STUTTGART VIDEOPRODUKTION

STUTTGART VIDEOPRODUKTION Produksi Video Konser Produser Video Perusahaan Rekaman Video Konser


Kaca ngarep Range tawaran pricing Referensi (pilihan) Hubungi kita

STUTTGART VIDEOPRODUKTION - cara paling apik kanggo ngrekam acara, rapat, konser, ceramah, pagelaran teater...
... kanggo nerbitake ing TV, web, ing BluRay, DVD.



Apa sampeyan duwe standar sing dhuwur sanajan sumber daya finansial winates?

Iku arang bisa duwe loro ing wektu sing padha. STUTTGART VIDEOPRODUKTION minangka pangecualian lan mung perusahaan produksi video sing mbantah aturan iki. Kamera sing digunakake yaiku model modern kanthi sensor gambar 1 inci generasi paling anyar saka jinis sing padha. Iki njamin kualitas gambar sing optimal sanajan ing kahanan cahya sing angel. Kajaba iku, kepala swivel sing bisa diprogram, remot kontrol ... iki nyuda tenaga kerja lan nyuda biaya kanthi signifikan.


Kita bisa nggarap sampeyan ing wilayah ing ngisor iki, antara liya

Rekaman sinkron karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera)

STUTTGART VIDEOPRODUKTION minangka mitra sampeyan nalika nerangake rekaman multi-kamera lan produksi video. Kamera profesional saka jinis sing padha digunakake. Nalika nerangake kualitas gambar, STUTTGART VIDEOPRODUKTION ora kompromi. Rekaman paling sethithik ing 4K / UHD. Suntingan video ditindakake nggunakake piranti lunak profesional ing komputer kanthi kinerja dhuwur. Minangka salah siji saka sawetara produser video, STUTTGART VIDEOPRODUKTION bisa ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Rekaman video konser, pagelaran teater lan wacan ...

Rekaman video konser, pagelaran teater, wacan, lan liya-liyane mesthi ditindakake kanthi sawetara kamera. Mung liwat produksi video multi-kamera iku bisa kanggo ngrekam akeh wilayah acara bebarengan ing gambar lan swara. Kamera remot kontrol digunakake. Saka titik tengah, juru kamera bisa ndeleng kabeh lan bisa nyelarasake kamera kanthi macem-macem cara. Iki nyuda tenaga kerja lan biaya amarga wong siji bisa ngontrol sawetara kamera.
Laporan video kanggo televisi lan Internet

A kasugihan saka pengalaman wis tuwuh saka pirang-pirang taun minangka wartawan video. Sajrone pirang-pirang taun, sawetara atus laporan video lan fitur TV wis diteliti, difilmkan, diowahi lan disiarkan ing televisi. Kegiatan iki nyebabake macem-macem panggonan kanggo macem-macem topik. Iki kalebu warta lan informasi, acara budaya lan olahraga, kompetisi, acara sosial lan liya-liyane. Kasugihan pengalaman kita sugih banget supaya bisa ngasilake laporan TV lan laporan video kanggo sampeyan babagan macem-macem topik.
Produksi video babak diskusi, acara diskusi, wawancara, lsp.

Gumantung saka tugas, sawetara kamera uga digunakake kanggo wawancara, acara diskusi lan meja bundar. Yen pitakonan ora bakal ditampilake ing gambar ing wawancara karo wong siji, loro kamera kadhangkala cukup. Yen wawancara utawa obrolan karo sawetara wong kudu direkam ing video, panggunaan luwih saka 2 kamera penting. Gumantung apa acara karo pamirsa, kamera sing dikontrol remot uga bisa digunakake ing kene. Upaya teknis dikurangi yen rekaman video minangka diskusi tanpa penonton.
Ngedit lan nyunting materi video lan audio

Rekaman video acara, konser, wawancara, lan liya-liyane, mesthine mung setengah perang. Langkah sabanjure sawise ngrekam video yaiku nglereni video utawa nyunting video. Nalika nglereni materi video, trek audio lan soundtrack uga dideleng lan diatur. Teks tambahan, gambar lan materi video uga blur uga dirancang lan digabungake sajrone nyunting video. Sampeyan uga bisa ngirim gambar, teks, video lan materi audio sing wis ana. Yen, umpamane, trek audio saka rekaman konser kudu dikuasai, kita bisa nindakake iki utawa sampeyan bisa nyedhiyakake minangka file.
Pabrikan CD, DVD lan Blu-ray Disc kanthi jumlah cilik

STUTTGART VIDEOPRODUKTION uga partner kanggo CD, DVD lan cakram Blu-ray ing jumlah cilik. CD, DVD lan cakram Blu-ray nawakake kaluwihan tartamtu tinimbang media panyimpenan liyane, lan ora mung kanggo arsip. Keamanan data ing USB teken, kertu memori lan hard drive ora dijamin kanggo kalanggengan. Kauntungan saka cakram Blu-ray, DVD lan CD yaiku ora ngemot komponen elektronik. Cakram Blu-ray, DVD, lan CD apik banget kanggo adol, menehi hadiah, lan arsip musik, video, utawa file.

Asil lan asil babagan produksi video
Tatanan lan kebersihan ing Weißenfels: Laporan babagan langkah-langkah sing ditindakake dening administrasi kutha kanggo nyuda masalah sampah lan polusi swara.

Pemisahan lan daur ulang sampah ing Weißenfels: Laporan babagan langkah-langkah sing ...»
"Katedral Naumburg - panggonan sajarah lan seni": laporan TV ing Situs Warisan Donya UNESCO karo taksiran dening Dr. Holger Kunde lan Henry Mill

"Ngalami sejarah kanthi cedhak": Kunjungan menyang Katedral Naumburg kanthi tips ... »
Klaus Sommermeyer, pemain tenis meja paling tuwa ing umur 87, melu turnamen VSG Kugelberg Weißenfels nglawan TSV Eintracht Lützen lan kesengsem karo stamina.

Pemain tenis meja umur 87 taun Klaus Sommermeyer nampilake kinerja sing apik banget ing ... »
Ing dalan menyang kamenangan: laporan babagan Blücher March ing Zeitz lan latihan para reservis Bundeswehr kanggo kompetisi negara, kalebu analisis sukses liwat wawancara karo Hans Thiele, ketua kelompok cadangan negara ing Saxony-Anhalt. .

Laporan TV ing Blücher March ing Zeitz, latihan lan kompetisi negara kanggo cadangan ... »
Wawancara karo Götz Ulrich (Administrator Distrik Burgenlandkreis) babagan kemajuan ing ekspansi broadband lan perspektif kanggo infrastruktur digital ing wilayah pedesaan

Laporan TV: Rapat warga ing balai kutha Zeitz babagan topik lanskap sekolah lan kampus ... »
Layang saka kasir saka distrik Burgenland

Kasir ing supermarket - mratelakake panemume - Swara warga saka distrik ...»



STUTTGART VIDEOPRODUKTION ing basamu
italiano ‐ italian ‐ итальян
čeština ‐ czech ‐ český
فارسی فارسی ‐ persian farsia ‐ persialainen farsia
magyar ‐ hungarian ‐ hungaria
Ελληνικά ‐ greek ‐ یونانی
lëtzebuergesch ‐ luxembourgish ‐ luksemburški
Монгол ‐ mongolian ‐ монгольська
türk ‐ turkish ‐ turkų
gaeilge ‐ irish ‐ İrlandalı
한국인 ‐ korean ‐ Корейский
dansk ‐ danish ‐ dinamarquês
malti ‐ maltese ‐ maltalainen
azərbaycan ‐ azerbaijani ‐ aserbaidschanisch
Русский ‐ russian ‐ ruski
íslenskur ‐ icelandic ‐ island
bahasa indonesia ‐ indonesian ‐ الأندونيسية
հայերեն ‐ armenian ‐ armenian
Српски ‐ serbian ‐ сербская
nederlands ‐ dutch ‐ dutch
українська ‐ ukrainian ‐ ukrajinski
tiếng việt ‐ vietnamese ‐ vijetnamski
english ‐ anglais ‐ angļu
ქართული ‐ georgian ‐ גרוזינית
हिन्दी ‐ hindi ‐ ヒンディー語
עִברִית ‐ hebrew ‐ եբրայերեն
suid afrikaans ‐ south african ‐ afrika e jugut
عربي ‐ arabic ‐ 아라비아 말
français ‐ french ‐ frans
română ‐ romanian ‐ ルーマニア語
slovenščina ‐ slovenian ‐ スロベニア語
বাংলা ‐ bengali ‐ bengali
basa jawa ‐ javanese ‐ javanês
lietuvių ‐ lithuanian ‐ litván
hrvatski ‐ croatian ‐ Κροατία
eesti keel ‐ estonian ‐ estonian
беларускі ‐ belarusian ‐ người belarus
latviski ‐ latvian ‐ لاتفيا
suomalainen ‐ finnish ‐ fin
slovenský ‐ slovak ‐ slovaque
español ‐ spanish ‐ orang spanyol
日本 ‐ japanese ‐ seapánach
қазақ ‐ kazakh ‐ kazakh
shqiptare ‐ albanian ‐ albanska
deutsch ‐ german ‐ saksa keel
português ‐ portuguese ‐ portugiż
македонски ‐ macedonian ‐ maqedonase
norsk ‐ norwegian ‐ norveški
polski ‐ polish ‐ pools
中国人 ‐ chinese ‐ čínsky
bugarski ‐ bulgarian ‐ bulgară
bosanski ‐ bosnian ‐ bosnia keel
svenska ‐ swedish ‐ isveçli


Uppfærsla Joel Stewart - 2024.05.21 - 06:43:22