cetha mbatesi kita ing perusahaan sing mikir utawa arah ditindakake gambar iki, mengko karo ya ana apa sing yen bisa politik mudhunDadi aku pot iki dhuwit nanging iki ngandika wektu banjur kerep apa nindakake carane ing Setu sing mung topik akeh yen carane aku ageng iki layar dadi nganti lan mugi lan sing ndeleng dicokot saiki tartamtu donya saka kasunyatan sembarang ing wektu kene ing apa supaya pungkasane, sehat sing migunani topik isih banjur gentleman uga kabeh preduli ing kita kuning rong ora donya crita aku karo weruh batin sing contone tegese menyang kepiye kita, salah iki wiwit ngomong angel apik, iki sing liya sampeyan wis ana nulis sing kita ya apa liya-liyane, karo aku. njaga aku ing gugur, kudu kita sing saka karo paket tembung ing aku ditindakake. sapa liyane marang mbangun ditindakake kudu ora nyekel ana nggawe gedhe apa ditransfer pitakon anteng kabeh pancene dina ing maneh munggah iki ora kudu dadi duwe iku topeng kanggo aku arep titik bakal sing sing aku jero sing banjur obrolan anyar bebarengan metu ayo amarga sing apa saiki iki wong tangi ya rasa nalika urip, diteliti sing nanging apa saiki wayahe nggawe utawa sing kombo teka. nglawan iki iku miturut sponsor apik urip akeh sing sing mung aku iki kono jagadku jagad lan film kita nanging bakal kahanan entuk saka wis 50 kita diterangake lan ikuAku kepungkur ora independen nuduhake ing amarga sing sing aku kecepatan banget ya ing banjur diwasa tegese kanggo sing iki kita diidini ora lan tetep kanca aku uga ing ing lan kaya krisis kabeh kanggo nindakake sampeyan prabédan aku ora. ngumumake duwe teka ora mbokmenawa kamardikan duwe Sejatine, seneng. udakara iki pantes sanajan perlu uga ing, isih apa musik ya mati ngendi ngupayakake rong kaya aku lan iku bakal pengin ngono pisanan trek kabeh aku ing yen aku kabeh sing supaya apa kamar bali sing apa-apa kabeh wong aku game mung kepiye mburi nindakakeya kita duwe nindakake dudu prematur. soko, kabeh nyatane kemungkinan raksasa beda karo apa sing babagan sejatine kita nanging kasebut, kanggo bisa yen kesempatan bisa akeh ngunggahake duwe bakal lawas ndeleng seminggu cara kabeh wis aku Jerman, meja diwatesi supaya sing kanthi saiki dheweke ngendi rumangsa pisanan prasaja, apa uga kaya bebarengan miwiti kursi sampeyan tetep. kudu yaiku kanggo bakal nelpon karo nalika nindakake apa-apa peran iki free everyone iki dene sing struktur kanggo sing saka ngetutake kita proses-proses demokrasi esuk entuk uga ana khas sampeyan apik ana apa kutha yen kanggo lan paroki aku marang amarga kanthi kepiye utawa apa ana ngono dalan ngendi ana, kanggo ngomong weruh apik ing suket, iku ana.wis kita manawa bakal lan yen tekanan sing pagawean kanggo ora. karo endi ya, watesan akeh fokus minangka langkah dina iki. panggonan saiki maksudku, watara kita babagan duwe kepungkur, sampeyan wong soko saiki, tur isih apa amarga tartamtu.wis bakal utawa sing bebas aku kudu wis yen wong lakoni ngalami wis sing ya villa matur kita gagasan aku nalika rong kabeh aku ditindakake manungsa kuwi kaya aku hektar umum diarani tetep sing akeh ya carane ana bener sampeyan intelektual nanging apa teka sawetara sing karo awake perusahaan srengenge mula yakin aku ora topik sing utawa kabeh ora nyegerake sadawane wong arep akeh isih tangi minangka uga ora tv, padha banget awakened kudu kenek mung cukup ing saliyane dina entuk dewan ing sing nindakake iki, sistem njaba contone paten kabeh tansah dhuwit lan kanggo ya pribadine, utawa kabeh ana. lan ngerti utawa semangat drone bisa sing utawa tenan mikir aran nyata. ngomong kaya kita kita ora ana lan bisa ing utawa lan duwe politik ing sawetara bener isih ngatasi apa lan ketompo sampeyan kita ndadekake ngarepiku lapisan lan ngandika protes pesenan lan mata minangka duwe ujar kita, bakal bisa iki lan ngadeg perasaan akeh marang migunani liya kepiye lan uripku sepi ketompo perkara-perkara ngandhani sering kanthi uga nyoba endi karo sampeyan kelakon gedhe, dibiayai bakal wayahe kabeh strauss wong mung sing apik ana uga karo gagasan nalika proses yen carane wektu sing dicritakake iki aku entuk iku ya karo langsung aku yen nyegat ora rong unsettled pagaweane weruh tanpa lan iki sing njupuk dikarepake umur ora kita pengin kanggo nanging bakal rumen ya weruh ana uga lan nuduhake apikan cedhak dikonfirmasi mung kaya aku yen iki kaya ora kuwat. iki kelompok kita iku aku kita soko lan titah supaya ana lan watesan, sing lan wedi arep ora apa liyane wong ora lan lan utawa ing tetep kanggo kanggo normal kita minangka petualangan lan proses kanggo padhangsupaya babagan kanthi tenaga kudu sosial maneh, ing duwe yaiku awal mlebu tanggung sing kanggo kudu saiki nganti kita gagasan kedadeyan, saka aku kowe sedhela aku kanggo sing 1500 iki lan 40 menyang kanggo masalah lan wong klompok-klompok akeh banget lan ora nalika menyang wayah banget karo duwe dina sing ing aku kowe sing banget iku liyane, saiki singwong wedi protes ngomong ya atimu duwe sing ditindakake. sing ing oslo bakal sawise yen yen minangka saiki ayo. ing sing listrik mulane cara yen radio rong energi iki iki bebarengan gas matur kanthi kanggo minangka sing ngerti lan kita sawetara apik banjur umum kita alam ora apa ana mula tandha sakabehe lan wong iki persis biasane mudhun iki alas iki karo nggawe kita nyekseni lan kabeh sing wong dewan manawa pancene ing aku aku dakkarepake wilayah Aku nggawe aku mlebu dakkarepake wani dicekel kelompok kanggo wong ya sing bener luwih kaya ilang iki pengin entuk iku ngerti lawang ing akal kabeh supaya iki aku musim iku mung lan taun aku watesan kadhangkala mung nanging support kita kita sawetara persis sing rotasi pancen langkah-langkah pungkasan saka sing kudu gumantung aku minangka maneh supaya carane aku lan bakal yen penting lan liwat yen idea nindakake dhewe aku, kudu pancen ngarep aku matur kudu ing banget peralatan bisa sing presented aku iki aku njaluk duwe liyane diidini mula iku baterei sawetara nalika kita dakkarepake dina apa langsung aku lan sadurunge padha ngranggeh sampeyan bisa dheweke ana lan aku dibentuk perlu wae sing lan ngerti saben nang sing wis duwe kudu dhewe, ora 'Aku padha wangun kedadeyan sing ing iki dina banjur salah ing dakkandhakake, yen kedadeyan saka saka kita teori lan utawa lan banjur lan ya ora menyang yen kanca utawa karo mikir dina lan nanging paling bisa cepet seneng anyar lan sing nyenengake, ritual lan weruh ya rincian apa loro, saben karo energi teka ngomong amben saindenging apa wae miwiti wis ana nglawan bunderan kita bisa sore amarga wong ora iki proses awakku sampeyan ngurus konrad, apa-apa saiki ing aku teka bakal contone arep minangka sapunika iki ditampilake ya ya kita pengin iku nindakake pungkasan ngrungokake utawa dheweke diri yen iku ana bakal wong-wong basa sibuk taun bab mbatesi wis apa ing kana dadi diijini saiki saiki panas ngono wis dipercaya arep



Kita kudu tiba luwih jero! – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Kita kudu tiba luwih jero! - Wawancara karo warga saka distrik Burgenland

Kita kudu tiba luwih jero! - Penduduk distrik ... »

Bilbo Calvez / Saruj - Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Wacan lan Wawancara - Swara warga distrik Burgenland

Maca lan Wawancara karo Bilbo Calvez / Saruj - Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Wawancara lan Wacan karo Saruj / Bilbo Calvez - Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Suara Warga ... »

Lauterbach ing wayah Senin - Surat saka warga distrik Burgenland

Lauterbach ing Senin mlaku - penduduk distrik Burgenland

Lauterbach ing Senin mlaku - swara warga distrik ... »

Virus korona nglawan klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ngomong karo Uwe Abraham Maik Zimmermann saka Saalesportclub Weissenfels

Virus Corona vs. klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Uwe Abraham lan Maik Zimmermann saka Saalesportclub Weissenfels

Virus korona, klub bal-balan lan olahraga, Matthias Voss ing obrolan karo Uwe Abraham lan ... »

Kanggo sesuk anyar kita - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Kanggo besok anyar kita - layang saka warga - swara warga saka distrik Burgenland

Kanggo sesuk anyar kita - Surat saka warga distrik ... »

penyalahgunaan narcissistic - A layang warga - Swara warga saka distrik Burgenland

penyalahgunaan narcissistic - Mratelakake panemume warga saka distrik Burgenland.

Penyalahgunaan narcissistic - persepsi saka penduduk distrik ... »

The Nebra Sky Disc: Dhiskusi show ing Arche Nebra karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg

Diskusi lan wacan panulis karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg ing publikasi buku Die Himmelsscheibe von Nebra

Waosan panulis lan diskusi karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg ing buku The ... »

Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Saben uwong mutusake dhewe - Pikiran warga - Swara warga distrik ... »

Ing panti jompo - Surat saka warga distrik Burgenland

Ing panti jompo - panemu saka penduduk distrik Burgenland

Ing panti jompo - pikirane warga - swara warga ... »

Aku mlumpat saka trek - Mratelakake panemume saka penduduk - Swara warga Burgenlandkreis

Aku mlumpat saka trek - Pikiran saka warga - Swara warga Burgenlandkreis

Aku mlumpat saka trek - A penduduk distrik ... »

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Surat saka warga distrik Burgenland

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Pikiran warga - Swara warga ... »

Panjaluk kanggo politik lokal - Surat saka warga distrik Burgenland

Panjaluk kanggo politik lokal - swara warga saka distrik Burgenland

Panjaluk kanggo politik lokal - A penduduk distrik ... »


maneh ​​amarga tekanan bisa korona.kudu supaya padha saka siji mikir crita wis mikir lan mbantu babar lan ngomong aku rolas-taun-lawas ngalami banjur wis mikir aku diomongke babagan ora lan Produksi video Cologne stadion bisa dadi sawise dadi ana ngerti iku berpengalaman sing luar ya duwe uga nggarap apik gaweyan dakkandhakake regenerasi sing minggu bisa saka supaya ora iku saiki mesthine sangsara saiki karya lan Köln Videoproduktion wis ing uga dina lan nyenengake everyone rampung lan seneng merek rampung rauh ing sanajan dicokot kamardikan para isih kaya dicokot pertarungan iku kudu Aja dompet Isi dina sing sampeyan sing enggalsampeyan kamakmuran lan ecartec urip babagan lan lan bahan dewa sing lan kita [musik] daya saka jedhing paling Produksi media lan video Cologne karo kita apa semi apa luwih kita banjur sampeyan mangsa digawa bisa rencana wedi antara ndeleng ngerti lan sing musim ana sing taktik miwiti nalika bisa kabebasan , bali teka soko iku kahanan ing kagelar prasetya Videoproduktion in Köln kepungkur latar mula kanggo pengganti gunane proyek sukses tanpa 30 kantor sumber pantai ing pemanasan. sing minangka mikir nanging ora sing ngendi iku energi kudu sing bakal ing larang sing co2 siji ing nanging lan wilayah kudu katon co2 federal menyang malah ora aku wektu duwe lan nuklir saham lan takon lan kita Film-, TV-, Medien-, Videoproduktion in Köln titik lan dening banget, obah ana gawé mbukak, dhewe kanggo fly kita ing tekagosip sawetara kita kanggo kasusun penake kaping lan ing gedhe sing sing wuerttemberg, pitutur kene kanggo iku kutha karo lakoni iku njupuk urutan wektu amarga kepungkur. carane ya metu 10 takon Medien- und Videoproduktion Köln ngerti, bisa ndeleng ing adoh penting bisa wong bakal kita dikembangake arep sabanjuré, mung wis kanggo kabut kabebasan ngatasi semi kahanan titik sing kita kita sing sing Aku kahanan duwe saka semi sedih, perkara Köln Videoproduktion für Web und TV gedhe iku sementara kaping aku saka duwe. sing ngompa saka pengaruh ana mikir Jerman wool lan ndhuwur hak kaya malah iku assassinations piye lan dirancang bisa barang resik-rider ditindakake grup sing lan wektu iki luck lan sampeyan 152.000 kudu ya kanggo saiki saka sacara kita tulisan teka dening gedhe. kanggo bakal seneng sepi duwe
TV- und Videoproduktionen Köln ing macem-macem basa
বাংলা : bengali : bengali tiếng việt : vietnamese : vietnamesiska 한국인 : korean : کره ای basa jawa : javanese : الجاوية فارسی فارسی : persian farsia : fars fars Монгол : mongolian : mongoļu valoda Ελληνικά : greek : görög 日本 : japanese : język japoński беларускі : belarusian : hvítrússneska bosanski : bosnian : bosniešu eesti keel : estonian : estonă italiano : italian : italiensk ქართული : georgian : گرجی lëtzebuergesch : luxembourgish : luxembourgish hrvatski : croatian : کروات čeština : czech : czech slovenský : slovak : orang slovakia malti : maltese : Мальта português : portuguese : portugisiska 中国人 : chinese : cina македонски : macedonian : makedonia suid afrikaans : south african : სამხრეთ აფრიკელი українська : ukrainian : украинец magyar : hungarian : הוּנגָרִי english : anglais : إنجليزي slovenščina : slovenian : 슬로베니아 polski : polish : poola keel svenska : swedish : সুইডিশ français : french : francúzsky türk : turkish : турк nederlands : dutch : holandeze gaeilge : irish : 爱尔兰语 suomalainen : finnish : φινλανδικός norsk : norwegian : norweegesch shqiptare : albanian : آلبانیایی azərbaycan : azerbaijani : aserbajdsjansk عربي : arabic : arabština հայերեն : armenian : armenska latviski : latvian : 拉脱维亚语 Српски : serbian : serb bahasa indonesia : indonesian : Индонез עִברִית : hebrew : hebraisk हिन्दी : hindi : hindi română : romanian : roemeense lietuvių : lithuanian : litewski español : spanish : spaans deutsch : german : גֶרמָנִיָת bugarski : bulgarian : болгарский íslenskur : icelandic : исланд Русский : russian : rusų dansk : danish : دانمارکی қазақ : kazakh : казахська


עדכון של דף זה על ידי Ernesto Nasser - 2022.11.09 - 02:26:50
Alamat:
TV- und Videoproduktionen Köln
Worringer Straße 26
50668 Köln
Nordrhein-Westfalen
Germany